/ 8000 merkkiä käytetty
10891 - 26.1.2013 (arvosana: -35)

"Kuhina alkoi jo Seinäjoella: Kuka voitti liki 30 miljoonaa?"
Naurettavaa. 30 miljoonaa?
Kuka tarvitsee tollasia summia rahaa? Toikin raha ois voitu käyttää esim. miljoonan ihmisen terveydenhuoltoon ja kuukauden ruokaan vaikka jossain helvetin Namibiassa. Tai vaikka ihan köyhien suomalaistenkin olojen parantamiseen tai mitä tahansa. Kuka tarvii 30 000 000 euroa käyttörahaa. Mitä se sillä ostaa, 20 urheiluautoa, 10 taloa joissa jokaisessa 32 huonetta vai? Samalla toiset ihmiset elää kädestä suuhun.
Vituttaa tällänen epäoikeudenmukaisuus. Lisätään siihen vielä muutkin miljonäärit, joku helvetin Bill Gates jolla on 100 miljardia (tai jotain) omaisuutta. Reilu peli.
Kukaan ei tarvitse sellaisia summia rahaa, ei kukaan. Kellään yksittäisellä henkilöllä ei pitäis olla edes 2 miljoonaa.
- Anonyymi

Kommentit

naapuri kirjoitti...
Vihertääkö? :DDD
kkk kirjoitti...
ei niitä afrikan apinoita saa ihmisten tasolle vaikka kuinka rahaa antais
t kirjoitti...
Mä oon ihan samaa mieltä. Lotot yms. on pelkkää sairasta tuhlausta.
sdasdasdasdasd kirjoitti...
Samapa tuo, voittajan elämä menee kuitenkin pilalle kateellisten pellejen takia. Suomalainen kateus on lutka.
kirjoitti...
Njaa, miksi joku ei sais olla varakkaampi kuin sinä? Ajattele asia niin että he voi huolehtia jälkikasvunsa olot mainiosti ja olla elämättä velkahelvetissä. Ja monilla lottoavilla voi olla velkahelvetti jo ennestään jne.
pilke kirjoitti...
Juu, mutta kyse onkin 30 miljoonasta. Ei kukaan sellaista summaa yksinään tarvitse. Jos saisin tuollaisen summan niin ihan rehellisesti sanottuna ostaisin kaiken tarpeellisen ja laittaisin jotain säästöön. Sitten kaiken muun antaisin hyväntekeväisyyteen tms. ja jatkaisin elämää ihan normaaliin tapaan. Olisin onnellinen siitä, että hyvä teko on tullut tehtyä. Ei raha tee onnelliseksi, mieluummin ansaitsen ne hyvällä työllä jos niin tapahtuu. Ei vaan ymmärrys riitä siihen miksi jotain miljoonia pitää yksittäisen ihmisen säästää. Täällä maailmassa on niin paljon ihmisiä, joille jo pari lanttia on taivas. Mutta eihän kaikki tietenkään näin ajattele, jokaisella
pilke kirjoitti...
on omat näkökulmat elämään. Itse en kyllä minkäänlaista tyydytystä saisi täysin tyhjästä tippuneista miljoonista tilillä. Mutta jokainen tyylillään. Se mikä näyttää itselle älyttömältä, ei välttämättä ole sitä toiselle. Itse saisain kiksit auttamisesta miljoonilla, en niiden pitämisestä omalla tilillä.
xram kirjoitti...
Se että haluaa hyvää muille ei ole kateellisuutta.
Kapitalistien aivopesu on vahvassa asemassa länsimaissa.
Raha menee aina ihmisarvon yli.
Tajuaako porukka edes kuinka paljon on miljoona? Kuvitelkaa 100 000 ja kertokaa kymmenellä.
Kertokaa vielä 30:llä niin saatte ton lottovoittosumman. Hiukan yli tarpeen.
Nuori kirjoitti...
Voin tässä sanoa että voitin itse tuon summan ja aijon kyllä lähettää unicefille ainakin 200 tuhatta kunhan olen päättänyt minne oikein tungen lisää rahaa. Kun huomasin voiton niin kirjaimellisesti laskin alleni. joten vie jonkin aikaa kun lakkaan tärisemästä ja ajattelin silti mennä opiskelujen jälkeen töihin.
vaikkenuskoett kirjoitti...
Kiva mutta 200 000?
Jos itelläni olis 30 miljoonaa pyrkisin kaikin mahdollisin tavoin tekemään maailmasta paremman paikan elää mahdollisimman monelle. Hyväntekeväisyys on yleensä aika turha asia, ennemmin kannattaa ite mennä paikan päälle ja kattoo mitä voi tehdä ihmisten hyväks siellä. Voi ainakin olla varma että raha menee oikeaan paikkaan oikeaan asiaan.

Tietenkin on inhimillistä ite pitää suht. paljon, koska ihminen on ahne. Itekin pitäisin varmaan 2 miljoonaa vaikken tarvitsis.
Nuori kirjoitti...
Olet ihan oikeassa ja ajattelin pitää koko summasta noin 5 tai 6 miljoonaa säästössä ja lopuilla yrittää vaikuttaa positiivisesti monen erittäin köyhien lapsiperheiden hyväksi.
realisti kirjoitti...
Lottovoittajan ei kannata uskoa sitä paskaa, että hyväntekeväisyyteen pitäisi rahaa laittaa, koska kukaan ihminen ei tarvitse niin paljoa. Jokaikinen kateellinen sanoo noin. Tuhat kättä, jotka tulee pyytämään sulta tontun, tarkoittaa miljoonan euron pois antoa. Lisäksi, jos hankit kolme lasta, ja käytät elämäsi aikana 10 miljoona elämiseen, taloihin, autoihin, lasten harrastuksiin, omiin harrastuksiin, matkustukseen, vaimon hellittelyyn, viihteelle tarkoittaa sitä, että lapsesi saavat 6 milj. per naama. Siitä valtio verottaa isolla kädellä. Jos jokainen lapsesi saa 2 lasta, tarkoittaa se miljoona euroa perintöä per naama - josta valtio ottaa pois.
realisti kirjoitti...
Eli tuolla lottovoitolla elät loppuelämäsi 100K vuosituloilla hyvällä elintasolla, lapsesi pystyvät muutaman vuosikymmenen elämään tekemättä työtä, mikäli käyttävät viidestä (perintöveroprosentti 20%) miljoonastaan kolme miljoonaa (lahj ja lapsenlapsillesi kolmestakymmenestämiljoonasta jää vain erittäin iso pesämuna, josta kustannetaan asunto keskustasta, auto ja opiskelunaikaiset kulut. Onneksi olkoon, voit tehdä myös lapsistasi ja lapsenlapsistasi lottovoittajia, mutta sen jälkeen varaus katoaakin :) Tosiaankin, rahaa saa hyvin nopeasti poltettua, miljoonankin saa vuodessa kulumaan luksuselämäntasolla, mutta onneksi teikäläisellä on 29 samanlaista takataskus
Nuori kirjoitti...
Ymmärrän mitä tarkoitat mutta en ole tyhmä.
realisti kirjoitti...
Tyhmyys ja hyväuskoisuus ovat kaksi eri asiaa, en tarkoittanut teikäläisen olevan tyhmä. Jaoin vain oman näkemyksen siitä, mitä olisin tehnyt voiton kohdalle sattuessani. Itsekin lottosin eurojackpottia, ja kyllä sydän hypähti kurkkuun, kun Veikkauksen Facebookkiin ilmoitettiin voiton tulleen Suomeen :D Ehtisin jo haaveilla ja suunnitella elämääni, mutta tarkistaessani numeroita, meikäläiselle vain tuli hölmistynyt olo "olisihan se pitänyt arvata". Ei ees harmittanut, koska ei se meikäläiseltä pois ole, jos joku toinen voittaa :) Terveisin 22 v. nuori rannikolta, omaa voittokertaa odotellessa.
Nuori kirjoitti...
On aika hassu tunne kun ennen en ole voittanut muutakuin 20-60 senttiä haha. voitin tosin joskus ison joulukorin arpajaisista.
eeela kirjoitti...
Sai nuo hiton peliautomaatit markettien nurkista pois,sinne menee pienet eläkkeet kuin kankkulan kaivoon.Mummot kävisivät kirkossakin jos ray:t olisivat porstuassa.
ukki kirjoitti...
Joo säälittävää katsoa kun mummot ja papat tuhlaavat rahansa automaatteihin!
haahah kirjoitti...
Ite en antais afrikan nälkää näkeville eurookaan vaikka voittasin 30 miljonaa, näyttäsin niille vaan keskisormee ja vetäisin pihvii naamaan ... xDDD

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3210)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (47)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa