/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14097 - 14086

14097 - 25.8.2017 (arvosana: -4)

Just sain lämmiteltyä ja mutsi tuli kotia. En oiskaan halunnu runkata tänään...
vitutus, 2 kommenttia
14095 - 25.8.2017 (arvosana: 24)

Ei nyt suoranaisesti vituta, mutta ärsyttää kun isä ei usko, että pärjään naisena armeijassa.
Anonyymi, 6 kommenttia
14094 - 25.8.2017 (arvosana: 30)

Bauhaus ja gigantti. JEP HALPAA. ON TOKI. Menkää ja ostakaa. Sitten kun se uusi jääkaappi haisee paskalle ja etsit gigantista reklamaatiota... se on SMUGUN! sitä vittu ei ole missään MUTTA TOKI VOIT SOITTAA MAKSULLISEEN PALVELUUN DAA!!! VITUN PASKAA! Ja sitten kun tilaat bauhaussista tapettia niin kun viikon päästä tilaat SITÄ VITUN SAMAA TAPETTIA NIIN VITTU SE ON ERI ERÄÄ ELI SE ON ERILLAISTA! Ja kun vittu valitat siitä NIIN SUN PITI SE TIETÄÄ KOSKA OLET PASKA KULUTTAJA JA SUA VOIDAAN KUSETTAA! AHAA! VITTU kas kun olin niin tyhmä etten sitäkään tajunnut että samana vittu kalliin tapetin pitää muuttua vittua viikon sisään! OH TOTTAKAI! nyt näen sen! totta kai se muuttuu koska vitttu sehän on selvä asia! Jos tilaat siis bauhaussista tapettia nyt niin se on eriä viikon päästä koska siinä on järkeä! TOTTA VITUN KAI! KUKA VITTU JOHTAA BAUHAUSSIA?!?!?!??! Saisi ampua päähänsä vittu ja heti! Aivan saatanana typerää paskaa vittu! JA BAUHAUS EI VAIHDA EDES SEN TAPETIN KUVAA VAIKKA SE MUUTTUU AIVAN VITUSTI SAATANA! EI! KOSKA SE ON "SAMAA"! KYLLÄ VITTU! AIVAN VITUN SAMAA! Eli nyt minä sitten kai tapetoin tuon viimeisen seinän vittu aivan erillä kamalla joka maksoi ihan liikaa mutta se on OK koska ne muuttuu ajoittain? KYllä vittu! Juuri näin. hienoa bauhaus ja gigantti. haistakaa molemmat pitkä vittu! Varokaa näitä paskoja lafkoja, gigantti myy homeisia jääkaappeja ja veloittaa siitä valittamisesta ja bauhaus myy tapettia joka vaihtuu kerran viikossa. eli vittu jeejee vitun hienoa poltetaan tähän remonttiin sitten koko vitun rahat KIITOS BAUHAUS JA GIGANTTI VITTU KIITOS!
vittu perkele helvetin perse, 0 kommenttia
14093 - 24.8.2017 (arvosana: -44)

Oon 15 v jätkä ja taidan olla bi. Oon kerra seurustellu sellase poikatytön kaa ja nyt taijan olla kuses jätkään. Vituttaa
Anonyymi, 4 kommenttia
14092 - 24.8.2017 (arvosana: -6)

Tankkasin tänään (tai eilen koska kello on jotain 0:15) autoni eräällä keski-suomessa sijaitsevalla teboil-huoltoasemalla. Välittömästi tankkauksen jälkeen; tyhjäkäynti likimain katosi, auto sammui kahdesti huoltsikan liittymään. Kaasu pohjassa sain sen käyntiin ja vielä liikkeellekin. ajossa jatkuvaa nykimistä ja yskimistä, tehot aivan hukassa. Sattuipa sopivasti, kotiin on vain 170 km. Tällä kertaa meno kuitenkin parani noin 50 km jälkeen.

Terkkuja sinne vaan, ostan veteni jatkossa mieluummin pullossa, kuin 95E10:n seassa.
Anonyymi, 2 kommenttia
14091 - 23.8.2017 (arvosana: -22)

Vitun VR.

Vr:n hajottamisesta puhutaan, ja mitä VR päättää tehdä. No vittu kusta koko paskan ja heittää konduktöörit vittuun. Heillä ei ole edes vielä lippuautomaatit valmiina, kun he lopettavat lippujensa myynnin junissa. Saatanan ikineitseet paskat tiedä mitään liikenteestä. Miettien vanhuksia ja lapsia tämä uudistus on ihan perseestä. Miksi vittussa nuo saamattomat paskat päättivät tehdä näin? Ehkä he ajattelivat säästävän rahaa? Ehkä jopa vähentävän pummeja? NO EI SAATANA KYLLÄ TOIMI! Rahan säästö kusee, kun kaikki harvoin matkustavat asiakkaat lopettavat junien käytön lippujen saamisen vaikeuduttua. Pummit lisääntyvät, kun lippujen hankkiminen on vaikeampaa kuin maratonin juoksu. Nyt junissa kulkee konnareita, joilla lukee vaatteisaan: "sinua varten". Vittu kukaan matkustaja ei tarvitse nirppanokkia samsung-kännyineen katsomaan lippua ja heittämään vittuun junasta, kun lippu ei heitä miellytä. Tarkastajatkin vielä kiertelevät junissa jakaen sakkoja. VITTU 80€ arvoisia laskuja jaellen, kun saatanan VR ei osaa markkinoida lippujaan.

Nyt VR:n saamattomat junaveturit lakkoilevat, kun hallitus on viemässä heiltä monopolin. Aivonystyröitä käyttäen he voisivat välttää tämän ja korjata yhtiönsä virheet. Mutta ei.

VR:llä on ollut aika, jolloin kaikki junat olivat täysin aikataulun mukaisesti paikalla, lippujen saaminen ei vaatinut ydinfysiikkaa ja kaikki asiakkaat olivat mielissään. Nykyään joka toinen juna on myöhässä, talvesta puhumattakaan. Konnarit ovat vittumaisia nirppanokkia ja lippujen saanti on mahdotonta.

VR herätkää saatanan tunarit, ennen kuin on myöhäistä.

-vittuuntunut VR:n asiakas
Anonyymi, 5 kommenttia
14090 - 22.8.2017 (arvosana: 2)

Päiväni yksikertaisesti VVPPK. Väsyttää, vituttaa, pierettää, panettaa ja vittu kakattaa.
Anonyymi, 2 kommenttia
14089 - 21.8.2017 (arvosana: 2)

Yks vielä. Haista vittu sinä vitun vaatteidenrytistäjä mummo aamulla. Haista vittu sinäkin saatanan etuileva ryssä mäkkärissä! Jos et osaa jonottaa ni paina takas sinne siberiaan mistä tulitki. Siellä saat molottaa muiden vitun etutukkien kanssa. HeKalle kanssa haistavitut tai oikeestaan Sipilälle. Mikä vitun tuloraja?!? Kolme tonnia? Vittu ku meinaa välillä raha riittää ruokaan saatana. Vielä pitäis johonki asuntoihin säästellä. Leikkaako sulla yhtään saatanan lesta?

Mitäs vielä. Niin ja menkää takkutukat töihin. Yksin vitun pirihutsu takkutukka otti selfieitä aamulla metron portaissa ikeankassi olalla niin, että ei päässy ohi.
Anonyymi, 0 kommenttia
14087 - 21.8.2017 (arvosana: -26)

Jees eipä tässä. Kakstoista tuntia maanataita pulkassa töissä. Vituttaa. Vituttaa jo valmiiksi huominen heräänien kuudelta. Saatanan vittu. On se jumalauta painaa töitä päivästä toiseen ja aina tilipussi miinuksella. Kai sitä nyt juo kun koneet hajoo ja lunta sataa. Haista itte.
Anonyymi, 0 kommenttia
14086 - 21.8.2017 (arvosana: -30)

Saatanan vegaanit. Vitun ärsyttäviä ruohon maiskuttelijoita. Ei saatana osaa pitää turpaansa kiinni, vaan tyrkyttää sitä saatanan heinää jokaiselle vastaantulevalle, ja se ei lopu siihen. Jos joku tykkää syödä lihaa, nämä vegaanit saavat hirmuisen slaagin ja rupevat pätemään, kuinka monella tavalla se on väärin. Normaalille ihmiselle tulee kieli märäksi, hänen haistaessa lihan paistuvan. Tuleeko vegaaneille kieli kosteeksi, kun he leikkaavat ruohoa?... Saatanan vegaanit
antivegan, 6 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa