/ 8000 merkkiä käytetty

Parhaat

6139 - 21.6.2011 (arvosana: 65)

Vituttaa olla näin kiimana työkaveriin, joka on kaikenlisäksi mua 10 vuotta vanhempi. Se on niin komee ja pantava, eikä sillä oo sormustakaan! Tekis vaan mieli hyökätä sen kimppuun jossain varastossa ja ottaa vaikka väkisin D: Vaikeeta keskittyä töihin, kun on sellanen uros samassa konttorissa, mmmm!
Anonyymi, 5 kommenttia
1339 - 27.8.2009 (arvosana: 63)

Vituttaa kun mun elämä on niin hienoa etten pysty valittaan mistään! Kun mua niin haluttais valittaa jostain muttakun kaikki on niin hyvin! Vittu! :D
täydellinen päivä taas kerran, 12 kommenttia
10200 - 25.10.2012 (arvosana: 60)

Vituttaa kokoomus http://www.kuvanettiin.fi/image.php?di=0MY1
Anonyymi, 0 kommenttia
11634 - 2.6.2013 (arvosana: 60)

vituttaa kun mun hiukset on kiharat ja aina pörhössä! aina kun niitä yrittää suoristaa nii ne ei tottele sitte yhtää!!! >:/
Anonyymi, 5 kommenttia
8069 - 17.3.2012 (arvosana: 59)

Siwan palvelu on jotain ihan kamalaa... Olen englantilainen ja en puhu hyvin suomea. Tänään kävin Siwassa ja kassalla oli vanha nainen myyjänä. Hän puhui jonkun miehen kanssa, eikä tervehtinyt mua ollenkaan, otti vain koodit ostamistani tuotteista, ei sanonut hintaa tai mitään, koska hän kuuli kun puhuin puhelimeen englantia ja luuli varmaan, että en osaa suomea ollenkaan. En osaa lausua hyvin, mutta ymmärrän kyllä jos mulle sanotaan ostosteni hinta... Muutenkin koko akka näytti hapan naamaa ja antoi vielä väärän summan rahaa takaisin. Huomautin siitä, ja hän sanoi vain tylysti sorry ja antoi 20 sentti lisää... Ärsyttää muutenkin että ihmiset luulevat minun olevan maahanmuuttaja, vaikka oikeasti olen vaihto-oppilas... Kesti muuten tosi kauan kirjoittaa tämä kun minun täytyi käyttää sanakirja jatkuvasti. :D8118 - 22.3.2012 (arvosana: 57)

kaikki vituttaa.

ihan pakko kertoa tämä ja vituttaa niin vitusti, kun kaverit hyljeksii, opettaja vituttaa pahasti koulussa ja vittu vielä venäläiset valtaa kaupungin kadut.
vitun yksin, vitun keskellä jotain venäläisiä ja vittu ei jaksais enää tätä hemmetin oravanpyörää.
Anonyymi, 0 kommenttia
14776 - 21.11.2021 (arvosana: 56)

Toivon, että en näkisi teitä ollenkaan! Että teidän pitää olla ärsyttävästi paikalla jossain päin keskustassa. Teidän läsnäollessanne olette todella inhottavia rikoskumppaneita. Painukaa helvettiin muualle muuttamaan, hirviöt!
Jääsydän, 3 kommenttia
546 - 24.6.2009 (arvosana: 54)

Vituttaa kun kukaan ei ota 12 vuotiasta tosissaan, perhekin vituttaa kun ei osaa olla kuin normaalit ihmiset, äiti haukkuu ja rikkoo lupauksiaan ja iskä laiminlyö ><

Vielä animefaneja/japanifaneja haukutaan vain sen takia että he pitävät animesta/japanista !! Ei ole reilua, yhtälailla voisimme haukkua taviksia, varmaan loukkaantuisitte.
Rei-chan, 14 kommenttia
4673 - 29.10.2010 (arvosana: 54)

Vituttaa jälleen kerran lähes kaikki. On se vaan niin perseestä kun joka päivä joku saatanan urpo tulee nalkuttamaan jotain paskaa. VITTU. ja sit toi vitun privaservu on kans aivan vitusta ja kaikki siellä olijat on vitun surkeita. RAGERAGERAGE
eskothefuckhead, 3 kommenttia
6036 - 8.6.2011 (arvosana: 53)

Täytyy nyt avautua että järki säilyis... Ekana, oli helvetin mukavaa viettää sun kanssa aikaa. Oli mukava istua sun sylissä, nukkua sun kainalossa, suukotella iltaisin elokuvien parissa, pelata sun kaa pelejä, sanoa kaikkea mahollisimman turhan päiväistä ja nauraa niille SIIS OLET MAHTAVA! Mutta minäpä en sitten yhtäkkiä olekkaan niin hieno nainen ku en vittu tykkääkkään ottaa sun sukukalleuksia tuonne minne ruokien pitäis mennä niin ETTÄ HAISTA LÖYSÄ RIPULI, mee pomppiin sen sun uuden tytön kanssa joka on muuten helvetin paljon meitä kumpaakin nuorempi niin että mitäs nyt ku se ei osaa muutaku angstittaa ja lähettää jotaki vitun kajaali kuvia itestään jossa lukee "hymyilen että kukaan ei huomaa että kärsin" JA MITÖKÖHÄN SILLÄ TYTÖLLÄ ON KÄRSIMISÄ MUN POJAN KANSSA HÄH?!! Kiitän ja kumarran hyvistä hetkistä, haiset kuselle. Ps. oot rakas, koita edes muistaa mun 17v. synttärit...
mee pois, 8 kommenttia
12331 - 27.1.2014 (arvosana: 53)

Vituttaa se, etten osaa itkeä. Ennen nykyistä tyttöystävää mä en pahemmin itkenyt ikinä, en edes yksin. Ehkä muutaman kerran vuodessa. Tän neidin myötä sit pikkuhiljaa oppi, alkuu hajosin vaa kaikelle nätille, mitä se musta sano. Myöhemmin tuli kaikki ne riidat ja piikittelyt ja pelko ja muu paska ja nykyään mä kyllä itken varmaan aikalailla päivittäin sen takia. Ollaan siis kaukosuhteessa, joten aina yksikseni itken. Mut viikonloppuna sain taas muistutuksen, että vaikka mä nykyään itkenki paljon, nii mä en osaa näyttää sitä tyttöystävälle.

Ekalla kerralla mä makasin siinä neidin vieressä, kun se pelas koneella. Mä vaa tuijotin tyhjää ja makasin siinä ja näpersin jotain sen jalkaa vähä hassusti. Ei sellanen oo ollenkaa mun tapasta, mut neiti ei muuta ku vilkassu ja jatkanu pelaamista. Tappelin varmaan puol tuntia-tunnin verran sen itkun kaa, ku en osannu antaa itteni itkee ja toisaalta itku ei ois tullukkaa jos ei olis alkanu tuntuu siltä, et neiti ei huomaa mitää tai ettei sitä kiinnosta. Neiti lähti nukkumaan (ei saada nukkua samassa sängyssä/huoneessakaan) nii sithä se itku alko ku jäin vaa kelaa lisää kaikkee sitä mitä pääs aiemmin pyöri. Uskaltauduin viestillä sanomaan et tärisen ja itken ja niin se neiti tupsahti ovesta takas mun luo. Oli jotain kymmene minuuttia siinä ja häipy kun sai mut rauhottuun, lupas et voidaan puhuu huomenna jos mä vaan pystyn.

Seuraavana päivänä itkin uudestaan. Sama tilanne, toinen pelas koneella ja mä vaa makasin ja tuijotin tyhjää. Itketti, muttei itku tullu. Taisin tavallaan puristaa sen paitaa nyrkkiin, kun se vilkas vähä hassusti, mut käänty sit vaa pois. Tuli taas sellanen olo ettei se tajua, vaikka kyllä sen pitäs ku en ees silittele sitä tai mitää, en mä yleensä ikinä nii kuolleenolosena makaa.. No, siit se sit alko ku sitä mietin, itku tuli ja sit neiti oli taas heti siinä. Osas hoitaa koko jutun jopa hyvin, sai mut puhumaan, vaik alkuun vähä mokaski ku meni heittää läppää ku olin viel iha liian jumissa.

Ja tässä siis vituttaa se, et sain itteni itkee vast ku tuntu ettei toine tajua. En tiedä, tajuaako tätä kukaan, tai kiinnostaako ketään, mut koitin selittää tän vähä pidemmi et tajuais. Uknow.

Ja tän lisäks vituttaa se, että oon niin perkeleen sinisilmänen ja hajamielinen ja kömpelö ihminen. En voi väitellä kaverin kanssa veloista, koska en voi luottaa omaan muistiini ja oon liia heikko väittää kunnolla vastaa vaikka olisinki iha varma.

En osaa kyseenalastaa muita ku itteni. Jos mulla on paha olo ja kerron siitä, oon myöhemmin sitä mieltä, et halusin vaa huomioo. Jos jään koulusta pois huonon olon takia, niin hetken päästä oon vihane itelleni, koska "Mä en vaa jaksanu mennä, mulla mikää huono olo ollu" vaikka voisin edellee pahoin.

En uskalla puolustaa itteäni ja sen takia tyttöystävän kaa nää riidat karkaaki jo vähä käsistä.. Mä en oikeesti tee mitään väärää, tyttöystävä vaa on ite nii rikki et latoo kaiken mun syyks ja piikittelee ja lyttää mun kaikki yritykset ja sit mun pitäs osata sanoo et nyt vittu oikeesti, ei se ole mun syytä. Mut mä en pysty. En kestä olla hiljaa, en kestä sanoa vastaa, oon liian heikko. Saatana.

Ja kaikesta tästä huolimatta, älkää sanoko et pitäs laittaa poikki tyttöystävän kanssa. Sitä mä en aio tehä, mä en aio luovuttaa sen ainoon ihmisen suhteen, joka on päässy näi lähelle mua. Ehei. Kyllä mä vielä joskus saan kaiken korjattuua.. Toivottavasti
Perkele., 7 kommenttia
13781 - 13.6.2016 (arvosana: 52)

Naapurin koirat haukkuu kerrostalossa aina kun ne asukkaat on pois. Asiasta on valitettu isännöitsijälle sata kertaa ja se munaton tyyppi ei saa mitään aikaan. Alkaa vituttaa niin paljon tämä homma että ehdotan seuraavassa taloyhtiönkokouksessa isännöitsijöiden kilpailuttamista. On se perkele että niitä eläimiä pitää raijata kerrostaloon kärsimään kun selvästi se on maailman huonoin paikka pitää eläimiä jos käyt töissä. Sehän menee niin että joko vuorotyöläiset kärsii ja menee ilman unta töihin tai sitten päivätyöläiset kuuntelee koiria yöllä kun vuorotyöläinen on yön töissä. Täyttä paskaa moinen ihmisten ja eläinten kidutus!

Joku kusipää varmaan suuttuu tästä minulle ja alkaa paasata kaikkea vitun paskaa että "ihmisellä on oikeus harrastaa eläimiä vikiviki..." tai "jos pelkäät meteliä niin miksi asut kerrostalossa?" Ensinnäkin ihmisellä on se oikeus elää elämää EI KOIRALLA. Näin sanoo suomen laki. Eli ihminen tulee ensin ja näin se vain menee.

Ja tällä elämisellä tarkoitan tietysti "elämisen ääniä" en "pysyä hengissä". Elämisen normaalia ääntä ei ole se että vitun koirat haukkuu aamusta iltapäivään ja muut kuuntelee sitä sitten. Siihen sekoaa aika äkkiä ja tätä on jo kuunnteltu kauan!

Ja toiseksi en pelkää meteliä. Sitä ei ollut ennen kuin nämä muuttivat tänne koirineen! Ihmiset eivät pidä moista mekkalaa eikä se ole tuollaista vaikka sitä joskus kuuluisikin. Voitte kokeilla kuunnella nauhoitettua koiran räksytystä kuulokkeista 9h putkeen niin katsotaan onko se inhimillistä!

Jos joku vielä luulee että ihmisellä on oikeus harrastaa mitä se tahtoo niin minusta sitten pitää myös tehdä asioiden eteen juttuja EIKÄ vaan ottaa sata koiraa ja muuttaa vittu kerrostaloon perkeleen perkele! Näiden mulkkujen juuri pitäisi muuttaa omakotitaloon jossa on pihaa koirille. Eikä niin että ne koirat kärsii pienessä tilassa kerrostalossa.

En vihaa koiria. Meilläkin oli koira minun lapsuudessa, sille oli PIHA ja sitä ei kidutettu kuten noita perkeleitä tunnutaan kiduttavan. Täyttä vitun paskaa kaikki muut selitykset helvetti soikoon! Jos he saa harrastaa mitä haluaa niin milloin minä saan harrastaa nukkumista? Alanko harrastamaan sitä hotellissa kun kotona ei voi? Perkele ottaa aivoon koko vitun maailma taas kun ei saa kotona enää nykyään nukkua. Vittu!
helevetin perse, 4 kommenttia
8902 - 4.6.2012 (arvosana: 51)

Voi kettu nyt ketuttaa koska a) oon ketun bitch b) haluun ton yhe mut se o parisuhtees. Nyt ketuttaaaa viel enemmän, koska tyrkytin itteeni. Ja nyt ketuttaa, koska kirjotin tämän. V*ttu meen runkkaamaan.13547 - 15.11.2015 (arvosana: 50)

Minun vanhempi veljeni on henkisesti hirviö, perheväkivallan ja nöyryyttämisen takia. Hän melkein yritti jopa tappaa minua pari kertaa erinä aikoina! Hän on jopa taaskin varastellut tavaroitani ilman lupaa väittäen "lainaksi"! Tämän takia olen hävittänyt kuvia hänestä melkein kaikki, aivan kuin en olisi tuntevinani häntä ollenkaan toimintansa takia ja siksi äiti kantaa kaunaa valokuvien repimisestä. Ei se ole minun vikani, mitä olen mennyt tekemään albumille. Jos hän muka väittää yhä rakastavansa minua, se ei ole oikeaa perherakkautta, vaan pelkkä itsesäälin kerjäämistä! Oikea veli ei aiheuttaisi mielipahaa nuoremmille sisaruksille! Joskus toivon, että hän kuolisi onnettomuuteen tai tappoon ilman minun aikaansaannoksistani! Jos kuulisin asian, "juhlisin" vaikkapa pizzalla lappu esille kauppakeskuksessa, jossa lukisi hänen kuvallaan "JUHLIN AIVOTTOMAN PASKIAISEN KUOLEMAA HUONON KOHTELUN TAKIA". Ei minun tarvitse sanoa, onko tämä oikein vai ansaittavaa, mutta silti!
Anonyymi, 1 kommentti
5741 - 7.5.2011 (arvosana: 48)

Noh, siskon koirus vituttaa, tai oikeastaan siskon tapa kasvattaa.
Koiran kanssa ei ole leiktty kai tarpeeksi ja silloinkin väärn, sillä se tulee haastamaan leikkimään näykkimällä vaikka on jo täysikokoinen ja alkaa vanheta. Kun sen kanssa leikkii, oli sitten vaikka pallon noutoa, se alkaa purra. Nytkin jalkaan pitäs ilmeisesti hakkia tikit kun se puraisi leikkiessä...
mormooni, 1 kommentti
11981 - 12.9.2013 (arvosana: 48)

Kipeenä oleminen. Ei pysty urheilee. Paikat löystyy. Tunnen sen. Argh. Että moro vaa!
Anonyymi, 3 kommenttia
13358 - 30.6.2015 (arvosana: 48)

Ilmeisesti minua ei ole luotu rakastettavaksi tai sitten rakastajaksi. Sydän senverran pirstaleina jälleen kerran, että tätäkin tekstiä hankala kirjoittaa kun ei mistään saa otetta.

Avataampa tilannetta vähän niin ymmärrätte kokonaiskuvan:
Muutama vuosi sitten aika tuore, noin vuoden kestänyt seurustelusuhde päättyi siihen, että minua petettiin. Se sattui aikalailla ja pitkään olin allapäin. Se tuli todella puskista ja aikaisemmin elin vähän siinä uskossa että pettäminen olisi melkoisen harvinaista. Itse olen sen sorttinen, että kun johonkin ryhdyn tosissani niin siinä sitten pysyn täysillä enkä heitä kirvestä kaivoon pikku vastoinkäymisestä tai mielenjohteesta. Pettämiselle ei juurikaan syytä löytynyt, lähinnä ilmeisesti kyseisen naisen kusipäisyys ja halu leikitellä ihmisten tunteilla. Tuon tapauksen jälkeen päätin kyllä, että itse en KOSKAAN tee mitään vastaavaa toiselle. Niin paljon se sattui. Oli miten oli, siitä jotekuten pääsin takaisin tolpilleni. Kyseisen episodin jälkeen sitten päätin että perkele, uutta matoa koukkuun ja päätä pystyyn. Aikaa kului ja muutama säätö tai on/off tapailusuhde tuon jälkeen sitten meni vituiksi, johtuen siitä että tapailun kohteet löysivät kiintoisammat miehet itselleen ja ne klassiset "Olisit täydellinen kumppani oikeesti ihan totta bla bla ollaanko vaa kavereita jatkossa???" Jo tuossa vaiheessa pelkäsin että jääkö tästä nyt jokin luottamuspula, sitoutumiskammo tai muu sekavapäisyys päähän.

Nyt sitten talvella tapasin ikäiseni naisen jonka kanssa synkkasi tosi hyvin ja tunne oli molemminpuoleinen ainakin jos sanoihin ja tekoihin on uskominen. Molempien työkiireistä johtuen tavattiin aina kun ehdittiin, joskus viikko erossa ja toisinaan toinen majaili toisen luona vaikka muutaman päivän putkeen ja hauskaa oli. Kai sen olisi voinut jo seurusteluksi laskea kun molemmat jakoi huolensa ja ilonsa ja elämä oli ihanaa. Katsoimme maailmaa aikalailla samasta vinkkelistä, huumorintaju oli samalla aaltopituudella ja ihan jopa lempparikarkit olivat samoja. Toki eroavaisuuksiakin oli ja pitääkin olla, mutta tultiin toimeen kuin paita ja peppu. Kenenkään muun kanssa en ole samanlaista kokenut, niitä pieniä hetkiä kaipaa kun toinen sanoo juuri sen mitä itsekin ajattelit sanoa ja niin edelleen. Hän näki minusta puolen jota ei edes läheisimmät ystäväni tiedä, hän kuuli asioita joita en ole kenellekään muulle kertonut ja ennen kaikkea luottoni koko juttuun oli vedenpitävä. Kuitenkin, jokin aikaa sitten tuo tapaamani nainen oli alkanut mietiskellä asioita ja tuumasi, että ei tiedä olisiko meillä yhteistä tulevaisuutta muutaman naurettavan syyn takia. Nuokin syyt olisivat olleet voitettavissa pienellä vaivannäöllä ja asioiden järjestelyllä. Jälleen kerran samat jutut "Olet täydellinen ja tämä ei johdu sinusta bla bla mitäs jos oltaiski vaan kavereita jatkossa?" Sanoin sitten sanottavani ja miltä minusta tuntuu, pohdittiin vähän asioita yhdessä ja lähdin takaisin kotiin, tyhjään ja kolkkoon kaksiooni. Itkin kotimatkan, itkin koko illan ja seuraavan päivän. Itken todella harvoin, en edes hautajaisissa eli se kertoo vähän paljonko hänestä välitin.

Olen asenteeltani optimisti viimeiseen saakka, mutta nyt mieleni on musta ja pessimistinen. Pelottaa. Nimittäin se pelottaa, että kuinka ihmeessä voin enää koskaan luottaa kehenkään täydellisesti, olla täysin sellainen kuin olen ja välittää jostakusta enemmän kuin itsestäni jos lopputulos näyttää aina olevan se sama. Kuinka tai kuka takoisi sydämeni ehjäksi? Haluaisin kyllä jakaa elämäni jonkun rakastamani ihmisen kanssa, mutta tunteet on sellaisia juttuja että niitä ei niin vain järjellä hallita. Eli mitä jos en kykenekään enää rakastamaan ja sitoutumaan täysillä ja jään ilman kumppania tähän maailmaan? Elämä muuten kyllä on JÄRJELLÄ ajateltuna kunnossa vaan rakkaus ei katso järkeä näköjään. Olen perusterve, en ole yksin vaan ystäviä löytyy, töitä on, taloudellinen tilanne ihan okei ja koulut käyty. Ei pitäisi olla allapäin kun näinkin hyvin menee elämässä, mutta siltikin sitä haluaisi jonkun ystäviäkin rakkaamman rinnallensa kulkemaan läpi hyvät ja huonot ajat. Siltikin vaan tuntuu siltä, että kaikki ympärillä pariutuu, muilla nämä jutut toimii täydellisesti ja minut sitten saa heittää takaisin kirpputorin jäteastiaan.

Vittuilkaa, antakaa miinusääntä tai naurakaa, aivan sama. Saa toki siitäkin kertoa jos on itse kokenut vastaavaa ja miten siitä selvisi?
Anonyymi, 10 kommenttia
13541 - 8.11.2015 (arvosana: 48)

On tämä saatana työmaa.
Koneesta paskaantui näyttis,husseen pitäs tehä alakerta remppa ja muuta (sinne meni osiin 800e) ja kesätyörahat hupenee. Rahaa vanhemmilta ei tipu muussa muodossa kuin ruoan ja katon pään päälle.
Kotona vaan vittuillaan, välillä pidetään mykkäkoulua ja välillä auotaan päätä mistä sattuu. Syynä se, että haluan sähköpuolelle enkä lukioon koska olen enemmän käytännöllinen tyyppi, ja haluaisin nopeasti töihin. Muut perheessä käyneet lukion/ovat lukiossa ja ovat sitä mieltä että muu ei kannata.
Sisko vittuilee siitä miten amiksen käynyt ei voi tienata kuulemma. No eipä sen nyt työtä tarvii tehä juuri muutenkaan. Mie käyn viikonlopputöissä ja vanhemmat katsoo paljonko saan palkkaa ja lisää saman verran siskon tilille. Saatana!
Anonyymi, 4 kommenttia
730 - 30.6.2009 (arvosana: 47)

1. Vituttaa, kun tää kone väittää et mulla on windows live messenger koneella, mut sitä ei löydy "lisää ja poista" -listalta. eikä "etsi"-toiminnollakaan! Missä vitussa se on!?! Mä haluan sen pois, että voin asentaa sen uusiks!
Jos ei ois noita muutamaa peliä, ni pistäisin wintoosan sileeks ja linuxin tilalle! D:<

2. Oon "ihastunu" yhteen poikaan. Ja sekin kai ehkä tykkää musta. Mutta ainoo ongelma on se että välimatkaa on joitain tuhansia kilometrejä. Hän asuu näet Kanadassa.

3. Sekin vituttaa, että toi miehen retale (siis ihan oma) on niin saatanan saamaton ja pelkuri. Mä en jaksa enää tätä "mykkäkoulua" ja "kaikki on iha ok" -paskaa!!
Kyllä mä saatana sen näen että kaikki ei oo ok. Miksei sitä voi sanoa suoraan?!
Ja kun sanotaan että "oon miettiny et kannattaako meidän jatkaa", ni miksei sitä si suoraa vaa lopeta koko paskaa, ko ei näytä siltä et asialle mtn tehtäis!

4. Ja palatakseni kohtaan 2. Mä tiiän että en voi oikeesti olla ihastunut.. Mut.. Sen ääni on niin "hawww" ja se on söpö ja se on mukava ja ja ja ja.....
Vituttais vaa enemmän jos uskoisin "siihen oikeaan", koska mikä sen sanoo, että "se oikea" asuu samassa maassa..

Vittu vaan nii!
Pienet on mun ongelmat. Mut saa ne silti vituttaa.
kärpäsestä härkänen?, 9 kommenttia
13635 - 30.1.2016 (arvosana: 46)

Tuli sitten talvella ostettua helvetin siisti kesäkiesi ja kappas vaan kun lumi sulaa niin saatanan hitaasti.. En oo paskalla päässy etes koeajolle vielä vaikka tuli se ostettua. Pitäis tässä odotellessa rassailla sitä ettei kesällä tarvitse mutta vittu kun on jäätyny paikalleen joten pakko vaan odottaa kesää..

Tässä laskemaan päiviä että millonkahan lumet sulais..
Anonyymi, 1 kommentti
2270 - 30.12.2009 (arvosana: 45)

Suomi ja sen periliset 2000 luvulla

Talvi ja jatkosodan jälkeiset puutteessa/kurjuudessa kasvaneet jälkipovet ovat aiheuttaneet sen mihin ei edes suuri Neuvostoliitto kyennyt.
Sotiemme veteraanit ovat kunniakkaasti puolustaneet Suomen itsenäisyyttä ja omaa hallintoa,
mutta nykyään vallassa olevat poliitikot ja teollisuusjohtajat ovat perse ojossa myyneet Suomen ulkomaille.

Sotiemme jälkipolvet synt. vuonna 1944-1960 ovat tällä hetkellä johtavassa asemassa sekä politiikassa
että yritysmaailmassa ja/tai jo myyneet oman omistuksensa pois Globalisaation nimissä. Elämme siis vuotta 2009 Suomen ollessa suuressa lamassa.

Mainoksia näkee että Suomi elää yrittäjyydestä ja keksinnöistä, mutta mitä väliä sillä on mitä suomalainen insinööri keksii,
koska joka tapauksessa joku ulkomainen taho omistaa oikeudet ko keksintöihin. Itse en ole insinööri enkä edes toisen asteen koulutettu,
vaan henkilö joka on ollut yli 2 vuosikymmentä töissä firmassa joka oli suomaista huippuosaamista alallaan.
Ko firma meni Toimitusjohtajan ja hallituksen myyntisuosituksen jälkeen maailman suurimmalle alalla toimivalla yritykselle ja sen on nyt kuralla koko firma.
Aikaisemmin LAATU oli asia jota kunnioitettiin ja pelättiin, eli paskaa ei tehty. Nyt täytetään määrälliset kiintiöt, joita ulkopuolinen johtaja antaa ja "valmiiseen " laitteeseen riittää se että se on paperilla tehty.

Uskoisin että jokainen lukija tietää etää JVC tai Philips laatu kestää takuuajan + 2 vkoa, mutta ko firma ei saa laitteita toimimaan edes omalla kokoonpanolinjalla. !!!

No se ko firmasta lisättynä faktalla, että en ole siellä enään töissä. Niin no lisäyksenä se että kyseessä on firma jonka tuotteisiin joudutte yli 90 % mahdollisuudella, jos sairastutte leikkausta vaativaan hoitoon.


Mutta nämä munattomat Suomen myyneet sotiemme veteraanien kärsineet sukupolvet. Voi vittu mitä sakkia.

Oikeasti kunnioitan Sotiemme veteraaneja ja sitä että Suomi on itsenäinen valtio , mutta heidän kupeistaan kasvaneet sekasikiöidiootit,
jotka kasvoivat suomen sotakorvauksien ja teollisentuotannon kasvun myötä suureksi Suomea pyörittäväksi voimaksi. Ei vittu moniko firma on suomessa enään suomalainen ?

Esimerkiksi mitä vittua huudetaan sen maailman suurimman risteilyaluksen M/S Oasis of the Seas valmistusmaan perään huudellaan ????
Korealaiset sen perkeleen telakan omistaa joten MADE IN KOREA siellä lukee.

Suomen johto eliitissä ( jos sitä voi ollakkaan noin 5,3 miljoonan asukkaan maassa ) joka kuvittelee että tämä maa on sekä Euroopan Japani ja Amerikan Yhdysvallat huudetaan, että ollaan palkkakuopassa kun ei irtoa yli 10miljoonan bonuksia.
No voi vittu tuossa Suomen välittömässä itäisessä läheisyydessä olevassa oikeassa kaupungissa on noin 4,1 miljoonaa asukasta ilman että huudellaan samoja asioita.

Kehtaavat yritysjohtajat huudella palkkakuopistaa, kun yksikään suomalainen ei ole A.I. Wirtasen ja Linus Torwaldsin lisäksi saaneet aikaan kuin värinöitä vesilasissa.
Johtajat eivät Suomessa tee tulosta vaan ideoijat, keksijät ja sen työnsuorittaneet henkilöt. Ollila on juu kohistu visionääri. mutta puheilla ei paljoa palkkoja suomessa makseta (vrt Sarasvuo)

Ok se yritysmaailmasta ja en edes koske Nokian tapaukseen ja siihen miten yritys kohtelee omia ja ostettuja duunareitaan (sori insinöörit mutta jouduitte duunareiksi)
PS: en kirjoittanut Nokia paljastuskirjaa

Suomen eduskunta ja sen oikellisuus?

Suomessa on vaaleilla valittuna 200 kansanedustajaa ja Saksan liitovaltiopäiville 614 edustajaa.
Saksassa on noin 82 miljoonaa asukasta (v2008 arvio) ja moninkertainen verokertymä kotoiseen kyläpahaseen verrattuna.
Suomessa kansanedustajan palkkio on 1.5.2008 lukien 5860 euroa kuukaudessa ja yli 12 vuotta palvelleella kansanedustajalla 6300 euroa kuukaudessa
+ muutamia kuluja kuten kotipaikan ja työpaikan väliset kustannukset,avustaja jne jne.

Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus 2008.

Eurokansanedustaja saa palkkaa noin 7600 euroa ja tietty avustujan ja kotipaikan kulut ja ihan varmasti tarpeeseen.

Mihin ihmeeseen tarvitsemme 200 kansanedustajaa? Koska Suomi on osa EU:ta jossa 98 % asioista päätetään jotka koskevat Suomea?
Leikkautetaan Eduskunta 50 hlöön, jotka kansa saa valita jos kiinnostaa tai lakkautetaan koko eduskunta ja hoidetaan 2% säädöt virkamiestyönä.

Polittinen eliitti valittaa kun äänestäminen ei kiinnosta nuoria polvia... no hei haloo ei se kiinnosta hiukan vanhempiakaan sukupolvia, kun te olette Suomen myyneet jo muualle...

Jos ja kun Suomen ns eliitti tajuaa että ovat kusseet omaan sukkaaansa, unohtaessaan suomalaisen oikeasti töitä tekevän ihmisen, niin toivon mukaan he myös korjaavat asiat esimerkiksi energiatuotannossa.
Ryssän sähköpiuha katkeaa kuin etelä-euroopasssa kaasu kun ko johtaja tekee päätöksen.

Ok ja kuluttajakysymys loppuun.

Miksi vitussa bensa on niin kallista kun Suomessa on maailman paras teknologia ja tuottosuhde??? (Neste Oil ???? )

CorpsMiC
CorpsMiC, 6 kommenttia
2228 - 26.12.2009 (arvosana: 43)

Miksei lihavat jätkät saa naisia? Se vituttaa iha sikana.2698 - 29.1.2010 (arvosana: 43)

voi vitun vittu mua vituttaa toi tuuli tuola ulkona. ihan ok se on jos on -20 pakkasta kyllä sen nyt vielä kestää mutta sitten tulee vittu tuuli aina päin naamaa voi VITTU2050 - 9.12.2009 (arvosana: 42)

moi. VITUTTAA SUUNNATTOMASTI ! näätä kaveri voitti jostain vitun netticasinosta melkee 2 tonnia. jostai vitun hedelmäpelistä, mitä vittua??? toivottavasti parempaa tekemistä vailla olevat maahanmuuttajanuoret vie sen ei ansaitut rahat. MIKS VITTU MÄ EN VOITA IKINÄ MISTÄÄN! SAATANA. SIIS VOI VITTU!!!!!!!!!!!!!
TEIJJO, 6 kommenttia
4717 - 4.11.2010 (arvosana: 41)

vituttaa ku olin busissa ja se oli helvetin täynnä olin tietenkin istumassa niin katsoin että oikealla oli joku vitun somali ämmä joka istui siinä toisella puolella ettei kukaan pääse istumaan hänen viereensä siinä sitten seisoi joku pikkune tyttö niin joku täti kysyi sitä muslimia siirtämää takamustaan jotta tyttö pääsisi istumaan hänen viereensä mutta ei!Tämähän sanoi vain näin...minulla oikeus istua tässä!voi vittu kyllä kirveellä olisi kyllä suomessa käyttöä onneks kohta noita busseja ei tartte käyttää...
VITUTUKSEN KYNSI, 11 kommenttia
Edelliset       Seuraavat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3219)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (85)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa