/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

1975 - 4.12.2009 (arvosana: -28)

Vituttaa perus perjantai ilta. Alkuun on mukava kun viikonloppu alkaa mutta jossain välissä tajuaa että edessä on se sama puuduttava ilta ohjelma eli alkuun kotona aloittelua ja musiikin kuuntelua, seuraavaksi itsekseen seikkailee baariin ja istuu siellä koko illan itsekseen ja loppujen lopuksi itsekseen raahautuu kotiin ja aamulla taas kiroaa kun oli turha reissu mutta aina se vain on pakko tehdä. Saa onnellinen olla jos joskus harvoin saa seuraa mukaan baariin tai todella harvoin jonkun baarista kotiin mukaan. Saatanan suomalaiset perinteet ja saatanan kavereiden puute ja ennen kaikkea saatanan seksin puute!
Anarchy plz..., 1 kommentti
7313 - 16.12.2011 (arvosana: -61)

Vituttaa Pariisin sää! Mikä vitun joulu tää on, kun vettä sataa Esterin perseestä ja jumalauta, että voikin tuulla... Sateenvarjon hyöty on siis nolla. Onneksi Suomeen ens viikolla, sais hitto luvan olla lunta etelässä asti.
Lisäksi vituttaa se, ettei kaveri suvaitse vastata eilen illalla lähettämääni tekstiviestiin eli en nyt sitten tiedä, että ollaanko menossa ulos tänään, huomenna tai ei kenties ollenkaan.
Kaikkein eniten risoo kuitenkin ehdottomasti eksän käytös, koska se vaikuttaa niin paljon mun mielialaani, ettei mistään tuu tällä hetkellä oikein mitään ja itku on jatkuvasti lähellä. Niin ja sekin tietysti vituttaa, että itken niin naurettavan helposti, tällä hetkellä ei tarvii kun läheisen ihmisen kysyä että "ca va?" ja mä oon hitto jo kyynelet silmissä, ei perkele. Aaa, en tiedä, mitä pitäis tehdä.
Anonyymi, 2 kommenttia
6628 - 20.9.2011 (arvosana: -31)

Aja kouluun.
Aliksen kohdalla vastaan tulee 2 pentuu ja yks vanhempi nainen ulkoiluttaen koiraa.
Pennut ajavat keskellä tietä.
Vauhtia liikaa pysähtymiseen.
Aja ojaan ja kaadu.
Lapset jatkavat pyöräilyä.
Vanhempi nainen tulee auttamaan minut terveyskeskukseen.
Polvi paskana.

VITTU.
Anonyymi, 1 kommentti
6990 - 9.11.2011 (arvosana: -18)

Vittu kun mä en riitä.
Gorbatshov, 0 kommenttia
4418 - 12.9.2010 (arvosana: -2)

Aattelin lueskella muutaman sivun näitä avautumisia täältä, jotta saisin jotakin tekemistä turhauttavaan sunnuntai-iltaan ja eiköhän alkanu vituttaa!

Ärsyttää tämä ihmisten täysin käsittämätön riidanhaastaminen. Miksi pitää haukkua se koko rap-genre ja sen tukijat paskaksi, jos ite sattuu tykkäämään metallista? Tai miks pitää tuomita koko metalli-genre typeräksi rääkymiseksi, jos sattuu pitämään rapista tai hip hopista? Pahimpia ehkä on ne, jotka haukkuu kaiken nuorten musiikin syvimpään helvettiin, koska kuuntelevat Led Zeppeliniä ja Pink Floydia (joissa ei tietenkään ole mitään vikaa. Jos jotakin tässä välissä kiinnostaa tietää, kuuntelen itse pääsääntöisesti metallia, mutta ensisijaisesti arvostan ihan minkä tahansa genren edustajaa, jos musiikki on hyvää).

Millä perusteella se on muka sulta pois, jos joku muu sattuu tykkäämään eri musiikista? Ei niin millään. Ei mahdu ainakaan mun kalloon. Antaa ihmisten kuunnella ihan mitä lystää. Ei lytätä toisen avautumiskeinoja heti alas. Jooko?

Ja toinen vastaava vastakkainasettelu: Lukio vs. Amis... Nyt ihmiset vittu oikeesti. Molemmista löytyy ihmisiä, jotka eivät vaan voi sietää niitä, jotka valitsivat toisen opiskelupaikan. Ikään kuin se opiskelupaikka kuitenkaan ihmisestä mitään kertoisi! Molempia tarvitaan! Itse olen lukiolainen, mutta esimerkiksi tyttöystäväni on amiksesta, eikä se haittaa kumpaakaan pätkääkään. Molemmat arvostavat toisiaan tasavertaisina ihmisinä, opiskelupaikasta riippumatta.

Myös kaikki idioottimaiset homofoobikot ärsyttää... "Ei saa antaa homojen vihkiytyä! Ei saa antaa adoptio-oikeutta! LAPSI KÄRSII! Jos et tajua tätä, olet tyhmä!" =__=..?

Ihan yhtälailla ne on ihmisiä kuin kaikki muutkin... Homoillakin on tarve perustaa perhe ja maailma on täynnä orpoja lapsia. Lapselle itselleen vanhempien seksuaalisuus ei ole ongelma. Siihen tottuu (tämä on todistettu, äitini on lastentarhanopettaja ja on kertonut näistä tapauksista...) Ja se älytön argumentti siitä, että lasta kiusataan... Ei niitä lapsia kiusattaisi, jos saatanan kusipäiset persuvanhemmat ei opettaisi lapsiaan pelkäämään homoja. Jos vanhemmat eivät salli kiusaamista, ei sitä silloin jumalauta saatana tapahdu...


Tuntuupa siltä, että tästä avautumisesta jää nyt jotakin puuttumaan. Jatketaan siis RAKENTAVAA keskustelua "in the comment section BELOW..."

Internet on hassu asia. Poistettais vaan kaikki idiootit niin täällähän ois aika lupsakka meno :35006 - 9.1.2011 (arvosana: -24)

Naapurin tytär joka on ollut ystäväni koko ikäni ja ainut tyttö jonka kanssa olen väleissä (toisin sanoen ainut jota en ole vetässyt pataan) alkoi pissikseksi kun vanheni, nyt vituttaa niin saatanasti että taidan vetästä pian sitäkin pataan.
maalane, 3 kommenttia
5483 - 30.3.2011 (arvosana: -29)

vituttaa vitun facebook vittu taas pätkii4310 - 26.8.2010 (arvosana: -51)

Vituttaa ku veli saa kaiken minkä se haluaa... isä on ostanu sille yli 6 tonnin eestä kitaroita ja mulle se ei oo ostanu ensimmäistäkää vaan oon joutunu ostaan kaikki omilla rahoilla.Oon ostanu nyt vuoden aikana kaksi bassoa ja yhen vahvistimen joihin on menny noin 2 tonnia ja isä on ostanut veljelle vuoden aikana kolme kitaraa joihin on menny 3300 euroa.11845 - 5.8.2013 (arvosana: -19)

VITTU ei oo rahaa! Ku se vitun lompakko hukku jonnekin perkelen perskarvojen välii!! Vittu kotonaki alle kymppi rahhaa! Voi perkelen vittu hyvää kesänjatkoa teilleki!
Anonyymi, 6 kommenttia
9061 - 20.6.2012 (arvosana: -25)

Ketuttaa. Ei mitään suurta, mutta auta armias että tällästä pientä ihmistä pistää vituttaan ku flunssa iskee!Ensin kituuttaa 3 päivää et vähä tuntuu kurkussa ja nenässä ja sit ku alkaa nukkuu nii ku salama kirkkaalta taivaalta läjähtää sellanen kurkkukipu ja nenä menee tukkoo.

Kaiken kukkuraksi vielä, kun iski naistenvaivat nii jopa on mukavata. Tiiä sitte vaikuttaa ko nämä vittumaisuudet toisiinsa sillee, että flunssa pitenee perseenvuotopäivien ansiosta vaiko toisinpäin.

Sitten vielä se, et yritä kuumeisena ja muutenki sairaana raahata kamppeita uuteen kämppään. No onneksi se on ohi ja on vain enää tavaroiden järjestelyä.
Kiva oli nukkua puhtaissa lakanoissa ja heti yöllä taas puski vitumoisen hien (vissiin kuume laski?) ja sitten oliki inhottava olla.

Saahan se meikäläinen, jolle ei flunssa aikana kuumetta ole edes nimeksikää kittuutella pariki viikkoa ku ei ole sitä kuumetta. Jos olis, parantuminenki olis nopeampaa.

Nyt on taas se vaihe tässä, että kurkku on halkeamaisillaan ku joutuu yskimään nii perkeeleesti. Mutta näyttää olevan jo parempaa päi.

Jos sitä olis tullu taas avauduttua. Ei auta ku kuluttaa nenäliinoja, juoda nestettä, juoda bisolvonia, käyttää nenäsumutetta, saunassa hengittää eucalyptus-höyryä, ottaa vitamiini tabletteja ja sitä ja tätä

Kiitos.
Nuhanenä, 0 kommenttia
Lisää satunnaisia
Aiheet (2)
ajoneuvot (161)
armeija (45)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3111)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3995)
naapurit (39)
opiskelu (699)
parisuhde (699)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (87)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (361)
tietotekniikka (238)
tv (137)
työ (295)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (248)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa