/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14180 - 14171

14180 - 17.2.2018 (arvosana: -29)

Mä alan olla ihan täynnä tyhmiä ihmisiä. Aivot kyllä on, mutta niitä käytetään joko väärin, tai vain koristeena ja kerskutaan, miten omistaa kyllä aivot. Ja nykyään oikein kannustetaan tämmöiseen elämäntapaan.

Käyttäkää aivojanne oikein! Ajatelkaa loogisesti, älkääkä joillain vitun tunteilla, joita ei tarvita. Nykyinen maailmakin on järkeilyn tulosta!
vihaantyhmiä!, 1 kommentti
14179 - 14.2.2018 (arvosana: -16)

Oon lihonu! Jouduin viime vuonna syömään 3 antibioottikuuria peräkkäin ja meni suoliston bakteerikanta sekaisin. Kuulin jostain maitohappotableteista vasta myöhemmin. Katon telkkarista laihdutusta ja syön suklaata. Kessi alkaa olla jo sitä luokkaa, ettei vaatteet istu jos niin voi sanoa. Syön lakua ja suklaata normaaliruoan ja laihdutusruoan lisäksi. Voi **tun**tun**ttu.
Anonyymi, 1 kommentti
14178 - 31.1.2018 (arvosana: -25)

Vituttaa kun oma inssi menee pilalle toisten törttöilyn takia ja tutkari päättää hypätä minun lisäkseni jarrulle :) hyvä jos oli ees 300m matkattu
Anonyymi, 1 kommentti
14177 - 21.1.2018 (arvosana: 11)

Vituttaa ihan helvetisti ihmisten reaktiot, varsinkin oman perheen reaktiot, esimerkiksi kun jotain kahvia tai kaakaota kaatuu tai jokin hajoaa, niin ensimmäiset reaktiot ovat: HUUTO ja SYYTÖS :'( ja sitten kun tätä jatku vitun kauan tapahtuneen jälkeen...
Anonyymi, 5 kommenttia
14176 - 20.1.2018 (arvosana: -9)

Vittu ku äidin pitää valittaa siitä etten oo pessu tukkaa. Mitä mä sille voin et mun shampoo loppu toissapäivänä enkä sitte käyttänyt sitä äidin shampoota jonka olinpaikasta ei oo mitään tietoa. Sanoin äidille, mutta ei kun pitää kumminkin huutaa.
Sekin vielä että äiti saa huutaa milloin sitä sattuu huvittamaan, mutta heti se suuttuu jos joku muu täällä sanoo edes pari kirosanaa. Mikä yksinoikeus sillä on näyttää jos sillä on paska olo mutta muut ei saa sitä tehdä. Vaan positiiviset tunteet voi näyttää.

Sit mua ärsyttää että mä olen aivan lian kiltti (Ihan totta vaikka sitä onkin melkein mahdotonta uskoa.) Jos yksi suuresti vihaamani ihminen pyytää apua mä autan. Mä tiedän etten hyödä siitä mitään ja seuraavan kerran kun mä tapaan sen ihmisen se alkaa geti pilkata mua. (Siis kun kukaan meiän yhteisistä ystävistä ei ole paikalla)
Tekisi mieli sanoa "ei, en auta", mutta en mä sano. Ja jos sanonkin niin se likka kysyy:
"mikset? Olenko mä tehnyt sulle jotain?" Et sä muuta kun pilaat itsetuntuni viimeiset rippeet.
(Joskus vielä se saa maistaa nyrkkiäni ja mä joudun puhutteluun ja juttelemaan koulupsykologin kanssa)

Ja ainiin melkein unohtui: ensiviikolla kaksi kielten koetta ja kielet on tietty ne aineet jotka osaan huonoiten. Ei helvetti.
Anonyymi, 2 kommenttia
14175 - 19.1.2018 (arvosana: -29)

vituttaa kun ystäväni uru ei osaa pelata tennistä vaan valittaa vaan + seon vitun nirso saatana.
Anonyymi, 0 kommenttia
14174 - 17.1.2018 (arvosana: -19)

Jos terveyskeskuksesta luvataan soittaa ja sitten ei soitakaan. Kerta menis mutta on toistunu. Luulis niitä itteä haittaavan kun ei hoida työtään, vaan ei, ne viis veisaa.
Anonyymi, 1 kommentti
14173 - 15.1.2018 (arvosana: -17)

Kerrostalo, jonka manipuloiva, häpeämätön, sadistinen asukas on isännöitsijän suojeluksessa. Mahdollisesti isännöitsijän sukulainen? Kyseinen asukas on myös muutamien muiden asukkaiden mielessä ehdottomasti "hyvien asukkaiden" listalla. Ainoa, jonka tiedän ettei ole uskonut suoralta kädeltä hänen sumutukseen, on poliisi. Tiedän että tämä asukas on lirkuttelevaan tyyliinsä valehdellut poliisille päin naamaa. Kun poliisi kertoi tietävänsä totuuden, niin jatkoi vaan valehtelua hymy naamalla. Kyseinen asukas voi kaikessa rauhassa aiheuttaa häiriötä. Vituttaa. Pitäisi pystyä tekemään työhakemuksia. Isännöitsijään ei voi luottaa, enkä tiedä keneen tässä talossa voi luottaa. Haluan pois. Uutta asuntoa tuskin löytyy, ennen kuin olen saanut töitä. En pysty keskittymään täällä. Pitääkö mun lähteä ulos pakkaseen tekemään työhakemuksia?
Anonyymi, 2 kommenttia
14172 - 14.1.2018 (arvosana: -24)

Voi perse. Poltin sitten ruuan uunissa ja nyt kämppä haisee savulle ja kaikki asukkaat vihaa mua. Voisin jäädä tiilikasan alle, kiitos.
Anonyymi, 1 kommentti
14171 - 14.1.2018 (arvosana: 20)

Pakko käyttää e-pillereitä PCOSin takia, mutta hiton haittavaikutukset! Tai no eihän mikään pakko ole, mutta ilman e-pillereitä tuntuu väärältä. Tuntuu, että on pakko saada naishormoneja lisäväää ja mieshormoneja vähentävää vaikutusta, koska kuvottaa se oma hormonitoiminta. Kärsin kovasti siitä, että näytän ulkoisestikin hormonitoiminnan takia ihan mieheltä. Olen ihan sairaan ällöttävän ruma!

Mutta e-pillerit tekee musta lyhytpinnaisen, välillä suorastaan raivoavan, mikä vaikuttaa vähäisiin ihmissuhteisiin joita mulla on. Eikä oo kun perhe/sukulaiset. Ja pelkään myös e-pillereiden vaikutuksia terveyteen. Gynelle tuli vähän valehdeltua, ettei suvussa ole mitään sydän-/verisuoniongelmia, että varmasti saisin e-pillerit. Onkohan se paha.

Näyttää, että verisuonet pullottaa entistä enemmän, ja hampaisiin tulee koko ajan lisää sellaista valkoista kiinteää juttua, mikä varmaan johtuu pillerien aiheuttamasta limakarvojen kuivuudesta. Kun herään, niin suussa tuntuu kuivalta ja suorastaan polttavalta.

E-pillerien lopettamisvaikutuksetkin kauhistuttaa. En ikinä käyttäisi näitä, ellen kokisi sitä pakoksi. Maksaisin vaikka molemmat jalkani, jos vain saisin näyttää naiselta. Ei tässä mikään auta. Oli typerää toivoa, että jotkut säälittävät e-pillerit edes auttaa mitään. Mutta aina kun on se viikon tauko e-pillereissä, niin sen loppuessa tuntuu, että on pakko saada taas hormoneita niistä, tuntuu kuin naama alkaisi muuttua tauon aikana miehekkäämmäksi, mutta en tiedä kuvittelenko. Vaikea lopettaa näiden käyttöä haitoista huolimatta. Haluaisin olla luonteeltani yhtä "rento" kuin ennen...
Anonyymi, 0 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa