/ 8000 merkkiä käytetty
14203 - 8.6.2018 (arvosana: -17)

En tiedä vituttaako olla liian herkkä, vituttaako oma uskaltamattomuus, vai vituttaako että tätä koko paskaa on tapahtunut:

Mua seksuaalisesti hyväksikäytettiin lapsena ja silloin kun puhuin siitä aikuisille, niin sen suhteen ei oikein tehty mitään oikeasti merkittävää. Se oli vielä toistuvaa ja yhdenkin kerran todettiin vain että jaa, kerro jos tekee uudelleen. (Hyväksikäyttäjä oli alle 15 joten ei ensimmäisten tekojen aikaan rikosvastuussa.)

Yritin ottaa sen puheeksi jonkun kallonkutistajan kanssa ja se vähätteli koko juttua ja totesi että lapsille kaikki jutut tuntuu merkittävämmiltä kuin ovat.

Haluaisin yrittää uudelleen ottaa tän puheeksi jonkun terapeutin kanssa (etenkin kun nykyään osaisin selittää asiasta paremmin) ja yrittää käsitellä asian, että voisin ehkä joskus elää jotenkin normaalia seksuaalista elämää, mutta pelottaa vitusti ja liikaa että terapeutti toteaisi samat kuin aiempikin.

Koko paska on vaikuttanut mun kehitykseen aivan helvetisti ja en tiedä vituttaako mua se että olen niin herkkä että se on vaikuttanut, vai vituttaako etten uskalla mennä terapiaan, vai olenko yleisesti vittuuntunut siihen että mua yleensäkään hyväksikäytettiin.
- paskana

Kommentit

Urpo vaan kirjoitti...
Ota ihmeessä asia esille niin kauan että sinut otetaab tosissaan. Siinä mikään yliherkkä ainakaan tarvi olla jos tuollainen pahoinpitely vaikuttaa. Tsemppiä ja rohkeutta!
30vkiusattu kirjoitti...
Tuohon saa varmasti apua. Mut raiskattiin (olen mies) miehen toimesta aikuisena ja arvaappa saako siihen apua mistään... Juu ja itekkin herkkä ihminen.
koirasesi kirjoitti...
No yks asia joka ei sua saa menemään eteenpäin on myös se että pysyt vanhoissa asioissa. Eli vaikka on jotain tapahtunut niin sen vatvominen ei myöskään auta asiaa vaan pahentaa. Riippuen toki miten on hyväksikäytetty. Jos eivät ammattilaiset ole reakoineet niin voi olla että sun kandeis vain unohtaa ja alottaa uus sivu elämässä. Toki en tiedä haavan syvyyttä mutta luulis että ammattilaiset puuttuis enemmän. Netti on väärä paikka pahojen haavojen parantamiseen. Koska ne pahat ihmiset pyörii täällä.
ccökkaöajlhca kirjoitti...
^ jos on tapahtunu jotain noin kamalaa ja traumatisoivaa ni ei sitä ihan noin vaan unohdeta ja käännetä uutta sivua. Varmaan alottaja ihan heletin mielellään tekiski niin jos vaan pystyis.
OletYhäRakas kirjoitti...
mun mielestä ne oli kivoi hetkiä sun kanssa :) edelleenkin muistelen niitä lämmöllä :* <3

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa