/ 8000 merkkiä käytetty
14206 - 22.6.2018 (arvosana: 21)

Mistähän sitä alottaisi...

Vituttaa kun on paska avioliitto enkä tiedä miten sen suunnan saisi käännettyä. Vituttaa ettei ole seksielämää. Vituttaa etten tule oikeen lastenkaan kanssa toimeen. Vituttaa olla huono isä,vituttaa olla väsynyt tähän kaikkeen paskaan (I need a vacation). Vituttaa et vaimo edes kattelee muita koska koen että se vähäkin huomio kuuluisi minulle. Vituttaa kun ei ole ketään kenen kanssa jutella näistä asioista. Vituttaa etten aikoinaan pistänyt ranttaliksi ja hommannut kokemusta useampien naisten kanssa,siitäkö johtunee että olen niin paska rakastaja. Vituttaahan se sekin aika vitusti. Vituttaa että kukaan ei tunnu ymmärtävän,miksi koen että ero olisi tässä tilanteessa parempi kuin jatkuva vitutus toisesta. Vituttaa etten tiedä,paranisiko elämä erosta todella. Vituttaa kun tuli flunssa juhannusaattona. Ei oikein osaa lomastakaan nauttia kun vituttaa,väsyttää ja masentaa tämä elämä. Mutta vittuako tässä..life is a bitch and then you die.
- Anonyymi

Kommentit

Mies88 kirjoitti...
Osaat avautua tänne mutta et osaa puhua puolisosi kanssa? comoon... vedä se suomalainen miehisyys ohitsesi ja istu alas puolisosi kanssa, sovi oikein erikseen se aika että voitte näin tehdä ja silloin puhu kaikki läpi. Kaikki. ole rehellinen. Jos voitte, pitäkää kädestä kiinni. Ja puhukaa. puhtaaksi koko suu. Miettikää tarkkaan asioita. Puhukaa kaikki rauhassa, jos menee vaikeaksi niin pitäkää tauko, ehkä pitää toisen tehdä (miehen) kävelylenkki jos kuumenee ja sitten uusiksi. Nukkukaa yön yli ja uusi keskustelu.
pena kirjoitti...
Vaihtamalla ei parane. Puhumalla suoraan ja hienotunteisesti asiat oikenee jos on oietakseen. Ranttaliksi laittaminen on oikotie eroon jota varmasti tulet katumaan jos sen tien valitset.
puran.tunteita kirjoitti...
moi vaan kaikille jos huomatte kiroilu kommenttini niin mä aion säilyttää tietynlaisen asiallisen tason keskusteluissa ja sanon vain että vittu saatanat JA PERKELEEN JUMALAUTA NEEKERIN PERSEREIKÄÄN kyrpää niin se on tervettä päästää höyryjä korvien välistä ulos sanonnan mukaisesti kiroilu on ok asia jos ei muita hauku

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3212)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa