/ 8000 merkkiä käytetty
13906 - 10.11.2016 (arvosana: -26)

En kestä todellisuutta.

Oon niin ruma. Näytän mieheltä. Kukaan ei voi nähdä mua naisena. En tiiä mitä tekisin, helpot konstit ei auta. Ei auta meikki, vaatteet, hiustenlaitot ym. perusjutut. Hankin e-pillerit, koska aattelin, että ehkä ne muuttais mun ulkonäköö naisellisemmaks, no ei oo kyl tapahtunut mitään, ehkä mahdollisesti iho pehmentynyt, mutta se saattaa olla kuvittelua.

Ei tässä muuten mitään, mut pakko olla yksin koko loppuelämä ja muut vaan saa kokee ystävyyttä ja rakkautta omina itsenään, kun ne saa näyttää omalta sukupuoleltaan (paitsi jotkut transihmiset, joille sympatiat).

Masentaa tämmönen, itkettää ja on niin hirveetä, kun tää asia on koko ajan mukana joka hetkessä ja joka paikassa, pakoon ei pääse. Tää on niiku joku suru-uutinen kerrottais joka päivä uudestaan, koska en oo tottunut tähän vuosien saatossa, vaan tuntuu jopa vaan pahemmalta, tai no vielä pahempaa oli sillon, kun mietin itsaria. Mutta haluan elää. Järkyttää vaan, kun ei voi koskaan saada sellaisia asioita, jotka joidenkin mielestä on elämässä se pointti, eli esimerkiksi rakkautta.

Ei auta mikään, en voi muuttua iloiseksi, koska kun katson peiliin, niin ilo katoaa ja saatan ruveta vaan itkemään.

Mielialalääkkeisiin en enää koske, koske lihoin palluraksi ja olin ehkä jopa tätä rumempi (tai kauniimpi, jos ajattelee, että rumat naamanpiirteet peittyivät pulleuteen), ja eihän se ulkonäkö lääkkeillä parane.

En vaan tiedä mitä tehdä, koska tää asia muistuttaa jatkuvasti olemassaolostaan. Kun erehdyn ajattelemaan, että nyt hyväksyn tän, ni sit katon peiliin, järkytyn niin kamalasti, että kaikki alkaa taas alusta. En totu ikinä siihen, että naamani näyttää niin oudolta ja väärältä. Ällöttää, että kun muut katsoo mua, niin ne näkee saman mitä mä nään peilistä. Ja en tunnu pääsevän tästä ikinä eroon, tää palaa aina takaisin ja pilaa kaikki elämäni päivät. En vaan tiedä mitä tekisin sellasta, mikä oikeasti auttais. En voi muuttaa mun ulkonäköö, pitää vaan hyväksyä se, ettei saa asioita, joita saisin, jos en olisi näin ruma, eli sen että joku voisi rakastaa minua omana itsenäni. Pitää hyväksyä se, että sain huonot kortit enkä saa toista elämää, vaan tää on se ainoa ja tästä pitäis kaikki "ilo" irti ottaa, vaikkei saakaan sitä samaa mitä muut.

Vali vali... oli pakko avautua, koska tää on niin ahdistavaa. Tänään oon itkuni itkeny, joten en tällä hetkellä ole surullinen, ei oo energiaa joka sekunti pillittää, ja meen kohta nukkumaan ja nään sitten varmasti unta, jossa saan olla normaalin näköinen ja ongelmat on jossain ihan muussa kuin omassa kehossa. Olkoon se vaikka painajaista, niin se voittaa tämän.

Sitä "ei ihmekään että olet yksin, kun olet noin negatiivinen" -kommenttia odotellessa.

Yksinäinen ällötys
- Oksetus

Kommentit

# kirjoitti...
Pics or didn't happen!
plz kirjoitti...
Postaa kuva itestäs tänne.
lamborghini kirjoitti...
SIiiiiiiis ei ihmekkään että olet yk.. eiku...
Kuules ny, e-pillerit tuskin toimii ihan sillä tavalla O_o
ja toiseks mitä vikaa on olla yksin? Itse nautin siitä. kohta jo 10 vuotta tulee itsellä yksin. Naimisissa kerkesin olemaan jo ja ei ole mun juttu, lukija tajutkoon etten tarkoita siis sitä että minä naisia mieluummin pyöritän, ei vaan yksin. ei kiinnosta suhteet enää, se tuli nähtyä, yök! Olen mieluummin yksin, elämä on niin paljon helpompaa yksin. Ei tartte miettiä kotiin mennessä että mikäköhän helvetti sielläkin taas odottaa tai että pitäisi kotoa paeta jos haluaisi olla rauhassa. AH oma koti jossa ei häiriötekijöitä. Tämä on vähän asennekysymys
lamborghini kirjoitti...
mutta mutta joskus sen tajuamin ettei yksin olo olekkaan välttämättä se kaikista huonoin tilanne, vaan itseasiassa aika jees. Kaikki on avoinna. Voisi toki olla niinkin että sinulla on mies joka käy vain baareissa eikä edes huomioisi sinua ah kas ei kaikilla pareillakaan aina ole niin "ihanaa yhteiseloa" kuin saattaisi luulla. moni on yksinäinen suhteessakin. ja se rumuus homma, sinä itte päätät mitä haluat ajatella ja PÄÄTTÄÄ toisten puolesta miten he sinut näkevät. ulkonäellö ei ole merkitystä plääplää vaan sinussa se todellinen kauneus ja jne paskaa. unou, kaikki sen tietää. pidän itseänikin rumana mutta. vitut? mitä sitten, ei kiinnosta minua miltä minä i
lamborghini kirjoitti...
näytän muiden silmiin, miksi kiinnostaisi edes? mun tekis mieli heittää kortti "huomiota tarttet" pöytään mutten heitä, kas kas heitin vanhingossa, ups. mutta ei se mitään, se ei ole väärin kuten moni interneettissä niin kiljuu jos joku vähän huomiota kaipaa, se on ihan ok. ne ketkä kutka jossain twichissä heruttaa tissivakoa "gamertypyinä" vain sen takia että joku donaa heille rahaa on huomiohuoria ja SE on minusta paheksuttavaa. onneksi osaat avautua juuri oikealle sivustolle. tänne kuuluukin avautua! Sun pittää ravistella ittees ja pohtia että onko sun tilanne tosissaan niin huono... väitän että kun mietit asian puhki niin voit olla erimieltä jo pian!
M kirjoitti...
En oikeestaan osaa sanoa paljon mitään kuin että ihmisillä on erilaiset kauneuskäsitykset ja varmasti joku kokee sinut viehättävä. Vaikka itsevarmuus on viehättävää, niin sitä ei ole hyvä pakottaa tai feikata. En tiedä ikääsi, mutta ota aikaa oppia hitaasti pitämään itsestäsi. Siihen saattaa mennä vuosia, mutta kuitenkin. Muut ihmiset harvoin näkevät sinut samalla tavalla kuin sinä näet itsesi. Huono itsetunto voi vääristää valtavasti. Olen varma, että olet kaunis omalla tavallasi, jos et perinteisellä. Kokoa ympärillesi rohkaisevia ihmisiä, joiden kanssa on hyvä olla. Voimia ihan valtavasti ja toivottavasti elämäsi alkaisi näyttää pian valoisammalta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3202)
juomat (28)
kaverit (518)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4129)
naapurit (46)
opiskelu (746)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (24)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (373)
tietotekniikka (251)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (272)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa