/ 8000 merkkiä käytetty
12794 - 5.9.2014 (arvosana: -39)

Nyt alkoi kyllä vituttaa jo yli äyräiden, kun taas piti tulla yks paska kokkausohjelma telkkariin lisää,eli tuo Vapun kokkausohjelma.Ihan ku tuolla telkkarissa ei olis noita kokkaus ohjelmia niin helvetin paljon joka kanava täynnä jo ennestäänkin.

En todellakaan ymmärrä miksi niitä pitää olla niin hirveän paljon ja mitään kunnon ohjelmia,joita viitsii katsella ei sitten ole kuin ihan muutamia harvoja vaan.Kuka helvetti sitä tosiaan jaksaa jatkuvasti ruoanlaittoa katsoa kun itse sitä ruokaa on pakko joka päivä tehdä perheelle ihan kyllästymiseen asti muutenkin,niin telkkarista ei sitä hommaa jaksa kyllä taatusti enää sen jälkeen katsoa.
Ja sekin kaiken lisäksi vielä myös, että sen vuoksi sitten poistetaan sellainen ohjelma jota haluaisi katsoa.Ja nyt ei sitten sitä näe kun toi paska Vapun ruokaohjelma tungetaan sen paikalle.

Ja sitten vielä ihmetellään miks ihmiset nykyään jo nuoresta iästä lähtien alkavat olla niin lihavia läskipossuja,joten mikäs ihme se sitten on kun jatkuvasti vaan ruoasta puhutaan ja sitä tehdään,niin sitten ihmisille tulee nälkä niitä katsellessa ja juoksevat sitten jääkaapilla ruokaa hakemassa jota sitten mässäävät ja lihovat entisestäänkin vaan siinä samalla, kun noita ruokaohjelmia katsovat.Joten oliskohan jo aika poistaa kaikki ruokaohjelmat telkusta tai vähentää ne ainakin korkeintaan yhteen ohjelmaan vaan, jota näytettäisiin sitten korkeintaan kerran viikossa vaan.Ja jos minun mielipidettäni kysyttäisiin niin niitähän ei tarvittaisi tekkarissa ollenkaan,sillä alan olla kyllä jo ihan kurkkuani myöten täynnä tätä ohjelma paskaa.
- Anonyymi

Kommentit

Anonym kirjoitti...
Kokkiohjelmia on jo ihan liikaa.
kotkok kirjoitti...
Höpö höpö, ihmisten lihavuuteen ei ole syynä kokkiohjelmat, vaan heikkotahtoisuus ja väärät valinnat. Kokkiohjelmista saa virikkeitä maukkaampaan ruoanlaittoon ja siinä näkee, miten asia voidaan tehdä esimerkiksi paremmin.
i feel u kirjoitti...
joo kokkiohjelmat on kyl täyttä paskaa

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa