/ 8000 merkkiä käytetty
11798 - 24.7.2013 (arvosana: -60)

Kuinka nopeasti elämä voi muuttua? Tottumukset, tavat ja asiat joita olet tottunut tekemään. Perhe. Se keskus meille monille. Kuinka nopeasti se voidaan tuhota? No, riippuu kai ihmisestä. Meidän pieni piirimme on nyt tuhottu. Äiti kärsi isän kohtelusta vuosia mutta lopussa isä alkoi muuttumaan ja olikin aika hyvä jo. Silti äiti masentuneena löysi "kohtalotoverin" joka olikin pelkkä naistennarraaja. Tapahtui pahoja ja nyt äiti onkin muka syyllinen kaikkeen? Se narraaja kusetti ja lupasi rakkautta sun muuta sontaa VAIN saadakseen naista. Perheemme hajosi ja on aika ontto olo. Kyllä tästä noustaan, se on varma. Mutta lupaan yhden asian.

Tämä mies joka halusi naista ja ties kuinka mones nainen äitini hänelle oli, hänellä on perhe joka ei tiedä asiasta mitään.

Lupaukseni: Löydän tämän miehen ja lupaan että hän saa tuta. Joku voisi sanoa että älä itke, sitä sattuu. Toki, tiedän, sattui minullekkin exäni toimesta. Mutta selkäranka on se mikä minulle merkitsee. Jos se mies kuvittelee tekevänsä tuollaista piilossa omalta vaimoltaan niin siinäpähän kuvittelee. Paljastan kaiken ja vielä hymyillen miehelle päin naamaa kun katson hänen maailmansa romahtavan. Katson hänen taloaan ja sanon että tästäkin lähtee ainakin puolet vaimollesi. Ja jos se mies vaikka siitä edes provosoituisi niin ei haittaisi. En ole mikään itkevä teini vaan aikuinen mies jolla on jo oma uusi perheeni. Silti, asioita ei näin hoideta minun lähipiirissä, jos sille astut niin tiedät kyllä astuneesi.

Minua niin suututtaa tälläiset ihmiset jotka tekevät mitä sattuu välittämättä seurauksista tai ajattelematta. Hän kuvittelee vielä elävänsä kivaa elämää vaimonsa ja lapsiensa JA pikku salaisuutensa kanssa. Mutta minä tulen vielä joku päivä hänen ovelleen. Hän avaa ja kysyy: "Mitä?" ja minä hymyilen hänelle päin naamaa ja kerron nimeni.

Ja ei, ei tämä ole mikään tappouhkaus, mukilointi tms. Ei mitään sellaista. Faktat pitää olla selvillä kaikilla, myös hänen vaimollaan millainen mies hänellä on. Hänellä on oikeus tietää. Me kaikki tahtoisimme tietää jos meidän puolisomme niin meille tekisi.
- odota minua ovellesi

Kommentit

Muay thai-rasta kirjoitti...
Hyvät periaatteet sinulla. Ikävää että sinulle ja perheellesi on noin käynyt, mutta ymmärrän täysin tuon tavan miten haluat tilanteessa menetellä. "Kosto" on sanana saanut varsin ikävän jälkimaun, mutta joskus kosto on perusteltu ja oikeutettu ratkaisu ihmiseltä, jota esim. Suomen oikeuslaitos ei tue.

Minkäänlaista rangaistusta ei anneta näille tunteettomille saalistajille rikotuista perheistä ja tuhotuista elämistä. Samalla tavalla kuin rikas ryöstää köyhää, nämä henkiset verenimijät pahoinpitelevät ketä tahansa joka heihin erehtyy luottamaan.

Lykkyä tasoitusreissusi kanssa, ja toivottavasti asiasi järjestyvät.
Jargh kirjoitti...
Kosta ihmeessä sille munattomalle paskiaiselle. Pistää vihaksi tuollaiset paskakasat.
Kostaja kirjoitti...
Kosto josta monet ottaa heti nokkiinsa. Kosto josta kukkahatut suuttuu. Kosto josta sanotaan ettei se kannata. KOSTO, josta sanotaan, olet yhtä paha. Kosto... Se joka pitää edes jonkin tason ihmisiin jotka ovat pahoja. Kosto... Se olen minä ja sinä.

Kosto. Ilman sitä olisimme kaikki kuolleet aikoja sitten.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa