/ 8000 merkkiä käytetty
12700 - 15.7.2014 (arvosana: -58)

Tajusin juuri, miten vastuuntunnottomien ja yksinkertaisten ihmisten kanssa joudun pyörimään vielä kahden pitkitetyn ja tarpeettoman vuoden ajan. Asiaan.

Olimme puhuneet eräästä projektista, joka oli suoritettava joukon yhteiseksi hyväksi ja minä päädyin siinä puolivahingossa johtoasemaan, koska minulla siitä jo ennestään oli eniten tietoa. Eihän siinä sitten mitään, koska kaikki kuitenkin olivat tasavertaisia ja minä vain olin se, jolla oli tieto siitä, mitä seuraavaksi milloinkin tapahtuisi. Eräänalinen yhteyshenkilö ja sitä rataa.

Olin tehnyt projektin eteen töitä aivan-koko-lomani-ajan, jotta se voitaisiin aloittaa loman loputtua kunnolla. (Näinkään ei olisi pitänyt tapahtua, jutun olisi pitänyt selvitä parissa viikossa, mutta muut tekvät mitä lystäsivät, eivätkä kuunnelleet. Luulin kuitenkin, että kun nämä ihmiset jäivät pois, juttu olisi ollut ok). Nyt sitten, kun kaikki oli oikeasti jo selvää, niin ilmoitellaan, että olemassa onkin jotakin paljon tärkeämpää, jota on suunniteltu vuoden verran, eikä omia menoja voida perua. Näistä asioista ei tietenkään voitu puhua siinä vaiheessa, kun juttu aloitettiin, jolloin en tietenkään olisi asiaa eteenpäin ajanut. He voivat vain jäädä pois ja minun on korjattava sotku tuskalla. Lisäksi nämä ihmiset odottavat nyt että minä MAKSAN heille omalla terveydelläni ja työlläni, jotta he voivat jatkaa vastuuttomuuttaan ja uskomattoman lapsellista käytöstään. He tulisivat saamaan tästä vittu oikeaa rahaa! Eipä tule onnistumaan, voin sanoa.

Eniten tässä vituttaa se, ettei vituta tarpeeksi ja siksi, että syy on hyvin suureksi osaksi minun, kun annoin tämän jatkua näinkin pitkään. Kaikki kuitenkin tapahtui niin vähä vähältä, etten huomannut kuin vasta nyt, millaiseen kuseen minut on jätetty. Tähän liittyy myös muutamia muita asioita, jotka tekevät tilanteestani vielä raivostuttavamman. Kuten nyt se, että juttua oli odotettu 'korkeammilla tahoilla' innolla.

Opinpahan nyt viimein, että yhteenkään heistä en luota enää, koska kun asiasta keskustelin, ei heiltä minkäänlaista ymmärrystäkään tilanteeseen löytynyt, eivätkä he pitkällisistä selityksistäkään huolimatta ymmärrä, miten paljon minun oli tehtävä täysin turhan takia.

Olen nyt lievästi ilmaistuna väsynyt, kun koko loma meni ja koska tiedän, että näistä perseilijöistä en pääse eroon vielä pitkään aikaan.
- Anonyymi

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa