/ 8000 merkkiä käytetty
14157 - 24.12.2017 (arvosana: -38)

Tunnen itseni täysin selkärangattomaksi pelkuriksi.

Viime kesänä minä olin ihan raivoissani jostain asiasta, en enää eds muista mistä. No selailin sitten vihaiseni nettiä ja löysin jonkun tekemän roolipelisivun jonne ei ollut kirjoitettu mitään viiteen vuoteen ja joka oli todella huono.

Ärsyynnyin siitä roolipelisivusta niin paljon että haukuin sen ja sen ylläpitäjän paskaksi ja spämmin vieraskirjan täysin. Puolustuksekseni voin sanoa etten olisi tehnyt sitä ellen olisi ollut valmiiksi niin vihainen ja jos olisin tiennyt ylläpitäjän käyvän vielä sivuilla.

Tunsin jälkeenpäin huonoa omatuntoa asiasta, mutta en tehnyt mitään sillä en uskonut kenenkään käyvän enää sivuilla. No väärässähän minä tietenkin olin ja kun törmäsin sivuihon sattumalta pari kuukautta sitten ylläpitäjä oli kirjoittanut blogi merkinnän jossa kertoi käyvänsä sivuilla vielä.
Lähdin heti sen jälkeen sivuilta, koska olin ja olen vieläkin niin pelkuri etten uskalla kohdata tekojeni seurauksia.

Ajattelin pyytää anteeksi mutta en onnistunut siinä. Tänään sain kuitenkin itseni etsimään roolipelisivun aikomuksenani kirjoittaa pitkä anteeksipyyntöviesti vieraskirjaan. Mutta, mutta huomasin että ylläpitäjä oli haukkunut vuorostaan minut aivan yhtä pahasti kuin minä hänet ja hänen sivunsa. Ja sen takia en sitten saanutkaan anteeksipyynttöä kirjoitettua.

Ja nyt minua vituttaa helvetin paljon. Ei sen ylläpitäjän viestin takia (hänellä oli täysi oikeus kirjoittaa se sen jälkeen mitä olin sanonut) vaan sen etten enää uskaltanut pyytää anteeksi.

Mitä minä alussa itsestäni sanoin. Olen selkärangaton pelkuri.
- Jdjfbfjk

Kommentit

Anonyymi kirjoitti...
:D Mielenkiintoista kuulla mitä jonkun tuollaisen netti-ilkeilijän pään sisällä tapahtuu! Harvoin kuulee!

Minusta voisit kirjoittaa sinne lyhyesti jotenkin näin: "Luulin, ettei täällä sivustolla käy ketään ja läpällä purin tänne raivoa asiasta, joka ei liittynyt tähän sivustoon mitenkään. En yhtään tiennyt että täällä käykin joku. Sainpahan ansioni mukaan, kun täällä olikin joku ja sain haukut takaisin. :D"

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa