/ 8000 merkkiä käytetty
6950 - 3.11.2011 (arvosana: 95)

Isä ja sen uusi nainen. Ennen sitä ämmää elämä toimi suht. hyvin. Kukaan ei sekaantunut toisen tekemisiin ja talossa hallitsi järki. Nykyään ei. Esimerkkinä vaikka tämänpäiväinen 'kokemus'.

Heräsin n. 45 min siihen että edellämainittu ämmä kävelee oven edestä ja huutaa toiselle puolelle asuntoa. Ok, minä viisaana ajattelen että käynpäs hakemassa iltapalaa kun kerta ovat hereillä jo. Tästä seuraa huutoa että 'he ovat nukkumassa ja tästä on puhuttu aiemmin'. Ok, kiittimoi, takasin huoneeseen sitten...

Mutta eihän se voinut siihen jäädä, ei =)

Ilmeisesti ainoa ratkaisu siihen että em. ämmä kävelee käytävässä ja huutaa isälleni on se, että koiran peti heitetään mun huoneeseen jotta heillä voi olla ovi kiinni, eivätkä siis häiritse. Menikö logiikka ohi? Niin minultakin.

a) Ensinnäkin, ei se sieltä avoimen oven takaa huutanut samaan huoneeseen, vaan minun huoneen edestä toiselle puolelle asuntoa.

b) Miten ihmeessä se häiritsee minua vähemmän että koira nukkuu minun huoneessani, ja joudun pitämään ovea auki? Siinähän on kuitenkin sama määrä ovea välissä.

c) Miksi koira ei voi nukkua vaikka keittiössä tai olohuoneessa?

Eikä tämä ole ainoa esimerkki tässä taloudessa. Minua on mm. syytetty siitä ettei em. ämmä jaksanut kuunnella kun hänelle sanoin olevani kipeä, enkä tule syömään. Tämä on siis minun vikani että hän päättää kävellä pois kuuntelematta vastaustani, ja minä saan huudot niskaani.

No, tietenkin kun minä vien tavarani huoneeseeni kun minulle puhutaan, ansaitsen huudot koska en kuuntele mitä minulle sanotaan. Jotenkin vain kuulin kuitenkin sinne huoneeseenkin mitä minulle 3m päästä sanottiin.


Ja aina jaksetaan huutaa siitä etten syö samaan aikaan kun muut. Onko vaikeata ymmärtää että

1) jos syön heti herättyäni, voin pahoin?

2) syön koulussa lounasta 11.40 aikaan, eli en välttämättä tarvitse sitä päivällistä vielä neljältä?

3) Syön ne saatanan perunani, eli minulla ei ole nälkä taas kahdeksalta?

Ruokapuoleen liittyen. Mikä helvetti siinä on että em. ämmän kakaroille (joista lisää alla) pitää tarjota aamiaiseksi muroja, weetabixia ja leipää. Koulussa vedetään lounasta, ja saahan se kullanmussu syödä vielä karkkia siellä. Kotiin tullessa on aina jokin hodari tjms välipalaksi, ja päivällinen neljältä. (Miten helvetissä työssäkäyvä aikuinen on aina minua ennen kotona laittamassa sitä ruokaa edes? Nimim. lukiolainen.) Sitten popsitaan aina jotain ennen iltapalaa. Ja minun syömiseni on kuulemma epäterveellistä...

Lapsista. Mihin katosi kasvatus? Nämä huutavat tasan kaikesta. Jos sanotaan että pitäisi pakata tavarat, tulee huutoa. Jos ei sanota, ei tavaroita pakata. Tämän lisäksi voisivat oppia: kiroileminen ei ole hauskaa/siistiä, seksi ei ole 'hassua', ketään ei kiinnosta pikkugangstailu, telkkaria ei katsota syödessä, läksyt kuuluu tehdä ja vanhempia kuuluu kunnioittaa. Minäkin kunnioitan vanhempiani (siis, vanhemmat henkilöt, ei vain isä & äiti), niin kauan kun osaavat käyttäytyä kuin aikuiset.

Kaiken huippu. Jos näiden kanssa yrittää ihan vilpittömästi keskustella ja sanoa miltä tuntuu, olen heti 'vittuilemassa'.

Tämän lisäksi erosin n. 3,5 viikkoa sitten puolentoista vuoden suhteestani. Hänen äitinsä yrittää syyllistää minua, sen sijaan että ehkä auttaisi tytärtään joka ottaa eron raskaasti.

Eron jälkeen maanisdepressiivisyyteni palasi, onneksi lievänä. En tiedä pelotanko kavereitani, mutta tähän saakka tasan kolme on jaksanut kuunnella minua. Tekee aika pahaa tajuta että viimeseen puoleen vuoteen olen itse tehnyt tasan kaikki aloitteet sosiaalisessa elämässäni. Jos jotain järkätään, on se minä joka joutuu sen tekemään. Sitten jos joku muu järkkää jotain, joudun minä aina kysymään pääsenkö mukaan. Kiitti vaan niin vitusti siitäkin.

Ja, koska pelipaikka lähti eron myötä, joudun minä tietenkin yksin järkkäämään uuden pelipaikan D&D-ryhmälle. Minä, joka asuu viiden ihmisen kanssa asunnossa mikä ei ikinä ole tyhjillään. Voisivat sen verran uhrautua että tajuavat asuvansa saman kokoisessa asunnossa, mistä voi muu porukka mennä perheen omistamalle mökille vlopuksi vaikka. Mutta ei, minun vain odotetaan maagisesti taikovan jostain tilaa kuudelle hengelle. Helvetti. Heitän pelit mäkeen kohta.

Ja vielä jokaisen 18-vuotiaan vitutuksen aihe, aina. Koulu. Tarkemmin sanottuna uusi äikänopettajamme. "Minusta tuo ei ole runo." Se ei ole minun tulkintani runosta, vaan se on minun mielipiteeni että se ei ylipäätänsä ole runo. Kuinka vaikeata tuo nyt on ymmärtää? Utopia ei myöskään ole 'tulevaisuuden näkymä', vaan haave tulevasta täydellisestä yhteiskunnasta. On se sinänsä tulevaisuuden näkymä, mutta voiko minun versiostani antaa virheen välikokeessa? Ja tämä on siis olevinaan äikänope.

Noniin, ja koska olen kirjoittanut 4500+ merkkiä tähän saakka pelkkää vitutusta, voin ihan hyvää hyvyyttäni mainita hyviäkin asioita elämässäni, ja toivottavasti myös muiden elämässä.

Minulla on sentään 3 henkeä jotka kuuntelevat. Yksi enemmän kuin muut.

Musiikki tuo minulle lohtua, ja kitara on kovassa käytössä.

Kofeiinitabletit auttavat väsymykseen joita uniongelmani aiheuttavat.

Olen sentään vielä komea, ja tulevaisuus on auki.

Kiitos myös ylläpidolle, joka on jaksanut tämän tekstin käydä läpi. Teette hyvää työtä.
- Anonyymi

Kommentit

Doggydog kirjoitti...
Jos joku keksii, mitä tehä tollasessa vammasessa "uusioperhe" -tilanteessa, niin hän on nero. Kerro vaikka isällesi, että hän viettää aikaansa typerän lehmän kanssa. DD:stä älä luovu, koska se on awesome.
werewr kirjoitti...
Ööh..Tapa se?
poika 12v kirjoitti...
No pane sen kanssa? :-)
Anonyymi kirjoitti...
Doggydog. En luovu. Mutta vituttaa katsella sitä kun olen ainoa joka tekee asian eteen yhtään mitään.

Werewr. Sellaisista seuraa sanktio. Ei hirveämmin kiinnostaa heittää tulevaisuudenhaaveita viemäriin.

Poika 12v. Vihaan sitä ja se on ruma. En helvetissä. Säästän miehiset siemeneni johonkin järkevämpään.
erska kirjoitti...
Tohon tilanteeseen ei taida muu auttaa kuin muutto pois.
Anonyymi kirjoitti...
erska. Heti kun Hoasilta vain vapautuu asunto, olen poissa. Lukuloma lähestyy, ja viimeistään sillon rupean kämppimään kavereilla mahdollisuuksien mukaan. Ahdistuneena en voi edes lukea kunnolla.
kgioj9 kirjoitti...
työnnä puukko sen tussuu ku se nukkuu, eeköhä tokene
Anonyymi kirjoitti...
kgioj9. Mitä vattua?
Naarmu kirjoitti...
Hei kaveri, älä luovuta. Musiikkihommat/RPG ovat jo paljon eteenpäin, ja varmasti porukkaa kiinnostaa kuunnella mitä mieltä sinä olet. Elämässäsi vaan sattuu olemaan tuollainen paska vaihe menossa juuri nyt, mikään ei tunnu järjestyvän.

Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä; itsekin olen oppinut elämään, vaikka ensirakkaus riisti oman henkensä, viimeisin eksä petti minua kuin huora, ja välit ystäviin ovat parhaimmillaankin rakoilevat.

Jokaisella on oma henkilökohtainen helvettinsä. Sinulla se on enimmäkseen perheensisäinen, ja masennus ei ainakaan helpota. Jos et ole kokeillut masennuslääkkeitä, suosittelen aloittamaan kirkasvalolampulla tai vastaavalla...
Naarmu kirjoitti...
...Itse noita lääkkeitä kokeilleena neuvon varovaisuuteen. Jos KÄYTÄT JO niitä, niin suosittelen koettamaan muitakin vaihtoehtoja. Lääketeollisuus ei todellakaan pyöri ihmisten hyvinvoinnin ehdoilla — se pyörii bisneksen ehdoilla, ja asiakas on aina asiakas; onnellinen tai ei.

D&D on osoitus mielikuvituksesta, ja mielikuvitus on voimaa. Samaa voimaa mitä musiikkikin edustaa. Masentavina hetkinä nuokin saattavat tuntua merkityksettömiltä, mutta niinhän KAIKKI tuntuu. Älä heitä harrastamasta, ja pyri muuttamaan omillesi; se on oleellista mielenterveytesi kannalta.

Tsemppiä elämääsi. Tiedän, että pärjäät.

*brofist*
Anonyymi kirjoitti...
@ Naarmu

Helvetti, ihmisiäkin on olemassa. Ihmisiä, as in, järkeviä, empatiakyvyn omaavia, ihmisiä.

En jaksa nyt joka pisteeseen vastata, mutta kiitän mitä nöyrimmiten.

*brofist*
sasukeonhot kirjoitti...
voimii sulle :)
Anonyymi kirjoitti...
Kiitos. Kuten myös, tuskin muidenkaan elämät täysin ongelmattomia ole.
rndom95 kirjoitti...
haha mu äitipuoli o iha samalaine. helepottaa helvetisti ku huudat oikee kunnolla ja kerrot mielipiteesi suoraan. lapsellista mutta toimii vitun hyvin
Anonyymi kirjoitti...
Jeps. Itse muutin nyt isoäidin luokse, ja inttiin olen menossa heinäkuussa. Kyseinen ongelma lienee ratkennut.
asdfghjk kirjoitti...
näin niitä "onnellisia uusioperheitä" syntyy. Voi jumaliste. Mutta hyvä jos edes sinun ongelmasi on ratkennut.
kögjl kirjoitti...
Asiallista tekstiä. Kaikkea hyvää sinne, toivottavasti asiat ovat paranneet tai ainakin paranemaan päin.
Anonyymi kirjoitti...
Tekstin kirjoittaja täällä, hei.

Asiat ovat parantuneet huomattavasti. Asun nyt toisen, vanhan, läheisen luona epävirallisena omaishoitajana.

Löysin uuden suhteen, ja olen siinä onnellinen. Pelipaikkakin on järjestynyt. Oikeastaan kaikki yllämainituista asioista ovat korjaantuneet tavalla tai toisella.

Kiitos.
lapsellinen ole kirjoitti...
ei oikeasti...kasva jo aikuiseksi! asiat selviää puhumalla,eikä tollasella lapsellisella kiukuttelulla
Anomuumi kirjoitti...
Jos katsoisit tarkkaan, huomaisit tämän kirjoituksen olevan jo reilusti päälle vuoden vanha.
Ylläpito kirjoitti...
Hyvä, että asiat rulaa. Propsit siitä.
~Yp
Sperm? kirjoitti...
sauce?
Tietäjä kirjoitti...
seems legit
jonne2002 kirjoitti...
yes, i am docotr phil and i fuck you fart ass burger
Anomuumi kirjoitti...
-D&D
-Hyvännäköinen
-Tyttöystävä

Faaaaar away from legit

Tosin, sitte taas

-Kolme kaveria
-Masennus
-Kitaransoitosta kertominen
-Kirjoittaa kuin 14 v emotyttö

Eli yhteenveto;

- Isin uusi nainen on katuhuora, joka vaeltaa piripäissään öisin ympäri taloa alasti, kantaen koiran makuupatjaa mitä oudoimpiin paikkoihin, huudellen talon toiselle puolelle. Kyseinen virolainen polkupyörä potee myös vakavaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä, ja nuoruusiän dementiaa. Tämä rakkauden ammattilainen on 24 vuotias, mutta näyttää melkein neljäkymppiseltä.

-Kirjouttaja on ruma, langanlaiha, silmälasipäinen, vakavaa aknea sairastava 17v poika, jota on eskarist
Anomuumi kirjoitti...
Asti kiusattu pullottavista silmistään ja sokeripalan kokoisista hampaistaan, kuten myös jo vaippaikäisenä kärsimästään äänenmurroksen tuomasta kiljahtelusta. Kirjoittaja puhuu itsestään kolmanness persoonassa, ja pelkää kaikkea kiiltävää.

- Kirjoittajalla on 3 kaveria, joista 1 ei ole koskaan nähnyt päivänvaloa 12 vuotta sitten viimeksi leikatun tukkansa alta, 1 on vakavasti amfetamiinikoukussa ja yksi on, yllätys, tyttö, mutta on ulkonäöltään yhtä pantava kuin johanna tukiaisen, rasvaimusta saadun aurinkoon viikoksi jätetyn rasvan ja lehmänlannan risteyksen näköinen. Tämä kissankuselta ja kaksi vuotta vanhoilta runkkusukilta haiseva ilmestys ei osaa puh
Anomuumi kirjoitti...
puhua ymmärrettävästi, ja on vakavasti häiriintynyt, ja puhuu jatkuvasti hiljaa äänistä, jotka puhuvat jotain terävistä esineistä.

- Kirjoittajan "tyttöystävä" oli 10 vuotias kummastunut nuori poika, joka klikkasi habbo-hotel tunnuksiaan luodessa vahingossa sukupuolta valitessa "tyttö". Ongelmaksi tämä ei koitunut, sillä kirjoittajan habbo-hotel hahmo oli myös tyttö, sillä kirjoittajalla oli tapana vaihdella hahmonsa alusvaatteita kosketellen samalla itseään. 10 vuotiaan pojan äiti sai poikansa kiinni harrastamassa ns. "Habboseksiä" kirjoittajan kanssa, ja nähdessään kirjoittajan habbotunnuksen "hornyboy97" hän nosti asiasta syytteen. 10 v poika ei tied
Anomuumi kirjoitti...
Vieläkään hahmonsa olevan tyttö, ja äiti valvoo nykyään poikansa pelaamista tarkemmin.

- Kirjoittaja pelaa kolmen kaverinsa kanssa D&D peliä omilla säännöillään isänsä autotallissa. Kirjoittaneen ja aikaisemmin mainitsemani hampputukan tapellessa nyrkein, kumman vuoro on aloittaa, insestin tulokselta näyttävä tyttö makaa auton alla nuollen öljypohjasta valunutta öljyä betonilattiasta ja amfetamiininarkkarin etsiessä liuottimien ja muiden vahvasti myrkyllisten aineiden seasta jotain, mitä sekoittaa vähäiseen huumausaineannokseensa.

-Isän uuden naisen lapset ovat tarinan ainoat normaalit henkilöt. Kaikki 22 lasta.

-Itse isä on vakavasti alkoholisoitunut se
Anomuumi kirjoitti...
Seksiaddikti, joka viinahuuruissaan nussii tarpeen tullen vaikka palopostia. Isän ja tämän naisen suhde alkoikin alunperin siitä, että isä töistä kotiin suunnatessaan sai järkyttävän panetuskohtauksen, ja syöksyi lähimmän reiällisen kimppuun. Tilanne olisi laskettu raiskaukseksi, mutta nainen oli niin kamapäissään, että luuli raivokkaasti latua hiihtävän vahvasti humaltuneen yksinhuoltajaisän tilalla olevan kuuma, tumma lihaksikas kreikkalainen adonisvartaloinen palomies. Myös sijainnin kohdalla naisella meni johdot oikosulkuun, tapahtuman tapahtuessa kampin metrotunnelissa, naisen suonissa jylläävät aineet saivat
Anomuumi kirjoitti...
Naisen luulemaan heidän olevan viiden tähden hotellin kattohuoneiston poreammeessa. Myöhemmin tämä hemaiseva pariskunta päätyi naimisiin, naisen edelleen luulevan työskentelevänsä seksiorjana kuvittelemalleen adonikselle rahaa vastaan. Sääli sitä päivää kun kyseinen neiti selviää tarpeeksi tajutakseen adoniksen tilalla olevan keski-ikäinen, kaljamahainen likainen juoppo, joka ei todellakaan aio maksaaa kuluneen 2 vuoden jokapäiväisistä sessioista.


Lopputuolos kirjoittajan elämäntilanteessahan johti itsemurhayritykseen, jonka kirjoittaja surkeasti mokasi, koska ei osannut tähdätä aseella oikein vaan ampui luodin poskensa läpi ja perheen koiraa otsaan.

Viel
Anomuumi kirjoitti...
Vielä tänä päivänäkin voit kuulla herttoniemen yössa juoppojen pullonkilinän ja nuorisotilojen vessoista kuuluvan bonginpulputuksen sivussa, kuinka alaston entinen prostituoitu tulee yölliseltä piikiltään erään eriskummalisen perheen asunnon vessasta, kantaen halvaantunutta koiraa ympäri asuntoa, lopuksi heittäen koiran sattumanvaraisesti yhteen lastenhuoneista, huutaen miehelleen virolaisella aksentilla..

"OI GABRIEL! TAAS TOI SUN RUMA LAPSES TUIJOTTAA MUN RINTOJA OVENSUUSTA!!"
asdf kirjoitti...
Mitä vittua. :D
:( kirjoitti...
Jaksamisia!
Ano Nyymi kirjoitti...
Höhö, neljä vuotta jälkeenpäin ja vahvasti menee. Masennusoireet 99% kadonneet, oma kämppä, (uusi) parisuhde, kitaransoitto jatkuu, ropetus jatkuu yms yms yms

Mikä parasta, nuo muutti sit erilleen. Voi käydä isäänsä moikkaamassa näkemättä tuotakaan ihmispaskaa.

Jeejee

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa