/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

9064 - 20.6.2012 (arvosana: -26)

Mun iskä kuoli vähän yli puoli vuotta sitten, ja tänään mä tajusin, että olin unohtanut sen koko päiväksi, mikä on toisaalta hyvä asia, mutta toisaalta taas se, että unohdan pikkuhiljaa saa mut melkein yhtä surulliseksi, kuin se asia, jonka unohdan: että mulla ei ole enää isää, eikä tuu enää ikinä olemaan, eikä kukaan voi koskaan korvata sitä.

On helpottavaa, että se asia ei ole enää joka päivä varjostamassa mun elämän hyviä asioita, ja että äsken, kun se taas tuli mun mieleeni, musta ei tuntunutkaan siltä, etten saa henkeä ja että maa murenee mun alta ja putoan jonnekin lohduttomaan, lamaannuttavaan surun kuoppaan.

Valehtelisin, jos sanoisin, etten tullut surulliseksi, mutta tunsin surun vain vähän erilaisena, kuin ennen. Vähän niin kuin mun keuhkojen välissä loistava onnellisuuden ja ilon ja rakkauden ja hyvistä asioista tehdyn tähden valo olisi alkanut värisemään hieman epävarmasti, kun mun päähän nousi karu ja syyllisen olon tuova ajatus: mun ei pitäisi olla onnellinen, koska mulle on tapahtunut jotain näin kauheaa.

Siitä huolimatta asian tajuaminen sai mun hyvän mielen vain vähän horjumaan. Se ei sortanut sitä, eikä edes ravistellut niin pahasti, että se tuntuisi maanjäristykseltä, jota seuraa lukuisia jälkijäristyksiä.

Kai se on normaalia, että kuoleman jäädessä aina vain kauemmas menneeseen, tuntuu tältä. Välillä suru lamaannuttaa ja itkettää, koska on niin hirveä ikävä, tai koska todellisuus sattuu. Välillä se saa tuntemaan syyllisyyttä, koska on kaikesta asian kauheudesta huolimatta päässyt jaloilleen ja oppinut taas kävelemään jatkaakseen eteenpäin.

Tiedän kyllä, etten voi koskaan unohtaa iskää kokonaan, mutta sellaiset pienet asiat katoavat hitaasti muiden muistojen sekaan mereen, joka huuhtelee mun alitajunnan tyhjiä rantoja.

En ehkä enää aikuisena muista selvästi, miltä iskä näytti nauraessaan, tai miltä se kuulosti puhuessaan sillä lempeällä äänellä, mistä tiesin sen olevan hyvällä tuulella ja rakastavan, vaikka se ei sitä elämänsä aikana sanonut mulle suoraan kuin muutaman kerran.

En halua unohtaa. En halua luopua yhdestäkään muistosta, koska ne on kaikki mitä mulla on, enkä enää tule saamaan uusia.

Mua kaduttaa, etten viettänyt tarpeeksi aikaa iskän kanssa, ja etten painanut tarpeeksi sitä koskevia asioista mieleen, mutta toisaalta, miten olisin voinut tietää, että koko mun elämän ajan iskän elämä on lähestynyt nopeasti loppuaan? Että meidän aika on koko ajan ollut vähissä.

Mua kaduttaa, etten koskaan sanonut sille niitä muutamaa painavaa ja niin kovin merkityksekästä sanaa: "mä rakastan sua, iskä", mutta mä uskon - tiedän, että se tiesi sen siitä huolimatta.8387 - 18.4.2012 (arvosana: -25)

Nyt, te limaniskaiset pakkoruotsittajat:

Tulkaa nyt tähän kommentoimaan selvästi että miksi se homomolotus on niin sangen tärkeä oppiaine peruskouluissa?
Yleissivistys ja pohjoismainen yhteistyö ei kelpaa vastaukseksi.
Anonyymi, 11 kommenttia
4032 - 30.6.2010 (arvosana: -42)

VITTU! Koiranpaskat! Mikä siinä on kun ei vittu voi sitä saatanan mustin musliinitorttua voi niillä muovipusseilla ottaa ja heittää roskiin? Ottaa niin päähän kun pitää jonkun vitun "bio-miinakentän" kautta kävellä bussipysäkille. Sittenku astuu siihen mustin tofu-kaapeliin niin VITTU Vittu joka vitun hurtanomistaja joka paskattaa niitä saatanan "Kotieläimiään" keskelle julkista kävelytietä tulisi hirttää kellotornissa. Miltä mahtais tuntua jos mä tulisin alasti jonkun koiranomistajan rappuun ja paskoisin jokaselle ovelle, jonka jälkeen levittäisin sitä niin, että siitä ei pääse yli? Tee päivän hyvä teko: Lahjoita se koira jollekkin joka pitää huolta siitä mitä se tekee. PS: Kaikki koiraihmiset jotkä tätä lukee ja paskattaa niitä likasia ihräpölyjänne sinne tien keskelle voisi vaikka kokeilla kuinka köysi mahtuu kaulan ympärille, koska te, te koiraihmiset olette hyödyttömiä yhdyskuntalaisia joilla ei ole mitään prioriteettia edistää meidän hyvinvointia. Syökää koranne.13641 - 6.2.2016 (arvosana: -16)

Miten SAATANASTI voi lähteä puhetta kahesta savolaiseukosta. Ei hetkenkään hiljasuutta! >.<
Anonyymi, 0 kommenttia
9967 - 1.10.2012 (arvosana: 7)

Sinä vitun nisti, joka tunkeuduit autooni Tampereen bussiaseman takana tänään sillä välin kun olin töissä, oletko nyt iloinen?
Virtalukon ronkit pillunpäreiksi, ilmeisesti yritit varastaa autoni? Eikö pikku nistillä riittänyt rahat bussimatkaan vai?
Voiko olla typerämpää ääliötä, joka ei saa varastettua vuoden 1992 Suzukia? :DDD Vittu pitää jo olla taitoa tuossa ettei saa noin alkeellista autoa käyntiin ilman avainta :D:D:D Olisit yrittänyt käynnistää johdoista vitun tyhmä mulkku :DD

Kuitenkin se suolainen pikkumakkara, joka oli takapenkillä maistui sulle, harmi vaan että jätit sen tyhjän makkarankuoren lojumaan sinne takapenkille, meinaan poliisisetä keräsi sen talteen todisteena. Ja kiitoksia tuosta McKinley- merkkisestä matkarinkasta jonka vissiin unohdit etupenkille, ei varmaan mikään halvin mahdollinen rinkka, saan siitä varmsti ainakin 40e kun myyn kirppikselle. Ps: Join sen energia-juoman joka oli siellä repussa :-)
Käteinen., 2 kommenttia
9539 - 18.8.2012 (arvosana: -12)

vituttaa ko oon semmoine enempi 'rock-tyyline' ja mun luokalla (ylä-asteella oonpi kasilla) nini on semmoine kunno futiksen pelaaja. Jos multa kysyttäis että alkaisinko senkaa jos niiku haluttais, ni sanoisin että KYLLÄ. Sit se on ihan söppänäki, mut mut nii. Me kuunnellaan ihan eri musiikkia, mä olen liikunnan-vihaaja ja soitan sähkökitaraa, se taas pelaa sitä mainittua futista.

Ni asiaan siis. Eräs minun frendini soitti myöhemmin erään koulupäivän jälkeen että onko mulla ja sillä futiksen pelaajalla jotaki säätöö. No ei ole ei, mutta ko oli pari muutaki frendiä huomannu ko se futari on kyyläilly mua. Viime perjantaina, jos se katto mua ko näin, se läväytti kasvoilleen aika hienon hymyn. Oikee semmosen silmäkulmasta toiseen kulmaan. No tottakai hymyilin takasin, mut sit muut näki, ja heti epäillykset.

Sitte, eräs mua vuotta vanhempi, haluaa mut. Se on kysyny kolme kertaa niillä sanoilla, mitä en ikinä halua kuulla -'alax?'. Ei, ei ja ei! Ei noin herra hyvä! Sitte se koko ajan keroo et oon nätti, se haluaa mut, ja se ei osaa tunkee isoon kalloonsa että mä EN halua sitä. Nyt ne kaks vainoo mua täs. Enkä mä tiiä enää vittuakaan.

no olipas taas kerran viisas vitutus, mutta ko mulla käy näin TOSI harvoin.
Anonyymi, 3 kommenttia
9477 - 11.8.2012 (arvosana: -11)

Arvatkaa vituttaako, kun tällä hetkellä Chicagon Leaky Conissa esitetään A Very Potter Senior Yearia ja minä olen täällä vitun Suomessa? Niinpä niin. Tappakaa minut.
Anonyymi, 1 kommentti
6346 - 30.7.2011 (arvosana: -7)

Mopokortti uudistus. Oikeesti, mitä helvettiä? Ja vielä keskelle vuotta. On se hiton mukavaa kuunnella kavereiden vittuiluja siitä että mä poljen saatana vielä pyörällä, ku heillä kortit. Jos oikeesti täytyy tehä tällästä paskaa, niin miten olisi että se tehtäisiin edes kunnolla? Tällä saatanan pikkukylään ei ole järjestetty ajo-opetusta, mene euraan jos haluat kortin. Miten? Miten vitussa mä sinne muka menen, kun ei sitä saatanan korttia ole, vanhemmilla ei milloinkaan aikaa kuskata, enkä nyt helvetti mene pyörällä! Seittämän vuotta tätä tuli odotettua, ja hyvästi sitte sille. Enkä nyt edes ala puhumaan siitä hinnan nostosta..Ja sitte seuraavaan hyvin samankaltaiseen asiaan. Te vitun ääliöt jotka ajatte yöllä mopoila. Ja tietenkin vielä sellaisilla joista lähtee hitonmoinen ääni. Onko mieleen tullut että ihmisillä on töitä? Tai muuten vaan haluais nukkua, sen jälkeen kun on koko päivän kuunnellut sitä vitun ininää ku ajetaan sitä pikkulenkkiä 24/7.. Eikö oikeesti ole muuta tekemistä? Häh?


Ja samalla aiheella jatketaan, nimittäin te, jotka kuvittelette että '' maalla '' saa ajaa miten tahtoo. Okei, myönnän, olen mäkin tässä ajellut, mutta pysyny ihan oman tontin rajoisa. Mutta nämä rakkaat, jotka tulee käytännössä pihaan vetämään paskarinkiä, tai muuta yhtä miellyttävää, kuten sellasella vauhdilla ajoa, että saa hypätä käytännösä ojaan väistääkseen, kun eihän arvon herra vitun korkeellisuus mopokuski voi mitenkään väistää. Oikeesti. Nyt vittu oikeesti.
Anonyymi, 6 kommenttia
5502 - 2.4.2011 (arvosana: -17)

vituttaa koska vessan seinässä lukee että saapumiserä 1/11 ei kotiudu koskaan.
ikuinen mosa, 2 kommenttia
1994 - 6.12.2009 (arvosana: -36)

Kaikki mahdolliset synonyymit vitutukselle! Vituttaa, kun käyn vapaaehtoisesti lukiota, joka on itelleni aika tärkeä paikka ja olen tyytyväinen, mutta kaikki muut luokkalaiset vain narisee, että muualla olis paremmin!
Vituttaa kanssa sellaiset ihmiset, jotka ei voi olla esittämättä omaa kantaansa, kun sanon kuuluvani kirkkoon! Miksi ateistien on pakko olla niin ilkeitä??? Mitäpä jos sanonkin että en usko evoluutioon ja ajattelen, että Darwin keksi koko jutun vetäessään sieniä? hä? HÄ?
Ärsyttää kanssa kaiken maailman rasistit, jotka väittää että KAIKKI maahanmuuttajat ovat sosiaalitukien varassa eläviä iilimatoja, jotka eivät muuta tee kuin varastele! Ja tietty VIELÄKIN omat luokkalaiset, jotka sanoo sukupuolta vaihtaneita tyyppejä vinoiksi ja vääristyneiksi!
All work and no play makes Ring a dull girl., 11 kommenttia
Lisää satunnaisia
Aiheet (2)
ajoneuvot (160)
armeija (43)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3083)
juomat (27)
kaverit (507)
luonto (48)
musiikki (164)
muut (3968)
naapurit (38)
opiskelu (686)
parisuhde (697)
pelit (194)
perhe (226)
politiikka (21)
raha (39)
ruoka (84)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (358)
tietotekniikka (234)
tv (134)
työ (293)
ulkonäkö (147)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (157)
yhteiskunta (245)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa