/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

4825 - 22.11.2010 (arvosana: -13)

RAAH! RÄYH! murh, örh..

*mutinaa*

Jos minulta kysytään niin ei ole reilua. Ei tässä ole mitään järkeä enään. Miksi oi miksi Suomi on tälläinen nykyään. En edes tahdo asua täällä enää. Suomi on masennuksen maa, Suomen kansa on yliverotettua. Suomen kansaa johdetaan harhaan kuten lammasta joka meinataan teurastaa.

Nostetaan eläkeikää, nostetaan veroja... Pienennetään palkkoja, pienennetään ihmisen vapautta.

Ei hyvänen aika. Masentaa koko touhu. Muutenkaan kun Suomessa ei aurinko aina paista ja on pimeää niin pitääkö vielä kansalaisia masentaa lisää kaiken maailman jutuilla? Nykyään homot vissiin on parempaa kansaa ja tietty Ruotsalaiset kruunun perijät ovat jotain niin uskomatonta että niistä jaksaa media myllyttää monta sivua ja tehdä ties kuinka ihmeellisiä "extroja". Ketään ne ei kiinnosta niin paljoa kuin media antaa ymmärtää.

Yksi asia mikä pilaa Suomea on media ja sen myllytys. Toinen asia on eduskunta. En äänestä koska ei siellä ole yhtään sen arvoista ollut ikinä. (joku voi sanoa että ei saa itkeä jos ei äänestä mutta onkos se nyt niin? onko pakko äänestää jos ei ole yhtään kunnollista edustajaa joka oikeasti tekisi meidän hyväksi jotain vilpittömästi ilman että saisi siitä itse jotain etua????)

Tämä media... Voi elämän kevät, siellä on töissä sellaisia toimittajia joilla ei ole sydäntä vaan ahne itsekäs kuihtunut sydän. Säälimättä ketään. Toki minua naurattaa nyt tämä Ruotsin kuninkaan seikkailut kun kerrankin Ruotsalaisia haukutaan mediassa eikä nosteta katon läpi istuimelleen. Mutta noin 80% uutisista on... Paskaa.

Ei jaksaisi asua täällä, kaikki on kallista ja palkastani menee valtiolle 23.5 ja ensi vuonna vielä enemmän. (on tiet ja kirjastot ja uimahallit....) Tiet ovat paskassa kunnossa, kirjastossa huono valikoima ja uimahalli on EDELLEEN maksullinen! Eli voisi sitten pikkuhiljaa suunnata sitä rahaa muuhun kuin omiin taksimatkoihin ja huoriin arvoista kansanedustajat.
mutta kun minulta ei kysytä ikinä, 10 kommenttia
2558 - 21.1.2010 (arvosana: -31)

Vituttaa hieman.

Tapasin sattumalta baarissa naisen. Kuukauden-pari hengailtuamme kuvittelinkin, että siitä jotain voisi tullakin. Ja vitut. Kerran tapasin kyseisen tapauksen baarissa uudemman kerran, mutta lopulta tämä lähtikin vieraan jätkän matkaan sieltä. Ei sitten voinut suoraan sanoa ettei kiinnosta. Miksi vitussa se on toisille niin vaikeaa sanoa suoraan ettei kiinnosta? Varsinkin, kun kerta toisensa jälkeen pyysin kertomaan suoraan asiat suoraan.

Nyt tekee niin vitun vaikeaa olla yksin, että joutuu muuten vaan ryyppäämään ja vetämään pään sekaisin, kun tekee niin vitun vaikeaa olla yksin. Toivottavasti on niin vitun tyytyväinen tästäkin, saatana. 14768 - 28.10.2021 (arvosana: -6)

Tää meidän vitun äidinkielen sijainen pistää meidät tekemään pelkästään tehtäviä!
Saatanasta7632, 2 kommenttia
7389 - 20.12.2011 (arvosana: -57)

Vituttaa kun kaveri seurustelee, ja on alkanu oleen poikaystävänsä kanssa JOKAPÄIVÄ kaksin jossain... Kun se ei oikeesti enää aattele ees hyviä kavereitansa. Kyllä se koulussa niitten kanssa on, mutta heti jos joku kysyy että voiko tää kyseinen tyttö tulla illalla vaikka pihalle, niin aina on vastaus "En mä nyt, ku meen Juhan kaa. Katotaan joku muu pvä?" Joo, katotaan vaan, muttakun sitä toista päivää ei tule. Aina se lupaa ja sitte se ei pidä sitä.
Pahinta on se, että nyt se on alkanu viel esittään kauheeta kovista, ja haukkuun kaikkia seläntakana, syrjiin ja tällästä...

En vaaan joskus tajuu ihmisiä. Perkele.
Tuttua??


MIKÄ ELÄIN SANOO MIAU! NO VITTU VARMAAN LEHMÄ !!
Anonyymi, 0 kommenttia
5437 - 19.3.2011 (arvosana: -17)

Vituttaa tää jojonarun aiheuttama hiertymä. Ei voi harjoitella uusia temppuja : (
en anna periksi, 3 kommenttia
10458 - 2.12.2012 (arvosana: -80)

Tällaisena kylmänä talvipäivänä pitäisi istua takan edessä halimassa omaa kultaa.
Tässä sitä sitten ollaan. Halimassa, tai siis hakkaamassa oman "kullan" näppäimistöä.

Eräässä biisissä on sanat "let us die young or live forever".
Nuoruus on ihmisen parasta aikaa. Aika ikävä huomata että kohta sekin on ohi. Ja saavutukset ovat kuin 12-vuotiaalla.
Vai että parasta aikaa. Vietetty masennuksessa, yksin, suurin osa ajasta kulunut elossa pysymiseen. Ja tästä alkaa alamäki? Innostus on noin nolla.
Tätä kirjoittaessani muistelin varhaisnuoruuttani. Vasta nyt tajusin että omasin jo silloin vuosia sitten itsetuhoisia ajatuksia.

Toivo on jäljellä. Toivo siitä että kaikki muuttuu paremmaksi. Toivo siitä, että jonakin päivänä haaveeni toteutuvat. Toivo elää, ja niin kauan kun se elää, niin elän myös minä.
Anonyymi, 4 kommenttia
4802 - 18.11.2010 (arvosana: -71)

If I could turn back time ja sillee.

Jos vaan voisin, palaisin vajaat neljä vuotta taaksepäin siihen kohtalokkaaseen iltaan jona tutustuin varsinaiseen pässinpäähän johon oon varpaita myöten rakastunu.

Nukkuisin koko illan ja eläisin elämäni onnellisena, ilman miestä ja ilman huolia.
overdose, 0 kommenttia
9343 - 28.7.2012 (arvosana: -20)

Ärsyttää kun minä olen se paha ihminen kun menen huomauttamaan jostain asiasta, kun kuulema ei saisi. Vaikka asia koskee minua yhtälailla kuin muitakin.
Anonyymi, 1 kommentti
2294 - 31.12.2009 (arvosana: -25)

Vituttaa finnit.
Vituttaa olla ruma.
Vituttaa, että kaverit on mua kymmenen kertaa paremman näkösii.
Vituttaa, ku pitää olla pilkunnussija ja huomauttelen kirjoitusvirheistä.
Vituttaa, että on ruma ääni.
Vituttaa, että mä näytän äijältä.
Vituttaa, kun mua haukutaan emoks, vaikken ees oo.
Vituttaa lukee näit vitutuksii.
Vituttaa, ku kaikki vittuilee.
Vituttaa, ku on niin vitun vähän rahaa.
Kill yourself, 7 kommenttia
6319 - 25.7.2011 (arvosana: -22)

Tarja Halosen kissa sai aukeamallisen lehtitilaa.

Ymmärrän kyllä että lemmikin kuolema on kova paikka ja se oli rakas, mutta saisinko minä sitten vittu 20 aukeama tilaa kun kerran minulta on kuollut kyseinen määrä lemmikkejä tässä useamman vuoden aika (kymmenen niistä oli sikoja)?!
Kansalainen, 6 kommenttia
Lisää satunnaisia
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3196)
juomat (28)
kaverit (518)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4115)
naapurit (46)
opiskelu (745)
parisuhde (715)
pelit (201)
perhe (234)
politiikka (24)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (371)
tietotekniikka (251)
tv (138)
työ (318)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (271)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa