/ 8000 merkkiä käytetty
377 - 18.6.2009 (arvosana: -15)

Kantele Varainhankinta Oy / Suomen Kansanterveysyhdistys kusee silmään niin että vituttaa. Yrittivät tavoittaa puhelimella monta kertaa ja sitten kun lopulta vastasin ja puhuin heille suoramarkkinoinnista ja numerolähteen kertomisesta, niin tämä mikälie lahjoitusten kerääjä eli käytännössä puhelinmyyjä väitti että numeroni on joku helvetin "yleinen numero" ja että niiden toiminta on jotain vitun lahjoitustoimintaa, eikä suoramarkkinointia.

Vitutti niin helvetisti, että utelin aiheesta lisää, niin puhelu katkesi heidän johdosta ja nyt pohdin, mitä helvettiä täsäs nyt pitäis tehdä.

Vituttaa vaan enemmän.
- ilpo

Kommentit

asdfg kirjoitti...
Kannattaa käydä väestörekisterikeskuksen sivustolla kieltämässä tietojen luovuttaminen suoramarkkinointiin yms. touhuun. En tiijä mistä saivat numeros ja ootko jo ton tehny, mut tuli vaan mieleen.
jk kirjoitti...
vittu, jos mulle ei kerrota numeron lähdettä, niin varmaan otan viranomaisiin yhteyttä, jos muuta keinoa ei löydy. Siinä on "asiakaspalvelijan" turha urputtaa. Kirjoittaa tuo asdfg ihan asiaa, tuon voi hoitaa myös tietääkseni paikallisessa maistraatissa. 1 lappu oli silloin ku ite ilmoitin, jossa rastitin kaikki ja nimi alle.
Plörö kirjoitti...
Kyseinen lafka käyttää numerolähteinä mm. vanhoja puhelinluetteloita yms muita "ilmaisia lähteitä". Sitähän ei vaan "asiakkaalle" paljasteta.
annu kirjoitti...
Jos numerosi ei ole salainen, sen pystyy kovin helposti hakemaan esimerkiksi Enirosta tms, ja silloin se on ns. "yleinen numero". Jos sinulla ei ole suoramarkkinointikieltoa, puhelut ovat täysin sallittuja.
JK kirjoitti...
annu: puhelut ovat aina sallittuja, numeron lähde vaan pitää paljastaa pyynnöstä.

en nyt tidä katoinko ihan uusimmasta kohtaa, mutta:
Henkilötietolaki 22.4.1999/523
25 §
Informointi tietojen käsittelystä tietyissä tapauksissa

Suoramainoksessa, etämyynnissä ja muussa suoramarkkinoinnissa sekä markkina- ja mielipidetutkimuksen kyselyssä ja muussa näihin rinnastettavassa osoitteellisessa lähetyksessä, jota varten henkilön nimi- ja yhteystiedot on hankittu henkilörekisteristä, on ilmoitettava tiedonhankinnassa käytetyn henkilörekisterin nimi, rekisterinpitäjä ja tämän yhteystiedot. Puhelinmyynnissä vastaavat tiedot on annettava pyynnöstä.
kuluttaja x kirjoitti...
Jos numero jäi puhelimeen kehoitaisin ottaman yhteyttä soitajan uudestan kello 02.00-03.00 aikaan yöllä tiedustelaksi lissä tästä mahtavasta tarjouksesta. olen tätä muutaman kerran käyttänyt sitkeitä kaupustelioita kohtaan ja on aina autannut.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa