/ 8000 merkkiä käytetty
14216 - 16.7.2018 (arvosana: -9)

Älkää hakeko IKINÄ opiskelemaan IT-alalle!

Töitä ja koulutuspaikkoja kyllä on median mukaan, mutta kun se itse työn saaminen...kertokaapa media joskus siitäkin, miten nykyiset työnantajat ovat vieraantuneet täysin todellisuudesta vaatimuslistojensa kanssa ja vielä ihmettelevät kun ei ketään löydy.

Sinun pitää olla yli-ihminen, joka osaa ja ymmärtää kaikki 100 eri teknologiaa 40 vuoden ajalta, opit uuden tekniikan täydellisesti max puolessa tunnissa, koulun todistus pitää olla vain vitosia, vapaa-ajalla hankittu kokemus ja osaaminen ei ole lainkaan validia vaan noloa ja kaiken lisäksi sinun pitää tyytyä siivojaakin pienempään palkkaan ja myös pitää olla yltiösosiaalinen ja cooli tyyppi.

Tämän takia aion jättäytyä ihan kiusallanikin protestityöttömäksi, kunnes it-alan työnantajat tulevat järkiinsä. Perkele.
- Anonyymi

Kommentit

nörtti kirjoitti...
Osittain totta. Entäs sitten kun sinulla on osaamista niin vitusti mutta ei sitä vitun amk tutkintoa missä et kuitenkaan oppisi yhtään mitään. Joo olet osaava kaveri mutta ei me nyt vittu sua voida palkata kun sulla ei ole sitä haistavittu tutkintoa. Kiitti ja moi. Tällaista on osaavan nörtin duuninhaku suomessa tänäpäivänä. EN kyllä ole itse tuosta kuullut että vapaaajalla hankittu osaaminen olisi noloa. Suurinosa firmoista vaan arvostanut sitä. Taidan painua vittuun suomesta. Maihin missä osaamista arvostetaan. Suomessa arvostetaan aivanliikaa kaikenmailman haistavittututkintoja eikä sitä aitoa it-osaamista. Koulujen käyminen ei kerro kaverin it-osaamisesta yhtään m
nörtti kirjoitti...
Siis koulujen käyminen ei kerro kaverin it-osaamisesta yhtään mitään muuta kuin sen että hän on opiskellut kirjoista asiat. Ei sitä osaako hän ne todella. Harrastuneisuutta kehiin ja komentorivi sekä vim auki ja konffaamaan tai koodaamaan tai mitä ikinä teettekin. Taidan itsekkin kohta jäädä protestityöttömäksi jos meno ei muutu. Opensourceprojekteihin mukaan että saa päiviin sisältöä, Ja ihmisten on ihan turha tulla vinkumaan että perusta vittu yritys ja työllistä sillä itsesi. yrityksen pyörittäminen on ihan vitusti muutakin kuin sitä pelkkää duunin tekemistä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa