/ 8000 merkkiä käytetty
14147 - 25.11.2017 (arvosana: -35)

Kusin itse oman talouteni, mahtaako riittää rahat laskuihin JA ruokaan, vaiko vain siihen toiseen asiaan. Odotan sosiaalitoimistolta vastausviestiä ja se menee ensi viikon puolelle. Oisin voinut laskea tän matematiikalla, mutta käytinpä koko opintolainan liian aikaseen kuitenkin laskematta sen enempää, varaamatta ihmeempiä yllätyslaskuihin. Ystävä on melkein yhtä köyhä, vaikkakin elänyt työttömänä jo vuosia (hän on myös työkyvytön, mutta byrokratia sitä ei hyväksy). Äiti ei ilmeisesti ole auttamassa, isää ei ole ikinä ollut. Tehtäviä pitäisi tehdä, että oma tulevaisuus olisi edes pikkuisen parempi, mutta nyt ei löydy voimia. Yritän nyt olla ajattelematta mitään, että mielikuvituksen painajaiset pysyisi poissa. On vähän huvittavaa lukea täältä ihmisten pieniä vitutuksen aiheita, kun tiedän tyyppejä joilla on ollut paskempia kokemuksia kuin mulla. Vuoden alussa exä veivasi talosta pihalle pääosin siksi, että ilmaisin itseäni taiteellisesti koittaen välittää sanomaa: lopeta alkoholin juonti. Ja kun mä olin kusessa, se halusi pitää mun pesukoneen ns. korvauksena "seinien tuhoamisesta". Onko se piirtäminen permamenttitussilla oikeesti niin välejärikkovaa? Siis kaksi seinää, ja suhde poikki. Tollanen asennoituminen on paskaista. Sen tyypin sisko vieläpä haukkui mut maahan facebookissa. Ihan vain siksi, kun yritin saada tyypin alkoholiongelman loppumaan, joskin omalla tavallani. Rakastin idioottia, mutta ei mitään, olen rakastanut ennenkin. Yritän valmistautua siihen että elän yksin loppuaikani. Toivoisin kyllä kovasti että joku samanikäinen ihminen jonka kanssa voi keskustella mistä tahansa olis minun kanssa. Mutta sellaista ei ole koskaan ollut eikä varmaan tule olemaan. Kuinka kauan mun pitää elää yksin että totun itseeni? Että voin hallita itseäni? Se on kuin yrittäisi ottaa perhosta kiinni. Käsien ulottuvilla, mutta silti niin vaikeaa. Olen pahin viholliseni, olen oma pelastukseni. Ehkä en välitä toisista ihmisistä niin paljon kuin luulin? Vain tietyistä ihmisistä. Tätä viitsin kirjoittaa vain siitä syystä tällä kertaa, kun huomattavan monella on olemattomat vitutuksen aiheet. Siis sijoituksen pörssihinnan raju laskukin on parempi vitutuksen aihe kuin toisten ihmisten asennoitumiset... ja toisten ihmisten asiat ei mulle varsinaisesti kuulu, joten miksi mun pitäisi angstia siitä? Tosin jos nään jonkun raiskauspuuhissa, jumalauta se saa tuta hirviönartun raivon. Joitakin asioita en vain pysty näkemään edes neutraalissa valossa.
- Anonyymi

Kommentit

koirasesi kirjoitti...
No sanotaan että sen verta sekavaa tekstiä että jäi osa lukematta mutta tosta permanenttitussilla piirtämisestä... Oliko tähän joku todella hyvä syy että menit niin tekemään vain oliko se syy että joko 1: riita/kosto siitä. 2: Olet taiteellinen ja sinusta seinään piirtäminen on ok? vai jotain muuta? Koska vain taaperot tekevät niin ja usko tai älä mutta se kertoo yleensä ihmisen erittäin epävakaasta tasosta ja siinä ehkä se suurin syy miksi jopa se riittää ehkä jo riitaisassa ja sekavassa suhteessa toiselle että se haluaa sen loppuvan. Täysjärkinen ei tee sellaista, ei edes taiteellinen. Joskin taiteellinen tekee moista niin hän kysynnee siihen luvan ja hyväk
koirasesi kirjoitti...
äksynnän, mutta muutoin se on vain hullu ja mieleltään epävakaa. Ei millään pahalla. Joko tuomitset minut kusipäänä kun nyt näin sanon tai sitten katsot peiliin.
Softis kirjoitti...
Tuohon seinien sotkemiseen.. On olemassa ihmisiä, joiden mielestä se on silkkaa hulluutta ja ihmisiä, jotka sen saattaa ymmärtää. Olen melkoisen varma, että suurin osa ihmisistä kuuluu edeltä mainittuihin.
Silti hienoa minusta, että tähän maahan mahtuu vielä vähän hulluja ihmisiä.. Taidan itsekin lukeutua niihin.

Raha ongelmiisi en osaa muuta sanoa kuin että koita toimia järkevämmin jatkossa ja yritä korjata se mitä on vielä korjattavissa. Elämä välillä potkii alas ja vielä ihan itse on siihen syyllinen yleensä. Ei sitäkään kannata loputtomiin murehtia.

Koita olla fiksumpi.
kissa kirjoitti...
Koita olla fiksumpi ^^

JEP! koen että olen itse juurikin sellainen "hullu ja taiteellinen", ihminen joka ei mene kuten muut ihmiset menevät. Ihminen joka ei todellakaan ajattele samoin kuten ne "normaalit". silti seinille piirtelyä ei voi verrata tähän minusta. Kysymys on huomionhausta eikä vittu mistään muusta, sanotte mitä sanotte. Ilman mitään syytä piirrät sinne. olet hullu ja huomionhakuinen tai ehkä vain vitun tyhmä, taide ei liity siihen. ja jos jonkun mielestä liittyy niin ehkäpä heidätkin pitäisi kaikki ottaa mensaan ja panna seiniin piirtelijä johtajaksi?
lehmä kirjoitti...
Varvara, sä oot vain vitun hullu...

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa