/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14329 - 14319

14329 - 13.8.2019 (arvosana: -5)

Saatana, nyt rupes vituttamaan vielä enemmän kun olin jo ehtinyt vuodattamaan tähän kilometrin mittaisen avautumisen ja vahingossa deletoin kaiken.

Mikäpä sitä ihmispirua ei enempää vituttaisi kuin työ. Juuri tänään ja just nyt, ei voi kun ihmetellä sitä idiotismin määrää mikä yrityksen johtoon on pesiytynyt. Jotenkin voisi kuvitella, että mitä korkeammaksi korporaation rappusissa kiivetään, sen suurempi viisaus siellä asuisi. Mutta ei, ehei. Kööri isopalkkaisia ukkoja johtaa laivaa 70-luvun vahva henki peräreiästä turahdellen.

Naisen paikka täällä on edelleen leveän selän takana, mutta onneksi edes siellä, koska ei ole pitkäkään aika kun erästä johtajasetää auttelin raportoinnissa. Reppana oli hieman hukassa, kun ei osannut lisätä exceliin saraketta. Vittu exceliin saraketta. Ai niin, meillä raportoidaan kaikki edelleen exceleihin. Joita nää penat ei vittu osaa edes käyttää. Terve!

Anonyymi, 2 kommenttia
14328 - 1.8.2019 (arvosana: 5)

Normaali ihminen ei menisi kyselemään toisten sukupuolelta ollenkaan, tai muuten hän joutuu hakatuksi sairaalakuntoon!
Anonyymi, 2 kommenttia
14326 - 26.7.2019 (arvosana: -33)

Miks jätkät ei voi vaa rakastuus muhun ja jos tykkäät sitä! Miks jätkät keihin ihastut leikkii vaa sun tunteilla vaik tarjolla ois ihan kunnollisiiki poikii? Mut ei tälläset vitun aivottomat lehmänpaskaläjät ei osaa ajatella omaa parastaa vaa lyö läskiks ja käy pettämässä hyvää poikaystäväänsä vitun kusimulkun kanssa ja nii:))voitteki tappaa mut
Edelleenvituttaa, 1 kommentti
14325 - 26.7.2019 (arvosana: -9)

Kaikki miehet vois haistaa pitkän löysän ja haisevan ripulikasan!!!
Vittuettävituttaa, 4 kommenttia
14324 - 20.7.2019 (arvosana: -2)

Suomalaiset ovat lammaskansaa. Vaalilupaukset niellään syötteineen päivineen ja sitten niiden jäädessä toteutumatta kohautellaan vähän harteita ja unohdetaan asia. Seuraavissa vaaleissa mennään sitten taas kerran äänestämään helppojen vaalilupausten perässä. Poliitikot tietävät että mitään hätää ei ole koska suomalaisista ei ole nousemaan minkäänlaiseen vastarintaan, kun ainoat merkittävät ongelmakohteet heille ovat että onko kaupassa halpaa olutta ja että tuleeko Putous televisiosta.

"Vihreät" arvot ovat nyt muotia. Joka paikassa suolletaan taukoamattomalla tahdilla ulos sisältöä jossa toitotetaan ilmastonmuutoksesta, monikulttuurista ja arvopohjasta. Ylistetään että kuinka Suomi on niin upea maan, ollaan varakkaita ja edistyksellisiä, joten kyllä meillä on varaa ilmastopsykoosiin ja loputtomaan elintasopakolaisvirtaan. Nuorille syötetään jo koulussa yhä kiihtyvällä tahdilla tietynlaista arvomaailmaa ja heistä sitten kasvaa vihervasemmistolaisia jotka uskovat että Suomi voi pelastaa maailman ja että koko lähi-idällä on oikeus tulla tänne. Naiivi nuori nielee helposti kaikki "meillä on unelma" setit.

Kaikkia niitä jotka uskaltavat vastustaa tätä kehitystä hyökätään välittömästi ja leimataan rasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi natseiksi. Selitetään että kuinka äärioikeisto on Euroopan suurin uhka mutta ei mietitä että minkäköhän takia tämä "äärioikeisto" on saanut lisää kannatusta. Voivotellaan että näitä äänestäneet eivät selvästi ole kuulleet vihreiden arvojen ihanuudesta ja että heitä täytyy valistaa. Onko sinunkin ystäväsi äärioikeistolainen? Tässä 5 tapaa jolla muutat hänen asennetaan!

Suomen poliitikot nuolevat EU:n persettä minkä ehtivät. EU napsauttaa sormiaan ja Suomi on heti kieli pitkällä paikalla, valmiina tekemään mitä tahansa. EU:ssa kun on nyt arvona se, että kaikilla on oikeus tulla loisimaan, niin Suomihan noudattaa tietysti sitä linjaa. Nyt kun vielä ollaan EU:n puheenjohtajamaa, niin Suomen arvopohjapsykoosit ovat ihan uusissa ulottuvuuksissa. Kaikkia mielistellään taukoamatta, jotta kaikki näkisivät että kuinka mallioppilas Suomi on. Tosiasiassa Suomi on pelkkä sylikoira, jonka voi laittaa tekemään ihan mitä tahansa sillä verukkeella, että vähän hipelöi tätä arvopohjalla.

Välillä kyllä tuntuu että päättäjät vihaavat Suomea. Maahantunkeutujia otetaan tänne hyysättäväksi ja rikoksia tekemään. Se ei kuitenkaan ole se ongelma, vaan ongelma on suomalainen joka uskaltaa kritisoida tätä. Tätä vastaan sitten hyökätään noilla perus rasistiseteillä ja lytätään maanrakoon. Terroristi puukottaa porukkaa? Ei saa antaa pelolle valtaa! Voisiko syynä olla suomalaisten rasismi? Valistusta tulee lisätä jo heti koulun alusta alkaen! Nuoremmasta sukupolvesta on tehtävä suvaitsevainen ja myötämielinen (aivoton idiootti). Oman kulttuurin harjoittaminen saattaa olla rasistista, joten siihen tulee keinolla millä hyvänsä sekoittaa mm. Islamia jotta emme olisi enää takapajuinen junttila.
Anonyymi, 5 kommenttia
14323 - 16.7.2019 (arvosana: 4)

Erehdyin selaamaan Tinderissä myös oman sukupuoleni edustajia ja tajusin taas miten ruma olen.
gfhnfgjf, 0 kommenttia
14322 - 14.7.2019 (arvosana: 0)

Jotkut äidit antavat lastensa tehdä kaupassa mitä tahansa. Se on sitä vapaata kasvatusta.

Kerran kun olin kassalla töissä, lapsi päätti vetää kassan avonaisen portin kiinni. Yleensä portti suljetaan kassan alla olevasta vivusta ja kun lapsi veti porttia, vipu heilahti kassan alla todella lujaa ja kipeästi polvilumpiooni. Kun lapsi oli läväyttänyt portin kolme kertaa kiinni, pyysin tuskissani äidiltä, että hän kieltäisi lastaan.

Äiti veti hirveät kilarit ja huusi minulle: ”Sä oot kaupan kassa. Sä et voi neuvoa mulle, miten lapsia kasvatetaan. Pirkko-Petterin pitää saada kokeilla asioita!”

Sekin on nähty, että lapsi vaeltelee vahtimatta kaupassa ja mättää irtokarkkihyllyllä karkkia kaksin käsin?suuhunsa. Joskus lapset saattavat olla pudottelemassa tavaraa hyllyiltä, kun äiti menee kärryineen eri puolella kauppaa.

Jos näistä tilanteista menee huomauttamaan äidille, saa aina hirveät huudot. Ei puhettakaan, että tenava olisi tehnyt mitään väärää tai että äiti ottaisi vastuun lapsensa tekosista. Syyllinen on kaupan myyjä.

Yritämme vedota siihenkin, että itsekseen kaupassa vaelteleva lapsi saattaa juosta ulos ja jäädä auton alle parkkipaikalla. Siihenkin vanhemmat yleensä huutavat.

Olen pahimmillaan joutunut sanomaan samalle äidille kolmekin kertaa, että lapsesta pitää pitää huolta tai vartija poistaa molemmat kaupasta. Lapsia me emme halua uhkailla vartijoilla, mutta vanhemmat tekevät joskus niin: ”Jos et ole kunnolla, vartija tulee.” Minusta se ei ole oikein.

Kassalla näkee sitä, että kun rahat ovat vähissä, omat tupakat kyllä ostetaan, mutta lapsen pillimehut nostetaan pois hihnalta. Lapsi katsoo vanhemman touhuja silmät suurina ja häntä itkettää, mutta kaupan kassa ei voi puuttua tilanteeseen, vaikka mieli tekisi.

Teinit ovat oma lukunsa. He saattavat tulla aikansa kuluksi sikailemaan kauppaan ja painella kuuttasataa myymälän sisällä, eikä mikään ole turvassa.

Pari ählämipoikaa on ollut ongelma muissakin kaupoissa kuin meillä. Toinen heistä tuli naamani eteen napsuttelemaan sormiaan ja lällättämään: ”Mitä Päivi Räsänen?” He ovat huutaneet päin näköä: ”Vitun huora rasisti, mitä sä muka pystyt meille tekemään?”

Kaksikko oli myös kytännyt, mikä on minun autoni, minkä jälkeen takaikkunassa luki isolla ”vitun lesbo”.

Sain tämän apinoivan parivaljakon kerran kiinni itse teosta, kun toinen heistä pyöri kaupassa kymmenen litran mehutonkka kädessään koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Kutsuin vartijan ja saimme annettua heille puolentoista vuoden porttikiellon. Se oli iso helpotus.

Jotkut teinit varastavat tavaraa ihan surutta. Jos emme näe tilannetta, emme voi sille mitään, vaikka meillä olisikin asiasta aavistus.

Yleensä taskuun sujautetaan ihan pientä tavaraa, niin kuin karkkeja tai meikkejä. Usein puhutaan parin euron arvoisista tavaroista. Pääasia tuntuu olevan, että jotain pystyy varastamaan.

Viemme näpistelystä kiinni jääneet teinit aina ensin taustatiloihin odottamaan poliisia. Varastelua selitetään usein sillä, että ”ei ollut muuta tekemistä” tai ”kaverit yllyttivät”. Kyse ei ole rahasta eikä kukaan varasta nälkäänsä.

Itkevät teinit talutetaan aina tarkoituksella koko kaupan ja kassojen läpi poliisiautoon niin että muut asiakkaat varmasti näkevät. He yleensä anelevat, ettei vanhemmille kerrottaisi mitään. Poliisi kuitenkin vie teinit aina kotiin saakka.

Anonyymi, 3 kommenttia
14321 - 4.7.2019 (arvosana: -36)

Että osaa ihmiset olla ääliöitä! Jos sovitaan et nähään, niin et sä voi jättää ilmoittamatta ettei nähäkään. Tekis mieli heivata sellaset elämästä mutta eipä näköpiirissä ole parempiakaan. Vitsit! Voispa ite vaan kadota elämästä.
Anonyymi, 3 kommenttia
14320 - 4.6.2019 (arvosana: -18)

Vituiksha se uusintatenttiki meni.
juuh..., 0 kommenttia
14319 - 29.5.2019 (arvosana: -6)

Vittu että vituttaa tyhmät ihmiset.
Närkästynyt, 2 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa