/ 8000 merkkiä käytetty
14091 - 23.8.2017 (arvosana: -26)

Vitun VR.

Vr:n hajottamisesta puhutaan, ja mitä VR päättää tehdä. No vittu kusta koko paskan ja heittää konduktöörit vittuun. Heillä ei ole edes vielä lippuautomaatit valmiina, kun he lopettavat lippujensa myynnin junissa. Saatanan ikineitseet paskat tiedä mitään liikenteestä. Miettien vanhuksia ja lapsia tämä uudistus on ihan perseestä. Miksi vittussa nuo saamattomat paskat päättivät tehdä näin? Ehkä he ajattelivat säästävän rahaa? Ehkä jopa vähentävän pummeja? NO EI SAATANA KYLLÄ TOIMI! Rahan säästö kusee, kun kaikki harvoin matkustavat asiakkaat lopettavat junien käytön lippujen saamisen vaikeuduttua. Pummit lisääntyvät, kun lippujen hankkiminen on vaikeampaa kuin maratonin juoksu. Nyt junissa kulkee konnareita, joilla lukee vaatteisaan: "sinua varten". Vittu kukaan matkustaja ei tarvitse nirppanokkia samsung-kännyineen katsomaan lippua ja heittämään vittuun junasta, kun lippu ei heitä miellytä. Tarkastajatkin vielä kiertelevät junissa jakaen sakkoja. VITTU 80€ arvoisia laskuja jaellen, kun saatanan VR ei osaa markkinoida lippujaan.

Nyt VR:n saamattomat junaveturit lakkoilevat, kun hallitus on viemässä heiltä monopolin. Aivonystyröitä käyttäen he voisivat välttää tämän ja korjata yhtiönsä virheet. Mutta ei.

VR:llä on ollut aika, jolloin kaikki junat olivat täysin aikataulun mukaisesti paikalla, lippujen saaminen ei vaatinut ydinfysiikkaa ja kaikki asiakkaat olivat mielissään. Nykyään joka toinen juna on myöhässä, talvesta puhumattakaan. Konnarit ovat vittumaisia nirppanokkia ja lippujen saanti on mahdotonta.

VR herätkää saatanan tunarit, ennen kuin on myöhäistä.

-vittuuntunut VR:n asiakas
- Anonyymi

Kommentit

Jamal kirjoitti...
Täyttä asiaa. Konduktöörien liiveissä lukeva "sinua varten" on niin ironinen kun olla ja voi. Sallikaa minun nauraa :DD
Hooäsäl kirjoitti...
- Ensinnäkin konnarit poisti HSL, ei VR.
- Toiseksi puuttuvat lippuautomaatit on HSL:n, ei VR:n
- Kolmanneksi lipuntarkastajat on HSL:n tarkastajia, ei VR:n. -
Neljänneksi ne tarkastusmaksut menee HSL:lle, ei VR:lle.
Ketuttaa kun jauhat kakkendaalia täällä!
nyt kyl kirjoitti...
-Kai sä autisti tiedät, että nämä lippuautomaatit eivät toimi edes VR:n alueella.

-Ja kun tuut tollei pätee, niin luulis sun kädettömän juntin tietävän, että VR:kin poisti konnarit.

-Ja vittu opit sitten uutta, kun sanon että kaikki rautatieliikenne Suomen sisällä on vr:n omistamaa, eli tämä tarkoittaa, että vr:llä on MONO vitun POLI.
baab kirjoitti...
Yhdyn kyllä "nyt kyl" nimimerkillä esiintyvän mielipiteeseen. Tätä uudistusta ei kutsuta turhaan VR:n lippu-uudistukseksi. Ja vaikka VR:n lähiliikenteenjohtaja Sipilä vakuutta kaikkien ottaneen uudistuksen lempeästi vastaan, en tiedä ketään, jonka mielestä uudistus on arkea helpottava.
idiootit kirjoitti...
Nyt kyl on väärässä. HSL:n päätöksiä nämä on. HSL päätti ettei heidän junissaan myydä lippuja. HSL päätti että konnarit tekee nyt näin. Ja tämän lisäksi rautatieliikenteestä päättää eduskunta eikä mikään vitun VR.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3210)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (47)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa