/ 8000 merkkiä käytetty
14173 - 15.1.2018 (arvosana: -17)

Kerrostalo, jonka manipuloiva, häpeämätön, sadistinen asukas on isännöitsijän suojeluksessa. Mahdollisesti isännöitsijän sukulainen? Kyseinen asukas on myös muutamien muiden asukkaiden mielessä ehdottomasti "hyvien asukkaiden" listalla. Ainoa, jonka tiedän ettei ole uskonut suoralta kädeltä hänen sumutukseen, on poliisi. Tiedän että tämä asukas on lirkuttelevaan tyyliinsä valehdellut poliisille päin naamaa. Kun poliisi kertoi tietävänsä totuuden, niin jatkoi vaan valehtelua hymy naamalla. Kyseinen asukas voi kaikessa rauhassa aiheuttaa häiriötä. Vituttaa. Pitäisi pystyä tekemään työhakemuksia. Isännöitsijään ei voi luottaa, enkä tiedä keneen tässä talossa voi luottaa. Haluan pois. Uutta asuntoa tuskin löytyy, ennen kuin olen saanut töitä. En pysty keskittymään täällä. Pitääkö mun lähteä ulos pakkaseen tekemään työhakemuksia?
- Anonyymi

Kommentit

vapaa kirjoitti...
Meidän talossa vasta olikin kamala akka, kerrostalon kyttä. Oikeen päällikkö. Siitä oli hirveästi harmia. Mutta. Sitten sitä ei näkynytkään. Aattelin kuinka se on oikein malttanut jättää kyttäämisen.
No, se oli sitten kuollut. En toivonut sen kuolemaa mutta sitä vaan että kyllä nämä tapaukset voi joskus ratketa itsekseen.
n*****i kirjoitti...
Hanki korvatulpat?

Naapurit kyllä osaa olla kamalia, jos sellainen kohdalle sattuu, oma naapurini kykenee tuntikausia valittelemaan vuosikymmenniä kestänyttä työttömyyttään (huuto kuuluu seinien läpi), sitten kun ei vielä tiedä kuuluuko se yläkerran, alakerran vai viereisestä asunnosta (koska putket), niin kyllä sopuisa naapurusto on kultaakin arvokkaampaa kerrostaloasumisessa. Mut sit tietenkin voi soittaa poliisit tai ottaa asia esille asukaskokouksessa (itse en välttämättä ota, koska oma naapuri vaikuttaa sekopäält), kun kamelinselkä katkeaa, mutta siin vaiheessa kannattais olla sitä melua kunnolla, vessanvetämiset/suihkussakäynnit/hananvaluttamiset on niitä no

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa