/ 8000 merkkiä käytetty
11418 - 23.4.2013 (arvosana: -39)

Vituttaa kun naapurin 5 v. kakara käy koko ajan juoksemassa ympäri käytävää ja rämistelemässä mun kämpän postiluukkua. Hirvee kolina vaan käy ja koira tietysti hermostuu ja rupee haukkuun.

Nyt sitten menin ovelle ja kurkkasin postiluukusta niin siellä sen tyhmän kakaran silmäpari tuijotti ihan hoomoilasena, yritti varmaan vakoilla koiraa kun se täällä vauhkoo. Ois tehny mieli sylkee sen naamaan saatana. Sanoin sille, että "haista vittu" ja kolautin välioven kiinni. Mä ymmärrän, että noin nuori lapsi ei välttämättä tajua, mutta sen äiti seiso saatana sen kanssa tuolla käytävässä äänistä päätellen, JOTEN MITÄ VITTUA! On se joo hauskaa ja söpöö kun naapurissa asuu koira, mutta MIKS VITUSSA sitä pitää oikein provosoida ja häiriköidä, että se pitäis meteliä.

Ei ihme, että on tullu toisilta naapureilta kommenttia, että koira haukkuu yksinään. Koskaan ennen ei oo haukkunut, mutta kappas keppanaa kun toi riiviö muuttaa naapuriin ja rupee pitään rappurallia niin koira haukkuu. Kiva olla töissä autuaan tietämättömänä kun koira stressaantuu kotonaan kun ties kuinka usein toi saatanan äpärä tossa rymistelee ja koputtelee kun en oo kotona.
Sanoin tolle sen teiniäitille, että kattoo lapsensa perään, koska mä en halua saada valituksia koiran haukkumisesta kun todellinen ongelma on sen tyhmä kakara, mutta "no sehän vaan leikkii :)". Vittu mä niille leikit näytän saatana.
- Anonyymi

Kommentit

anonyymi 4-ever kirjoitti...
Minkä ikäinen olet? et kuulosta kovin aikuiselta. Voit varmaan jutelle iahn asiallisesti,sen pojan äidin kanssa?
maamaa kirjoitti...
Yhä lisääntyvä riski ovat pienten lasten kanssa autoilevat äidit, jotka eivät haluakaan saada pikkuriiviöitään kuriin auton ovien kanssa. Huomautin auton ovia vasten viereisiä autoja paiskovia riiviöitä, jolloin tilannetta seurannut äiti huusi minulle naama punaisena, ettei vieraiden kuulu rajoittaa lasten luontaista luovuutta ja samalla aiheuttaa riiviöille elinikäistä traumaa.
jfkansvf kirjoitti...
Ymmärrän sua niiiiin hyvin... Itellä samantapainen ongelma, vittu tekisi mieli vetää se kakara umpisolmuun.
kissa kirjoitti...
Mun iälläni ei ole mielestäni mitään tekemistä sen kanssa, että toi kakara häiriköi mua ja mun lemmikkiäni. :) Mä olen kyllä asiallisesti huomauttanut, että koira stressaa ja haukkuu yksinään kun hänen poikansa sitä provosoi, mutta ei sitä lasta kuulemma koko ajan voi olla vahtimassa! ÖÖ eikö sitä nyt kuitenkin ton ikäisenä vähän niinkun pitäis.........

Ja KYLLÄ mäkin inhoan ylisuojelevia vanhempia. Jos mä näen lapsen tekevän jotain väärin niin kyllä mä siitä hänelle huomautan jos omat vanhemmat eivät pysty. Ei ihme, että lapset on nykyään niin hirveitä kun ei niitä osata kasvattaa.
mursu kirjoitti...
Ymmärrän. Meijän naapurissa asuu 3 kakaraa ja ne pomppii melkeen koko ajan tossa trampalla ja kiljuu samalla... -.- ei oo niinku yhtää kotirauhaa....
pörde kirjoitti...
Alko myötävituttamaan oman vitutuksen lisäksi ku luin tämän. Eiss...

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa