/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14152 - 14140

14152 - 7.12.2017 (arvosana: -7)

Vittu kun ei ole viinaa ja röökiä
Anonyymi, 1 kommentti
14151 - 3.12.2017 (arvosana: -6)

mitä ne vuokranantajat luulee olevansa nykyään ku kysyvät ennenkaikkea luottotietojen perään? Voihan sekin olla tulevaisuudessa "epäluotettava" jonka sitten valitsevat. Voivat jopa ihan heti olla sillä niillä voi olla aluillaan jokin kriisi. Minulta on luottotiedot menny kun olin sellasessa duunissa jossa en välillä saanu liksaa ollenkaan. (provisio) ja kaikki sossutantat vaan vittuili mulle. Piti ottaa lainaa ja siinä sitä sitten oltiin. Korvia myöten veloissa. Nyt olen velkajärjestelyssä mutta ei ne paska vuokranantajat sitäkään katso edistykseksi.
Anonyymi, 3 kommenttia
14149 - 29.11.2017 (arvosana: 11)

Voiiii vittujen kevät, kyrpien takatalvi ja jeesuksen pääsiäinen!
Virkamiesruotsin suullinen osa tentitään huomenna. Koska olen vähän hajamielinen, niin todellakin pitää kirjoittaa mitä aikoo sanoa, ja kääntää se suomeksi koska ei voi vain paperilta lukea.

Tänään sitten käänsin vielä "puheeni". Yhteensä kirjoitteluun mennyt jotain 8 tuntia. Ei mikään leipälaji tuo ruotsi, mutta pakkohan sekin on joskus suorittaa. Kopioin tuotostani tikulle. Word kaatui, ja onnistui vielä hävittämään tekstini vaikka olin sen tuhanteen kertaan tallentanut.
Hauskintahan tässä on se, että tätä selitystä ei jumalauta usko kukaan.

Kello on nyt 22:52, vieläkö kerkeisi tekemään uusiksi... (kysymys on retorinen, tämä julkaistaan tentin jälkeen)
Anonyymi, 0 kommenttia
14148 - 27.11.2017 (arvosana: 15)

Vittuvittuvittuvittusaatanaperkele.
Kello on kuusi illalla ja minä makaan sängyn pohjalla vaikks tekemistä riittäis. Vitun yövuorot, vitun masennus, vitun itsetunto-ongelmat, vitun itsesääli, vitun aikaansaamattomuus, vitun vitun vittu.
Anonyymi, 2 kommenttia
14147 - 25.11.2017 (arvosana: -32)

Kusin itse oman talouteni, mahtaako riittää rahat laskuihin JA ruokaan, vaiko vain siihen toiseen asiaan. Odotan sosiaalitoimistolta vastausviestiä ja se menee ensi viikon puolelle. Oisin voinut laskea tän matematiikalla, mutta käytinpä koko opintolainan liian aikaseen kuitenkin laskematta sen enempää, varaamatta ihmeempiä yllätyslaskuihin. Ystävä on melkein yhtä köyhä, vaikkakin elänyt työttömänä jo vuosia (hän on myös työkyvytön, mutta byrokratia sitä ei hyväksy). Äiti ei ilmeisesti ole auttamassa, isää ei ole ikinä ollut. Tehtäviä pitäisi tehdä, että oma tulevaisuus olisi edes pikkuisen parempi, mutta nyt ei löydy voimia. Yritän nyt olla ajattelematta mitään, että mielikuvituksen painajaiset pysyisi poissa. On vähän huvittavaa lukea täältä ihmisten pieniä vitutuksen aiheita, kun tiedän tyyppejä joilla on ollut paskempia kokemuksia kuin mulla. Vuoden alussa exä veivasi talosta pihalle pääosin siksi, että ilmaisin itseäni taiteellisesti koittaen välittää sanomaa: lopeta alkoholin juonti. Ja kun mä olin kusessa, se halusi pitää mun pesukoneen ns. korvauksena "seinien tuhoamisesta". Onko se piirtäminen permamenttitussilla oikeesti niin välejärikkovaa? Siis kaksi seinää, ja suhde poikki. Tollanen asennoituminen on paskaista. Sen tyypin sisko vieläpä haukkui mut maahan facebookissa. Ihan vain siksi, kun yritin saada tyypin alkoholiongelman loppumaan, joskin omalla tavallani. Rakastin idioottia, mutta ei mitään, olen rakastanut ennenkin. Yritän valmistautua siihen että elän yksin loppuaikani. Toivoisin kyllä kovasti että joku samanikäinen ihminen jonka kanssa voi keskustella mistä tahansa olis minun kanssa. Mutta sellaista ei ole koskaan ollut eikä varmaan tule olemaan. Kuinka kauan mun pitää elää yksin että totun itseeni? Että voin hallita itseäni? Se on kuin yrittäisi ottaa perhosta kiinni. Käsien ulottuvilla, mutta silti niin vaikeaa. Olen pahin viholliseni, olen oma pelastukseni. Ehkä en välitä toisista ihmisistä niin paljon kuin luulin? Vain tietyistä ihmisistä. Tätä viitsin kirjoittaa vain siitä syystä tällä kertaa, kun huomattavan monella on olemattomat vitutuksen aiheet. Siis sijoituksen pörssihinnan raju laskukin on parempi vitutuksen aihe kuin toisten ihmisten asennoitumiset... ja toisten ihmisten asiat ei mulle varsinaisesti kuulu, joten miksi mun pitäisi angstia siitä? Tosin jos nään jonkun raiskauspuuhissa, jumalauta se saa tuta hirviönartun raivon. Joitakin asioita en vain pysty näkemään edes neutraalissa valossa.
Anonyymi, 5 kommenttia
14146 - 22.11.2017 (arvosana: 28)

Kyllä se niin maan perkeleesti vituttaa että kansanopiston keittiön emäntä veti hiekat pilluunsa siitä että 7+ tytölle tuli ruokamyrkytys ja tuli julkisesti syyttelemään tyttöjä siitä että joutui täyttelemään asiasta johtuen papereita ja miten koulun varoja menee asian selvittämiseen ymsymsyms. Närkästyneenä kärkkyi sairastuneita viikkokausia ja epäili ja valitti. Ikäänkuin olisi sairastuneiden syy että joutuivat oksentamaan koko yön ja voimaan pahoin. Kyllä on niin vitun väärin tää, kyllä nyt itkettää mutta toivottavasti voi kohta nauraa. Emäntä luulee varmaan olevansa joku Gordon Ramsey kun niin henkilökohtaisesti otti keittiöpalautteen vastaan. :D
Anonyymi, 1 kommentti
14144 - 18.11.2017 (arvosana: 0)

vituttaa kun cheek saa varmaan enemmän pillua ku mä
Anonyymi, 4 kommenttia
14142 - 10.11.2017 (arvosana: 18)

Ja taas jällenkerran vituttaa. Ku muistu lapsuus faijja vittu oli kyl vitun saatana olin 4-5 vuotias. Vittu se pisti tekee mahottomii ja jos en tehny sitä nii joka kerta tulis saatanallista tukistusta. Ja jos se ei vittu riittäny nii tuli iha helvetin kylmää vettä mun päälle suihkussa. (Se oli sen rangaistus) Sit vittu se ei ees käyny töissä. Sit tietenki kerroin mutsille tän kaiken paskan 2 vuoden päästä koska pelkäsin et se keksis jotai viel pahempaa. Ja tietenki mä sit kerroin äidille ne eros sit faijja joutu maksaa mulle sakot. Mennäämpä 10 vuotta sen jälkee. Mä kysyn mun mutsilta missäs ne mun faijan sakkorahat on? Äiti vastaa: Siis mistä sä puhut? Nii joo ne rahat nii. Mä unohin kertoo et mä käytin ne kaikki meikkiin. SIIS MITÄ!!! Mä huusin. Mennää pari vuotta takaspäin. Mutsi oli jo eronnu faijasta mä autoin sitä siivoo ku me muutettiin nii mä arvatkaapas minkä mä vittu löysin sen lokerosta? Vittu karkki dildon! Mä otin sen js kysyin mutsilta et mikäs se tää on? Mutsi vastas: Siis tää on tällänen tikkari. Ja mä muistin sen nyt ja kyllä nyt hävettää nii saatanasti.
Chernobili, 0 kommenttia
14141 - 10.11.2017 (arvosana: 8)

Ei menny 5 minuutiakaa ku äsken avauduin ja taas sitä vitutta nii helvetisti. Paskoja koulu arvosanoja kaverit on vaa sillee "ää mä sain 9 enkä kympii" siis mitä Vittua sun kaveri saa 4 ja 5 ja sä siin vaa itket vittu 9 vittu mä oon lähes koko ajan positiivinen vaikka elämä on täyttä paskaa. Mut kuitenki nyt siis oikeesti vituttaa!
Chernobili, 1 kommentti
14140 - 10.11.2017 (arvosana: 3)

Nyt vituttaa mä oon 9 luokalla elämä menee päin vittua. Arvosanat on niiku tuoretta paskaa eli 4-6 yleensä. 2. Ei oo ku 2 kaveria ja niitäkää mä en tunne melkeinpä ollenkaa. 3. Parturi meni ja kusi kaiken teki must melkeinpä skinheadin. 4. Kuulo ja näkö on muutenki nii paska että huh huh. 5. En niiku nuku lähes ollenkaa vaikka haluiski. 6. En tiiä miks mut joki takii mä on iha hirvee paska naisten kannssa aina ku yritän jotai nii kuulostaa siltä että tulisi paskaa suusta. 7. Mun koko luokka ja opettajatki pitää mua iha vitun älykääpiö. Jotenka parin vuoden päästä tuutte varmaa näkee mut jossai kaduilla pummimassa rahaa ku en pääse mihinkää lukioo en ees 10 luokalle että juu. Nyt vituttaa
Chernobili, 4 kommenttia
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa