/ 8000 merkkiä käytetty
10701 - 1.1.2013 (arvosana: -20)

Oon jo kauan ihmetelly, että miks vitussa saatananpalvontaa ja sen kannattajia syrjitään/ajatellaan olevan väärässä. En ny meinaa et ite siihen uskoisin, mut pari tuttua kyllä. Onha buddhalaisuus ja hindulaisuuski oma uskontonsa, ja ne uskoo omaan jumalaansa. Samal taval voidaa uskoo saatanaan, ja pitää sitä ns. "jumalana". Mietin vaan, et miks sitte ihmiset antaa muitten uskovaisten uskoo rauhassa omiin uskoihinsa ja toimii sen mukaan, mut sitte ku on kyse satanismista, tai ettei vaan usko mihinkään, nii heti ajatellaan että näillä ihmisillä viiraa. Ite en usko mihinkään, tai jos uskon, nii mielummin saatanaan ku jumalaan, henkilökohtasista syistä. Koulussaki saatas puhua enemmän ja avoimmin spiritismistä ja satanismistä. Ne on kuitenki ihan samallaisia uskontoja ku muutkin. En siis tässä mollaa niitä jostka uskoo jumalaam, ei siinä mitää pahaa oo, jokaisel omat mielipiteet ja näi, mut ei sitä saatananpalvontaa tarvi aina paheksua, ku ei kristinuskoa tai muitakaa uskontoja paheksuta. Eipä mulla muuta.
- Anonyymi

Kommentit

asmo kirjoitti...
Siis ei mulla uskontoja vastaan oo yhtään mitään, mutta onhan se niin, että saatanan palvontaan yms. liitetään väkisinkin mm. kissojen keittäminen, veren juonti, kirkonpoltto, viiltely, väkivallan ja kaaoksen ihannointi, julkisten paikkojen sotkeminen saatananallisilla symboleilla, hautojen kääntelyä ja häpäisyä... että niin. Ei muuta
kisu kirjoitti...
Saatanan palvonta ja satanismi eivät ole sama asia.
joo kirjoitti...
Ihan vaan sen takia, että siihen sisältyy laittomuuksia. Valtaosa ei pidä lain rikkojista, joten lainrikkojalahkoakin dissataan.
antti kirjoitti...
Suomi on vapaa maa - mulle on ihan sama mitä teette niissä hiekkakuopissanne, kuhan ette riko lakia!
FYI kirjoitti...
buddhalaisuudessa ei oo jumalia...
iha vaa tiedoks
lkjbjk§ kirjoitti...
Koska saatananpalvojat tappaa ja kiduttaa ihmisiä ja eläimiä. Ja en ymmärrä niitten logiikkaa. Jos ne on saatananpalvojia, ne uskoo vissiin että jumala on myös olemassa. Ja ne haluu palvoo sitä saatanaa? Kristityt halyy päästä taivaaseen, nii haluuko saatananpalvojat sitten helvettiin? Mitä ne haluu? Mä en ymmärrä.
Ei sillä että ymmärtäisin muitakaa uskontoja kyllä.
Ja BTW, kaikkia uskontoja pilkataan.
seitan kirjoitti...
No jos nyt mennään "perususkontojen" oppien mukaan niin Saatanahan ON tämän maailman jumala tällä hetkellä.
123123123 kirjoitti...
Mutta miksi uskoa saatanaan, koska jos uskoo siihen joutuu uskomaan Jumalaan, ja jos taas uskoo Jumalaan ei ole mitään syytä valita saatana O_o
vitunkyrpä kirjoitti...
Joo oot vissiin Oona? Voitko lopettaa tuon vitun paskan, kun on sitä muillekkii tapahtunu "pahasti". Vittu mullekkii saatana on tapahtunu kaikki samat kun sulle, mutta en silti valita joka vitun asiasta ja puhu jostakii vitun saatanasta.
7273949498 kirjoitti...
Ja vittuako jatkuvasti angstit, en minäkään kaikesta valita. Ja voin olla melkeinpä satavarma siitä, että sinulla menee keveemmin kun mulla. Minä en sentään uppoo siihen säälilammikkoon, vaan yritän tehhä asioille jotakii vaikka onkii ihan saatanan paskat kortit pelattavissa. Et uskokkaan miten asia on, toki kun et huomaa muuta kun oman "kurjuuden"! Ja tottakai se on laitonta, kaikki uskonto on laitonta missä tehhään laittomuuksia esim tappamisia, polttoja ym. Ja ei varmaan oo sulla mitään hajua, miks satanistit jne palvoo sitä. Voin sanoo vaikka millä varmuudella että veikkaat ihan päin vittua, ja et tajua koko homman agendaa muutenkaan.
satanisti kirjoitti...
Satanismi ja saatananpalvonta on kaksi täysin eri asiaa. Jälkimmäinen on puhdasta pseudokristillisyyttä, satanismi taas pakanauskonto, jolla ei ole jumalaa lainkaan.
hihi kirjoitti...
"miks vitussa saatananpalvontaa ja sen kannattajia syrjitään/ajatellaan olevan väärässä." olevan väärässä, sait mut repeämää iha vitusti :D:::D:D:D:D:D ei vittu :D
koirasesi kirjoitti...
voiko tuolilta tippua? :D voi tämän jälkeen :D

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3203)
juomat (28)
kaverit (518)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4129)
naapurit (46)
opiskelu (746)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (24)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (373)
tietotekniikka (251)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa