/ 8000 merkkiä käytetty
2949 - 16.2.2010 (arvosana: 125)

Suoraan sanoen vituttaa.. ikää on liki 21, olen reipas, luotettava ja hyväkuntoinen nuori mies.

Mutta miksi niin moni arvioi ihmisen päältäpäin? Se suorastaan vituttaa..

Kärsin pahasta aknesta, mikä tappaa elämäni.. lääkkeitä ollaan popsittu ties minkälaisia.. mutta turhaan. Täytyy kait toivoa vain että jossain vaiheessa hellittää..

Naista en ole saanut ikinä.. tyttöystävääkään ei ole ollut.. pusuakaan en ole saanut..:( Ei tätä "ruman" ihmisen elämää jaksa.

Olen kärsinyt todella monta vuotta ja saanut monia katseita ihmisiltä.. se on hassua kun ihmiset luulevat että en heidän katseitaan näe.. mutta oi kyllä vain;) minä näen helvetin hyvin. Yksikään katse ei jää näkemättä. varokaa vaan kun tuijotte minua "huomaamattomasti".. kyllä minä näen.. niihin nimittäin on tottunut monien vuosien varrella..

Vituttaa kun tämä kaikki on totta:( ja tekstini on saatanan sekavaa..

Vituttaa niiden pikku penskojen TÖRKEÄT kommentit.. kun eivät he ajattele mitä sanovat ääneen.. esim. toissapäivänä kuulin: Isi katso kuinka ruma naama tuolla pojalla on" Isi katsoi ja ei sanonut mitään.. ei edes lapselleen joka miltei nämä sanat suustaan huusi.. Kiitos niin vitusti maailma.. ei tätä elämää enää kauaa jaksa..
- sss

Kommentit

suklaapusu kirjoitti...
Se pistää kyllä vituttaan,kun kaikki tässä maailmassa on niin ulkonäkö keskeistä. Lapsien kommenteista ei kannata välittää, kun ne ei tosiaan ajattele mitä sanovat, niinkun sanoitkin. :) Lisää suvaitsevuutta tää maailma tarvis.
JK kirjoitti...
Kaverini on popsinut vastaavaan ongelmaan jo pidemmän aikaa 'Oricyclin' nimistä lääkettä. Ymmärtääkseni reseptillä pelkästään saa. Varmaan ei oo ainoa vastaava lääke.

Oricyclinin vaikuttava aine on tetrasykliinihydrokloridi. Tetrasykliiniä käytetään finnitaudin eli aknen hoitoon. Tetrasykliinillä hoidetaan myös bakteeritulehduksia poskionteloissa, keuhkoputkissa ja muualla hengitysteissä tai muualla elimistössä. -- laakeinfo(.)fi
H kirjoitti...
Ymmärrän todellakin. Monet kaverini ovat kokeneet samaa, että ulkonäön perusteella tehdään kaikki päätelmät.
Mutta toivottavasti kaikki menee parhain päin. Itse olen mielestäni ulkonäöllisesti aivan tavallinen, mutta en kyllä itsekkään ole seurustellut kummoisemmin sen enempää. Vaikka itse olenkin toista sukupuolta.
Mutta kyllä sitä joskus oikea nainen osuu kohdalleen. Tsemppiä! :-)
sss kirjoitti...
Joo tetralycilii tällähetkellä popsitaan seuraavat puolisen vuotta ellei enemmän.. ja sitten vasta saa aloittaa sen "tehokkaan" lääkityksen.. (roaccutan)

Elämä on:/ Joillain se vaan on paskempi.
suklaapusu kirjoitti...
Mutta säähän oot vielä nuori ja elämä edessä.. :) Kyllä joku sut varmasti vielä tajuaa noukkia pois mukaansa.. Toivosta ei ainakaan kannata luopua.. :)
joy kirjoitti...
Mulle tuli oikeesti paha mieli tätä lukiessa, osasit kirjottaa koskettavasti. Koeta jaksaa, ei se finnikausi voi koko ikää kestää :) koskaan älä luovu toivosta, sillä "ilman unelmia ihminen ei ole mitään".
(I) kirjoitti...
Ohan sitten tietty aina paperipussi jos muuten ei helppaa. Se on siitä hyvä että siihen voi tussilla (saa tiimarista) piirtää vaikka miten komeen naaman haluukaan, tai vaikka tulostaa David Hasselhofin pärstän ja teipata teipillä kii. Liimaa ei kannata käyttää ku sitte paperi käpristyy ja näytät ryppyseltä.

Tsemppii
wEeDmAn kirjoitti...
sama juttu... Meikä sai tohon joltai erikoislekurilt jotai tujuu kamaa siin aika paljon jtn a-vitamiinii, se on jo nyt aika paljo auttanu 2vk käyttäny :)
sss kirjoitti...
no 9 vuotta tästä kärsiny että katotaa nyt vielä vähän aikaa josko alkais asiat parempaan päin mennä:/
suklaapusu kirjoitti...
Varmasti alkaa sujuun. Vointeja ja auringonpaistetta sulle! :)
:( kirjoitti...
:(:( ihmiset on kyllä tosi ilkeitä:(

mitäs tolleki teet, jos mikään ei auta:( toivottavasti lääkkeet auttas:) vaikutat hyvältä tyypiltä, ja ois ihan vitun sääli, jos tuommosen takia menis elämä perseelleen.
i h8 my face kirjoitti...
16 v sama vitun ongelma, argh!
hemi kirjoitti...
Harmi että oot poika(?) niin et voi ottaa e-pillereitä jotka mulla ainakin auttoi akneen. Tulee vieläkin jos pidän taukoa, naama oikeen räjähtää
hemi kirjoitti...
Aijoo, mieshän siellä lukikin, sry
oikeesti kirjoitti...
no mutta teini-iän jälkeen ei moni tyttö ainakaan niin pinnallinen ole kun nuorempana.. Mukuloitten kommenteista ei tarvii välittää..nehä paskoo vielä housuunkin:D eiköhän se pusu, ja kaikki muu kiva sieltä kohta tule..Ihan uteliaisuudesta.. Mitä muuten voi käydä jos e-pillereitä kokeilee ja on siis mies?
hemi kirjoitti...
Joutuu vähintään teholle ja voi kuolla.
Pahkis kirjoitti...
kokeile fairya, sehän poistaa rasvan :) nimim, kokeiltu
Blaargh kirjoitti...
Itsekin olen aknesta kärsinyt (nykyään lievempää). Koulussa usein kuuli ikäviä kommentteja.. EI voi ymmärtää, miksei ihmiset voi suvaita ihmisiä ulkoisesti. Kai sinulla nyt edes kavereita on? :o
Blaargh kirjoitti...
Itsekin olen aknesta kärsinyt (nykyään lievempää). Koulussa usein kuuli ikäviä kommentteja.. EI voi ymmärtää, miksei ihmiset voi suvaita ihmisiä ulkoisesti. Kai sinulla nyt edes kavereita on? :o
raspiviila kirjoitti...
ei kukaan ole laittanut tänne "hahaha finninaama hehe"??? häh? täällä? maailman pahimmassa nauruttamossa? hmm no täällä sait äijä rispektiä.

raspiviilalla finnit lähtee
ent. pizzaface kirjoitti...
ROACCUTAN - Sen nimeen vannon! Mulla alkoi naama kukkia 18-vuotiaana, eteni hitaasti ja huomaamatta. Koitin jotain geelejä ja nappeja, mutta niistä ei ollu mitään apua. Reilu pari vuotta sitten kävin sitten ihotautilääkärillä, jolle rehellisesti sanottuna itkin pahaa aloani naamani vuoksi ja hän määräsi Roaccutan-kuurin saman tien. Oliskohan ollu 7-9 kk kuuri, en muista kun aikaa siitä kulunut jo vuosia, ja kaik katos. Tänään, 24-vuotiaana, katson peiliin ja näen tasaisen kasvojen ihon, pari pientä näppyä otsassa, mutta ne katoaa muutamassa päivässä, tavallisia pikkufinnejä. Muutamia jälkiä entisistä isoista näpyistä, mutta ei niitä edes huomaa jollei kyttää
ent. pizzaface kirjoitti...
sentin päästä.
khihi kirjoitti...
Ei vittu repeen näitä avauksia jo alkumetreillä ku alkaa lukemaan :D

"olen aika normaali parikymppinen mies, aika pitkä kyrpä ja isot lihakset. harrastan miekkailua ja seliseli" :D en ny yleistä ja tarkoittanu tosissaa mutta ku naurattaa
murmel kirjoitti...
Tsemppii ja voimii! Ihanan rehellistä tekstii
tyttö23 kirjoitti...
mitehän asiat ovat nykyään? kirjotti melkein 3 vuotta sitten. oliskohan se pusu jo tullut :)
Epähippi kirjoitti...
Jos ei lääkkeet auta, koita pestä pelkällä vedellä ja käytä puhdasta hunajaa naamiona muutaman viikon ajan.
truulove kirjoitti...
Tää on kirjotettu jo yli neljä vuotta sitten! Mitenkähän alottajalla menee, veikkaan että on löytäny itelleen naikkosen ;)
KHL kirjoitti...
Jäbän kannattaa vaa bonjaa, että sulla on jotain semmosta mitä ne haluaa! Anna palaa saatana
Minäpä minä kirjoitti...
Ite oon kauan, koko nuoruuteni kärsiny R-viasta ja tulin siihen lopputulokseen et lopetan yksinkertaisesti puhumisen :'DD
Oo1o kirjoitti...
Tiedoksi nimimerkille "joy": kyllä se "finnikausi" voi kestää koko elämän. Kyse ei silloin ole nuoruusajan aknesta, vaan ihotaudista. Kuten ihotautilääkärini minulle parikymmentä vuotta sitten asian ilmaisi: "joillain voi olla finnejä vielä mummonakin". Olen 35, ja akne on seurana edelleen. Kaikki keinot on käytetty, mitä lääketiede tarjoaa. Tasan ei käy.
By your side kirjoitti...
Oon pahoillani sun puolesta ???????? Mutta ei sillä ulkonäöllä ole edes väliä enää tuossa iässä. Yritä jaksaa ???????? Ei mullakaan mikään huippu elämä ole koska oon täällä ????

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa