/ 8000 merkkiä käytetty
3907 - 7.6.2010 (arvosana: 73)

RAKKAAT "UUSNATSIT" !

Vaikka mulla on blondit hiukset, niin en ymmärrä miten tollasen yhteiskunnan pohjasakan edustajat kokee oikeudekseen kutsua mua pissikseksi. Mä syljen ajatuksellekkin teistä, en kunnioita teitä ja jos näkisin teidänlaisenne ihmisen henkihieverissä, tuskin soittaisin edes apua.
Mä halveksun teitä niin paljon että teidän ennakkoluuloihin perustuva vihanne maahanmuuttajia kohtaan kalpenee sen rinnalla mitä tunnen kaikkia uusnatseja kohtaan !
En ensinnäkään ymmärrä MISTÄ noin helvetin turha ihmisryhmä on saanut päähänsä ajatuksen että juuri heillä olisi edes varaa vihata maahanmuuttajia ja arvostella muita ihmisiä, kuten mua mun hiustenvärin perusteella. En tiedä mitään niin surullisen näköistä kuin aikuinen mies täynnä yläastelaisen uhmaa, omaksunut aatteensa jostain white power-musiikin lyriikoista ja joiden verbaalinen kyvykkyys ei edes yllä sille tasolle että he pystyisivät keskusteleen esim. maahanmuuttopolitiikasta ilman että keskustelu alkais vaan kiertään kehää tyyliin "neekerit on perseestä >:---O" "miks ?" "no ne on niin perseestä >:----O", monet varmasti puhuvat vieläpä ennen omakohtaista kokemusta näistä "neekereistä".
Ja turha sössöttää mitään kuinka "täällä ne elelee MUN verorahoilla". Mä haluaisin ensinnäkin tietää kuinka vitun suurta veroa juuri SÄ maksat jos oikeesti elätät kaikki suomen työttömät maahanmuuttajat ! Ja sitten kun joku mamu oikeesti yrittää tehdä elantonsa vaikka avaamalla pizzerian niin sieltä rikotaan ikkunat ja sinne mennään remuaan !

Kauhee myötähäpeä teitä kaikkia pilottitakkeja kohtaan !

Rakkaudella, Blondipissis <3 (silti parempi kun te)

ps. tappakaa itsenne :)
- :)

Kommentit

Dora kirjoitti...
"NEEKERIT TAKAS PERSEESEEN"

Tämä ei ihan auennut. Saanko tiedustella, toivotko heidän tulevan omaan vai mahdollisesti äitisi perseeseen?
fghj kirjoitti...
^Niin siis ja jopa tulemaan TAKAISIN sinne. Saahan sitä toki fantasioida.
Pffft kirjoitti...
"white power!!! rules die niggas!!"

Mua on aina hämmentänyt aivan erityisesti nää isänmaallisiksi itseään väittävät ihmiset, jotka kirjoittavat provonsa ainostaan huonolla englannilla. Eikö olis jotenkin edes vähän loogisempaa kirjoittaa suomeks? Oikeesti, "Rules die niggas"? Kai sä tajuat että toi ei tarkoita yhtikäs mitään?
kirjoitti...
Eipä kyllä ihme että oli taas blondi suomalaisnainen puolustamassa afrikan neekeriä..

Teillä on kyllä joku ihmeellinen sairaus rakastua niihin vitun somalimiehiin ja afrikan viidakolta haisevaan kansaan ettekä välitä paskanvertaa reiluista suomalaismiehistä jotka EI ryöstele, raiskaa, pahoinpitele suomen kansalaisia tai polta autoja. Mikä siinä neekerikyrvässä niin viehättää?

Arvon neekerien ja somalien rikoksentekovälineisiin eli pohjoismaalaisia naisia raiskaaviin lersseihin ihastunut neekeri- ja somalirikollisten profeetta aloituspostaaja, PAINUTKO VITTUUN??
kirjoitti...
^ja ei, en ole uusnatsi vaan tavallinen suomalainen TYÖSSÄKÄYVÄ nuori mies
Kili kirjoitti...
^^Voi voi, on se vaikeeta kun on pienellä ihmisellä niin paha olo ja ainoa keino yrittää tuntea jonkinlaista ylemmyyttä on lasketella tota ruokotonta paskaa joka väliin. Painu SÄ pikku runkkari vittuun Suomesta, susta näkee että yleissivistystä ei ole juuri siunaantunut ja ÄO on miinuslukuinen. Sä kuvotat mua ja aika saatanan monia muitakin ihmisiä tässä maassa.
kirjoitti...
^Kuvotan ihmisiä? unelmissas.

jos olisin "kuvottava" niin ei kai multa sitte löytyis naista ja liuta kavereita?
Kili kirjoitti...
^aaawww, "On mulla nainen!!11!!!" Siis se viistoistakesänen, joka istuu sidukkapäissään sun teinikaaran takapenkillä kun ajelette Keravan raittia edestakasin? Ja en mä sitä "kavereiden" olemassaoloakaan epäile, teikäläiset tunnetusti on melkoisia laumasieluja.
PARKK1TEHT1 kirjoitti...
Mahdollisesti yksiä fiksuimpia avautumisia täällä sillä olen itsekkin vittuuntunut kyseisiin ihmisiin. Suominatsit OVAT ja tulevat AINA olemaan ääliöitä, ei erilaisuudessa ole mitään pahaa ja vittu Suomen ja suomalaisuuden hehkuttaminen on niin vitun naurettavaa. En tahtoisi mainostaa mutta kaikki ketkä ovat sitä mieltä että suomalainen ja ei vos vähempää kiinnostaa liittykää toki tuon nimiseen FB yhteisöön, itse sytyin ihan vitusti.
kirjoitti...
^Nonii mikä sun ongelmas on?
kirjoitti...
^tarkotin siis Kiliä
kirjoitti...
Vituttaa kyllä ettette herää siihen todellisuuteen ja tosissanne ajattele niitä huonoja puolia tossa hallitsemattomassa euroopan ja suomen Islamisoitumisessa vaan sen sijaan menette siihe median ja poliitikkojen herkuttelemaan "Suomalainen on aina rasisti" ja "Monikulttuurisuus on rikkaus" Valehteluun ja sitte syyttelette uusnatseja.. mitä vittua? en minäkään nyt omaa samaa ajattelutapaa kuin "uusnatsi" mutta kykenen sentään lukemaan neekeröitymisen haittapuolista
Kili kirjoitti...
^^LOL. Oot joko luontainen koomikko tai vielä huomattavasti tyhmempi kuin luulin. Meetkö vaan hei takas tuunaamaan sitä autoas.
kirjoitti...
^Missä asut? tahtoisin vain ampua ;___;
Esppo Ehlto. kirjoitti...
Aloittaja on joku 15v teinix Hesasta , jonka poikaystv. on joku muriaani joka on tullut jostain vitun Afrikasta banaaniveneellä pakoon tänne vauraaseen Suomeen loisimaan. SEPPO LEHTO MAAHANMUUTTOMINISTERIKSI!
Kosmos kirjoitti...
"o/ sieg hail kirjoitti..."

Se on heil, ei hail. Sieg fail.
:) kirjoitti...
" Eipä kyllä ihme että oli taas blondi suomalaisnainen puolustamassa afrikan neekeriä.."

Mä seurustelen suomalaisen miehen kanssa :) tekstissäni en puolustellut tätä SOMALINEEKEREITTEN VALKOISIA NAISIA RAISKAAVAA JA REPIVÄÄ KYRPÄÄ vaan heitin lähinnä lokaa rasistisien kaljupäiden niskaan, tämä ymmärretty ?
Ja oho, oot ihan TYÖSSÄKÄYVÄ ? Uskomatonta. Muistaakseni suomen työttömyysprosentti oli noin 9% joten nopealla laskutoimituksella noin 91% ihmisistä on työssäkäyviä :) Sun "liuta kavereita" on varmaan porukka samanlaisia läskiniskoja kuin itsekkin olet. Se ei kerro mitään siitä, kuinka miellyttävä olet normaalien ihmisten mielestä, esimerkiksi mun mielestä et ole kovin. JATKUU
:) kirjoitti...
JATKUU
Teidänlaistenne ihmisten silmissä kaikki jotka eivät ole potkimassa kaikkia erivärisiä suomesta ovat Astrid Thorseja. Kyllä mä voin myöntää että oon ennakkoluulonen etnisiä vähemmistöjä kohtaan. En oo vaan yhtä luuseri asian suhteen.
Ja jos hyvä herra ... kokee olevansa "tavallinen suomalainen nuori mies" niin miks mun viesti uusnatseille loukkasi häntä niin paljon ? Se narttu älähtää johon kalikka kalahtaa ? ;)
Ja lisäksi, en aio PAINUA VITTUUN !!!!!!!! vaan koska sä kaljumiesfetississäsi et hyväksy mun suvaitsevaisuuttani :) Mutta kiitos silti, sun viesti oli tosi hauska !
koirrra kirjoitti...
hei Esppo!
Voitko selittää tyhmälle mikä on BANAANIVENE??
Ja hyvä että koit tarpeelliseks lyhentää sanan "poikaystävä" :D
Ja on suomi joo aika vauras kun ei oo varaa edes omista vanhuksista pitää huolta,kyllä. Oikee paratiisi.
javisst kirjoitti...
Niin kertokaas missä hitossa ne kaikki Suomen rasistit ja uusnatsit oikein piileskelevät?
kirjoitti...
Noniin nyt kuulostaa paljon paremmalta. ja joo en ole läskiniskainen eikä kaveripiirini muodostu läskiniskoista.
Sanotaan vain niin että kaikesta ei voi pitää ja eilisen päivän huonotuulisuus sai minut lykkäämään tuota tekstiä, mutta sempä takia minä luultavasti olin tällä sivustolla(?)
punaniskajuntti kirjoitti...
SUOMI SUOMALAISILLE!!!!!! perkele!
Koira kirjoitti...
Onhan nuita isämmaan puollustajia ihan kaikkialla enemmän tai vähemmän, mutta tuntuu sijoittuvan vähän pienempiin kaupunkeihin jossain Helsingin ulkopuolella. Käykää joskus Lahdessa, siellä näkee harva se päivä nuita juntteja.
Crimnor Valora kirjoitti...
Tässä oli puoliks ihan asiaa ja puoliks kunnon skäbäläbäPaskaa. Ketään ei tule tuomita pelkän ulkokuoren (hiukset, iho, tai mikään muukaan vartalon osa ja sen ulkonäkö/väri) perusteella, mutta suomen maahanmuuttopolitiikassa todella on pahoja mokia ja "porsaanreikiä" jotka mahdollistavat siipeilyn.
blondiii kirjoitti...
neekerit on kivoja. niillä on isompi ku teillä suomalaisilla
:) kirjoitti...
"mutta suomen maahanmuuttopolitiikassa todella on pahoja mokia ja "porsaanreikiä" jotka mahdollistavat siipeilyn"

tästä olen samaa mieltä, siksi äänestänkin perussuomalaisia seuraavissa vaaleissa. Omasta mielestäni tuossa viestissäni en kyllä sinänsä maininnut mitään suomen maahanmuuttopolitiikasta ?? En edelleenkään ymmärrä miten jotkut tulkitsevat tuon viestini niin että jotenkin suosisin mamuja, omasta mielestäni puhtaasti kritisoin pilottitakkisia kaljupäitä. Ilmeiseseti maailmanne on niin mustavalkoinen että on joko Team Astrid Thorsissa tai Team Hitlerissä.
- kirjoitti...
Vihaan uusnatseja enämmän kuin neekereitä.
:) kirjoitti...
^ Aamen !
NOH!? kirjoitti...
On totta että Suomessa on työttömiä, mutta pitääkö niitä sossun elättejä tuoda tänne lisää? On totta, että suomalaiset tekevät rikoksia, mutta pitääkö niitä rikollisia tuoda tänne lisää? Miksi Suomi ja suomalaiset olisivat velvollisia elättämään somaleita, venäläisiä ja ties mitä muita?
ahsir kirjoitti...
mina kiitta suomi hyva raha. ei ole huoli mistan
kirjoitti...
:), kyseessä on luultavasti se sama ilmiö kun maahanmuuttokriitikot ja maahanmuuton vastustajat ilmaistaan rasisteina.

Jotkut kuten minä itse räjähdän, kun kuulen tommosta tekstiä niin vähäpätöisestä ja tähän asti hyvin harmittomasta sakista joilla on vain hyvin radikaaleja mielipiteitä neekereistä, muslimeista ja velivenäläisestä vähän niinkuin ääri-islamisteilla on koko muusta maailmasta. Toisin kuin uusnatsit, islamistit tekevät massamurhia ympäri maailmaa vielä saadakseen jalansijaa läpimädälle, kieroutuneelle ja sairaalle vihan, väkivallan ja tappamisen uskonnolleen, islamille.
Eikö olisi asiallista että tämän aiheen käsittely loppuu nyt tähän?
:) kirjoitti...
"tähän asti hyvin harmittomasta sakista"

SULLE harmittomasta. Itse joka viikonloppu kaupungissa näen kun nää isänmaantoivot paiskoo toisiansa tai sitten maahanmuuttajia kännissä.
Vaikka uusnatsit kalpenevat vertailussa terroristeille, se ei tarkoita että he olisivat harmittomia. Mun mielestäni molemmat ihmisryhmät ovat saastaa.

Jos et halua puida asiaa, niin ei kannata tulla väittelemään tähän mun avautumiseeni, varsinkin kun olet selvästi ymmärtänyt sen väärin.
Jonne kirjoitti...
Suomalainen= epäsivistynyt, juntti, metsäläinen ja vitunmoinen hyväksikäyttäjä, ja aika aggressiivinen. (Toki ei kaikki)
Neekerit= riippuu mistä tulevat, senkin apinat. Mitäs jos nekru onkin joku jenkeistä tullut saatanan superylilääkäri. Voi vittu, ja sitten tää kirjottaja, et ole pissis mut olet tosiaan blondi.

JOU!
metalgirl kirjoitti...
... voi jeeesuksen kevät, oikeesti.
Itse inhoan sellaisia maahanmuuttajia, jotka eivät tee vittuakaan elantonsa eteen ja jotka raiskaavat ja ryöstelevät täällä. En myöskään ymmärrä sitä, että maahanmuuttajien kulttuuria pitäisi ymmärtää täysin. Haloo, eihän suomalaista kulttuuria ymmärretä missään islamin uskoisessa maassa. Maassa maan tavalla. Mutta en ymmärrä sitäkään, että pitää käyttäytyä kuin apina ja huudella ihan kaikille mamuille kaikkea paskaa. Osaan itsekin olla rasistinen, mutta kaikkea ei tarvitse huutaa ääneen.
krästyf kirjoitti...
"Eipä kyllä ihme että oli taas blondi suomalaisnainen puolustamassa afrikan neekeriä..

Teillä on kyllä joku ihmeellinen sairaus rakastua niihin vitun somalimiehiin ja afrikan viidakolta haisevaan kansaan ettekä välitä paskanvertaa reiluista suomalaismiehistä jotka EI ryöstele, raiskaa, pahoinpitele suomen kansalaisia tai polta autoja. Mikä siinä neekerikyrvässä niin viehättää?

Arvon neekerien ja somalien rikoksentekovälineisiin eli pohjoismaalaisia naisia raiskaaviin lersseihin ihastunut neekeri- ja somalirikollisten profeetta aloituspostaaja, PAINUTKO VITTUUN??"

Aamen.
koira kirjoitti...
^ Aika noloa kätkeä omat alemmuuskompleksit vihaksi.
FuckThisShit kirjoitti...
Ei jumalauta sentään... Okei, homman nimi on tämä.
On neekereitä, jotka ryöstää, ja raiskaa, ja tekee muuta paskaa, mutta on myös niitä neekereitä, jotka oikeasti haluaa tehdä jotain töitä ja ansaita elantonsa rehellisesti. Otetaan esim. mun duunikaveri. Tummaihonen, mut tosi mukava jätkä ja tekee työnsä hyvin. Ei vittuile, ei huuda, ei tappele, ei varasta, ym.
pitää vaan osata katsoa vähän positiivisiakin asioita, kun kerran niitä negatiivisiakin on.
dd kirjoitti...
aika hulvatonta sinänsä. itse lukeudun rasistiksi, vaikka minulla on melkeimpä yhtä paljon tummaihoisia / mamukavereita kuin valkoihoisia suomalaisiakin. Ei, en minä niitä hauku, enkä hauku tuntemattomiakaan tummaihoisia. Se vaan on fakta että vaikka wikipediat ja sanakirjat kuinka sanoisivat muuta, käsitteenä rasismi tarkoittaa pääasiassa ihmisvihaa sanojen ulkopuolella. Ei rasismi tarkoita pelkästään maahanmuuttajien sorsimista tai ihonvärin kritisointia. Rasismia on myös se jos vihaa jotakin vähemmistöä, eli näitä "uusnatseja" joita ne eivät tosiasiassa edes ole. Itse siis lukeudun myös rasistiksi koska en minäkään pidä näistä pilottipelleistä, varsinkaan suomalaisista.
kirjoitti...
^Mutta se sana, rasismi, tulee tasan tarkkaan rotusyrjinnästä eikä mistään vähemmistöjen syrjinnästä... vituttaa kun ihmiset ei edes tajua enä äton merkitystä ja käyttävät sitä iha päin helvettiä
vituttaa kirjoitti...
Huomauttaisin tässä, että maahanmuuttajat eivät ole automaattisesti oikeutettuja saamaan mitään kelan/sossun tukia. Ja sanoisin vielä siitä, että Suomi ottaa jo nykyisellään melko vähän pakolaisia vastaan, verrattuna esim. Ruotsiin. Enkä tajua, että mikä maahanmuuttajissa niin paljon häiritsee.. Jos heitä työttömänä on niin voisiko se juuri johtua tästä, että työn saavista päättää juuri henkilöt joita tässä tekstissä kuvaillaan. Ja ihan suomalaisena olen kärsinyt itsekin kyseisistä henkilöistä.. Sisäsiittosta porukkaa tai jotain. Ei voi olla kaikki OK, jos täytyy käyttäytyä noin veemäisesti. Ja kyllä, nämä uusnatsit ovat paljon sivistymättömämpää porukkaa kuin ns. normaalit ihmiset.
Undercover kirjoitti...
Saahan noita sietää, mutta veljeily sylettää. Tosipaikan tullen ei armoa anneta tai tunneta. Ootellaan... katotaan mitä te "suvaitsevaiset" saatte aikaan tässä yhteiskunnassa.
Vittu jätkät... kirjoitti...
Uusnatseissa kiteytyy suomalaisten ongelmat: Sisäsiittoisia, alkoholisoituneita, huonosti koulutettuja ja ahdasmielisiä. Ajattelevat maahanmuuttajien olevan jotenkin huononpaa kansaa kuin itse ovat. Eivät uskalla ajatella omilla aivoillaan vaan pitävät yllä "kovan jätkän" kulissia. Maamme puolesta sodassa kuolleet kääntyvät haudoissaan.
r kirjoitti...
^Väärin meni tekstisi saatanan paskapää
Jaus kirjoitti...
^ai kui? Ei ainakaan minun isoisäni sotineet siksi jotta heidän jälkeläisensä voivat käyttää kaiken energiansa muille ihmisille huuteluun ja näiden pelotteluun vain siksi että nämä ovat erivärisiä, sen sijaan että auttaisivat rakentamaan Suomesta vahvemman ja itsenäisemmän. En kyllä millään tahdo uskoa että Suomen itsenäisyys on kiinni siitä mitä väriskaalaa täällä olevat ihmiset edustaa, enemmin siitä millä älykkyysosamäärällä täällä pelataan ja keskustellaan. Ja tämä käy niin rauhan kuin sodankin aikana, kummastakaan ei selvitä älyttömällä uholla ja huudolla.
myötähäpeä kirjoitti...
Jos täältä pitäs heittää ulkomaalaset pois, me suomalaiset oltas ekoja lähetämässä. Te ootte häpeä Suomen kuvalle, tappakaa ittenne, mutta ennen sitä lukekaa maanne historia.
kake kirjoitti...
mitä väliä sillä on minkä värinen ruumis jollaki ihimisellä on? samat tarpeet ja vietit. voisin kyllä antaa tummallekki naiselle rakkautta :)
asd kirjoitti...
Parastahan tässä on se, että yleensä just nää "uusnatsit" (vai miksikä lie itseään nimittävät) on itse vitunmoisia sossupummeja vailla töitä tai koulutusta.
FUCK ISLAM ;DDD kirjoitti...
Vittu mikä rotupetturi neekerifani huora ton on kirjottanu, ei saatana! Kaikki neekerit ja maahanmuuttajat pitäis laittaa polttouuniin ja kaasukammioon!!! HAISTA VITTU SAATANAN MAANPETTURI JA PAINU VITTUUN SUOMESTA!!!

SUOMI SUOMALAISILLE SIEG HEIL 14/88 !!! NATSIT ON PARHAITA HEIL HITLER!!!!
24v ja töissä kirjoitti...
Jööh

Menkää suvakit johonkin Pafrikkaan kuukaudeks ja jos tuutte hengissä pois niin kertokaa ihmeessä pitäskö se meininki ctrl+c+v tänne suomeen ei saatanan saatana mitä sakkia

En ees tiedä miks kirjotan tänne mutta HALOOOO !
24v ja töissä kirjoitti...
Erityisesti suosittelen vielä kauniille naisille tuota reissua ja yksin matkaan niinkun suomessakin voi VIELÄ liikkua yksin.

"Maa on kuin asukkaansa"

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (274)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa