/ 8000 merkkiä käytetty
12355 - 12.2.2014 (arvosana: -28)

Vituttaa ateistit, siis te ihmiset joitten ei pitäis uskoa mihinkään, heidän mukaansa, "vitun hihhulointiin ja jeesusteluun". Tuntuu että teille toi uskonto on paljon isompi juttu kun ihan peruskirkonpenkkiäkuluttaville.

Kun ei missään sais näkyä mitään uskontoon viittaavaakaan, kun hitto pelastusarmeijan padatkin pitäis laissa kieltää ja sit avaudutaan niin saatanasti kun joku on vielä kehdannut toivottaa Jumalan siunausta!Kun tätä uskontoa niin tuputetaan ja tuputetaan.

No mitä vittua??? Älä nyt vaan mene tunkemaan seteliäs sinne pataan niin kukaan ei sano sulle vittu mitään! Äläkä nyt saatana hakeudu keskustelemaan siitä uskonnosta kenenkään kanssa, jollei sulla sitä ole! Vittuako se sulle kuuluu uskonko minä vai en? En mäkään saatana vittuunnu siitä että nyt ei sitten lausuttukkaan ruokarukousta kun ollaan niin perkeleen ateistisessa pöydässä. Mikä vitun oikeus sulla on vittuuntua ja avata naamaasi silloin mulle jos mä sen omassani tahdon lausua?!

Ja mitä helvettiä?? En mäkään oikeasti usko Harry Potteriin mutta en mä silti yritä kertoa muille että kuinka vitun kauheetä siitä puhuminen on! Enkä vedä hernettä kitusiini kun joku mainitsee siitä pitävänsä. Jollet sä usko Jumalaan niin miksi se ärsyttää sua niin perkeleesti?! Miksi ihmeessä ärsyyntyä asiasta jota ei ole sulle edes olemassa? Tai miksi ärsyyntyä ihmisille joille se on? Ei se oo sulta millään tasolla pois.

Ja meitä perusjessenseuraajiakin vituttaa jehovan todistajista, joten älä nyt saatana yritä käyttää sitä korttia! Ja suvivirrestä sun muista kospeleista, joita kehdataan vielä kouluissa laulaa, vaikka sun ateistiset korvas siitä saattaakin vuotaa verta. Vittu että muakin vitutti ala-asteen lauluista Lohikäärme Puf, mutta en silti ryhtyny vinkumaan että se on poistettava sieltä, koska mä en usko lohikäärmeisin.
- Anonyymi

Kommentit

Haist-ateismi kirjoitti...
Ei saatana mitä paskaa.. Ehkä se vituttaa ihmisiä sen takia että asiaa, mikä tuntuu itsestä niin typerältä ja käsittämättömältä tuputetaan joka paikassa. Miksi kristittyjen saarnaaminen ei häiritse, mutta ateistin omien näkemyksien esilletuominen häiritsee? Ja mitä tulee niihin virsiin ym, miksi pitäisi hännystellä kristittyjä ja leikkiä mukana jos ei oikeasti usko? Tämmöset vinkumiset saa kyllä kirjoittajan itse näyttämään niin ahdasmieliseltä, yleistät sun omat paskat (?) kokemukset kaikkiin ateisteihin etkä tajua sitä että ihmiset on erilaisia.
niih kirjoitti...
Kato nämä suvaitsevaiset ateistit ei oikeesti suvaitse muita kuin itsensä kaltaisia...
Epäkorrekti kirjoitti...
Epäilen vähän että kaikki kristinuskoa/tapaluterilaisuutta tai sen harjoittamista kritisoivat olisi ateisteja.

Tietysti on harhakuvitelmaa, että ateismi tai vastaava skeptismi tekisi kenestäkään oletusarvoisesti loogista ja johdonmukaista henkilöä. Samalla tavalla kun Jeesuksen oppien tunnustaminen ei aina tunnu oikein korreloivan lähimmäisrakkauden kanssa (paitsi ehkä heidän mielestään).

Itse vastustan lähinnä järjestäyneiden uskontojen levittämää tiedevastaisuutta (ei sillä etteikö voisi elää molempien asioiden kanssa) sekä joidenkin harjoittamaa systemaattista ihmisoikeuksien poljentaa.
ano kirjoitti...
harry potter on aika eri asia kun jumala.
pulisonki kirjoitti...
Itse olen täysi atesti, mutta paras ystäväni taas uskovainen. Kuitenkin kunnioitan hänen näkemystään ja hän minun. Ei se ole niin vaikeaa.
nyymianon kirjoitti...
Sinun laistesi ihmisten takia syntyy uusia ateisteja joka päivä.
Kiitos siitä.
ateisit kirjoitti...
ite näen asian niin että uskonnot on paha asia, mikä siis tarkoittaa että jokaisen joka on tajunnut sen että jumalia ei ole on velvollinen auttamaan muita ihmisiä tajuamaan sama. Kyse ei ole mistään "mielipiteestä" vaan faktasta, jota pitää levittää niin kauan kunnes kaikki on tullu järkiinsä.
Ateistin velvollisuus on auttaa muita hylkäämään uskonto.
Ateistirage kirjoitti...
Oon itse ateisti, mutta ei nyt siitä enempää.
Se mikä mua vituttaa on se, kun tullaan tuputtamaan raamattua, ja kun kohteliaasti kieltää niin ladellaan törkeyksiä ja pyydetään palamaan sitten niissä olemattomissa helvetin liekeissä ja perään viellä syljetään. Tää on koettu monta kertaa.

Koska olen ateisiti, niin pitäiskö munkin nyt alkaa jokaisen "hihhulin ja jeesusteluun" suuntautuneen perään alkaa sylkeä, kun ne sanoo, että ne uskoo jeesukseen? Ei.

Ps. Vaikka olen ateisti kannan kaulassani ristiä, sydäntä ja ankkuria. Mitään uskontoon yhdistettävää merkitystä en näille ole antanut, vaan nämä pätevät omasta mielestäni vahvasti ihan normaaliss
körtti kirjoitti...
Mitenkähän on mahdollista, mun viiden hengen kaveriporukkani ylipäätään tulee toimeen:
- yksi ateisti
- yksi agnostikko (ei kuulu kirkkoon)
- yksi ns. tapauskovainen
- yksi v-lestadiolainen
ja minä, joka koen herännäisyyden (körtit) omakseni.

Kaikki mikä ei vahingoita muita on ok, mutta ei mitään kantaa pidä muille tyrkyttää. Jos toinen sanoo, että kiitos mutta ei kiitos, se jää siihen. Ei lestadiolaiskaverini ole ketään tuomitsemassa, eikä ateisti yritä hänen uskoaan poistaa.
KillUrselfFgt kirjoitti...
tapa ittes vitun hihhuli homo.
Ateismi on oma päätös.
jos ei halua maksaa kirkkoveroja, joutua niitten hihhuleitten haudattavaks.
joppe kirjoitti...
Niin, tällaiset ateistit itse tyrkyttävät omaa mailmankuvaansa kieltämällä keiken.
Napro kirjoitti...
Tää on vaan niin vaikeita? Mix? Uskokokoon jokainen mitä tahtoo tai olla uskomatta.. Mix pitää tyrkyttää omaa "vakautuneisuutta" kellekään?

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3203)
juomat (28)
kaverit (518)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4129)
naapurit (46)
opiskelu (746)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (24)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (373)
tietotekniikka (251)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa