/ 8000 merkkiä käytetty
14870 - 29.10.2022 (arvosana: 18)


Olen 27v normaali mies. Olenko ainoa, jonka mielestä kaikki täällä menee nykyään päin vittua ja mikään meininki ei ole enää järjellä selitettävissä?

Poliisit vartioivat kadulla, onko sinulla otettuna viimeisen 3 kuukauden sisällä otettuna uusin rokote. Teet etätöitä IT-firmassa, mutta tarvitset silti jostain helvetin syystä kohta koronapassin, ettet vaan ole vaaraksi niille ihmisille, jotka jonottavat seittemättätoista rokotetta talvella ?30 pakkasessa. Puolan rajalla on käynnissä sota ja koko EU itkee kuorossa miten taas sorretaan ihmisoikeuksia, kun Canada Goose ?takkisia neekereitä ei päästetäkään Euroopan ilmaisille padoille. Jenkeissä 17-vuotias pakenee henkensä edestä ja onnistuu itsepuolustuksesssa tappamaan pedofiilin, naistenhakkaajan ja linnakundin. Lehdistö Suomessa asti tituleeraa näitä kuolleita ”sankareiksi”, samoin kuin George Floydia, joka oli istunut linnassa aseellisista ryöstöistä ja joka oli stratosfäärikamoissa kuollessaan. Maailmaan syntyy 25 vuoden aikana 2 miljardia uutta neekeriä, intialaista tai jotain muuta kehitysmaalaista, mutta yksityiskoneilla lennätettyjen kermaperseiden kolmeviikkoisen syysleirin päätöksenä on vittu rakentaa lisää jotain kusisia tuulivoimaloita ja korottaa bensaveroa. Samaan aikaan on vetämässä eduskunnassa lakialoite, miten lapset saavat alkaa transuilemaan murkkuiässä hormonihoidoilla. Jos vanhempasi ei myönnä tähän lupaan, niin lapsi otetaan saatana huostaan. Samaan aikaan paskamedioiden lehtien etusivut ovat täynnä shokkiuutisia, kun äijät vetävät u?käännöksen tinder-treffeillä kun saavat tietää, että pillunnuolemisen sijaan tiedossa onkin homoilua. Tämä on jotain vitun transfobiaa, misogyniaa ja 30 muuta sivistyssanatermiä, joita käytetään vain jossain käsienheilutustieteilijöiden poikkitieteellisissä kevätjuhlissa. Jos myös erehdyt mainitsemaan, että ehkä kenties sukupuolensa johonkin helvetin paperiin naiseksi merkinneellä 3 metrisellä, kivitalon kokoisella neekerillä, olisi jokin kilpailuetu sukupuolensa ansiosta kilpaurheilussa, tulevat kaikki feministit ja loput mt-ongelmaiset transut kurkkuusi soittamaan pomollesi, millainen ihmispaska olet.

Ruotsissa on viimeinen 10 vuotta pommitettu ja tapettu jengiä kaduille. Moniin kaupunginosiin ei uskalla edes armeija mennä tankeilla ja risteilyohjuksilla paikalle. Jokainen, joka ei ole subulla, pirillä tai muulla paskalla narkannut aivojaan perunamuusiksi tietävät, että neekerit neekeröivät. Silti löytyy YLEn studiolle aina joku päivystävä dosentti Aava-Tuulia-Lumi-Sade kertomaan, miten syy tähänkin on rasismissa. Ja koska monikulttuurisuus on rikkaus, on Homo-Pekan ja SomaLiin ainoa elämäntehtävä roudata näitä vitun avaruuskirurgeja niin paljon, kun charter-koneisiin mahtuu.

Kun olet saanut vitutuksestasi tarpeeksesi ja päätät lähteä ilta-ajelulle, on joukko mt-ongelmaisia teinejä päättänyt vetää jonkun helvetin kesäleirin pystyyn Mannerheimintielle vaatimaan jotain saatanan ilmastotekoja, mitä yksikään näistä paikalla olleista aivopestyista Iida-Adalmiinoista ei osaa mainita ääneen. Kapitalismin syytä se kuitenkin on, niin Jodelissa luki. Koko tätä irvokasta teatteria on katsomassa sivusta Poliisi. Näiden järjestyshäiriöiden poisroudaamisen sijaan he twiittaavat miten tämä lapsijoukko ei suostunut neuvottelemaan, niin haettiin Aarnion huumerahoille koko porukalle pizzat ja kokikset niin ei tule paha mieli. Agrigaatitkin tuotiin paikalle, niin saatiin iPhoneihin virtaa, jotta voitiin varmasti snäpätä jokaiselle kaverille.

Kun ylläoleva sirkus on täydessä käynnissä, velkaantuu Suomi vielä 10 miljardia vuodessa. Vuoden välein keksitään aina joku seuraava avustuspaketti, jolla saadaan roudattua tyhmiltä lampailta hyvillä tarkoitusperillä neekeristanin sotalordille tai italian pankeille vuosittainen rahalähetys. Koska jostain syystä Suomessa asuvat idiootit ovat äänestäneet kaiken maailman Iiris Suomeloita ja Veronika Honkasaloja eduskunnan täyteen, ei 6 miljardin euron lähettämistä keski-Eurooppaan edes jumalauta kysytä kansalta mitään. Alijäämäisen budjetin korjaamiseksi on tietenkin vain yksi keino: Verojen nosto. Meillä maksetaan kohta veroa hengittämisestäkin, ja kun kuolet vääjäämättä ennen pitkää vitutukseen, vie perintövero loput. Huudetaan, miten Suomeen tarvitaan vitusti jotain superkoodareita ja ydinlääkäreitä. Yksikään kouluttautunut henkilö ei tule neekeri-infested Helsinkiin, jossa puolet vuodesta asut munat jäässä ja maksat tonnin kuussa jostain itsemurhaluukusta vuokraa ja veroprosentti hivelee 4000€ kuukausitienesteillä 40 prosenttia, plus sossut kossut lellit ja kellit.

Vittu mitä paskaa.
- KUOLEMA VASEMMISTOLLE!

Kommentit

valistusta kirjoitti...
Mikä fasismi on? Näet yhteiskunnassa ongelmia, mutta et suostu uskomaan niiden todellista syytä kuten kapitalismia ja rasismia. Ruotsin jengiongelmien yksi suurimmista syistä on se, että heidät tietoisesti pistettiin asumaan lähes kokonaan eristettynä kantaväestöstä ''omiin'' lähiöihin.
Pidät ongelmana kaikenlaisten muidenkin vähemmistöryhmien ihmisoikeudet, vaikka tasa-arvo parantaa yhteiskunnan turvallisuutta.
Ei tarvitse kuin katsoa Palestiinan tilannetta, mihin johtaa kun toista ryhmää alistetaan pakkomielteisesti 75 vuotta putkeen. Sitten heidät lopulta halutaan kansanmurhata, koska he ''aloittivat'' taas ihan itse.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa