/ 8000 merkkiä käytetty
14303 - 9.3.2019 (arvosana: 0)

Ai että vituttaako?? No kyllä! Mistähän sitä alottais? Lukiossa ei mee hyvin ku ei oo motivaatioo ja se ahdistaa. Mulle nalkutetaan miten en tee mitään kunnolla ja/tai oikein. Tyttöystävä on harvemmin selvänä ku sekasin, lääkäri painostaa lääkityksen suhteen, kotona painostetaan terapian ja koulun suhteen, ystävät painostaa ihmissuhteiden suhteen. Vitulliset niksatki saatana. Nii, ja mutsi on heivannu mut kokonaan elämästään ja sisarukset melkein vihaa mua ku en nää niitä tarpeeks usein. Faija ei pysty kattoo mua koskaan silmiin enkä pysty hengittää sen kanssa samassa huoneessa ja me asutaan saman katon alla. Terapiaki pitäis kunnolla alottaa vaikka vihaan koko touhua. Mua arvostellaan ihan kaikesta. Mutsipuolen reagointitavat on ainoita oikeita, eikä sen tarvii ikinä pyytää muilta anteeks. Lukion opo on sitä mieltä että oon luuseri vaikkei sitä suoraan sanokkaan. Kaikkien mielestä oon säälittävä ku oon itsetuhonen ja haaveilen itsemurhasta. Mun ahdistus vituttaa, mun vitutus vituttaa, kaikki vituttaa. Ja tiiättekö mikä on pahinta? Mua vituttaa se, että mua vituttaa mun vitutus. Aijai, että tuntuu hyvältä kirjottaa enemmän kirosanoja ku mitään muuta. Vittu. Ja vähintäänkin saatana.
- Anonyymi

Kommentit

hauhau kirjoitti...
No jos se mutsipuoli on jotenkin samalla aaltopituudella kanssasi, niin eikö kannattaisi vaikka sen kanssa jutella ja saada valoa siihen tunnelin päähän?
Me kirjoitti...
1. Älä ikinä syö lääkettä nimeltä Ketipinor. 2. Luuseri ei ole lukiossa. Luuseri on räkälässä. Et ole luuseri. 3. Lue hyviä kirjoja 4. Purkaa tunteita urheilemalla tai tekemällä taidetta. Älä sano että et osaa tehdä taidetta. Sen ei pitää olla hieno.Mutta jos et halua maalata tai urheilla, sit hakkaa tyynyä 6. Luopu somesta ja sokerista 7. Anna terapialle mahdollisuus. Vitsi jos joku antais mulle mahdollisuuden saada terapiaa...Sulle ehkä tuntuu, että kaikki haluavat Sulta jotain ja yrittävät kontroloida Sua, mutta usko pois, se olis paljon kamalampi, kun ketään ei kiinnostais. Se olisi valtava yksinäisyyden tunne. Se olisi kuin pohjaton aukko. Et halua sitä.
beenthere kirjoitti...
Vaikea paikka, varmasti vituttaa ihan aiheesta. Mutta usko pois, kyllä se elämä siitä vielä lähtee pyörimään.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?
1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet (3)
ajoneuvot (162)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3127)
juomat (27)
kaverit (515)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4028)
naapurit (40)
opiskelu (710)
parisuhde (704)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (366)
tietotekniikka (242)
tv (137)
työ (300)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (253)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa