/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

8399 - 19.4.2012 (arvosana: -19)

Kuulinpa tossa just täällä paskäkylässä järjestettävistä bileistä, johon on kutsuttu KAIKKI ystäväni ja vähemmänkin ystäväni kenen kanssa voisin tehä edes mitään koko viikonloppuna kun en oo saatana edes yhtä selväjärkistä ihmistä nähny viikkoon koska kouluni opiskelijoita en sellaisiksi laske ja oon erakoitunu jo oman huonee nurkkaa moneksi päiväksi. Se pistää muuten kyrsimään niiku varmaa moni tietää. lisäksi näihi bileisiinhä on kutsuttu semmonen 150 ihmistä mikä on ihan helvetin paljon näin pienellä paikalla ku perus bileissä ehkä max 70 ihmistä. ja sitte tää paras kaverini vielä sanoo että tuu ilman kutsua ei ne huomaa.. joo ja mä haluan olla se lehmä ku tunkee ittensä sinne väkisin tuli kutsua tai ei. Don't think so.. ja seuraavaks tulee no mee sitte vaikka leffaa et aikas kuluu,hmm yksin JOO! mee kattoo titanic, tykkään siitä JOO! just viimeviikolla sanoin etten kyseisestä leffasta välitä paskan vertaa kun pyys mua sitä kattomaan, suorana vittuiluna siis ymmärrän tonkin. ja ihan sama kui ihkuteineilyltä kuulostaa yhyyyhyhy mua ei kutsuttu yksiin bileisiin elämä on ohi ranteet auki, sitte kuulostaa. Jos se teidän perseitänne raapii nii hyvä.
Anonyymi, 3 kommenttia
7923 - 23.2.2012 (arvosana: -2)

Vituttaa tää ihana hiihtoloman unirytmi. Kello on muutamaa minuuttia vaille 7, ja täällä mä vaan kukun. Mulle vain iskee aina joskus aamuyöllä ihmeellinen inspiraatio ja on vain pakko alkaa kirjottaa, eikä pysty lopettamaan ennen ku on ihan kuolemanväsynyt tai saa luvun kirjotettua loppuun. Pariisin kevään uusi syntisen ihanasti inspaava levy ja se että järkevänä poikana oon juonu pannullisen kahvia toki auttaa asiaa, mutta kun se on vaan niin ihanaa mennä yöllä partsille polttamaan pari tupakkaa kahvin kanssa kun on niin tyynen hiljasta. Kesällä tämäkin huvi on tietysti sata kertaa parempaa, mutta sitä odotellessa.

Noh, ainakin jos meno jatkuu tähän malliin niin ei pitäisi olla vaikeuksia valvoa su-ma yönä oscareiden parissa :-)

Anonyymi, 2 kommenttia
3658 - 27.4.2010 (arvosana: -144)

No siis voi perkeleen perkele tämän asepalveluksen kanssa. Tänään oli lääkärintarkastus kutsuntoja varten ja siihen lomakkeeseen, jonka sain postista (mihin piti listata yhteystiedot, toiveet, sairaudet yms.) listasin sairaudet, jotka omasta mielestäni haittaavat armeijaan menoa.

No tottakai, kun näihin sairauksiin päästiin ja kerroin omat mielipiteeni näistä sairauksista ja kuinka ne vaikuttavat minuun, tämä perkeleen valopää alkaa tutkia minun tilastoja, joissa ei mainita mitään vitun virallisia sairauksia. Enköhän se saatana MINÄ TIEDÄ PAREMMIN SITÄ, ONKO MINULLA ASTMAKOHTAUKSIA JA SYDÄMEN RYTMIHÄIRIÖITÄ! Perkele, kehtaa vielä sanoa, että olen terve kuin pukki, vaikka selvästi fyysisen rasituksen jälkeen (esim. lenkkeilyn tai hiihtolenkin) pulssi alkaa heittää hevonvittua (tapahtuu myös lepotilassa), keuhkoihin koskee ja yskänpuuskat alkaa.

Tämä ei todellakaan ole omalle terveydelle mitenkään hyvä juttu, olenhan jo pari kertaa meinannut pyörtyä rytmihäiriöiden takia. "Tilastoissasi ei ole mainittu mitään virallisesta astmasta tai sydänsairauksista, joten olet mielestäni terve." Paskanmarjat. En näe armeijassa mitään vastenmielistä, tai että vihaisin sitä sydämeni pohjasta, yritän vain ajatella järjellä, että ei minun TERVEYDELLÄ ole sinne mitään asiaa.

Jos asepalvelus alkaa jo tässä vaiheessa vituttamaan, on kait minun pakko turvautua siviilipalvelukseen, joka myös ottaa aivoon. Olisiko muutto ulkomaille, joka on aina ollut haaveena hyvä idea?

Olisin edes toivonut kunnollista terveyden tarkistusta, jossa otetaan MINUN näkökanta huomioon, eikä niitten vitun tilastojen. Asiassa mietityttää myös se, että mainitsin lappusessa olevani likinäköinen ja että tarvitsen laseja, ei näkötestiä otettu lainkaan.

Ja astman oireeni luokitellaan näköjään siitepölyallergiaksi. Voi helvetin kuustoista.
Logical, 15 kommenttia
3946 - 15.6.2010 (arvosana: -14)

Vituttaa kun nyt yrittää tosissaan tehdä koko kesä töitä että saisi rahaa ja pääsisi tyttöystävän kanssa ansaitulle lomalle, Mutta kaverit sen kuin rillutelevat yömyöhään ja jokapäivä samaa paska kännäilyä ja piilovittuilua "Aaah onneks kesäloma! saa valvoa ja nukkua pitkään...Niin monelta sulla oli aamulla töihin meno??" Perkele jotain rajaa mieli muutenkin jo niin maassa kun nyt töissä ollut niin saatanan ankeeta. Niin ja se työpaikka! LEHTIMYYNTIÄ! Työpaikat nykyään niin kivenalla ja pitäisi olla 10v työkokemus et pääsisit hommiin ellei sulla oo suhteita. Perkele jotaki rajaa tähän. Kaikki palkitaan kun tyttöystävän kans pääsee lomalle, mutta ennen sitä yhtä saatanan paskaa koko kesä!
Lievä Vitutus, 3 kommenttia
4349 - 3.9.2010 (arvosana: -8)

Vituttaa Heroes sarjan se kuolematon ruma huora.Kun melkeen kaikki siinä liittyy aina siihen saatanan typerään lumppuun.Kaikista eniten vituttaa kun se on kuolematon VOI PERKELEEN PERKELE!!!!
claire tai joku, 10 kommenttia
304 - 16.6.2009 (arvosana: -67)

voi jumalauta kun vituttaa,ämmä saatana on tulossa tänne kämpille ja perkele sanoin sille että tuun hakee sen autolla,no vitut se haluaa tulla bussilla jolla menee ainaki puol tuntia tulla tänne,siis minkälainen vitun ihminen haluaa tulla julkisilla,ja voi jumalauta ku yritin selittää sille että mun pitäis päästä tänään viellä nukkumaan ku on niin helvetin aikanen aamuvuoro,mutta ei mitäpä tää työtön ämmä tietäis aikasista aamuista.perkele seuraavaks varmaan ehdottaa että mennään nukkumaan ja jätetään nussimiset pois voi jumalauta,perkele pitäis jussina turpaan vetää vaan ku on töitä niin ei tuu siitäkään mitään
Vartija, 8 kommenttia
13494 - 29.9.2015 (arvosana: -23)

Ketuttaa, mulla on nuha ja kurkkukiepä. Sitten sain soiton tänään entiseltä kaverilta jonka kanssa meni poikki, mut ei se sit sanonu mitään. JA sitten sain viestin kaverilta joka on samalla luokalla, niin se kysyi onko mulla joku ongelma sitä kohtaa ja tietenkin olin sillain että ei ole, koska mulla ei todellakaan ole koska aattelin että ollaan kavereita. Mutta sitten jotenkin olin kuulemma piilovittuilu sille ja yrittänyt syrjäyttää sitä porukasta, mistä mulla ei ole minkäälaista muistikuvaa. Joskus vituttaa kun ihmiset reagoivat erinlailla ja ei sitten tiedä aina miten ite sitten toimia. Mutta onneksi saatiin sovittua, mutta oon edelleekin hieman pihalla että mitä oikein tapahtui jne. Mut en tie, kai se tunsi olonsa vaan "uhatuks", koska sinänsä mua vituttaa myös se että mä oon niin surkea vittuilia niin että se oli sit jotenkin poiminu mun sanoista sen vittuilun, mut ihmiset on ihmisiä ..
Anonyymi, 1 kommentti
5782 - 10.5.2011 (arvosana: -15)

ei helvetti mikä jätkä. tajunnu oikeesti kuin kuses siihe olin. vittu sit yhtäkkii ilmottaa tykkääväns mun kaverist?!? tämä on muka niin täydelline ja upee ja uhah.. MITÄ NE KAIKKI KATSEET JA "PELLEILYT" SIT OLI?! HAISTA VITTU PASKA SAATANAN RUNKKU JÄTKÄ O KIINNOSTUNU VAA TISSEISTÄ HELVETIN IDIOOTTI!! ilmotuksens jälkee pari viikkoo niin vaa pelkkää paskaa et ei mtn rajaa. joka paikast tulee vaa hän mielee ja sit ko sä oot ruvennu osottaa "kiintymystäs" viel oikee julkisesti ja saatanan näkyvästi! I D I O O T T I! !!!!!
vitunkusesvieläki, 6 kommenttia
3982 - 20.6.2010 (arvosana: -46)

vituttaa toi katsastajien lakko ku ei kevari korttia saa saatana !5902 - 24.5.2011 (arvosana: -27)

Eniten vituttaa kaikki.
Anonyymi, 2 kommenttia
Lisää satunnaisia

2 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet (2)
ajoneuvot (160)
armeija (43)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3084)
juomat (27)
kaverit (508)
luonto (48)
musiikki (164)
muut (3973)
naapurit (38)
opiskelu (686)
parisuhde (697)
pelit (194)
perhe (227)
politiikka (21)
raha (39)
ruoka (84)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (358)
tietotekniikka (235)
tv (134)
työ (293)
ulkonäkö (147)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (157)
yhteiskunta (245)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa