/ 8000 merkkiä käytetty
11364 - 13.4.2013 (arvosana: -26)

Mielestäni uskonto on täysin turhaa satua joka on aiheuttaniut eniten sotia ja kurjuutta mmaailmassa!!!! Maailma olisi noin 1000x parempi paikka, jos kaikki ihmiset ajattelivat järellään eikä jonkun satukirjan kautta.
- Järkevä

Kommentit

ateisti kirjoitti...
Ei maailma noin mustavalkoinen ole. Vaikka uskonto on aiheuttanut merkittävästi pahaa, on se myöskin tuottanut kaikkea hyvää. Esim. tässä mainitsemassasi satukirjassa on moraalikäsityksiä, jotka opettavat lapselle alkeellisen käsityksen hyvästä ja pahasta.
jee kirjoitti...
Moraalikäsityksiä voi oppia muutenkin kuin uskonnon ja raamatun avulla. Ne oikeat satukirjat voi opettaa elämästä paljon paremmin ilman uskonnollista sävytettä.
Anonyymi kirjoitti...
Noh, onhan toi totta, että uskonnot on aiheuttanut enemmän pahaa kun hyvää, mutta hei, se ei oo ainoa asia tässä maailmassa joka on aiheuttanut.

Ja onhan se tuonnut hyviäkin asioita. Esm mun kannalta, oon saanu aika montakin loma päivää koulusta, ihan uskontojen takia:D Ajatella, jos joulu yhtäkkiä olisi koulupäivä...
lols kirjoitti...
^
lol niino kun nyt ajattelee niin se että me täällä saadaan joululoma korvaa kyllä kaikki ne kuolemat ja vammautumiset mitä uskonnon takia ihmiset kokee päivittäin :D
Tai sitten ei
Kannattaa katsoa muuten youtubesta sellasen käyttäjän videoita kun Darkmatter2525 aika hubaa kamaa uskonnosta
- kirjoitti...
perehdy satanismiin
Anonyymi kirjoitti...
"lol niino kun nyt ajattelee niin se että me täällä saadaan joululoma korvaa kyllä kaikki ne kuolemat ja vammautumiset mitä uskonnon takia ihmiset kokee päivittäin :D"

- ... niin no jos noin pitkälle ajattelee, niin ehei ne lomatkaa nii tärkeitä oo, ett sen takii uskontonnot pitäis pysyy, mut oikeesti ajatus siitä että vuodessa olisi koulusta lomaa n. 10viikkoa vaan on aika hirvee. Koska eikö arkipäivät ja viikonlopputkin syntynyt jostain uskonto jutusta?:D tai emmä tiiä. Ja varmaa se kesälomakin olisi lyhyeempi, jos uskonnot lopetetetaan..

Mun on pakko alkaa olla hereillä uskontotunneilla. Tajusin että en tiedä omastakaa uskonnosta mitään. Haha...
Niglet kirjoitti...
Saatanan jälkeenjääny idiootti.. Älä päde, jos et tiedä! Kalenterijärjestelmä ei ole syntynyt minkään uskonnon kautta. Ja tottahan se on että uskonnot on pahasta. Lähi-Itä olis nyt varmaa jotai teollisuus tai kaupunkialuetta jos uskontoja ei ois. Varmaa puolet maailman sodista on uskonsotia.. ja kesäloma ei liity millään tavalla uskontoon. Siis tätä mä vihaan uskonnossa eniten, opetetaan lapsesta pitäen jotain paskaa ja sitten aikuisena se on ainoa totuus mikä tiedetään....
homo kirjoitti...
^ Lähi-Itä olisi teollisuusaluetta jos Yhdysvallat ei rohmuis niiltä öljyä. Yhdysvallat maalaavat todellisuutta sanomalla, että terroristit pitää saada pois, vaikka oikeasti Yhdysvallat haluavat saada Lähi-Idästä resursseja (öljyä).
Hanki aivot kirjoitti...
Eipä tule äkkiseltään mieleen yhtäkään sotaa ihmiskunnan historian ajalta, jotka uskonto olisi aiheuttanut. Jos käyttäisit sitä järkeäsi, et toistelisi aivottomana tuollaisia Internetistä oppimiasi satuja. Sodat käydään taloudellisten ja valtapoliittisten intressien takia, ei minkään uskonnollisten oppien. Tämä koskee myös ns. uskonsotia. Yhtä hyvin voisi väittää, että demokratia ja vapaus ovat vastenmielistä paskaa, koska Yhdysvallat kavereineen käy niiden nimissä sotia.
Sanonpahan vaan kirjoitti...
Eniten sotia aiheuttaa maailmassa ihminen itse ahneudessaan.

Eniten syytöksiä aiheuttaa ihminen itse.

Eniten selityksiä?

Jos raketti räjähtää, onko vika sen keksijän vai rakentajan? Entä käyttäjä?

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (274)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa