/ 8000 merkkiä käytetty
12699 - 15.7.2014 (arvosana: -15)

Repeilen vitutuksesta kylän seurakunnan uskonnollisen porukan takia. Ei, tämä ei ole "Jumalaa ei ole, satuolentoihin uskominen on tyhmää, palvontaaks joulupukkia ja pastahirviötä öhö öhö öhö" avautuminen, tämä "vittu nää tyypit on kamalaa porukkaa ei helvetti jumalauta nyt" avautuminen.

Meillä oli ihan ok pappi ennen tätä uutta joka tuli, se oli mukava ja about järkevä. Joo, olihan se pikkusen tiukka, muttei se koskaan eristänyt ketään muista riparilla tai tehnyt mitään muutakaan paskaa mitä kohta listaan uuden tekemänä.

Tämä uusi on vanhoollinen lestadiolainen. Ei mua haittaa kenenkään uskonnot, kukin uskokoon mihin tahtoo, mutta tää pappi on kyllä vetänyt pohjat.

Riparilla ei saanut mennä pojat ja tytöt samaan järveen uimaan uikkarit päällä eri rannoilla, koska se on syntiä. Myöskään samassa pöydässä ei saa olla enää tyttöjä ja poikia, koska haureutta. Jos sanoit "tää on tyhmää" tai jotain muuta, jouduit kantamaan kolmemetristä puuristiä mäkeä ylös. Meiltä otettiin kellot, kännykät ja kaikki tekniset laitteet pois 24/7 ettei häiritse meidän tunteja. Tunteja oli aamu kahdeksasta iltakahdeksaan, uusimmilla riparilaisilla ei ollu taukoja tuntien väleissä lainkaan, sai vaan syödä ja heti takas tunnille. Iltasin pidettiin raamattupiiriä 11-12 ajalle asti ja seittemältä piti aamulla herätä (helvettiä, sanomma).

Uusimmilla riparilaisilla ei ollut edes kuulemma saunaa joka ilta, ja viimevuonna jo pappi oli valitellut kun porukka oli saunassa alasti (mitä vittua, me ollaan maalla, me ollaan nähty kaikki alasti muutenkin).

Tää pappi kans ihanan kiihkouskovaisesti opettaa mielipiteitään niin evoluutioteoriasta, tieteestä, aborteista, homoista ja kaikesta muustakin. (Leirillämme oli muuten yksi tyyppi joka ei ollut hetero, hänet eristettiin sitten muista täysin papin toimesta, ei saanut ees käydä muiden kans saunassa.)

Myös shortsit ja hiattomat oli kielletty ja kaikkea muutakin mitä en edes jaksa alkaa listata.

Se pappi on pilannut koko seurakunnan ilmapiirin, ei edes kylän vanhususkikset pidä siitä ja seurakunnan jäsenet laitto omat lapsensa muualle ripille.

Ja tää ei-hetero henkilö? Kirkossa se pappi paiskas sen vastakkaisen sukupuolen penkkiin jostain vitun syystä, vaikken mä edes ymmärrä mistä perseestä se pappi päätti alkujaankaan päätti sukupuolitella penkkirivit.

Kyllä mä vielä sen jaksan että se pappi nussipilkkua jonkun 10 käskyn en ole tappanut-kohdan takia, koska "jos haukut toista, on se yhtä paha kuin tappo" t: raamattu, mutta ei hyvä perkele jos pitää käydä käsiksi teiniin kirkossa.

Mua vituttaa muutenkin kristityt ihan kohtalaisesti, koska mä asun maalla ja nää kristityt on nimenomaan näytä jotka repii jostain perseestä täysin kontekstista irtonaisen lainauksen mielipiteekseen (näin kävi kun yksi tyyppi otti nenäkorun, joku leviticus muistaakseni oli joka kielsi lävistykset ja tatskat) mutta jos hyvä perkele otat itte jonkun aivan paskan kohdan sieltä raamatusta (kuten vaikka hiustenleikkuun paheksunta kohta tai kaksimeteriaaliset kankaat on syntiä kohta etc etc, älyytte kyllä) niin "ei kyllä mun raamatussa ainakaan ole!!!!!" kattomatta sitä koko saatanan opusta.

Ei hyvä perkele, mulla on keittänyt siitä asti kun joku tuli ihmisperseilemään mulle siitä ettei mun vanhemmat oo naimisissa mutta nyt alkaa kiehua yli.

Vituttaa niin saatanasti, kiitos.
- En ole kuulunut kirkkoon enää pitkään aikaan.

Kommentit

Maestro kirjoitti...
Muiluttakaa se ukko pois sieltä.
Maestro kirjoitti...
Muiluttakaa se ukko pois sieltä.
alkjf4pio4w kirjoitti...
Lessuista ei ole muuhun kuin polttopuiksi
Yissaww kirjoitti...
Tee jotain asialle? Hoida ukko ulos sieltä, sano kunnanhallinolle noi kaikki jutut + vaikka joku hyväksikäyttö juttu niin eiköhän se pappa ole ulkona alta aikayksikön.
agnostikko kirjoitti...
Kappas vain, aivan täysin samoja kokemuksia omasta rippikoulusta...yli 10vuotta sitten.
puhaltaja kirjoitti...
Ymmärrän. Itse olen käynyt riparin about 32 vuotta sitten. Ei ollut mikään paha juttu. En muista mitään vastaavanlaista - ihmettelen ko. pappia. Mielestäni hänellä ei ole täydellinen todellisuudentaju eli loivakho psykoottinen piirre. Hänen kannattaisi kseskustella ammattiauttajan kanssa. Ei ketään nuorta/lasta voi eristää! Homous ei ole mitään erityistä. Itse olen mies ja naimisissa, mutta kyllä samaa sukupuolta oleva voi olla joskus hyvinkin milenkiintoinen ja ymmärrän houmouden täysin - veljeni on sellaine. Palakoon hel....ssä ne, jotka eivät hyväksy ERILAISUUTTA!
Mannerheim kirjoitti...
Homot vois painua vittuun Suomesta
jumalauta kirjoitti...
Oli kyllä paras vitutus pitkään aikaan. Vituttaa sun puolesta ja tekis mieli ampua ittensä tän kaltaisen idiotismin takia.

Ei jumalauta kukaan voi tosissaan olla noin tyhmä????
koiro kirjoitti...
>Lessuista ei ole muuhun kuin polttopuiksi

Olet oikeassa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?
Jos olet kirjoittanut tämän avautumisen ja haluat poistaa sen, klikkaa tästä.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (274)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa