/ 8000 merkkiä käytetty
11020 - 13.2.2013 (arvosana: 2)

Naapurissani asuu nuoripari, jolla ei tunnu olevaan mitään käsitystä muiden kunnioittamisesta.

Asun kerrostalossa ja yläpuolellani majailee pari kuukautta sitten muuttaneet nuorehko tyttö, tämän poikaystävä ja heidän koiranpentunsa.

Koira ensinnäkin on kaikki nämä kuukaudet haukkunut ja ulvonut ikäväänsä joka kerta, kun on jäänyt yksin. Tämä tarkoittaa siis kaikkia arkipäiviä, mutta se ei sinänsä riko järjestyssääntöjä, kun se tapahtuu päivällä. Yöksi pentu ilmeisesti sijoitetaan eri huoneeseen kuin asunnon asukkaat, jolloin se taas kokee olevansa yksinäinen ja tadaa, haukkuu pitkin yötä. En ymmärrä, eivätkö omistajat samassa kämpässä kuule koiransa vinkumista vai eivätkö he todellakaan välitä. Äärimmäisen perseestä. En ole saanut tämän metelin takia nukuttua kunnolla.

Ei se mitään, pariskunnalle huomautettiin jokin aika sitten koiran haukunnasta ja annettiin ihan varoitus. Tämä koiranomistaja naikkonen oli sitä mieltä, että koira vain itkee ikäväänsä. No totta helvetissä se itkee, mutta ei se saa silti meteliä pitää keskellä yötä! Hänen mielestään hurtta olisi siis ilmeisesti saanut haukkua yöt läpeensä, koska haukuntaan oli joku syy. Paskat. Onneksi pari tuli järkiinsä ja hankki koiralle jonkin kaulapannan, joka ehdollistaa sen pahalla hajulla lopettamaan haukkumisen. Ja panta onkin toiminut: koira on ollut hiiren hiljaa.

Luulisi, että olisin nyt tyytyväinen? No en tietenkään, sillä koira on ollut pienin ongelma. Koko asumisensa ajan on kuin heillä tehtäisiin jotain remonttia, keskellä vitun yötä. Niillä runkkareilla ei pysy tavarat kädessä, kun kuulostaa siltä, että asunnossa heitellään jotain keilapalloja aamuyöstä. En edes tiedä, mistä sellainen kolina lähtee. En uskalla edes kuvitella, kuinka kovaa ääni kuuluu heidän omassa asunnossaan. Silloin luulisi tulevan mieleen, että kolina saattaisi häiritä naapureitakin. No ei tietenkään tule, tai sitten ei välitetä.

Vituttaa tuollaiset persnaamat, jotka päästetään asumaan kerrostaloon, kun ei osata olla hiljaa. Tottakai ääniä lähtee elämisestä eikä sille voi mitään, mutta on aika hiljaisuudelle juuri sen takia, että ihmiset saavat nukutuksi. Yleisesti ottaen siedän paljon naapuriasioissa, esim. vastapäisen talon jannun verhot auki harrastaman masturbaation, tupakan hajun rappukäytävässä ja röökin tumppaamisen hissiin. Nämä kaikki minä kestän, mutta en sitä, että jotkut eivät usko, kun heille sanotaan.

Olkaa hiljaa tai kuolkaa pois, kiitos. Taidan tulla vielä kaivertamaan oveenne ison kyrvän.
- naapuri

Kommentit

McGalis kirjoitti...
Hahah, taas tällänen foreveralone vinkuja, näitä on kyllä koko suomi täynnä. Ei tiedä mitä eläminen on. Istuu vaan ja valittaa millon mistäkin pikku paskasta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa