/ 8000 merkkiä käytetty
11927 - 27.8.2013 (arvosana: -41)

Oon tykänny koko lukion ajan yhestä tyypistä ja oon nyt kolmosella. Syitä siihen miks en oo yrittäny mitään on ihan vitusti, alkaen siitä että se tyyppi on samaa sukupuolta ku minä. Mulla on niin heteron maine ku olla ja voi ja mulla on ollut paljon säätöjä ja kaks vakavampaakin tyttöystävää lukion aikana, mutta oon kuitenkin kokoajan tykänny myös siitä pojasta.

Yks toinen syy miks en oo yrittänyt mitään on se että kiusasin sitä ala asteella ihan hirveesti siks että se harrasti jotain voimistelua mikä oli tietenkin mun mielestä tyttömäistä. Yllytin siihen hommaan mukaan kaikki muutkin meijän sillosen luokan pojat, eikä sillä ihanalla ollu ketään kavereita. Me lähinnä vaan haukuttiin sitä homoks ja tytöks ja joskus talvisin seurattiin sitä kotiin ja heitettiin lumipalloilla ja muuta vastaavaa idioottimaisuutta. Joskus vitosella mä ja muutama mun kaveri jouduttiin koulussa kunnon kriisipalaveriin kun se oli vihdoin kertonut vanhemmilleen että sitä kiusataan ja ne oli ottanut kouluun yhteyttä. Jätettiin se sitten suurimmaks osaks rauhaan, mutta ei myöskään otettu porukkaan tai mitään.

Se meni eri ylä asteelle ja ajattelin, etten enää ikinä nää sitä. Siinä vaiheessa ei vielä oikeestaan kaduttanut se että kiusasin sitä, mutta joskus kasiluokalla ihastuin mun joukkuekaveriin ja mulle tuli hirvee identiteettikriisi ja aloin ajattelemaan asioita. Siinä pohtiessani omaa seksuaalisuuttani tajusin miten vaikeaa sillä pojalla varmaan oli jos se oikeesti olikin homo ja sai kuulla haukkumista ja vastaavaa kaiket päivät niin monta vuotta. Meinasin sillon jo mennä pyytämään siltä facebookissa anteeks, mutta jotenkin en saanut ikinä aikaseksi.

Ysin syksyllä menin kavereitteni kanssa kuokkimaan yhtiin bileisiin ja näin sen pojan siellä. Olin aikamoisessa kännissä ja alkoholin rohkasemana lähin puhumaan sille ja pyysin sitä tulemaan ulos juttelemaan. Pyysin siltä sitten anteeksi ja aloin itkemäänki. Se oli kai vähän vaikeena eikä tienny mitä olis pitänyt tehä tai sanoa, mutta loppujenlopuks me päädyttiin juttelemaan se koko yö syvällisiä ja se kerto olevansa homo ja että se satutti tosi paljon kun sai kuulla sitä lapsellista homottelua joka päivä kun sen oli muutenkin vaikea hyväksyä seksuaalisuuttaan. Meinasin itekkin kertoa mun poikaihastuksesta siihen joukkuekaveriini, mutta jotenkin se oli siinä vaiheessa vielä liian vaikeeta ja en sitten kertonut mitään vaan pyytelin vaan kokoajan anteeks sitä kiusaamista.

En nähny sitä enää uudestaan ysin aikana, ja taas luulin, etten nää sitä enää ikinä. Jotenkin se ilta oli mulle tosi tärkee ja ajattelin sitä tosi pitkään, koska tunsin jotain outoo hengenheimolaisuutta siihen ihanaan ja tuntu että se oli ainoo hetki ikinä kun olin aidosti oma itteni. Oon nimittäin aina ollu vähän sellanen esittäjä... Tai en nyt tiiä esittäjäkään, mutta ainakaan en ikinä näytä kenellekään mun ns herkkää puolta tai puhu koskaan läheisten kavereittenkaan kanssa mistään tunteista tai muusta syvällisestä.

No, en ikinä harkinnutkaan mitään poikien iskemistä, vaikka olinkin pariin vähän ihastunut ja muutenkin kattelin sillä silmällä. Tykkään kuitenkin tytöistäkin ja oon aika suosittu niiden keskuudessa joten mulle tuli sellanen pleijerin maine kun säädin monien kanssa ja menetin siinä ysin aikana neitsyydenkin yhelle.

Sitten menin ysin jälkeen tohon lähilukioon, ja joku pari viikkoa lukion alun jälkeen sain tietää, että se poika on samassa koulussa. Ihastuin siihen melkein heti tosi kovasti ja sillä tiellä oon vieläkin. Ei olla mitään kavereita, vaikka oonkin sen kanssa ihan hyvissä väleissä. Tyyliin oon ollut sen kaa monilla samoilla kursseilla ja puhunu aika monta kertaa jostain koulujutuista käytävällä ja jossain naamakirjassa... Toisaalta musta kuitenkin tuntuu että se tyyliin vihaa mua edelleen siks että kiusasin sitä, vaikka ei se oo ikinä ollu mulle tyly tai mitään muutakaan.

Vituttaa ja kaduttaa niin vitusti, että nyt on jo vika vuosi lukiota enkä oo saanut tehtyä mitään vaikka toisaalta haluaisin vaan antaa maineen ja muun paskan olla kun oon ihan vitun ihastunu siihen ihanuuteen... Se on nii mukava ja hyvännäkönen ja tiiän että voisin olla sille maailman paras poikaystävä mutta vittu kun mua ahistaa kaikki mitä mun kaverit ja vanhemmat ajattelis ja tiiän että se on aika tyhmää mut en vaan voi itelleni mitään... Mitäköhän vittua sitä tekis :(
- oon säälittävä

Kommentit

119 kirjoitti...
Harvoin näkee yhtä laadukkaita avautumisia. Oli mukava lukea, vaikka olikin pitkä. Sulla jätkä on munaa! Kuka tahansa nuori ei mene lapsuuden kiusaamisia anteeksi pyytelemään. Rohkeimman teon olet jo tehnyt, sen anteeksipyynnön. Nyt vain kaivat ne viimeisetkin rohkeuden rippeet ja teet aloitteen: kysyt vaikka viettämään iltaa kanssasi yhteisen kiinnostuksen kohteen kanssa? Tarkoittaen siis vaikka, että menette keilaamaan, pelaatte tietokoneella... Ja siitä sitten katsotte tilanteen vaatimalla tavalla. Tsemppiä! Olet ihan mahtava, etkä todellakaan säälittävä! :)
tyttö kirjoitti...
et ole säälittävä, vaan pikemminkin rohkea! :) tee nyt ihmeessä aloite ennen kuin on liian myöhäistä, ehkä vanhat kiusaamisetkin unohtuvat.
:) kirjoitti...
Komppaan edellistä kommentoijaa! Vaikka kiusaaminen onkin raukkamaista, tulit sentään järkiisi ja uskaltauduit pyytämään anteeksi. Varmasti ihastuksesikin arvostaa sitä. :) Ja kannattaa tosiaan tehdä asian eteen jotain, koska muuten sua alkaa aivan varmasti jälkikäteen kaduttaa! Ymmärrän, että kavereille ja vanhemmille kertominen ahdistaa, mutta sun täytyy kuitenkin muistaa, että kyse on sun elämästä, ja vaikka läheisten mielipiteillä varmasti onkin väliä, niin loppujen lopuksi sun kannattaa ajatella asioita sen kannalta, mikä tekee sut itses onnelliseksi.
iske kiinni kirjoitti...
Millanen se sun ihastukses on? Mahdatko olla sen miesmakuun sopiva? Mee nyt ihmeessä iskemään se ;D
avautuja kirjoitti...
Kiitti kommenteista!

119: Kiva että lukukokemus miellytti. :D Ei mulla kyllä kauheen rohkea tai mahtava olo oo, mutta kiitos silti. Oon sen ihanan kanssa samalla kurssilla tässä jaksossa, ehkä voisin mennä istumaan sen viereen joku tunti ja ehottaa jotakin... Kiitti tsemppauksesta! :)

tyttö: Kiitti sullekkin! Toivon kanssa, että se pystyis antaa mulle anteeks sen kiusaamisen. Toivotaan parasta...

:) : Oot ihan oikeessa siinä että alkais kaduttaa ja siinäkin, että läheisten mielipiteet pelottaa. Ja toikin on ihan totta, että täytyis ajatella omaa onnellisuutta. En tosiaan oo tyytyväinen nykyiseenkää tilanteeseen, joten periaatteessa mitä menetettävää mulla on? P
avautuja kirjoitti...
Perhe ja kaveritkaan ei mitään maailman ahdasmielisintä porukkaa ole... Kiitti sullekin kannustuksesta <3

iske kiinni: Haha, se on sellanen söpö, ruskeet silmät ja hiukset, aika pikkunen, hyvä koulussa, tosi mukava ja ilonen.. Älyttömän ihana <3 En tiiä millanen maku sillä on kun en ole tietonen sen existä, mutta toivottavasti miellyttäis joku meikäläiseen sopiva :D
Maw Loz Zeta Ji kirjoitti...
Se olla paha juttu.Hyva pizza auttaa suru ja murhe.Suora sana homo ei loukata jos paha homo.
€uro kirjoitti...
???? XD vitun ählämi :DDdD
Maw Loz Zeta Ji kirjoitti...
Mina auta ihmiset hyva elama. Mina olla hyva ihminen.Osaan tehda hyva pizza myos.Alkaa olko paha, mina suuttua muuten.
Nainen23 kirjoitti...
Mä rakastan homoja. Ollaaks kavereita? oon nainen siis. Että jos kaverin puutetta niin tääl ois. Ja hei, tsemppiä. Toi on hiano juttu mun mielestä. ei kannata muitten mielipiteitä ajatella jos toi tuntuu susta oikeelta <3
mari kirjoitti...
Awww, puhut kyllä tosi ihastuneesti siitä jätkästä.. :') Ei todellakaan kannata antaa vain olla, oo vaan oma charmantti itsesi ja mee tekemään tuttavuutta!

Oma kaverini, joka on kyllä tyttö, tuli kanssa lukiossa ulos kaapista biseksuaalina, mikä oli kyllä kieltämättä yllättävää, koska se ei ollut ikinä puhunut mitään, mikä olisi viitannut siihen, että se tykkää tytöistäkin. Yllätyksestä huolimatta kukaan ei nostanut minkäänlaista haloota, eikä kellään ollut mitään vaikeuksia sulattaa asiaa tai mitään. Kuulemma kotonakin asia otettiin hyvin vastaan. Paljon tsemppiä sulle! <3
heppu kirjoitti...
Kannattaa toima heti sillä muuten jäät katuun asiaa loppuiäkses, vaikutat todella asialliselta joten luulis sen kaverin kyllä lämpeevän
kettuperkele kirjoitti...
onks sil tyypil hyvä perse
avautuja kirjoitti...
Maw Loz Zeta Ji: Pizza on hyvää

€uro: Ählämi on ruma sana. D:

Nainen 23: Oon kylläkin bi, mutta kiitti.

mari: Heh, ihastunu mä oonkin.. Sanoin sille tänään moi ja hymyilin, mutta enpä tiiä olinko tarpeeksi charmantti.. :D Mahtavaa että frendilläs suju noin hyvin, toi valo kyllä muhunkin hyvää uskoo. Kiitos! <3

heppu: Kyllähän tässä alkaa tuntumaan, että pitää alkaa toimimaan... Toivottavasti uskallan tehä tässä piakkoin kunnolla alotteen niin nähään että lämpeekö :)

kettuperkele: Hehe, onhan sillä... :D
niikö? kirjoitti...
elias ja lari?
awwww kirjoitti...
en voi itelleni mitään, mutta awwittelin ihan liikaa tolle, että sanot sitä ihanaks ja että sanoit moi ja yritit olla charmantti :'D vaikutat tosi kivalta tyypiltä, ja jos oot tollanen oikeestikkin, niin varmana se sun ihanaskin sen huomaa. <3
avautuja kirjoitti...
Avautuja täällä taas :D

niikö?: En tunne. :)

awwww: Naurahdin vähän sun kommentille :D Mutta joo oon istunut sen vieressä nyt 2 tuntii ja en tiiä pureeko charmi vai ei, mut ainakin se nauraa mun jutuille maailman söpöimmin.. <3
jee kirjoitti...
no koitahan vaan jutella, aika pitkälle tääkin juttu mennyt. :D toivottavasti onnistaa :)
Tyttö kirjoitti...
Hei tuu kertomaa et miten kävi!! oot tosi hyvä kirjottaa ja toivottavasti sulle kuuluu hyvää! :)
ilovelarias kirjoitti...
Mullaki tuli heti mieleen Elias ja Lari! :D
Jees kirjoitti...
Heei, meidän avautuja on unohtanu kertoa miten kävi :( No, toivottavasti hyvin :´) Oli sen verran söpöä tekstiä pojalta!
Jee kirjoitti...
Ää oikeesti mäki haluun tietää nii paljo mitä avautujalle kuuluu :DD
Voivoivoi kirjoitti...
Saatanan homo
SameSoulInHeter kirjoitti...
Avautuja:

Sä olet ihan vitun hyvä. IIIIIhan viiitun hyvä. Anna palaa. Tee taidetta, tee politiikkaa, tee bisnestä, pidä perheestä huoli ja perusta itselles hyvä koti mihin on toisen hyvä tulla beesiin, sä oot todellinen huolenpitäjä, sua tarvitaan täällä!
innollaodottaen kirjoitti...
Tähä sun "tarinaan" jäi koukkuun, herranjestas kirjotit jotenki nii ihanasti! Vaikutat niin ihanalta, kyllä sä sille jätkälle kelpaat :) ois kiva tietää mite tässä kävi :3
Kyrpä perseess kirjoitti...
Fäg!
Avautuja kirjoitti...
Avautuja täällä! Tosi outoo huomata pitkästä pitkästä aikaa tällä sivustolla käydessä että mun avautuminen on täällä ykkösenä parhaimmissa ja että jotkut on kyselly miten kävi jne :D no, ei mennyt tää juttu ihan ku strömsössä hehe. Ei päädytty tän mun entisen ihastuksen kanssa ikinä yhteen (paitsi abiristeilyllä kylläkin samaan sänkyyn mut ei siitä sen enempää). Tyhmä ja epävarma kun olin niin en ikinä tehnyt mitään suurempaa alotetta paitsi just risteilyllä kännissä. Valmistuttiin ja muutin toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, pitkään kyl harmitti että asiat meni miten meni, mut ajan kanssa siitä pääsi yli. (jatkuu)
Avautuja kirjoitti...
Nyt oon kuitenkin seurustellu kuukautta vaille vuoden ajan aivan ihanan pojan kanssa ihan avoimesti ja muutettiin syyskuussa yhteen. Että sentäs jonkunlaista kehitystä on meikäläisessä tapahtunu parissa vuodessa, oppinut hyväksymään itsensä jne. :)
heppu kirjoitti...
jes viimein! vai näin kävi, no hyvä et menee kumminki hyvin. kaikkea hyvää :)
bullies suck kirjoitti...
Nähtävästi kadut sen kiusaamista. Hyvä. Se ois saattanut vittu mennä tappamaa itsensä, ja kuka tietää jos se o viillellykki. Hyvä että kadut vitun paljon ku kiusasit.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3210)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (47)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa