/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

4881 - 7.12.2010 (arvosana: 4)

Siis ei vittu näiden finnairin hienohelma lentoemäntien kannsa!!!Ainakaan minulta ei heru yhtään sympatiaa näille mulkuille pitäs ylihuomenna lähtee työn takia helsinkiin vaasasta ja lennot ei kulje ja junat on ihan täynnä ja vr takkuilee muutenkin.....-_- sitte pian ihmetellään ku finnair lähtee suomesta ja kymmenet tuhennet jää työttömiks niin sillon ollaan itku kurkussa että ei olis kannatanu sitä lakkoa alottaa....toivon että suurin osa muistakin on samaa mieltä näistä saatanan mulkuista....
hyvää päivää ja haista vittu!, 6 kommenttia
9415 - 7.8.2012 (arvosana: -25)

Gaaahh, on mullakin ongelmat, mutta siis mua ketuttaa näinkin tyhmä juttu, kuin se, että tyyliin mun koko kesä on kulunut koneen ääressä kirjoittaessa yhtä fanficciä, mikä vaan paisuu paisumistaan... Tai okei, koko kesä on vähän liioiteltua, mutta alotin kyseisen ficin kirjottamisen about kuukausi sitten, ja melkein koko heinäkuun käytinkin aika tehokkaasti sosiaalisesta elämästä eristäytymiseen, mikä on aika perseestä, koska en oikeesti edes oo mikään erakko.

No, kai tää on sinänsä ihan hyvä juttu, sillä ainakin oon saanut kirjoitettua lähemmäs sata sivua tekstiä, missä oikeesti on juoni, koska yleensä en jaksa keksiä koko juonta, vaan kirjotan vaan... no, kirjotan vaan jotain aivotonta paskaa XD. En kyllä tiedä, että onko se juonellisuuskaan kauhean hyvä juttu, jos sen eteneminen tapahtuu kauheaa etanavauhtia. Siis en voi uskoa, että en oo vieläkään saanut kirjoitettua pääparille yhtäkään yhteistä kohtausta, jos takaumia ei laseketa, ja oon erittäin vakuuttunut siitä, että tästä ficistä on tulossa hyvää vauhtia joku angstin multihuipentuma, koska ihan oikeesti kenellekään hahmolle ei oo tapahtunut mitään hyvää ja koko maailma on ydinsodan jälkeinen helvetti, ja mua itteenikin naurattaa miten tyhmältä tää juoni kuulostaa... XD Ei se oikeesti oo näin paska, koska kyllä siinä tapahtuu kaikkee muutakin, mutta mä en vaan jaksa selittää, koska ketä muutenkaan kiinnostaa tipan tippaa tää selostus? (Jos oot jaksanut lukea koko tän paskan, ansaitset ehdottomasti keksin!)

Nyt mä lopetan tän saatanan tyhmän monologin ja jatkan kyseisen murheenkryynificin kirjottamista, koska mulla ei oo elämää, eikä mua väsytä vielä pariin tuntiin, vaikka kello on jo yli neljä, mikä on aika huolestuttavaa viikon päästä alkavan lukion suhteen, ja sekin mua vituttaa etten oo saanut aikaseksi hommata yhtäkään kirjaa tai käytyä silmälääkärissä, vaikka oon lähes puolisokea myyrä (eikös myyrät oo sokeita?) tai joku muu vastaava... 10072 - 10.10.2012 (arvosana: -36)

saatanan rintakipu siis helvetin ärsyttävää, v i t u t t a a
Anonyymi, 0 kommenttia
12452 - 25.3.2014 (arvosana: 6)

Nimimerkki HALOO elämää tosin on varmaan jo valmiiksi aika surkeaa, jos ei keksi parempaa tekemistä kuin arvostelemalla huonosti aloittelijoitten viestejä, mistä hän ei tiedä mitään! Pitäähän saada jotenkin pahan olon purkauksilla kuin olla "kärsivällinen"!

HALOO ja nettikiusaajat eivät osaa kunnioittaa ihmisten mielipiteitä ja siksi he heräävät äitinsä peräkamarilla vaippa likaisena.
Anonyymi, 2 kommenttia
6601 - 16.9.2011 (arvosana: 11)

Olin pari vuotta ulkomailla opiskelujen vuoksi. Kun palaan suomeen ja tapaan kihlattua ekaa kertaa pitkästä aikaa selviää 1. kihlattuni on alkoholisoitunut 2. käyttää huumeita 3. itsetuhoinen. Kyllä tämä on aika hyvin vitutuksen ja surun välissä...
Marseljeski, 7 kommenttia
11663 - 7.6.2013 (arvosana: -19)

Viimepäivät ovat menneet päin persettä. Ensimmäinen vakava suhde päätyi eroon, ihmiset kuvittelevat että haluan uuden poikaystävän sen takia että mainitsin että olen eronnut vaikka todellisuudessa käsittelen vielä tilannetta, ja sitten vielä kaiken päälliseksi (epäsäännölliset) kuukautiseni alkoivat junassa ja tahrasivat farkkuhameeni takaosan. Nyt sitten mietin, että mites tästä edetään - ja lievästi sanottuna alkaa vituttaa nämä viimeiset kaksi päivää.
Anonyymi, 3 kommenttia
2550 - 20.1.2010 (arvosana: -14)

Äiti ja iskä. Saatana vois mennä jonnekki muaalle riitelemään. Toiset tyylii kuuroutuu ku pitää vittu huutaa täysillä -.-


Toivottavasti eroaa. Ois ihanaa. Ei tarvis enää kestää tuota vitun juoppo-ukkoa.

-.-8042 - 12.3.2012 (arvosana: -37)

Tunnevammainen! Se kuvaa varmasti mua kaikkein parhaiten. Mulla on niin pitkä historia koulukiusattuna ja niin huono itsetunto, et en osaa lähestyy poikia mitenkään. Ja kun tällässessä tuppukylässä asun, niin kaikki tuntee kaikki ja kaikki juorut menee ympäriinsä ja paskaa puhutaan.

No sit meen ihastuun yhteen poikaan, ei mikään kamalan suosittu mutta einy mikää syrjittykkää. Siis oon ollu jo monta kertaa koko ala-ja yläasteen ihan kuses siihen. Yritin eka lähestyy täs yläasteen puolesvälis ihan sille kiltisti ja olla sille mukava ja näin. MUT EI kun jätkä vaan vittuilee mulle!! Se ei yhtään tajunnu mun mahd. huomaamatonta flirttiä vaik se yleensä on niin fiksu. No nyt kun ysin alust lähtien oon saanu vähän lisää itseluottamusta, laihtunu monta kiloo ja saanu vihdoinkin finnipaiseet pois naamasta, niin sit tykkään siit edelleen, mut kyllästyin oleen sille niin hirveen kiltti ja mukava kun en yhtään oo sellanen. No rupesin käyttäytyy sillee kun yleensäki, huutelin sille kaikkee tyhmää ja hain sen huomioo sillä et mä välil tönin sitä ja rupesin sillee riehumaan aina kun se oli läsnä. Rupesin ääneen miettii et mitä lävistyksii sille sopis, ja naureskelin sen surkeelle käsialalle. Ekaks must tuntu et se toimis tosi hyvin, se kans naureskeli niille ja nimitteli mua takas ja hakattii toisiamme ja näin. Mut sit täs ehk parin viikon aikana se on ruvennu oleen sillee et toi ei oo kivaa. Ja nyt tänää se sit menetti ihan totaalisesti malttinsa ja sano et mun pitäs pyytää silt anteeks. No mä sanoin et sori jos oon tehny jotain mut en kyl tiiä mitä. Siit se suuttu ihan sikana ja mökötti mulle koko päivän. Sano et mun ei kannata todellakaan pyydellä silt anteeks jos en ees tiiä mistä pyytää. No nyt sit kirjotin sille sellassen kirjeentapasen jossa listasin kaiken mitä oon sille tehny (TOSI PITKÄ LISTA!!!) ja sit pyysin anteeks siin kaikkee ja sujautin sen eppuu sen. Se huomas sen ja luuli et oon pöllimäs sen repust jotai mut sit annoin sille sen kirjeen ja se vaan kysy et "ai pitäskö mun lukee tää vai?!!" en ees tajuu miks se yhtäkkii mulle sillee suuttu haluisin vaan ettei se ois vihanen mulle ja tuijotan nyt sen facee et se puhuis mulle jotain!! lähetin tekkstarinki perää mut se ei vastaa -.- aaaaarghh...
Anonyymi, 3 kommenttia
2350 - 4.1.2010 (arvosana: -42)

Tajusin just, että en osaa luetella kun muutaman sellasen ihmisen nimen, joiden kanssa oon yhteyksissä. Oon ajautunu niin yksinäiseks ja oon niin yksin. Vitun koulu vie mun kaiken ajan ja kaikki voimat, musta on tullu kyyninen tunteeton paska, joka on varmaan ajanu kaikki pois mun ympäriltä. Ehkä ne ei oo ollu sit sen arvosia, että niiden kanssa olis pitäny olla yhteydessä, mut en ole minäkään.
=vituttaa tää yksinäisyys.5987 - 2.6.2011 (arvosana: -41)

Olen äärimmäisen pettynyt itseeni.
En osaa tutustua kunnollisiin tyttöihin, vain niihin jotka lopulta vain pitävät hetken hauskaa ja lähtevät.

Erityistä vitutusta hommassa aiheuttaa se, että siinä kohtaa kun he lähtevät, tunteita on jo ehtinyt muodostua.
Olen jatkuvasti hajalla.
Anonyymi, 0 kommenttia
Lisää satunnaisia

1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet (3)
ajoneuvot (162)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3127)
juomat (27)
kaverit (515)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4028)
naapurit (40)
opiskelu (710)
parisuhde (704)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (366)
tietotekniikka (242)
tv (137)
työ (300)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (253)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa