/ 8000 merkkiä käytetty
13782 - 13.6.2016 (arvosana: -10)

Muistan tämän mahtavan sivuston ja tajusin että tänne.. Oi tänne minun pitää avautua aiheesta joka saa minut sekoamaan.

Olen meidän sählyporukan vetäjä. Meillä on pääasiassa hyvä sakki ja me pelaamme ihan perus höntsää. Mutta... Se fiilis... Se FIIILIS! Kun on näitä eräitä yksiöitä tässä joukossamme ihanassa. AH!

1. Raha. Mikään ei ole ilmaista tässä maailmassa ja tuskin on hengittäminenkään enää kauaa! Miten nämä jotkut luulevat että se pelaaminen hallissa on ilmaista? Luulevatko he että hallin omistajat ovat rakentaneet sen ilmaiseksi ja lämmittävät sitä ilmaiseksi ja valot toimii ilmaiseksi ja ilmastointi toimii ilmaiseksi ja he valvovat sitä huviksi ja ja!!! Siis KAIKKI MAKSAA! Minulle avaudutaan päin naamaa välillä kun muistutan maksuista. NO MIKSETTE MAKSA?! Siis luuletteko te nakkipäät että omistajat haluaa antaa teidän pelata velaksi? Tai luuletteko te että on kivaa kun me MUUT maksamme teidän itsekkään asenteenne? Jos ei ole rahaa niin ÄLKÄÄ pelatko!

Meillä oli alunperin hieno systeemi maksuista joka meni pilalle kiitos näiden mätien yksilöiden! Me kaikki maksoimme yhdistyksen kassaan kuukausimaksua JOTTA se olisi mahdollisimman halpaa kaikille. Me kaikki hyväksyimme sen systeemin ja kukaan ei vikissyt. Mutta kun joltain jäi tyyliin yksi kerta kuukaudesta pois niin he alkoivat heti tyrkyttää pienempää summaa ja kitisemään että "en pelannut silloin kuin vain 3 kertaa" VAIKKA me sovittiin että kiinteäkuukausimaksu... Sitten alkoi alamäki ja me muut jouduimme maksamaan heidän kitinää. Se oli vaivaton ja yksinkertainen kikka ja se kuukausi maksu oli 5e per kuukausi. 5E PER KUUKAUSI?!?!?!? KÖYHÄT! Nyt ei muuten puhuta lasten sählystä vaan aikuisten työssäkäyvien sählystä....

Nyt me joudumme sitten joka kerta erikseen laskemaan pelaajat ja ottamaan jokaiselta tyyliin sen 50c ja sitä kolikoiden määrää......... Ihana maksaa kerran kuukaudessa omistajille sellasella aku ankasta tutun rahasäkin kanssa johon pitänee painaa $ kuva btw... Muut porukat nauraa meille tämän asian johdosta sillä olemme ehkä rikkain porukka siellä lasten seassa... Mutta osa kitisee että 5e kuukaudessa maksaa liikaa. Itsehän pelaan myös lätkää ja se maksaa noin 8e per kerta eikä kk...

Sitten on näitä "maksan ensikerralla" tyyppejä... Eiiii... Tästäkin ollaan sovittu kaikkien kesken että jos ei ole rahaa mukana niin voi sitten lähteä kotiin. Mutta ei.. Näitä riittää. Osa sitten suuttuu minulle tästä kun sanon että mene kotiin hakemaan rahat. Vaikka tämä ei ollut minun ehdotus mutta minähän olen syyllinen koska minulle maksetaan.

Suurimmasta osasta ollaan päästy eroon jotka ovat ongelmallisia mutta ongelma onkin siinä kun omat työkaverit ovat sitten ne vialliset yksilöt... Paha sanoa niille että et tule enää...

2. Maalivahti ongelmat. Meillä on vakiomaalivahdit 2kpl. Jotka ovat melkein aina paikalla. Mutta he ovat ihmisiä ja myös sairastuvat tai joskus on vain elämää ja siihen liittyviä ongelmia tai menoja. He eivät siis pääse aina. Noh... Varamaalivahdit ovat niin kamalassa tykityksessä että oikein itkettää. Jos he eivät saa jotain kiinni niin se syyttely... Voi elämä! HÖNTSÄ SÄHLY? MITÄ VÄLIÄ?!?!

Eikä vain se vaan se että jos hekään eivät pääse. Nämä eräät MÄDÄT yksilöt valittavat että "en tuu jos ei oo molareii.." Siis LUOPIOT! Se FIILIS! Itse olen varamolari myös ja usein menen sinne kitisemättä mutta kun ne jotka valittaa että ei ole molaria niin saisi mennä joskus itsekkin sinne maaliin. Ärsyttävää sontaa sellainen asenne että "en mene maaliin koska en tykkää siitä." No luuletteko te että minä tykkään? EN! Mutta menen silti koska haluan että saadaan pelit aikaan. Tekin voisitte joskus katsoa peiliin ja tajuta että se idiootti joka teitä sieltä katsoo takaisin EI OLE AINOA IHMINEN MAAILMASSA!

3. Asennevammaiset. Näitä on joka porukassa aina vähintään 1. Mutta meillä 6. Ja kaikki ovat työporukkaa. Se VAMMA että jos syöttö en onnistu sentilleen lapaan taikka ei tule maalia tai tulee se maali omaan niin sitten hakataan mailaa maahan ja lakataan pelaamasta ja ollaan kuin maailma olisi juuri tuhoutunut ja se on muiden vika. Tai kitistään muille siitä. Oih. ah uh ihuhugjhuhhau... Minua koetellaan niiiiiin vähäpätöisillä asioilla tehden niistä isoja että suorastaan sekoan pian nauramalla hysteerisesti ja silmät eri suunnassa kuola valuten.

Olen jo pitkään harkinnut että jätän tuon porukan ja aloitan uuden VAIN kutsuen ne hyvät yksilöt. Heitä on mutta ei tarpeeksi...

Noh maailmassa on suurempiakin ongelmia mutta halusimpahan vaan avautua. Nyt teinit ja muut, teidän vuoronne.
- Olen omeena.

Kommentit

Napro kirjoitti...
Vanha postaus,mut otan osaa harmitukseesi, toivottavasti tilanne petrautunut. Tuttuja noi kuvailemasi sluipparit ja hannaajat.. Niitä ei vaaaaan tahdo kestää otanosaa.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa