/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 13965 - 13956

13965 - 24.1.2017 (arvosana: -1)

Jos kerran on pakko repiä jostain rahaa teiden ylläpitoon niin miten olisi yleis tie vero KAIKILLE.. Käveliät kävelee kaupungin jalankulkukäytävillä ja toiset pyöriäilee teillä.. Pakko on jostain rahaa repiä että tiet kunnostettais niin tehdään yleis tie vero ja laitetaan että KAIKKI maksavat vaikka 20€ vuodessa sitä veroa.. Niin jos suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä niin netottais 110,000,000€ teiden ylläpitoon. Kyllä sillä nyt JOTAIN korjausta tekisi.

Miks ei vittu ole mitään formaattia millä voisi tehdä kansalais ehdoituksia noille päättäjille?
Anonyymi, 2 kommenttia
13964 - 23.1.2017 (arvosana: -71)

Perkeleen vittu, isä kuoli saatana ja parin viikon päästä siitä setä. Ja samaan syssyyn meikä vittu sairastu diabetekseen. Ei mee hyvin!! Nyt pistelen ittiä sormeen joka saatanan välissä niin että on sormet hellänä. Popsin lääkettä ja vältän makeita herkkuja,.,joka menee vituralleen. Tekee mieli karkkia, viineriä, limukkaa. Ei saa, ei saa, saatana.
Anonyymi, 0 kommenttia
13963 - 22.1.2017 (arvosana: -4)

Ai vittu että ärsyttää koulussa pari iha ok kaveria ja koko ajan vittu vaihtaa mielipidettä musta et välillä oon iha ok ja sit minuutin päästä oon taas ihan kasa paska ai että ku ottaa tollane paska päähän muutenki oon sellanen vitun paska et on vaan yks hyvä kaveri
Ihanasti vituttaa, 2 kommenttia
13962 - 22.1.2017 (arvosana: -27)

Vituttaa, ku tuntuu, et elämä vaa menee ohitse ja omassa ei tapahdu mitään. Oon kärsiny ahdistuneisuushäiriöstä/masennuksesta ja muista mielenterveysongelmissa kohta neljä vuotta ja vittu ku näkee vaa miten kaikkien muiden elämässä tapahtuu kaikkee ja ittellä asiat jää sivu suun, ku pitää vaan kipuilla jotain helvetin mielenterveysongelmia. Nyt on siis kyllä jo viimeinkin alkanut mennä paremmin - en kai muuten ees ois niin vittuuntunu tästä - mutta ärsyttää silti.

Ärsyttää ku oon 21 ja elän just sitä aikaa et kaikki kaverit on yliopistoissa ja bileissä ja niillä alkaa olla poikaystävää ja joillain ekoja lapsiakin. Et mitä vittua mä istun vieläkin vanhempien luona eikä oo opiskelupaikkaa, eikä kämppää, eipä oo työtäkään, jos tähän vielä lisäisin. Toisaalta ei oikeen uskalla lähtee muuttaa minnekään, ku sit huolettaa, et miten mä pärjään omillaan ku on kuitenkin näitä ongelmia ja vittu!

Itkettää, että on jotenkin vaikeeta saada selvää ees et mitä sitä elämältä haluu, eikä tiedä mitä opiskella ja kohta tulee pääsykokeet ja sit jos ei siihen mennessä keksi mitään, eikä ehi opiskella nii sit on taas yks turha istuttava vuosi edessä! Sit kukaan ei oikeesti ees tajuu tätä fiilistä ja miltä tää tuntuu ja kaikki jauhaa mulle jotain "Kyllä sitä ehtii myöhemminkin opiskella ja käydä töissä. Hoida ittes kuntoon ja mieti rauhassa mitä haluat opiskella, ei tässä mikään kiire ole - paskaa!" Sinänsä, ihan kiva joo, mutta kun tässä on vittu istuttu sellaset puoltoista vuotta ja joo, okei mun olo on jonkin verran siinä parantunu, mut en haluu ikuisiks ajoiks jäädä vaan istuu paikoilleen, mut mitä vittua mä sille teen, jos mulle ei tule mitään kunnollisia haluamisen tai kiinnostuksen kokemuksia. Nii sit sitä vaa miettii, et no pitäskö mun sit mennä vaa jonneki, et ois ees jotain elämää ens vuonna, vaikkei se varmaa oo se mitä lopulta haluu tehdä. Nii kuin järkevää sekään sit on?!

Huokaus* Mä en vittu jaksa, mä oon niin kyllästyny ja mua vaan äryttää, ku sit kaikki kaverit just höpöttää niiden poikaystävistä, ja bile-elämästä ja miten kivaa on ja miten ne tapaa ihmisiä kaikkialla ja vittu oikeesti! Lisäks melkee kaikki kaverit on muuttanu ympäri maailmaa, osa on Norjassa, toiset Briteissä, toiset Belgiassa ja jotkut muuten vaan kiireisiä, nii ettei ketään tyyliin ees nää koskaan. Ja neki jotka on jääny kotikulmille on niitä just niitä yksilöitä siitä kaveripiiristä, joita ehkä vähiten kiinnostaa nähdä. -.- Elämä on perseestä.

Tiedän, että menee ohi, mutta kuin kauan tätä pitää vielä oottaa?
Anonyymi, 0 kommenttia
13961 - 20.1.2017 (arvosana: -22)

Kohta nuo vitun idiootti päättäjät varmaan laittavat kävelyveron. Mokkulat vaa perseen kiinne ja kilsoja kattomaan. Siinä vaiheessa voisi muuttaa jo ruotsiin ja muistaa että vittu Sehän on vitun viimenen paikka minne kannattaa muutaa.
Sama tunne tulee siinä vaiheessa kun katsoi suomen nuorten leijjonien pelejä. Siis ei saatana mitä paskaa. Aina pitäisi olla itse vittu pelaamassa. Tekisi mieli kaivaa silmät lusikoilla pois päästä ja muuttaa ruotsiin, sattuu vähemmän... Ei muuten vittu pidä paikkaansa. Persehän siellä tulisi kipieäksi saatana. Ei mulla vittu muuta. Saatanan hyvää vitun päivää.
Anonyymi, 1 kommentti
13960 - 20.1.2017 (arvosana: -42)

Suomen laskiaispulla on paska. Kuka vittu laittaa kardemummaa siihen? Sit se maistuu vaan vitun kardefuckingmummalle. Sit noi ällöt isot sokeripalat. Ihan oksettava. Ja kermavaahto on mauton ja maistuu feikiltä. Ja pulla ite on melko kova. Juu. Suomessa ei osata tehdä laskiaispullaa. Ja miksi vitussa niissä on vielä hillo tai ällö mantelimassa? Jahaas. Mä tiedän. Siksi, että kermavaahto on mautonta. Kaipaan Viron laskiaispullaa, jossa ei ole tiilikivisokeri, vaan tolmusokeri, pulla on taivaallisen pehmeä ilman kardemummaa ja kermavaahto on aidosta kermasta, makea ja herkullinen. Se on niiin sikahyvä, että ei tulisi mieleen raiskata sitä mantelimassalla, hillolla ja kardefuckingmummalla. Sääli. Miksi te suostutte ostamaan sellaista paskss? On oikeasti olemassa paljon paremmat laskiaispullat!
Anonyymi, 2 kommenttia
13959 - 20.1.2017 (arvosana: -6)

Mollin kautta on turha hakea töitä. Sieltä ei töitä saa. Ammattipätevyydet ja koulutukset ja kaikki on mutta ei vaan töitä saa. Haettu on YLI SATAAN. Kyllä minulla on hakemuksia lähtenyt eteenpäin yli sata kappaletta.. Ei mollin kautta töitä saa.

Mutta kun menee jonnekki työnvuokraus firmaan niin heti saa töitä.
Toinen on jos tuntee tai menee juttusille niin heti tulee töitä.

Mutta mollista ei töitä saa eli turha on sieltä hakea.
Anonyymi, 1 kommentti
13958 - 20.1.2017 (arvosana: 5)

Vittu kum lukioki vaan kusee ja nelosii tulee. ois pitäny mennä amikseen
Anonyymi, 3 kommenttia
13957 - 19.1.2017 (arvosana: 5)

Nämä saatanan ajoneuvoverot. Polkupyöräilijät ajelee kaupungissa autotiellä autojen edessä. Missäs niiden verot. Polkupyöräkin kuuluisi katsastaa ja siinä pitäisi olla myös ajoneuvovero koska joku vitun pälle on keksinyt että hei polkupyörät on ajoneuvoja hihiii niillä siis saa ajaa teillä..

Vittu haloo. Jos se polkupyörä ajelee maantiellä niin senkin kuuluu maksaa veroja sen tien korjaamisesta. Vitun 500€ vero autoille saatana laittakaa samat verot polkupyörille.
Anonyymi, 0 kommenttia
13956 - 18.1.2017 (arvosana: -19)

Pomo on hanurista Koulussa kaikki menee päin vittua vaimo nalkuttaa
Anonyymi, 1 kommentti
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3210)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (47)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa