/ 8000 merkkiä käytetty
12312 - 13.1.2014 (arvosana: -20)

olin eilen hansun kans shoppailees, ajattelin et siinä olis hyvä harrastus pihille kaverille, juosta vain ale hintojen perässä. no en ajattele enää niin, koko kokemus oli ku pahimmasta painajaisesta.

Isokarhu: siellä käytiin ensiks ja tuntu et siel olis ollu kaikki maailman naiset, nyt ymmärrän minkä takii naiset oli siellä t-paidoissa shoppailemas, koko paikka oli kuumempi ku meiän sähkösauna, tuntu siltä et en kuulu joukkoon ku kaikilla oli päällään farkut ja muutenki oikee "baari-vaatteet" (mulla nilkoista kuraset lökärit ja paksu toppatakki) Siellä keskellä kaikkia olisi tehnyt mieli heti huutaa MÄÄ EN KUULU TÄN! IHA OIKEESTI MÄÄ EN KUULU TÄN! ( niin kuin tupakaveri keskellä yötä niinisalossa)

gina trico: vaatteet oltiin heitetty pöydälle myttyyn ja innokkaat tytöt pyörivät kuin juutalaiset hyrrät ympäri pöytiä, etsien tarjouksia. Osa naisista oli varmasti herännyt aamulla 5 minuuttia ennen alennuksia ja ampuneet itselleen facelift shotgun meikit, etteivät myöhästyisi "halvoista hinnoista"

kookenkä: tämän liikkeen "halpa hinta" oli todella hyvä, intin kumisaappaista hiukan karvaisempi malli ei maksanut kuin 105€

cubus: liike oli aivan täynnä, katsoin toisten miesten ilmeitä, oli kuin peilikuvaansa olis katsonut. jokaisella varmasti mielessä kaksi asiaa, 1,miksi lupasin tulla mukaan 2,eiks täällä oo yhtään penkkii.H&M: sielläkin sakkii kuin saipan matsissa, pukukoppien jonot olivat puolen kaupan mittaisisa, yritin pitää vain hansun kädestä kiinni etten eksyisi. Olo oli kuin jalkapallo treeneissä pienempänä kun naisia sai väistellä kuin oransseja tötsiä. Joka ikinen nainen joka sinä kyseisenä päivänä siellä shoppailemassa oli, juoksi kuin päätön kana autotien yli. yläkertaan mennessä tilanne paheni, siellä oli kakkosnelosen paksunen n, 150-160cm pitkä poika/mies/miehenalku/jatke joka kimeällä äänellä kertoi kavereilleen naistenosastolla että "siis emmä tiiä mitä mä täält ostasi ku mä ostin kaiken jo enne jouluu hihihihi" se kaveri käytti varmaa vain kaupan takaovea...tai takaovea ylipäätänsä...

vila: kauppa oli pieni ja ahdas, jossain vaiheessa huomasin et naiset olivat saartaneet minut käytävien väliin, panikoin. (vaikka tilannehan on baarissa aina sama) Sitten kuulin ne kohtalokkaat sanat "pidäks tätä hetke" jonka jälkeen olo oli kuin naulakolla, mutta oli siinä hyvätkin puolet, nämä murhan himoiset shoppaajat luulivat minua kai mallinukeksi kun tämän aikana en joutunut väistämään ketään. Vihdoinkin! shoppailuni koho kohta! löysin täydellisen kulman kaupasta, jossa pystyin olemaan ilman että ketään ei tarvitsisi väistää ja kaikki mahtuisivat ohitseni, hymyilin viekkaasti ja mietein "mun kohta" (10minuutin jälkeen alkoi hymy hyytyä kun hansua ei viäläkään näkyny, pohdein että pukukoppi oli syönyt hänet ja poistuin kaupan ulkopuolelle odottamaan.)

tiger: kevennys shoppailuun, hieno puoti, pitää käydä toistenkin, mitään emme ostaneet mutta siellä oli kaikkea tetsoneista pilailu kakkaan.sokos: viimeinen paikka, koko päivä shoppailtu (kellon mukaan 45min) . Halleluja! kenkäosastolla oli penkki! siellä mä olin ja ihmettelin, katsoin kärsivien miesten ilmeitä jotka olisivat varmasti halunneet tuohon samaiseen penkkiin. penkki oli kuin taivas (myös samanvärinen) ja siinä sitten kattelin naisten kenkiä ja mietein että onkos noita hevosia tuotettu liikaa ku jokanen kenkä näyttää siltä että hevoselta oltas katkastu jalka polvesta alaspäin ja kaiverrettu ontoks.. kaikki kengät näyttivät yhtä mukavilta kuin piikkimatto patjana.

Hengissä selvittiin, mukaa tarttui hansulle kengät ja paita. (kumpikaan ei ollut ale hinnoissa). ensivuonna uudestaan.
- Anonyymi

Kommentit

Scars kirjoitti...
Minäkin ahdistun shoppailusta sen ainaisen ryysiksen takia. Siksi teen sitä vain pakon edessä. Tunnen itseni tämän takia usein mieheksi. On kai hävettävää olla nainen, jota ei voisi vähempää kiinnostaa tuhlata rahojaan heräteostoksiin ja tuhansiin vaatekappaleisiin...
gdfjdrj kirjoitti...
"Minäkin ahdistun shoppailusta sen ainaisen ryysiksen takia. Siksi teen sitä vain pakon edessä. Tunnen itseni tämän takia usein mieheksi. On kai hävettävää olla nainen, jota ei voisi vähempää kiinnostaa tuhlata rahojaan heräteostoksiin ja tuhansiin vaatekappaleisiin..."

En mä ainakaan tunne itteeni mieheks koska en tykkää shoppailusta.
Pitäskö mun käyttäytyä kun pahinkin stereotypia tunteakseni itteni naiseks? Tunnen enemmän naisia jotka ei pidä shoppailusta kun jotka siitä pitävät. Et siis ole mitenkään erikoinen.
Sovinistiset naiset on ärsyttäviä.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa