/ 8000 merkkiä käytetty
12627 - 5.6.2014 (arvosana: -32)

Mä olen ihan hysteerinen, kun pelkään, et mulla on syöpä ennen ku olen vielä lääkäriinkään ehtinyt. Sain lääkäriajan vasta vähän yli viikon päähän. Mulla on ollut käsivarressa pieni patti (noin sentin läpimitta) jo ainakin 12 vuoden ajan. Näytin sen about 12-vuotiaana terveydenhoitajalle ja se sanoi sen olevan vaan pelkkä rasvapatti, josta ei tarvitse huolestua, ne on kuulemma täysin harmittomia. En ole ainakaan huomannut, että yleiskuntoni olisi romahtanut tuossa 12 vuoden aikana. Toi patti on silti edelleen tossa ja se on kasvanut aika vähän tässä vuosien saatossa. Nyt päätin kuitenkin mennä uudelleen lääkäriin, kun tahdon, että toi patti tutkitaan paremmin. En voi elää vaan sen tiedon turvin, et terveydenhoitaja sanoi vuonna nakki, ettei ole syytä huoleen ilman mitään sen perusteellisempia tutkimuksia.

Multa on otettu keuhkokuva sydämen rytmihäiriöiden takia joskus vuonna 2009 tai 2010, eikä siinä ollut mitään epänormaalia. Käsittääkseni keuhkoihin levinneet syövän etäpesäkkeet näkyy keuhkokuvan kautta. Luulisi, että olisin tyyliin jo ruvennut paskomaan tai oksentamaan verta tässä 12 vuoden aikana, kun on tuo patti ollut, jos se olisi pahanlaatuinen tai viittaisi syöpään. Olen silti äärettömän hermostunut ja ahdistunut ollut tässä sen jälkeen, kun lääkäriajan soitin pari päivää sitten. Voihan tuo silti olla joku tosi hitaasti etenevä syöpä. Mulla on ollut kiputuntemuksia syvällä rintakehässä, mut tutkimustulokset on olleet normaaleita, eikä kivun syytä ole muuten selitetty kuin että ne voi johtua fysiologisista syistä, kun toi kipu on useimmiten asennosta riippuvainen, lisäks mulla on lievä skolioosi, niin ne voi johtua siitäkin. Sydän on tutkittu ultraäänellä ja sekin oli ihan normaali. Silti mä olen tässä varautunut siihen, että toi patti voi olla syöpäkasvain tai joku etäpesäke.

Tää epätietoisuus on kaikkein hirveintä. Olen tosiaan varautunut jo pahimpaan, kunhan nyt pääsisi jo sinne lääkäriin. Alan harkita kohta yksityiselle menoa, kun voisi päästä nopeammin tutkimuksiin. :/ Helvetti, mä en tahdo saada syöpädiagnoosia 23-vuotiaana. Ihan hirveetä. Töissäkin ajatukset on koko ajan syövässä ja räplään sitä pattia koko ajan. Nyt se on ihan kipeäkin jo kaikesta puristelusta... D':

Olen jo ihan luulotautinenkin, enkä ymmärrä, miksi vasta nyt päätin lähteä tutkituttamaan tuon patin, kun se on tuossa jo vuosia ollut...
- Jargh

Kommentit

hoitsu kirjoitti...
hei, jos sulla on ollut patti joka kasvanut vain hieman 12 vuoden aikana, kuulostaa ihan perus rasvapatilta joka on tosi yleinen. Ja kaikki tuo hätäily ja tuntemukset johtuvat siitä kun teet ne itsellesi
ahdistaa kirjoitti...
no ei hitto. mua mietityttää ihan sama asia. keho ympäriintä tuollaisia "rasvapatteja" niin ne lääkärit väittää. ei kukaan niistä edes kunnolla tutkinut :( i feel you.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa