/ 8000 merkkiä käytetty
14324 - 20.7.2019 (arvosana: -1)

Suomalaiset ovat lammaskansaa. Vaalilupaukset niellään syötteineen päivineen ja sitten niiden jäädessä toteutumatta kohautellaan vähän harteita ja unohdetaan asia. Seuraavissa vaaleissa mennään sitten taas kerran äänestämään helppojen vaalilupausten perässä. Poliitikot tietävät että mitään hätää ei ole koska suomalaisista ei ole nousemaan minkäänlaiseen vastarintaan, kun ainoat merkittävät ongelmakohteet heille ovat että onko kaupassa halpaa olutta ja että tuleeko Putous televisiosta.

"Vihreät" arvot ovat nyt muotia. Joka paikassa suolletaan taukoamattomalla tahdilla ulos sisältöä jossa toitotetaan ilmastonmuutoksesta, monikulttuurista ja arvopohjasta. Ylistetään että kuinka Suomi on niin upea maan, ollaan varakkaita ja edistyksellisiä, joten kyllä meillä on varaa ilmastopsykoosiin ja loputtomaan elintasopakolaisvirtaan. Nuorille syötetään jo koulussa yhä kiihtyvällä tahdilla tietynlaista arvomaailmaa ja heistä sitten kasvaa vihervasemmistolaisia jotka uskovat että Suomi voi pelastaa maailman ja että koko lähi-idällä on oikeus tulla tänne. Naiivi nuori nielee helposti kaikki "meillä on unelma" setit.

Kaikkia niitä jotka uskaltavat vastustaa tätä kehitystä hyökätään välittömästi ja leimataan rasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi natseiksi. Selitetään että kuinka äärioikeisto on Euroopan suurin uhka mutta ei mietitä että minkäköhän takia tämä "äärioikeisto" on saanut lisää kannatusta. Voivotellaan että näitä äänestäneet eivät selvästi ole kuulleet vihreiden arvojen ihanuudesta ja että heitä täytyy valistaa. Onko sinunkin ystäväsi äärioikeistolainen? Tässä 5 tapaa jolla muutat hänen asennetaan!

Suomen poliitikot nuolevat EU:n persettä minkä ehtivät. EU napsauttaa sormiaan ja Suomi on heti kieli pitkällä paikalla, valmiina tekemään mitä tahansa. EU:ssa kun on nyt arvona se, että kaikilla on oikeus tulla loisimaan, niin Suomihan noudattaa tietysti sitä linjaa. Nyt kun vielä ollaan EU:n puheenjohtajamaa, niin Suomen arvopohjapsykoosit ovat ihan uusissa ulottuvuuksissa. Kaikkia mielistellään taukoamatta, jotta kaikki näkisivät että kuinka mallioppilas Suomi on. Tosiasiassa Suomi on pelkkä sylikoira, jonka voi laittaa tekemään ihan mitä tahansa sillä verukkeella, että vähän hipelöi tätä arvopohjalla.

Välillä kyllä tuntuu että päättäjät vihaavat Suomea. Maahantunkeutujia otetaan tänne hyysättäväksi ja rikoksia tekemään. Se ei kuitenkaan ole se ongelma, vaan ongelma on suomalainen joka uskaltaa kritisoida tätä. Tätä vastaan sitten hyökätään noilla perus rasistiseteillä ja lytätään maanrakoon. Terroristi puukottaa porukkaa? Ei saa antaa pelolle valtaa! Voisiko syynä olla suomalaisten rasismi? Valistusta tulee lisätä jo heti koulun alusta alkaen! Nuoremmasta sukupolvesta on tehtävä suvaitsevainen ja myötämielinen (aivoton idiootti). Oman kulttuurin harjoittaminen saattaa olla rasistista, joten siihen tulee keinolla millä hyvänsä sekoittaa mm. Islamia jotta emme olisi enää takapajuinen junttila.
- Anonyymi

Kommentit

joo kirjoitti...
Suoraan sitä ei ole sanottu, mutta omilla aivoilla ajattelu on tässä maassa kiellettyä. Sana on vapaa, kunhan se mukailee yleisesti hyväksyttyä mielipidettä. Lammaskansa, oikea termi, valtion karjaahan tässä ollaan, ja viimeaikaisten tapahtumien perusteella meitä laitetaan kovaa vauhtia lihoiksi.
Toisinajattelijat hiljennetään vedoten rasismiin, vihapuheeseen, kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, ihan vaikka vain kertoisit omin silmin tehdyistä havainnoista.
Ja tämä ilmastonmuutoksella ratsastus... Voi pojat. Lietsotaan hysteriaa, jolla saadaan ihmiset kuluttamaan "vastuullisemmin" ilmastoystävällisiä (lobbareiden) tuotteita. Ja näin muutama hyvä veli taas teki miljar
sk kirjoitti...
hauskaa että tähän "yritetään heräillä nyt"... olen nauranut tätä pelleilyä koko aikuiselämäni ajan. silti... ihmiset ei tajua että poliitiikot eivät ole mitään muuta kuin... töissä ja tekee rahaa itelleen. niitä kiinnosta vittuakaan mikään muu. ei mikään muu.
et sillee kirjoitti...
Kylläpä on nurinkurista tekstiä.

Esim. tuo mitä sanot "muodikkuudeksi". Öö? Oletko ollut internetissä? Täällä jos sanot jotain muuta kuin persujen ajamaa, heti hyökätään asiattomuuksilla. Kun taas persujen trollauksille hurrataan suorastaan hurmoksellisesti. En vain ymmärrä miten te nyt oikeasti uhraudutte tässä, kun käytte kaikkein aggressiivisimmin muiden kimppuun. Yhdenkään persun en ole vielä kuullut toivovan keskusteluyhteyden muodostumista, toisin kuin muiden.

Tätä ei varmaan koskaan lue kukaan, mutta jos tähän joku jotain vastaa, se on todennäköisesti vihainen persu.
et sillee kirjoitti...
Ja onko se jokin ihme, että sinua saatetaan luulla/"luulla" rasistiksi, jos puhut joistain ihmisistä pelkästään rikollisina?

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet (3)
ajoneuvot (162)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3131)
juomat (27)
kaverit (515)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4032)
naapurit (41)
opiskelu (710)
parisuhde (704)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (366)
tietotekniikka (245)
tv (137)
työ (302)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (255)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa