/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

7648 - 17.1.2012 (arvosana: -22)

vituttaa ku kaikki jauhaa vaan siitä haaviston homoudesta. miten se on keltään pois, jos se haluaa panna sitä omaa ihQsuklaapojuaan? okei, mä ymmärrän jos se miespari oikeesti on vähän outo ajatus linnanjuhlissa. mutta ihan tosi, katsokaa niitä ehdokkaita ihmisinä. ainii, kuvitelkaapa timppaa painamassa päiviä, huh huh...
Anonyymi, 0 kommenttia
5583 - 16.4.2011 (arvosana: -54)

Vituttaahan se kun sisarelle hankitaan eläimiä koko ajan ja rahaa mennyt siskon eläimiin tonneja. Mull on hankittu 6-5 vuotta sitten kani ja sisarelle myös, kani eli noin 2 vuotta. (Kani ei maksanut edes 10 euroa!)

Sisko ei hoida lemmkkejään, ylepileevaan kun on hyvät tavat ja hienon näköisiä jne. Vaikka minä ne olen hoitanut isän kanssa. Saatana koiranpennun kun hankkiise hoitaa sitä tasan niin kauan kunnes se ei enään ole pentu, sitten vaan ylpeilee sillä.

Mulle ei voi hankkia lemmikkiä sitten millään kun ne on aina joko "Niin kalliita." tai sitten isä marisee että on jo lemmikkejä. Saatana miksei mulle voi hankkia lemmikkiä?! Siskolle hankittiin pari viikkoa sitten koira vaikka oltiin juuri tolkutettu ette ole varaa hakkia edes hiirtä! Siittä koirasta maksettiin monta tuhatta euroa!

Saatana seuraavaksi menen itse hankkimaan lemmikin paskaakaan kyselemättä. Mulle ei ole vuosiin hankittu tai annettu mitään! Munkin huoneeseen on lykätty siskon kissoja jo vuosia. MIKSI VITUSSA SEN HUONEESEEN EI VOI LAITTAA MITÄÄN ELÄINTÄ?!

Ei tässä muuta.
STANA!, 5 kommenttia
1710 - 23.11.2009 (arvosana: -5)

Sossu on paska, Suomi on paska (muille ku mustille [ei koira]), Kela on paska, työkkäri on paska, paska on paska, lukio on paska, amis on paska, päiväkodit on jees.13500 - 7.10.2015 (arvosana: -15)

Älkää hyvät ihmiset koskaan hankkiko jälkikasvua. Lähes typerintä mitä ihminen voi tehdä. Siihen loppuu elämästä nauttiminen. Naimisiinmenokin takaa vain sen että kyllästyt siihen samaan naamaan.
Anonyymi, 9 kommenttia
11483 - 4.5.2013 (arvosana: -65)

Vituttaa. Kaikki mun kaverit yrittää naittaa mua jollekin tytölle aina baarissa, vaikka oon sanonut monta monta monta kertaa, että en ole kiinnostunut seurustelusta, enkä kaipaa nyt seuraa. Miksi? Koska perusteluita seurustelua vastaan löytyy niin saatanan paljon.
1) Tyttöystävä maksaa aivan saatanan paljon, kun miettii kaikkea lähtien ruokakustannuksista synttärilahjoihin. Ruoka maksaa tietysti ja niin maksaa omatkin ruokani, mutta koska elän ja syön terveellisesti, saan ruokakulut pidettynä äärimmäisen matalina. Varmasti tyttö odottaisi säännöllisesti jotain pientä kivaa piristystä, esimerkiksi kukkia, koruja, meikkejä... mitä vain. Mutta nehän maksavat ja yleensä vielä aika saatanan paljon kaiken lisäksi. Rahatilanne on aika heikko selitys vielä yhtään mihinkään, mutta aika rationaalinen peruste.
2)Epätasa-arvoinen suhde. Entisenä koulukiusattuna on vaikea pitää kenenkään kanssa suhdetta yllä, jossa molemmat ovat saman arvoisia. Aina tuppaa käymään niin, että jään tossuksi. Ja tätähän en tietoisesti lähde hakemaan. Miksi ihmeessä menisin jollekin ilmaistyövoimaksi? Toisaalta, saattaisin pitää itseäni liian keskinkertaisena tai jopa huonona tytölle, eikä itsesäälissä rypemällä saada aikaan pitkää suhddetta. En halua, että joudun joka hetki miettimään, että olenko tarpeeksi hyvä tai kelpaanko tai jne.
3) Kokemattomuus rakkaudessa. Olen 20-vuotta, mutta en ole koskaan seurustellut, suudellut tai edes halannut ketään tyttöä. Olen myös neitsyt. Ei ole mikään ongelma minulle, ei ole koskaan ollutkaan. Jos neitsyydestä haluaisin eroon, niin omena hotellista saisi kierroksen about satasella. Jotenkin tämä ajatusmalli on iskostunut niin vahvasti päähän, että kun ei ole mihinkään kiire, eikä ulkopuolinen paine haittaa mua, niin antaa asian sitten olla miten se on. Jos joku löytyy niin löytyköön, mutta itse en jaksa ketään lähteä metsästämään. Jos kaipaan halikaveria niin ainahan multa löytyy koira ja pehmoleluja joita voi halia (ok, vähän sarkasmia mukana, mutta tämähän olisi suora totuus, jos oikeasti halia tahtoisin. Toisaalta, tämän ikäisen kai oletetaan jo päässeen eroon neitsyydestä, joten on kai oikein tyttöjen ajatella, että olen kokenut ja valmis kaikkeen. Mutta kun en ole, niin kiinnostus mua kohtaan laskee kuin ilta aurinko konsanaan.
4)Ei ole aikaa. No ei tosiaan olekaan. Päivät menevät yliopistolla, iltapäivät luen ja teen tehtäviä, jonka jälkeen olen salilla tunnin. Sitten katson seuraamani televisiosarjan ja lähden töihin. Missä vitun vaiheessa tässä ehtisi edes moikkaamaan tyttöystävää? Ei missään. Yksinkertaisesti ei missään vaiheessa. Ja tämä aikataulu on aika tiukka ja rutiinomainen, eikä varmastikaan tule pariin vuoteen muuttumaan kovinkaan radikaalisti.
5) En halua muuttua toisen ihmisen takia, vaan haluan pukeutua ja näyttää siltä miltä itse haluan ja haluan tehdä päätökseni riippumatta muista. Useiden ystävieni tyttöystävät haluavat muuttaa poikaystävissään jotain. Ihan vaan vaikka lisätä pieniä yksityiskohtia pukeutumiseen. Mutta itse en halua olla muiden määrättävissä näissä asioissa. En jaksa esittää mitään vitun herrasmiestä, ei kiitos, sitä on multa ihan turha odottaa. En jaksa esittää mitään muutakaan. Jos en kelpaa, niin ei sitten. Tähän voisin hieman avata taustoja, eli ala-astelta lukioon elin vähän muiden vietävänä ja tein miten muut tekivät. En uskaltanut/ halunnut olla oma itseni, kun en edes muidenlaisena kelvannut. Nyt kun uskallan päättää itse asioistani, niin en varmasti aio luopua siitä.
6) Minulla on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Ei varmaan kaipaa enempää perusteluja, mutta arki kanssani saattaisi olla vaikeaa. Menettelisi, mutta olisi vaikeaa.
7) En halua paljastaa itsestäni heikkoja puolia muille. Piste. En halua setviä menneisyyttä kenenkään kanssa. En halua palata ikäviin tapahtumiin enää. Mutta aivan taatusti tyttöystävä haluaisi kuulla edes jotain menneisyydestäni.

Tähän loppuun voisi laittaa vielä, että olen suhteellisen viisas, hyvännäköinen, tyylikäs jne. läpäti läpäti. Tulen toimeen ihmisten kanssa, enkä ole mitenkään katkeroitunut kiusaamisesta (onhan mulla jo muutamia hyviä ystäviäkin). Ehkä luonteeltani olen hiukan kovapäinen, mutta ei se näy minusta läheskään nii selvästi ulospäin, kuin mitä tekstini antaisi ymmärtää.
Anonyymi, 6 kommenttia
8390 - 19.4.2012 (arvosana: -28)

Vituttaa, kun ei voi jättää alaikäisenä koulua kesken, lähteä töihin ja hommata omaa asuntoa. Mitä väliä, jos ei ole koulutusta johonkin HYVIN yksinkertaiseen ammattiin, jonka osaa ihan luonnostaan ja se nk. luonnonlahjakkuus on todettu monesti kesätyöpaikoissa ja työharjoitteluissa? Vituttaa, kun en pääse pois pilaamasta perheeni elämää, kun loukkaan vain mutsiakin jokaisella pienelläkin lausahduksellani. Pikkuvelikin viedään johonkin hiton sijoitukseen ja sitten jään ainoaksi lapseksi, joka on kaikkien mielestä ihan saatanan vittumainen. En pistä murrosiän piikkiin, vaikka sitä muut ikäiseni tuntuvatkin harrastavan, syytän vain itseäni ja luonnettani. Hillitsen itseäni niin hyvin, kuin vain pystyn enkä muista, milloin viimeksi olisin raivonnut jollekin tai edes vittuillut vanhemmilleni. Silti itsekkyys näkyy välillä toimissani ja saan pettyneitä katseita ja rangaistuksia. No helvetti soikoon, ihminen on itsekeskeinen laji, en ole ainoa! Koulukin päin persettä, kun ei ole motivaatiota opiskella asioita, joita ei todellakaan koskaan tarvitse. Sitten tulee huutoa, kun olen niin saatanan typerä lapsi, etten koskaan opi mitään ja voihan perkele, kun on olen retardi lapsi ja voi fluorihammastahna sentään.
Voi jumalauta.
Anonyymi, 2 kommenttia
1338 - 26.8.2009 (arvosana: -29)

vituttaa, kun BB-talo on täynnä pelkkiä homoja ja bi-seksuaaleja! Taitaa jäädä kausi kattomatta tänä vuonna.
ruikuli, 9 kommenttia
13907 - 10.11.2016 (arvosana: -15)

Mitä vittttuuuuuuuuuuaaa ku vittu vituttaa koko universumi!!! Vittu tämä vitutus sivukin vituttaa niin vitusti!! Vituttaa amerikka vituttaa ryssät vituttaa vitun vittumaiset naiset ja vituttaa koko saatanan vittu sana. voi VITTU ja vittumaiset itserakkaat paskahomo ihmiset joita on koko maailma pullollaan veettu!!!!!!! Ei vittu viinaa pittää juua!!toivottavasti mudta aukko muistuttaa vittua nii se imee koko universumin vittuun!!
Trumpetti, 1 kommentti
9761 - 14.9.2012 (arvosana: -23)

Vituttaa kun on YO-koe johon pitää lukee, joku vitun kirjaromaani joka pitää lukee, välikoe johon pitää lukee ja englannin yo vihko homopaska joka pitää tehdä ja kaikki tää paska kahen viikon päästä pitäs olla tehtynä. Kylhän mä sinänsä ehtisin mutta en jaksa tehdä koulujuttuja 24/7. Tuun aina koulusta kotiin ja koneelle jossa sitten oon sinne 21.anusreikä (:I)asti ja sitten väsyttääkin jo vitsisti enkä jaksa enää tehä mitään kun vaan syödä. vituttaa.
Anonyymi, 6 kommenttia
6611 - 18.9.2011 (arvosana: -76)

Vituttaa ku meinaan nyt ysin jälkee sit amikse tai minkä tahansa jälkee armeija tai rajavartiostotöihin, ni ei kai oo amiksessakaa mitää sotilas tai sellasta linjaa. Stna ku mikä oiski hyvä tällasee armeija alalle.
Soldier, 7 kommenttia
Lisää satunnaisia

1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet (3)
ajoneuvot (165)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3138)
juomat (27)
kaverit (516)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4053)
naapurit (42)
opiskelu (718)
parisuhde (705)
pelit (195)
perhe (229)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (366)
tietotekniikka (246)
tv (137)
työ (304)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (257)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa