/ 8000 merkkiä käytetty
14313 - 4.5.2019 (arvosana: 26)

Nykypäivän "armeija". Verorahoilla täytyy pitää pystyssä naisten voimafantasioita. Esim. lihaskuntotesteissä ja cooperissa naiset saavat enemmän pisteitä huonommilla tuloksilla.

Naisten touhuja katsotaan helpommin läpi sormien. Jätkät saa runtua helpommin. Vuoden aikana ollessani en huomannut, että naisille olisi edes kertaakaan huudettu.

Vastasin komppanian alokaspisteytyksestä ja jokainen nainen oli huonompi kuin yksikään mies. Kaikki naiset toivoivat AUK ja pääsivät, vaikka pisteet ei olisi riittänyt. Päästäkseen aukkiin, piti pystyä heittämään käsikranaattia yli 30m. Veikkauksia moniko naisista pääsi tuon yli
0

Veikkauksia pääsivätkö nämä kaikki silti aukkiin
kyllä

Vastasin pisteytyksestä myös AUK:issa ja taas naiset pohjakastia. Hylsyjä kokeista, movetusta yli 50% palveluksesta. Leireillä näkyi vain 50% naisista. AUK1 ohi ja naiset koottiin päällikön luokse. Kysyttiin kuka haluaa lähteä RUK. Pahimmat movet ja paskimmat naiset olivat halukkaita ja ylläri he pääsivät. Oma palvelus loppu ja jäin santsariks kessuna. Parasta oli varmaan kun nää rukin käyneet naiset sitten yrittivät käskyttää mua ja tekivät kantelun minusta päällikölle kun en totellut.

Pahin naisyksilö oli kuitenkin jo ihan omaa laatuaan. Hiihtoreissulla tämä ei sitten jaksanut kantaa omaa taisteluvyötään niin vittu minun piti sitten kantaa se. Ja vielä tämänki jälkeen se ämmä puuskutti ja kitisi selän takana kun hiihdettiin. Eikä myöskään jaksanut vaihtaa masin vaihteita, alikersantti istui sit pelkääjän paikalla ja sanoi milloin painaa kytkintä ja vaihtoi vaihteen. Sama nainen myös rupesi itkemään ampumaradalla kun oli 30 astetta pakkasta eikä jaksanut painaa liipaisinta.

- eiperkele

Kommentit

eikele kirjoitti...
Mun inttiaikana yks muija alko jo p-kaudella kitiseen leirillä kuinka vitutti. Aukissa ja rukissa movetti leirejä ja sai hylsyjä kokeesta. Ei osannut johtaa alaisia ja movetti johtajakaudellakin. Oli kuitenkin "aina" halunnut inttiin ja koko intin päivitteli someen inttimuijakuvia, joissa antoi ymmärtää olevansa ihan muuta. Kotiutuessa postasi vänrikkikuvan, jossa kehui itseään ja vuoden olleen antoisa, vastuullinen ja opettavainen ym. Voi kuinka väärän kuvan näistä kuvista saikaan jos ei itse ollut livenä näkemässä totuutta.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3202)
juomat (28)
kaverit (518)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4129)
naapurit (46)
opiskelu (746)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (24)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (373)
tietotekniikka (251)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (272)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa