/ 8000 merkkiä käytetty
11179 - 10.3.2013 (arvosana: 93)

Kun pääsin armeijasta, oli takana melko vähäsaantinen aikakausi, luonnollisesti. Kaikki muu olisi irstasta. Kaveri järkkäsi kaksiossaan (joka sai myöhemmin lisänimen Panoluukku) karkelot. Meitä oli parikymmentä nuorta ihmistä kauniina kesäpäivänä grillaamassa pihalla, soittamassa kitaraa ja ryybiskhelemässä. Jossain vaiheessa menimme sisälle ja yksi tytöistä ehdotti ryhmäpeliksi pullonpyöritystä -> totuutta & tehtävää. Ei huono idea.

Noh, väkeä oli paikalla tässä vaiheessa seitsemän. Kolme naista ja neljä miestä. Näistä naisista yksi oli aivan järkyttävän kuuma tyhjäpää, toinen oli aivan hullun kuuma rokkimimmi, ja kolmas oli "ainoastaan hyvännäköinen" neitokainen, jonka pärstä on nykyään lehdissä säännöllisesti. Jossakin vaiheessa pyöräytys osui kohdalleni ja yksi neideistä antoi tehtäväksi vetäistä kielarin toisen miehen kanssa. Katsoimme kaverin kanssa toisiamme ja sanoimme yhteen ääneen: "Ok, jos te otatte paidat pois." Meni kolme sekuntia ja neidit olivat yläosattomissa tissit paljaana. Tämä ei siis vielä ollut flaksivaihe.

Pullonpyörityksen myötä alkoivat vaatteet vähentyä. Jossakin vaiheessa ilmoille heitettiin kuningasidea: ORGIAT! Kaikkien mielestä kyseessä oli toteuttamiskelpoinen ajatus. Yksi perääntyi. Nuoriherra sanoi, ettei voinut osallistua, koska seurustelee, vaikkakin oli eron partaalla neitinsä kanssa. Hirvittävät omantunnontuskat. Noh, tämä mies meni toiseen huoneeseen masentumaan ja soittamaan tytsylleen, me muut menimme toiseen huoneeseen.

Viinaa oli imetty kiitettävät määrät, joten kenelläkään ei seissyt. Luonnollisesti. Tytöt nuolivat toistensa pannuja, tissejä ja yrittivät nälkäisellä toisensa lipomisella paikata saamattomuuttamme, mutta ei. Intensiivisestä tatin hakkaamisesta huolimatta homma ei vain toiminut. Aikaa oli mennyt tässä vaiheessa arviolta tunti. Naureskelimme tätä miesten kesken ja heittelimme yläfemmoja samaan aikaan, kun kolme kaunista neitiä yrittivät elvyttää matojamme huulihölkällä, turhaan.

Nauru loppui lyhyeen. Ovensuuhun ilmestyi alasti tämä neljäs sälli teräsmiesasennossa hirvittävällä kangella varustettuna. Mies huusi: "Nyt lähtee, SAATANA!" ja hyökkäsi naisten kimppuun ja puolessa tunnissa louhi alivoimalla jokaisen heistä tyytyväiseksi. Me kolme sotasankaria menimme nurkkasohvalle istumaan, sytytimme tupakat, kaadoimme viskit ja seurasimme suoritusta itku kurkussa ja veltto nivusissa.

Teräsmies oli ollut hiljaista miestä mennessään toiseen huoneeseen siksi, että aikoi soittaa eroanomuksen neidilleen.

V.I.T.T.U!!
- strophe

Kommentit

panoluukku kirjoitti...
ja tästä kokemuksesta jäi sitten oikein hyvät muistot, joita voi muistella onnellisena kiikkustuolissa? :)
joo kirjoitti...
kopiopastaa. Miinusta.
joo kirjoitti...
tässähän tämä sama, vuodelta 2010.
http://muusikoiden.net/keskustelu/print.php?p=9393107
xvc kirjoitti...
Voi vitun spede kopioit tän riemurasiasta :DD Busted :D
nii kirjoitti...
voi vitun jonnet:

tää tarina ansaitsee tulla levitetyksi, kaikki kun eivät riemurasiassa käy :)
ei kirjoitti...
joo, olet huoran äpärä etkä koskaan tuu saamaan pilluu. Plussaa
koire kirjoitti...
Kopiopaska -1
ähäkutti! kirjoitti...
Hyvä ja opettavainen tarina, +90
..l.. kirjoitti...
REPOST! U FAIL
hihihi kirjoitti...
Repost. Success!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa