/ 8000 merkkiä käytetty
12688 - 7.7.2014 (arvosana: -58)

Naapurissa asuu Ylijumalat! Itse sellaisiksi julistautuneet ja kaikki alistuvat heti heidän valtaansa. Jos asunnostani kuuluu yksikin äännähdys, niin olen kusipää joka tahallaan häiritsee näitä Maailman Kunniakansalaisia!! Jokin 70v pariskunta, joilla tosi sekopäisiä jälkeläisiä, tytär ylisuojelevainen mafiamainen kyylä ja punakaartilainen vartiosotilas. Poika on ollut jo vankilassa ryöstettyään ilotyttöjä leikkiaseella. Käyttäytyy silti kuin maailman herra ja puhtain pulmunen. Eihän tuo hänen tekonsa toki ole mitään siihen nähden, että joku esimerkiksi kävelee asunnossaan. Myönnetään, lattia narisee hieman paikoitellen, mutta minkäs teet kun omistaja ei halua asialle mitään tehdä.

Ja annas olla, jos jotain ääntä erehtyy pitämään. Sitten heidän apurinsa, yläkerran Armeijapoika (tai pariskunnan tytär, hänellä on avain näemmä tuonne myös) alkaa soittaa musiikkia kovalla ja siirtelee huonekaluja vaivaalloisesti ympäri kämppäänsä vaikka koko yön läpeensä. Muut naapurit komppaavat heitä sanomalla ettei koskaan mitään kuulu, onhan tuo HUOMASTI VÄHÄPÄTÖISEMPÄÄ kuin HIRVEÄ RIKOS, että päiväsaikaan kämpästäni kuuluu jotain ääntä.

Kämpässä on tehty muutamia asennustöitä ja annas olla, hirveä itku ja kostomekastus. Käytän nykyisin usein korvatulppia, mekastakoot keskellä yötä miten haluavat, enemmän se heidän yöuniaan haittaa. Todennäköisesti tyyppien mafiabisneksillä ym saa sellaiset tulot, ettei tarvitse muuta elämällään tehdä, kuin PAHOITTAA MIELENSÄ asioista, joita kuulee, kun korva seinässä vakoilee. Kerta kaikkiaan...

Ja kyse on siis tsaarinaikaisesta kerrostalosta. Yhdessä suunnassa on naapureita, joista ei ikinä ole haittaa, mutta siellä onkin kananpaskaseinien tilalle laitettu parempaa ainetta. Pariskunnan ja ylänaapurin asunnoissa ei ole kummempia tehty ja se on siis minun vikani. Kämppään on tulossa iso remontti, jonka takia joudun muuttamaan pois. Sanoinko että joudun? Tarkoitin, että saan hyvän syyn etsiä parempaa kämppää. En kyllä varmana muuta takaisin!
- Anonyymi

Kommentit

Mannerheim kirjoitti...
Joo ei kaikki halua kuunnella sellasta paskaa niinkuin dubstep. Kaikki jotka tykkää dubstepistä kun kehitysvammaisia
Mannerheim kirjoitti...
Joo ei kaikki halua kuunnella sellasta paskaa niinkuin dubstep. Kaikki jotka tykkää dubstepistä kun kehitysvammaisia
assadfewwqerw kirjoitti...
mannerheim taas kerran puhuu asiaa
dubstep = <70 äo musaa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa