/ 8000 merkkiä käytetty

Parhaat

11927 - 27.8.2013 (arvosana: 437)

Oon tykänny koko lukion ajan yhestä tyypistä ja oon nyt kolmosella. Syitä siihen miks en oo yrittäny mitään on ihan vitusti, alkaen siitä että se tyyppi on samaa sukupuolta ku minä. Mulla on niin heteron maine ku olla ja voi ja mulla on ollut paljon säätöjä ja kaks vakavampaakin tyttöystävää lukion aikana, mutta oon kuitenkin kokoajan tykänny myös siitä pojasta.

Yks toinen syy miks en oo yrittänyt mitään on se että kiusasin sitä ala asteella ihan hirveesti siks että se harrasti jotain voimistelua mikä oli tietenkin mun mielestä tyttömäistä. Yllytin siihen hommaan mukaan kaikki muutkin meijän sillosen luokan pojat, eikä sillä ihanalla ollu ketään kavereita. Me lähinnä vaan haukuttiin sitä homoks ja tytöks ja joskus talvisin seurattiin sitä kotiin ja heitettiin lumipalloilla ja muuta vastaavaa idioottimaisuutta. Joskus vitosella mä ja muutama mun kaveri jouduttiin koulussa kunnon kriisipalaveriin kun se oli vihdoin kertonut vanhemmilleen että sitä kiusataan ja ne oli ottanut kouluun yhteyttä. Jätettiin se sitten suurimmaks osaks rauhaan, mutta ei myöskään otettu porukkaan tai mitään.

Se meni eri ylä asteelle ja ajattelin, etten enää ikinä nää sitä. Siinä vaiheessa ei vielä oikeestaan kaduttanut se että kiusasin sitä, mutta joskus kasiluokalla ihastuin mun joukkuekaveriin ja mulle tuli hirvee identiteettikriisi ja aloin ajattelemaan asioita. Siinä pohtiessani omaa seksuaalisuuttani tajusin miten vaikeaa sillä pojalla varmaan oli jos se oikeesti olikin homo ja sai kuulla haukkumista ja vastaavaa kaiket päivät niin monta vuotta. Meinasin sillon jo mennä pyytämään siltä facebookissa anteeks, mutta jotenkin en saanut ikinä aikaseksi.

Ysin syksyllä menin kavereitteni kanssa kuokkimaan yhtiin bileisiin ja näin sen pojan siellä. Olin aikamoisessa kännissä ja alkoholin rohkasemana lähin puhumaan sille ja pyysin sitä tulemaan ulos juttelemaan. Pyysin siltä sitten anteeksi ja aloin itkemäänki. Se oli kai vähän vaikeena eikä tienny mitä olis pitänyt tehä tai sanoa, mutta loppujenlopuks me päädyttiin juttelemaan se koko yö syvällisiä ja se kerto olevansa homo ja että se satutti tosi paljon kun sai kuulla sitä lapsellista homottelua joka päivä kun sen oli muutenkin vaikea hyväksyä seksuaalisuuttaan. Meinasin itekkin kertoa mun poikaihastuksesta siihen joukkuekaveriini, mutta jotenkin se oli siinä vaiheessa vielä liian vaikeeta ja en sitten kertonut mitään vaan pyytelin vaan kokoajan anteeks sitä kiusaamista.

En nähny sitä enää uudestaan ysin aikana, ja taas luulin, etten nää sitä enää ikinä. Jotenkin se ilta oli mulle tosi tärkee ja ajattelin sitä tosi pitkään, koska tunsin jotain outoo hengenheimolaisuutta siihen ihanaan ja tuntu että se oli ainoo hetki ikinä kun olin aidosti oma itteni. Oon nimittäin aina ollu vähän sellanen esittäjä... Tai en nyt tiiä esittäjäkään, mutta ainakaan en ikinä näytä kenellekään mun ns herkkää puolta tai puhu koskaan läheisten kavereittenkaan kanssa mistään tunteista tai muusta syvällisestä.

No, en ikinä harkinnutkaan mitään poikien iskemistä, vaikka olinkin pariin vähän ihastunut ja muutenkin kattelin sillä silmällä. Tykkään kuitenkin tytöistäkin ja oon aika suosittu niiden keskuudessa joten mulle tuli sellanen pleijerin maine kun säädin monien kanssa ja menetin siinä ysin aikana neitsyydenkin yhelle.

Sitten menin ysin jälkeen tohon lähilukioon, ja joku pari viikkoa lukion alun jälkeen sain tietää, että se poika on samassa koulussa. Ihastuin siihen melkein heti tosi kovasti ja sillä tiellä oon vieläkin. Ei olla mitään kavereita, vaikka oonkin sen kanssa ihan hyvissä väleissä. Tyyliin oon ollut sen kaa monilla samoilla kursseilla ja puhunu aika monta kertaa jostain koulujutuista käytävällä ja jossain naamakirjassa... Toisaalta musta kuitenkin tuntuu että se tyyliin vihaa mua edelleen siks että kiusasin sitä, vaikka ei se oo ikinä ollu mulle tyly tai mitään muutakaan.

Vituttaa ja kaduttaa niin vitusti, että nyt on jo vika vuosi lukiota enkä oo saanut tehtyä mitään vaikka toisaalta haluaisin vaan antaa maineen ja muun paskan olla kun oon ihan vitun ihastunu siihen ihanuuteen... Se on nii mukava ja hyvännäkönen ja tiiän että voisin olla sille maailman paras poikaystävä mutta vittu kun mua ahistaa kaikki mitä mun kaverit ja vanhemmat ajattelis ja tiiän että se on aika tyhmää mut en vaan voi itelleni mitään... Mitäköhän vittua sitä tekis :(
oon säälittävä, 30 kommenttia
6950 - 3.11.2011 (arvosana: 186)

Isä ja sen uusi nainen. Ennen sitä ämmää elämä toimi suht. hyvin. Kukaan ei sekaantunut toisen tekemisiin ja talossa hallitsi järki. Nykyään ei. Esimerkkinä vaikka tämänpäiväinen 'kokemus'.

Heräsin n. 45 min siihen että edellämainittu ämmä kävelee oven edestä ja huutaa toiselle puolelle asuntoa. Ok, minä viisaana ajattelen että käynpäs hakemassa iltapalaa kun kerta ovat hereillä jo. Tästä seuraa huutoa että 'he ovat nukkumassa ja tästä on puhuttu aiemmin'. Ok, kiittimoi, takasin huoneeseen sitten...

Mutta eihän se voinut siihen jäädä, ei =)

Ilmeisesti ainoa ratkaisu siihen että em. ämmä kävelee käytävässä ja huutaa isälleni on se, että koiran peti heitetään mun huoneeseen jotta heillä voi olla ovi kiinni, eivätkä siis häiritse. Menikö logiikka ohi? Niin minultakin.

a) Ensinnäkin, ei se sieltä avoimen oven takaa huutanut samaan huoneeseen, vaan minun huoneen edestä toiselle puolelle asuntoa.

b) Miten ihmeessä se häiritsee minua vähemmän että koira nukkuu minun huoneessani, ja joudun pitämään ovea auki? Siinähän on kuitenkin sama määrä ovea välissä.

c) Miksi koira ei voi nukkua vaikka keittiössä tai olohuoneessa?

Eikä tämä ole ainoa esimerkki tässä taloudessa. Minua on mm. syytetty siitä ettei em. ämmä jaksanut kuunnella kun hänelle sanoin olevani kipeä, enkä tule syömään. Tämä on siis minun vikani että hän päättää kävellä pois kuuntelematta vastaustani, ja minä saan huudot niskaani.

No, tietenkin kun minä vien tavarani huoneeseeni kun minulle puhutaan, ansaitsen huudot koska en kuuntele mitä minulle sanotaan. Jotenkin vain kuulin kuitenkin sinne huoneeseenkin mitä minulle 3m päästä sanottiin.


Ja aina jaksetaan huutaa siitä etten syö samaan aikaan kun muut. Onko vaikeata ymmärtää että

1) jos syön heti herättyäni, voin pahoin?

2) syön koulussa lounasta 11.40 aikaan, eli en välttämättä tarvitse sitä päivällistä vielä neljältä?

3) Syön ne saatanan perunani, eli minulla ei ole nälkä taas kahdeksalta?

Ruokapuoleen liittyen. Mikä helvetti siinä on että em. ämmän kakaroille (joista lisää alla) pitää tarjota aamiaiseksi muroja, weetabixia ja leipää. Koulussa vedetään lounasta, ja saahan se kullanmussu syödä vielä karkkia siellä. Kotiin tullessa on aina jokin hodari tjms välipalaksi, ja päivällinen neljältä. (Miten helvetissä työssäkäyvä aikuinen on aina minua ennen kotona laittamassa sitä ruokaa edes? Nimim. lukiolainen.) Sitten popsitaan aina jotain ennen iltapalaa. Ja minun syömiseni on kuulemma epäterveellistä...

Lapsista. Mihin katosi kasvatus? Nämä huutavat tasan kaikesta. Jos sanotaan että pitäisi pakata tavarat, tulee huutoa. Jos ei sanota, ei tavaroita pakata. Tämän lisäksi voisivat oppia: kiroileminen ei ole hauskaa/siistiä, seksi ei ole 'hassua', ketään ei kiinnosta pikkugangstailu, telkkaria ei katsota syödessä, läksyt kuuluu tehdä ja vanhempia kuuluu kunnioittaa. Minäkin kunnioitan vanhempiani (siis, vanhemmat henkilöt, ei vain isä & äiti), niin kauan kun osaavat käyttäytyä kuin aikuiset.

Kaiken huippu. Jos näiden kanssa yrittää ihan vilpittömästi keskustella ja sanoa miltä tuntuu, olen heti 'vittuilemassa'.

Tämän lisäksi erosin n. 3,5 viikkoa sitten puolentoista vuoden suhteestani. Hänen äitinsä yrittää syyllistää minua, sen sijaan että ehkä auttaisi tytärtään joka ottaa eron raskaasti.

Eron jälkeen maanisdepressiivisyyteni palasi, onneksi lievänä. En tiedä pelotanko kavereitani, mutta tähän saakka tasan kolme on jaksanut kuunnella minua. Tekee aika pahaa tajuta että viimeseen puoleen vuoteen olen itse tehnyt tasan kaikki aloitteet sosiaalisessa elämässäni. Jos jotain järkätään, on se minä joka joutuu sen tekemään. Sitten jos joku muu järkkää jotain, joudun minä aina kysymään pääsenkö mukaan. Kiitti vaan niin vitusti siitäkin.

Ja, koska pelipaikka lähti eron myötä, joudun minä tietenkin yksin järkkäämään uuden pelipaikan D&D-ryhmälle. Minä, joka asuu viiden ihmisen kanssa asunnossa mikä ei ikinä ole tyhjillään. Voisivat sen verran uhrautua että tajuavat asuvansa saman kokoisessa asunnossa, mistä voi muu porukka mennä perheen omistamalle mökille vlopuksi vaikka. Mutta ei, minun vain odotetaan maagisesti taikovan jostain tilaa kuudelle hengelle. Helvetti. Heitän pelit mäkeen kohta.

Ja vielä jokaisen 18-vuotiaan vitutuksen aihe, aina. Koulu. Tarkemmin sanottuna uusi äikänopettajamme. "Minusta tuo ei ole runo." Se ei ole minun tulkintani runosta, vaan se on minun mielipiteeni että se ei ylipäätänsä ole runo. Kuinka vaikeata tuo nyt on ymmärtää? Utopia ei myöskään ole 'tulevaisuuden näkymä', vaan haave tulevasta täydellisestä yhteiskunnasta. On se sinänsä tulevaisuuden näkymä, mutta voiko minun versiostani antaa virheen välikokeessa? Ja tämä on siis olevinaan äikänope.

Noniin, ja koska olen kirjoittanut 4500+ merkkiä tähän saakka pelkkää vitutusta, voin ihan hyvää hyvyyttäni mainita hyviäkin asioita elämässäni, ja toivottavasti myös muiden elämässä.

Minulla on sentään 3 henkeä jotka kuuntelevat. Yksi enemmän kuin muut.

Musiikki tuo minulle lohtua, ja kitara on kovassa käytössä.

Kofeiinitabletit auttavat väsymykseen joita uniongelmani aiheuttavat.

Olen sentään vielä komea, ja tulevaisuus on auki.

Kiitos myös ylläpidolle, joka on jaksanut tämän tekstin käydä läpi. Teette hyvää työtä.
Anonyymi, 34 kommenttia
3319 - 17.3.2010 (arvosana: 157)

Mun puolesta jokainen saa olla millainen tahtoo. Mutta silti mua vituttaa aivan armottomasti läskit. Se nyt on 100% fakta, että kaikki haluavat olla hoikkia, enkä nyt tarkoita mitään 5% rasvoja, mutta kukaan ei tosissaan halua olla ylipainoinen. Veikkaan, että monet tulevat kommentoimaan tähän "Oon 150kg ja 180cm, en haluis painaa mitään 80kg" "Hampurilaiset on vaan niin hyvii" "En voi mitään omalle painolleni" tyylisiä kommentteja. Jos joku sattuu kirjoittamaan tai ajattelemaan edellä mainituilla 'heitoilla' niin suosittelen lämpimästi miettimään 5min ennen kuin suoltaa moista paskaa ulos.

Jokainen järkevä ihminen varmaankin ymmärtää, että omalle painolleen voi ihan saatanasti. Jokainen varmaan myös ymmärtää, että lihavuus on epäterveellistä ja ihan vitun rumaa. Halveksin lihavia ihmisiä ja tunnen ylemmyyttä heitä kohtaan. Säälin jokaista näkemääni lihavaa ihmistä ja samalla he ärsyttävät jotenkin. Varsinkin kaupassa kun katselee mitäs siellä kärryissä näkyy, perus 100pitsaa, 1000l colaa ja vielä 100kg karkkia.

Nuoret miehet (läskit) ihmettelevät kun baarista ei tartu naista matkaan, naiset (läskit) taas ihmettelevät kun ei ketään tule pokaamaan heitä. Miten helvetissä lihavat edes kehtaavat katsoa itseään peilistä, miksi vanhemmat auttavat lapsia bulkkaamaan jo 7-vuotiaasta lähtien?

Pahoittelen hieman sekavaa tekstiä ja tarkoituksenani ei ole loukata ketään, vaan tarkoitus oli herättää hieman ajatuksia lihavissa ihmisissä.
Rampe10, 29 kommenttia
2949 - 16.2.2010 (arvosana: 151)

Suoraan sanoen vituttaa.. ikää on liki 21, olen reipas, luotettava ja hyväkuntoinen nuori mies.

Mutta miksi niin moni arvioi ihmisen päältäpäin? Se suorastaan vituttaa..

Kärsin pahasta aknesta, mikä tappaa elämäni.. lääkkeitä ollaan popsittu ties minkälaisia.. mutta turhaan. Täytyy kait toivoa vain että jossain vaiheessa hellittää..

Naista en ole saanut ikinä.. tyttöystävääkään ei ole ollut.. pusuakaan en ole saanut..:( Ei tätä "ruman" ihmisen elämää jaksa.

Olen kärsinyt todella monta vuotta ja saanut monia katseita ihmisiltä.. se on hassua kun ihmiset luulevat että en heidän katseitaan näe.. mutta oi kyllä vain;) minä näen helvetin hyvin. Yksikään katse ei jää näkemättä. varokaa vaan kun tuijotte minua "huomaamattomasti".. kyllä minä näen.. niihin nimittäin on tottunut monien vuosien varrella..

Vituttaa kun tämä kaikki on totta:( ja tekstini on saatanan sekavaa..

Vituttaa niiden pikku penskojen TÖRKEÄT kommentit.. kun eivät he ajattele mitä sanovat ääneen.. esim. toissapäivänä kuulin: Isi katso kuinka ruma naama tuolla pojalla on" Isi katsoi ja ei sanonut mitään.. ei edes lapselleen joka miltei nämä sanat suustaan huusi.. Kiitos niin vitusti maailma.. ei tätä elämää enää kauaa jaksa..8290 - 10.4.2012 (arvosana: 146)

Vituttaa kateelliset homot koulussa. Niitä varmaan vituttaa se, kun niitten faija ei pysty ostaan niille Chatenet CH 26...
Kyllähän ne aina tuolla perään huutelee homoa ja vittua kun lähden koulusta kotio päin mestoille mun mautolla. Vituttaa tollanen kateellisuus, niitä varmaan vaan vituttaa kun ne ei saa muijia niitten derbeillä ja yamahoilla :-) Kyllähän muijat nyt ennemmin tykkää istua lämpösessä mautossa, ku jossain rämisevässä, paska-tahdin käryisessä derbissä, missä vaan polttaa kätensä siihen tehariin.

Lisäksi mauton voi virittää kulkeen lujempaa ku mopon ja mautossa on paljon paremmat ajo-ominaisuudet ja turvallisuustaso kuin mopoissa yleensä. Ja tavaraakin mahtuu kyytiin, esim mailakassi menee melkeinpä heittämällä takaloosiin.

Kyllä muakin vituttais, jos mun faija olisi joku perkeleen raksa-työntekijä ja kituuttelee sillä 1200e/kk eikä pysty ostaan pojalleensa edes cittari skobaa :D3834 - 26.5.2010 (arvosana: 116)

Mitä vittua helvettiä siis!? Vittu oon kohta (syyskuussa) jo 15v ja mulla ei kasva yhtään vielä partaa/viiksiä. Kaikilla muilla luokkalaisialla on jo jonkilaiset amisviikset mut mulla on ihan sileät posket/leuka/kaikki! VIttu mitä paskaa. Onkohan olemassa mitään parrankasvu"siemeniä"?12376 - 21.2.2014 (arvosana: 100)

Trivagon mainos.... Miten voikin olla noin kamalan ärsyttävä mainos olemassa? Sen naisen äärimmäisen vittumainen äänensävy suorastaan räjäyttää pääni halki!!!! SAATANAN HUORA TURPA KIINNI!!!!!
mainoksen uhri, 7 kommenttia
6511 - 30.8.2011 (arvosana: 91)

Vituttaa tyhmät ihmiset. Miten vitussa vielä 11 vuotta milleniumin jälkeen joku voi uskoa jotain vitun Raamatun juttuja, tai tuputtaa uskontoaan ja vitun paskoja ideologioitaan lapsilleen? Vittu oman lapsen kastaminen pitäis olla laillista vasta kun se täyttää 18-vuotta.
Läskit on kans perseestä. Ettekö te vitun läskit ymmärrä, etteivät ihmiset naura teille ja halveksu teitä vain siksi että näytätte rumilta, vaan myös siksi että ulkonäkönne viestii täydellisestä itsekurin puutteesta. Jumalauta maailmassa on ihan vitusti ylipainoisia, mutta silti ylipainoiset kilpailee kohta väestömäärältään samassa sarjassa nälkää näkevien kanssa.
Ainiin ja tupakoitsijat, no hmm media on täynnä saarnaa miten epäterveellistä tupakan poltto on, mutta ettehän te itsetuhoiset luuserit siitä mitään ymmärrä. Mun mielestä polttaminen on ihan jees niin kauan ku mun ei tarvi hengittää sitä paskaa savua.
Anonyymi, 12 kommenttia
6517 - 31.8.2011 (arvosana: 89)

Wilma on rikosrekisteri!
Anonyymi, 16 kommenttia
3975 - 19.6.2010 (arvosana: 87)

Vituttaa kun toi perkeleen paska Oivariini on aina niin saatanan kovaa ku tiili.
Paskon siis tiiliä., 11 kommenttia
2416 - 9.1.2010 (arvosana: 84)

vittu ku vituttaa derbi saatana täynnä vikoja aina ku saa korjattua nii paskaks pamahtaa samantien... vittuu!! (otan osaa kaikille jotka omistaa derbin ja tuntee viat)3907 - 7.6.2010 (arvosana: 84)

RAKKAAT "UUSNATSIT" !

Vaikka mulla on blondit hiukset, niin en ymmärrä miten tollasen yhteiskunnan pohjasakan edustajat kokee oikeudekseen kutsua mua pissikseksi. Mä syljen ajatuksellekkin teistä, en kunnioita teitä ja jos näkisin teidänlaisenne ihmisen henkihieverissä, tuskin soittaisin edes apua.
Mä halveksun teitä niin paljon että teidän ennakkoluuloihin perustuva vihanne maahanmuuttajia kohtaan kalpenee sen rinnalla mitä tunnen kaikkia uusnatseja kohtaan !
En ensinnäkään ymmärrä MISTÄ noin helvetin turha ihmisryhmä on saanut päähänsä ajatuksen että juuri heillä olisi edes varaa vihata maahanmuuttajia ja arvostella muita ihmisiä, kuten mua mun hiustenvärin perusteella. En tiedä mitään niin surullisen näköistä kuin aikuinen mies täynnä yläastelaisen uhmaa, omaksunut aatteensa jostain white power-musiikin lyriikoista ja joiden verbaalinen kyvykkyys ei edes yllä sille tasolle että he pystyisivät keskusteleen esim. maahanmuuttopolitiikasta ilman että keskustelu alkais vaan kiertään kehää tyyliin "neekerit on perseestä >:---O" "miks ?" "no ne on niin perseestä >:----O", monet varmasti puhuvat vieläpä ennen omakohtaista kokemusta näistä "neekereistä".
Ja turha sössöttää mitään kuinka "täällä ne elelee MUN verorahoilla". Mä haluaisin ensinnäkin tietää kuinka vitun suurta veroa juuri SÄ maksat jos oikeesti elätät kaikki suomen työttömät maahanmuuttajat ! Ja sitten kun joku mamu oikeesti yrittää tehdä elantonsa vaikka avaamalla pizzerian niin sieltä rikotaan ikkunat ja sinne mennään remuaan !

Kauhee myötähäpeä teitä kaikkia pilottitakkeja kohtaan !

Rakkaudella, Blondipissis <3 (silti parempi kun te)

ps. tappakaa itsenne :)6971 - 6.11.2011 (arvosana: 79)

NUORISO ON PILALLA!!

Käväisin äsken kävelemässä ja ihailemassa kauniin kylämme syksyistä järvimaisemaa. Ruskanraiskaamat lehdet värjäsivät horisontin reunan liekkimeren kaltaiseksi, erottaen rauhattoman ja vihreän vesimassan synkeänharmaasta taivaasta. Matkamusiikkinani toimi Sibelius, jolle ominaiset synkät ja jylhät soinnut sopivat maisemaan täydellisesti, ja hetken olin yhtä kylmän, karun ja kuolevan luonnon kanssa. Tunnelmaa ei voinut pilata mikään.
 
Paitsi teini-ikäiset mutanttininjaihmisperseet, joiden mopojen pärinä tunkeutui läpi Valse Tristen kuin lihava lapsi karkkihyllylle. Nostin kuulokkeet korviltani ja katsoin kuinka muutamankymmenen metrin päässä Julius-Haarukka revitteli isänsä ostaman mopon kaikkia kahta hevosvoimaa, ja ympärillä muut hurrasivat omien ruohonleikkureidensa kanssa.
 
Ilmeisesti teini-ikäiselle kaksipyöräisten harrastajalle ei mene kaaliin ettei se mopo kuulosta harrikalta vaikka äänenvaimentimen poistaisikin. Ja juuri kun luulin ettei myötähäpeä voisi kasvaa sen suuremmaksi, nousi mäkeä pitkin hieman mikroaaltoauunia muistuttava kapistus jonka huudattaman musiikin tunsi kauan ennen kuin sen kuuli. Terskanpunainen mopoauto pysähtyi joukkion keskelle, ja ovien avautuessa jumputus kävi sietämättömäksi.
 
Yllätyksekseni invamoposta purkautui esille pyylevä teinipoika kuolaavan geriatrikon sijaan. Aivan kuin invamopolla kulkeminen ei olisi riittävän halventavaa, pullukan piti vielä vääntää oksennuksenvärinen räppilippiksensä väärinpäin ja alkaa hytkyä musiikin tahtiin kuin epileptikko kuivausrummussa. Myötähäpeän vallassa seurasin hetken kuinka teinilauma hylkäsi viimeisetkin arvokkuutensa rippeet joraamalla joukolla listaräpin tahtiin ja sitten loikkaamalla mopojensa selkään ja kiihdyttämällä paikalta invamopo perässään jumputtaen.
 
Hölmistyneenä jäin tuijottamaan loittonevaa mopojoukkoa ja tunsin itseni vanhaksi tajutessani että nuoriso on pilalla. Toivon että tuo minikokoinen fagottipesue edustaa vain pientä osaa nuorisosta. Harmi ettei toiveeni toteudu koskaan.
Anonyymi, 44 kommenttia
2421 - 10.1.2010 (arvosana: 78)

Ei Helvetti ku nää Muslimit ja Islamistit vituttaa. Terroristei kaikki. ja sanovat sitä "rauhan" uskonnoksi. tanskassa julkastiin yks pilakuva ja sitte kohta hyökätään pilakuvan tekijän taloon.
Ei vittu ku vaan ne on kaikki nii vitun homoi... ja sitte levittelee uskontoa jokapuolelle.
islamalas, 22 kommenttia
6036 - 8.6.2011 (arvosana: 73)

Täytyy nyt avautua että järki säilyis... Ekana, oli helvetin mukavaa viettää sun kanssa aikaa. Oli mukava istua sun sylissä, nukkua sun kainalossa, suukotella iltaisin elokuvien parissa, pelata sun kaa pelejä, sanoa kaikkea mahollisimman turhan päiväistä ja nauraa niille SIIS OLET MAHTAVA! Mutta minäpä en sitten yhtäkkiä olekkaan niin hieno nainen ku en vittu tykkääkkään ottaa sun sukukalleuksia tuonne minne ruokien pitäis mennä niin ETTÄ HAISTA LÖYSÄ RIPULI, mee pomppiin sen sun uuden tytön kanssa joka on muuten helvetin paljon meitä kumpaakin nuorempi niin että mitäs nyt ku se ei osaa muutaku angstittaa ja lähettää jotaki vitun kajaali kuvia itestään jossa lukee "hymyilen että kukaan ei huomaa että kärsin" JA MITÖKÖHÄN SILLÄ TYTÖLLÄ ON KÄRSIMISÄ MUN POJAN KANSSA HÄH?!! Kiitän ja kumarran hyvistä hetkistä, haiset kuselle. Ps. oot rakas, koita edes muistaa mun 17v. synttärit...
mee pois, 8 kommenttia
4543 - 5.10.2010 (arvosana: 72)

Että taas kyrsii oma huomiokyky!

Tänään minulla oli inssi. Hyvin meni noin puoleen väliin asti hurrutellessa, kunnes yhdessä tunnelissa olevassa mutkassa minulla oli liikaa vauhtia -> hipaisin jalkakäytävän kivetystä niin että kolisi. Onneksi autoon ei tullut pahaa jälkeä, mutta inssihän siihen kaatui. Ei paljoa huvittanut ajella enää edes takaisin konttorille, mutta pakkohan se oli.

Risoo lähinnä se, että vanhemmat joutuu maksamaan tästäkin herkusta ylimääräistä. En halua olla "rahareikä", johon uppoutuu väkisin rahaa. :( Ensi kerralla menee kyllä läpi!8102 - 20.3.2012 (arvosana: 70)

Vituttaa et mihinkää pelii ei voi oikee enää jäädä koukkuu. Joskus sai hakata runescapee ihan innossa mut nykyää seki on täyttä kuraa.
Kaippa se johtuu tuosta \'vanhenemisesta\' mistä jotku puhuu...6882 - 22.10.2011 (arvosana: 68)

Vituttaa 8 vee pikkuveljeni. Sillä on oikeasti joku pahanlaatuinen pornoaddiktio. Se esimerkiksi kurkkii avainreiästä jos joku mun tyttökaveri on suihkussa meillä, kuuntelee oven takana kun mä harrastan seksiä poikaystäväni kanssa, ja joskus jos mä erehdyn lainaamaan konettani sille ja satun katsomaan sivuhistoriaa niin mitäpä muuta sieltä löytyykään kuin pornoa! Onko oikeasti normaalia että tokaluokkainen poika on niin kiinnostunut kaikesta seksiin liittyvästä? Vituttaa tollanen pieni pornohiiri...
vituttaa, 15 kommenttia
13358 - 30.6.2015 (arvosana: 66)

Ilmeisesti minua ei ole luotu rakastettavaksi tai sitten rakastajaksi. Sydän senverran pirstaleina jälleen kerran, että tätäkin tekstiä hankala kirjoittaa kun ei mistään saa otetta.

Avataampa tilannetta vähän niin ymmärrätte kokonaiskuvan:
Muutama vuosi sitten aika tuore, noin vuoden kestänyt seurustelusuhde päättyi siihen, että minua petettiin. Se sattui aikalailla ja pitkään olin allapäin. Se tuli todella puskista ja aikaisemmin elin vähän siinä uskossa että pettäminen olisi melkoisen harvinaista. Itse olen sen sorttinen, että kun johonkin ryhdyn tosissani niin siinä sitten pysyn täysillä enkä heitä kirvestä kaivoon pikku vastoinkäymisestä tai mielenjohteesta. Pettämiselle ei juurikaan syytä löytynyt, lähinnä ilmeisesti kyseisen naisen kusipäisyys ja halu leikitellä ihmisten tunteilla. Tuon tapauksen jälkeen päätin kyllä, että itse en KOSKAAN tee mitään vastaavaa toiselle. Niin paljon se sattui. Oli miten oli, siitä jotekuten pääsin takaisin tolpilleni. Kyseisen episodin jälkeen sitten päätin että perkele, uutta matoa koukkuun ja päätä pystyyn. Aikaa kului ja muutama säätö tai on/off tapailusuhde tuon jälkeen sitten meni vituiksi, johtuen siitä että tapailun kohteet löysivät kiintoisammat miehet itselleen ja ne klassiset "Olisit täydellinen kumppani oikeesti ihan totta bla bla ollaanko vaa kavereita jatkossa???" Jo tuossa vaiheessa pelkäsin että jääkö tästä nyt jokin luottamuspula, sitoutumiskammo tai muu sekavapäisyys päähän.

Nyt sitten talvella tapasin ikäiseni naisen jonka kanssa synkkasi tosi hyvin ja tunne oli molemminpuoleinen ainakin jos sanoihin ja tekoihin on uskominen. Molempien työkiireistä johtuen tavattiin aina kun ehdittiin, joskus viikko erossa ja toisinaan toinen majaili toisen luona vaikka muutaman päivän putkeen ja hauskaa oli. Kai sen olisi voinut jo seurusteluksi laskea kun molemmat jakoi huolensa ja ilonsa ja elämä oli ihanaa. Katsoimme maailmaa aikalailla samasta vinkkelistä, huumorintaju oli samalla aaltopituudella ja ihan jopa lempparikarkit olivat samoja. Toki eroavaisuuksiakin oli ja pitääkin olla, mutta tultiin toimeen kuin paita ja peppu. Kenenkään muun kanssa en ole samanlaista kokenut, niitä pieniä hetkiä kaipaa kun toinen sanoo juuri sen mitä itsekin ajattelit sanoa ja niin edelleen. Hän näki minusta puolen jota ei edes läheisimmät ystäväni tiedä, hän kuuli asioita joita en ole kenellekään muulle kertonut ja ennen kaikkea luottoni koko juttuun oli vedenpitävä. Kuitenkin, jokin aikaa sitten tuo tapaamani nainen oli alkanut mietiskellä asioita ja tuumasi, että ei tiedä olisiko meillä yhteistä tulevaisuutta muutaman naurettavan syyn takia. Nuokin syyt olisivat olleet voitettavissa pienellä vaivannäöllä ja asioiden järjestelyllä. Jälleen kerran samat jutut "Olet täydellinen ja tämä ei johdu sinusta bla bla mitäs jos oltaiski vaan kavereita jatkossa?" Sanoin sitten sanottavani ja miltä minusta tuntuu, pohdittiin vähän asioita yhdessä ja lähdin takaisin kotiin, tyhjään ja kolkkoon kaksiooni. Itkin kotimatkan, itkin koko illan ja seuraavan päivän. Itken todella harvoin, en edes hautajaisissa eli se kertoo vähän paljonko hänestä välitin.

Olen asenteeltani optimisti viimeiseen saakka, mutta nyt mieleni on musta ja pessimistinen. Pelottaa. Nimittäin se pelottaa, että kuinka ihmeessä voin enää koskaan luottaa kehenkään täydellisesti, olla täysin sellainen kuin olen ja välittää jostakusta enemmän kuin itsestäni jos lopputulos näyttää aina olevan se sama. Kuinka tai kuka takoisi sydämeni ehjäksi? Haluaisin kyllä jakaa elämäni jonkun rakastamani ihmisen kanssa, mutta tunteet on sellaisia juttuja että niitä ei niin vain järjellä hallita. Eli mitä jos en kykenekään enää rakastamaan ja sitoutumaan täysillä ja jään ilman kumppania tähän maailmaan? Elämä muuten kyllä on JÄRJELLÄ ajateltuna kunnossa vaan rakkaus ei katso järkeä näköjään. Olen perusterve, en ole yksin vaan ystäviä löytyy, töitä on, taloudellinen tilanne ihan okei ja koulut käyty. Ei pitäisi olla allapäin kun näinkin hyvin menee elämässä, mutta siltikin sitä haluaisi jonkun ystäviäkin rakkaamman rinnallensa kulkemaan läpi hyvät ja huonot ajat. Siltikin vaan tuntuu siltä, että kaikki ympärillä pariutuu, muilla nämä jutut toimii täydellisesti ja minut sitten saa heittää takaisin kirpputorin jäteastiaan.

Vittuilkaa, antakaa miinusääntä tai naurakaa, aivan sama. Saa toki siitäkin kertoa jos on itse kokenut vastaavaa ja miten siitä selvisi?
Anonyymi, 10 kommenttia
8902 - 4.6.2012 (arvosana: 64)

Voi kettu nyt ketuttaa koska a) oon ketun bitch b) haluun ton yhe mut se o parisuhtees. Nyt ketuttaaaa viel enemmän, koska tyrkytin itteeni. Ja nyt ketuttaa, koska kirjotin tämän. V*ttu meen runkkaamaan.730 - 30.6.2009 (arvosana: 63)

1. Vituttaa, kun tää kone väittää et mulla on windows live messenger koneella, mut sitä ei löydy "lisää ja poista" -listalta. eikä "etsi"-toiminnollakaan! Missä vitussa se on!?! Mä haluan sen pois, että voin asentaa sen uusiks!
Jos ei ois noita muutamaa peliä, ni pistäisin wintoosan sileeks ja linuxin tilalle! D:<

2. Oon "ihastunu" yhteen poikaan. Ja sekin kai ehkä tykkää musta. Mutta ainoo ongelma on se että välimatkaa on joitain tuhansia kilometrejä. Hän asuu näet Kanadassa.

3. Sekin vituttaa, että toi miehen retale (siis ihan oma) on niin saatanan saamaton ja pelkuri. Mä en jaksa enää tätä "mykkäkoulua" ja "kaikki on iha ok" -paskaa!!
Kyllä mä saatana sen näen että kaikki ei oo ok. Miksei sitä voi sanoa suoraan?!
Ja kun sanotaan että "oon miettiny et kannattaako meidän jatkaa", ni miksei sitä si suoraa vaa lopeta koko paskaa, ko ei näytä siltä et asialle mtn tehtäis!

4. Ja palatakseni kohtaan 2. Mä tiiän että en voi oikeesti olla ihastunut.. Mut.. Sen ääni on niin "hawww" ja se on söpö ja se on mukava ja ja ja ja.....
Vituttais vaa enemmän jos uskoisin "siihen oikeaan", koska mikä sen sanoo, että "se oikea" asuu samassa maassa..

Vittu vaan nii!
Pienet on mun ongelmat. Mut saa ne silti vituttaa.
kärpäsestä härkänen?, 9 kommenttia
8497 - 1.5.2012 (arvosana: 63)

Menen kassalle, tervehdin myyjää ja kiitän asioimiseni jälkeen.

Rakkaiden luokkalaisieni mielestä tämä on vitun huvittavaa ja noloa. Mitä vittua.
Anonyymi, 9 kommenttia
5889 - 23.5.2011 (arvosana: 62)

Miks mä pelkään menettäväni sut, vaikka et edes oo mun? :(1339 - 27.8.2009 (arvosana: 59)

Vituttaa kun mun elämä on niin hienoa etten pysty valittaan mistään! Kun mua niin haluttais valittaa jostain muttakun kaikki on niin hyvin! Vittu! :D
täydellinen päivä taas kerran, 12 kommenttia
9397 - 5.8.2012 (arvosana: 57)

Mun sisällä asuu pieni homomies. Tämä vituttaa suuresti, sillä olen tyttö. Kyllä olen juuri niitä sairaita fanityttöjä, jotka kuolaa kaikkea homoihQilua, mutta homot ne on vaan hotteja. Minusta olisi kivaa jos olisin poika ja mulla ois maailman hottein poikakaveri ja me paneskeltaisiin koko ajan.
fanityttö, 9 kommenttia
Seuraavat
Aiheet (2)
ajoneuvot (161)
armeija (44)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3100)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3991)
naapurit (39)
opiskelu (696)
parisuhde (698)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (87)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (361)
tietotekniikka (236)
tv (137)
työ (293)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (246)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa