/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

4624 - 22.10.2010 (arvosana: -50)

Pelkäätkö itseäsi joskus? Kuinka pimeällä polulla joskus ajatuksesi seikkailevat? Minulla on kamala ongelma joka ei ole mitään elvistelyä taikka trollia. Minua itseä pelottaa tämä asia. Tiedän toki että tämä pitäisi kertoa kallonkutistajalle ja se on kerrottu osittain mutta sepä ei ollut kallonkutistajan mielestä vakavaa. Siis pelkään välillä niin paljon että minun on kirjaimellisesti sytytettävä valot ja vältettävä katsomasta peiliin tai mihinkään heijastavaan. Pelkään katsoa esineitä jotka ovat lähellä koska tunnen että voin liikuttaa niitä ajatuksella. En usko että asunnossani on ketään.

Näin itsestäni painajaisia melkein joka yö ja yhden kerran näin niin kamalaa unta että paskattaa vieläkin. Olin paennut huoneeseen jotakin, en tiedä mitä. Olin huoneessa sängyssä ja tunsin kun naamani vääntyi ja ikään kuin ajatus iski. SE ON JO SISÄLLÄ! heräsin naama väkisin aivan solmussa ja koko keho täysin jäykkänä. No painajaista... Nukahdin ja sama homma mutta herätessä naama ja keho entistä jäykempänä. ja kun se kolmas kerta tuli en uskaltanut enää nukkua.

Melkein aina niissä painajaisissa se murhaaja ja ahdistava pelko metsän piilossa olen minä, minä vainoan ja murhaan. Jos joku kyttäisi minua metsässä rupean saalistamaan sitä.

KOKO AIKA! Minä itse ajattelen ohi mennen kaikkea kamalaa, kuten jos jokin yhtä äkkiä vaan ilmestyisi eteesi (jokin hirviö kai?) Tai nopeita ääniä mitkä vaan yhtä äkkiä tulevat. Kamalia naamoja. JA teen sen kaiken itse vaikken tykkää siitä edes.

Nykyään tilanne ei ole enää ihan niin paha kun lopetin kolme asiaa. Tietyn musiikin ja tiettyjen elokuvien/pelien katsomisen ja pelaamisen. Silti on edelleen vielä hommaa itseni kanssa.

Ajatukseni on toisten murhaamista ja kostamista ihmisille. En halua edes olla ihmisten seurassa paljoa. Ajatukseni ovat todella väkivaltaisia koko aika.

Tietty moni nauraa ja sanoo friikiksi mutta olisi kiva kuulla ihmisten omia ajatuksia ja myös kokemuksia jos jollain vain on samanlaisia edes vähääkään. Olenko muka ainoa???2314 - 1.1.2010 (arvosana: 16)

Pikkane vitutusharmitus tässä meneillää.
Oon vaa nii saatana vammane et en koskaa ensinnäkää tahtois millää ihastuu kehenkää ja sitku ihastun kerran valovuodessa ni se ihastuksen kohde paljastuu enemmin tai myöhemmi täys mulkuks, vaikka olis ollu kivoja komeita nuoria miehiä jotka olisivat musta olleet kiinnostuneita niin ei, muapa ei ne kiinnosta pätkän vertaa ku se joku joka on tullu juuri niin jostain sieltä minne aurinko ei paista.
Ja eikö ihmisille merkkaa yhtää mitä ne sanoo, onko se vittu se ja sama tarkotatko sä sanoessas et mä välitän susta ja mul on ollu sua kauhee ikävä? Voiko toiselle sanoa tommosia ilman minkäänlaista tarkotusta.. Kiitos tälle herra pelimiesmulkulle joka antoi olettaa ja sanoi kaikenlaista ja sai mut uskomaan, mut koskaan mikää ei ollukkaa totta.

No, jospa joskus tulis uus mulkero vastaan niin voin kirjottaa sitten uuden angstiviestin tänne. Ei se seuraavakaan suhde voi onnistua kun aina kaikki asiat miesten kanssa on menny päi.. puuta =)
perselintu, 7 kommenttia
12340 - 1.2.2014 (arvosana: -80)

Ketuttaa kun oon 21, lesbo ja en ole koskaan omistanut tyttöystävää
Anonyymi, 7 kommenttia
5222 - 7.2.2011 (arvosana: -42)

vituttaa tämmöset inisijät saatana6486 - 25.8.2011 (arvosana: -44)

vituttaa kun on koulua keskiviikkosin puol kuuteen vittu
Anonyymi, 2 kommenttia
3454 - 5.4.2010 (arvosana: -44)

vois ssaaaatanan paska ku papiljotit ei pysy varmana päässä vittu koulussa huomen iha paskaa ku ne vaa on ni paskoja saatanan SASATAQTNAPSOT HAEOIHseoig ku on nii helvetin läskipaska olo vittu pää räjähtää ei kestä tuo mummo tuli jotaki paskaa jauhaa toho vitun VITTU!!
paskavittu, 1 kommentti
8644 - 13.5.2012 (arvosana: -72)

vituttaa ku äitienpäivänä yrittää parhaansa mutsinsa iloks ja sit tulee vaa paskaa niskaa
Anonyymi, 0 kommenttia
1032 - 6.8.2009 (arvosana: -68)

Vituttaa niin saatanasti, kun oon vieläkin vähän kusessa yhteen jätkään, ja meillä on ollu melkein koko kesän vähän niinku juttuu, mut mä en uskaltanu kunnol kertoo tunteistani sille ja sillai. Sit se vaan yhtäkkii ei pitäny muhun melkein yhtään mitään yhteyttä, ja kuulin täs vähän aikaa sit että se on yhessä jonku kaa. Enkä ees kuullu sitä siltä iteltään vaan yheltä mun tutulta. Vituttaa olla niin vitun ujo, aina meen ihan lukkoon jos puhutaan tunteista tms. En tuu varmaan koskaan saamaan miestä. Tällasta tänään.
Jokuvaan, 11 kommenttia
2472 - 13.1.2010 (arvosana: 1)

Vituttaa kun niska on kipee koko ajan!
Vituttaa kun en jaksa tehdä mitään ilman poikaystävän seuraa. En muuta kuin istua koneella ja nukkua.
Vituttaa ruotsi. Mitä helvetin järkeä? Toivottavasti jossain vaiheessa ruotsin tilalle saa vaihtaa jonkun vähän puhutumman kielen kuten ranskan tai vaikka kiinan...... Jos ei muutosta näy niin minähän en lapsiani täällä kasvata enkä kehtaa edes kertoa syntyneeni täällä iki-ihanassa Suomessa. Miksi meidän pitää nuolla muiden maiden perseitä? Slurps..
Siitä mieleeni tuleekin uusi vitutuksen aihe nimittäin meidän ihana äijäkulttuuri juodaan kaljaa ja öristään ja ollaan apaattisia läskejä. EI KIITOS!
Vituttaa korkokenkäpellet. Mitä helvettiä? Kävellään korkokengät jalassa kouluun ja leikitään niin vitun aikuisia ja sitte kompastellaan kuralätäkköön oikein teille vittu nauttikaa nyt edes vähän siitä ettei tarvitse olla vielä aikuisia.
Eniten vituttaa edelleen massateinit. Miksi miksi MIKSI jotkut ei vain osaa hankkia omia mielipiteitä ja olla semmoisia kuin itse haluavat? Ja sama jatkuu vähän vanhemmillakin...
O K S E T T A V A A

Ps. Vituttaa kun poikaystävällä on monta monta exää vaikka ikää on 16 ja seksiäkin on harrastanut. Sitten sitä ollaan niin konkareita NIIIIIN KONKAREITA ettäh... Itselläni kun ei ole yhtäkään exää ei yhtäkään edes mitään ala-astejuttuja. Ja voi vittu että sattuu kuunnella kun se kertoo niitä juttuja välillä. Sillon vituttaa ja tekee mieli hankkia vähän kokemusta (erota, olla parin muun kanssa, palata nykyisen kanssa yhteen) jotta konkarikulta ymmärtäis miltä musta tuntuu :EE Vielä kun exät asuu samalla paikkakunnalla ja käy samaa koulua niin joudun niitä joka arkipäivä katselemaan. :)
Vituttaa myös omistaa pimppi, tekisi mieli välillä ommella se umpeen.
Vituttaa nykymaailman sekstistisyys.
Eipä mulla muuta
3824 - 24.5.2010 (arvosana: -15)

Risoo mun ex-poikaystävä. Oikeesti, sillon ku oltii yhes, joo meillä oli huippua, paras TET ja parhaat kuukaudet ! Ja näi, mut mä rakastuin siihe ja mulla oli aina TOSI huono olo ku en ollu sen kans, ja ku söin, se ruoka tuli heti ulos. Siis sen jätkän takia, koska kiinnyin siihe liikaa. No äläs ny, mä oon töissä siin kaupas, jos oltii TET:is, en oo pystynykkää vilkasee keksihyllyjä, kunnolla olee takahuonees, ilman et tulee huono olla ja kauhee itku, ku on niin ikävä ! Käytii sentää yhtä aikaa ripariki, ja sielä mä vasta tajusin, et kui ihana se on ja riparin jälkeiset 2kk oli mun elämäni parasta aikaa ! Sit ku se jätti mut, mun ongelmat ei suinkaa loppunu ! Mulle alko tulla hengenahistusta aina ku näin sen, tai se kirjautu meseeen, faceen, tms.. tai näin koulussa.. En saanu happee yms.. En pysty päästä yli siitä ! Siit on jo muutama kuukausi, vaa iha sama, tuntuu silti pahalta menettää joku nui tärkee osa elämäst noin vaa ! Että kiitti !
Lisää satunnaisia
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa