/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

9343 - 28.7.2012 (arvosana: 4)

Ärsyttää kun minä olen se paha ihminen kun menen huomauttamaan jostain asiasta, kun kuulema ei saisi. Vaikka asia koskee minua yhtälailla kuin muitakin.
Anonyymi, 0 kommenttia
5903 - 24.5.2011 (arvosana: -26)

Piti koulussa olla kotitaloudentunnilla " Nyyttärit ". Eli kaikki tuo karkkia iha sairaasti ja tehään jotai kivaa ja mikä sen voi enää pilata.
Helvetin vanha saatanan kuovi perkeleen harppu opettaja. " Me siivotaan kaks tuntia " KIVAA! Voi vittu mikä kyrpä tulis sota ja tappais tommose nilki perkelee kusipää luulee olevansa joku saatanan kuningas.
Anonyymi, 3 kommenttia
4399 - 9.9.2010 (arvosana: -70)

Siis EI HELVETTI!!!!11 yks Laskin jotaki vitun laskuu ja vaikka mitä teen ni saan vaa juuren alle koko ajan vittu negatiivisen luvun! SAATANA! Ei helvetti ku en oikein usko et vastausta voi antaa imaginaari lukuna ku kysytään henkilöiden määrää. Moi täs ois tällänen imaginaarinen ihmisjoukko, wait what? tiiän et tuol jossaki joku vitun pieni merkkivirhe jonka takii käy näin, mut en jaksa ettii sitä ku ei vaa jaksa enää! VITTU KU VITUTTAa!!!!!!!!!!!!!!!!!111 P.S amikset turha ees yrittää tajuu ku ei siit tuu muuta ku paha mieli :(
lukiolainen, 16 kommenttia
4317 - 28.8.2010 (arvosana: -12)

Ei jumalauta tätä Suomen alkoholijärjestelmää. Ensin viedään oluet Suomesta Viroon ja sen jälkeen tuodaan takaisin Virosta Suomeen. HALOO?
Suomi <3, 2 kommenttia
8337 - 14.4.2012 (arvosana: -20)

Perus perjantai 13. päivä: Naapuri tartuttaa räkätautinsa meikäläiseen. Kiva, JES! Sitä onkin todella mieluusti kotosalla, kun on niin paljon tekemistä täällä kotona! Ja onneksi ei tarvitse mennä kouluun :--)


PS: Huomasithan kirjoitukseni sarkasmin..?
Jackpot!, 1 kommentti
9137 - 29.6.2012 (arvosana: -31)

Se kun on kesän työttömänä.
Eikä oikeastaan siinä kesätyöttömyydessäkään mitään,itselläni onnekas tilanne että syksyllä jatkuu työt mutta kun se että on kesän työttömänä ja näyttää siltä että KOKO VITUN SUOMI on kesä-heinäkuun kiinni!
olen aika yksinkertainen ihminen,pidän asioista simppeleinä ja näin ensimmäistä kertaa elämässäni olen oikeutettu liiton rahoihi.
Olen kärvistellyt nyt sen 4viikkoa ilman rahaa,ja laittamassa hakemuksia vetämään kyseiseen puljuun MUTTA NE VITUN LIITTEET!

Asiat on selitetty niin saatanan vaikeasti,vähä sinne sun tänne että jos olet diipadaapa laita liite,voit myös valita,mutta tee kuitenkin näin.
NOH minähän tomerana naisenalkuna sitten kehoituksista päätin että soitetaanpa nytte ja kysytään että ihan simppelisti mitä vitun lappuja sinne nyt tarvii.
puhelimessa vastaa joku vitun automaattirobootti ja kertoo nasevalla,ettei jopa ivalliseen sävyyn että "VOI KUULE OLEMME SIIRTYNEET KESÄAIKAAN ja olemme auki vain ma,ti ja to vittu 42minuutti joten koita soittaa silloin niinkuin 600 muutakin ihmistä niin katsotaa voimmeko auttaa."

?!?"?!"?=!"?=!
Mistä saa kesäsin palvelua?Pankista jos haluat siirtää rahaa niin se on tehtävä just 2tunnin sisään niinkuin muut 100 kappaletta mummoja,toivotaan että kerkiää.
Kalastamaankaan et tule pääsemään,ainakaan Inarissa sillä lupia ei näin kesäaikaan jouda kukaan myöntämään,palataan asialle elokuussa!

Kohta pitää kesäaikaan varmaa tehä ruokaostoksetkii vittu jossai kauppa.com sivuilla kun ollaan siirrytty kesäaikaan!
Anonyymi, 0 kommenttia
5635 - 25.4.2011 (arvosana: 3)

Olen ollut koko ikäni pieni taiteilijapaska, aina kynä kädessä. Sitten kun onkin kyse kolmesta vuodesta, seuraavasta opiskelupaikasta, unelmista ja tulevaisuudesta, niin kaikki se vitun inspis haihtuu tuhka tuuleen. Suomeksi sanottuna pitäisi kirjoittaa helvetin hieno näyteteksti ja piirtää kaksi A3-kokoista aiheeltaan määrättyä kuvaa ennakkotehtävänä kymmenessä päivässä. Mitään en ole aloittanut, eikä mikään noista jaksa juuri tässä vaiheessa elämää kiinnostaa, kun se olisi kaikkein tärkeintä.4795 - 17.11.2010 (arvosana: -38)

Vituttaa kun poltin rystyseni hellanlevyyn, ei voi lyödä nyrkkeilusäkkiä.
Goshinjutsu, 2 kommenttia
4514 - 28.9.2010 (arvosana: -17)

Ottaa niin päähän yks vitun idiootti. Se on varmana juorunnu musta kaikennäköstä paskaa. En inhoo ketää muuta niin paljoa. Kertakaikkiaan niin rasittava ja ääliö tyyppi.

Vois ees kertoa miks se vihottelee mulle kokoajan. En mäkää käyttäytys sitä kohtaa töykeesti jos sekää ei. Ärsyttävää. Tänään ku yritin olla ystävällinen nii se haukkuu mua kusipääks. Ja joskus viimeviikolla kuulin ku se sano ennen oppituntia ''Toivottavasti ***** ei tuu tälle tunnille''

Huoh. Ottaa nii päähän. Voisin mää sopia sen kanssa muttaku se ei näytä haluavan. En jaksais riidellä. Se on ihan vitun lapsellinen. Jääköhän se tommoseks koko loppuelämäkseen?
haluuntappaasen, 4 kommenttia
2969 - 17.2.2010 (arvosana: -2)

Vituttaa että miksi yhen pitää olla kotona niin saatanan tyhmä, laiska ja saamaton? Roskapussin vieminenkin tuntuu vaativan ylivoimaiselta tuntuvia ponnistuksia ellei jopa supervoimia, saatika että siivoaisi joskus, pesis pyykit, täyttäisi akvaarion tai tekisi edes ruokaa itelleen!! Tiskaamisesta puhumattakaan, tiskikoneen täyttökin on hirveen työn ja tuskan takana kun kaikkeen kotona tekemiseen pitäis olla joku vitun ultimate inspiraatio että saa edes normi arkihommat tehtyä! Voi vittu että pistää vihaksi moinen saamattomuus!

Villakoirat kohta varmaan oppii haukkumaan sängyn alla kun on niin vitun vaivalloista ottaa se imuri kaapista ja uhrata edes kerran viikkoon parikymmentä minuuttia vapaa-aikaa siivoamiseen! Kasvitki kärsii kuivuutta ja muutkin elikot kohta kait heittää henkensä kun ei muista/jaksa/kiinnosta vaihtaa välillä ees puhdasta vettä niille, saatika että ruokkis niitä kunnolla!

Vituttaa edes yrittää nukkua siellä kun akvaario lorisee, siitä on haihtunut niin paljo vettä että kalatki varmaan kuolee kohta, eikä yks saa aikaiseksi lisätä edes uutta vettä vaikkei varmasti vaatis ku pari minuuttia sekään homma.

Sitten pitää aina valvoa pitkin yötä joko ryypäten, valittaen tai muuten vaan koneella nököttäen ellei sitten kaikkia yhtäaikaa! Ja kitisee aamulla aina töissä että voi kun väsyttää. NO MISTÄHÄN JOHTUS, MEE ÄLYPÄÄ AJOISSA NUKKUMAAN! Voi jumalauta! Kaikenlisäks vielä haikailee varatun ihmisen perään! VOI RISTUS!

(Ylläolevan tekstin kirjoitin ns. puolison näkökulmasta, siitä minkälaisena hän minut näkisi kun tarpeeksi pitkään asuisi saman katon alla, ja mistä asioista hän ehkä avautuisi tänne. Kyllä avasi silmiä niin että pystyn sanomaan nyt itselleni että "ihan oikeesti, vittu sä oot tyhmä, laiska ja saamaton". Kiitos tästä ja anteeksi :( joskus vaan on ehkä helpompi myöntää omat virheensä kirjoittamalla niistä kolmannessa persoonassa.)
Dr. Jakomieli, 8 kommenttia
Lisää satunnaisia
Aiheet (2)
ajoneuvot (161)
armeija (44)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3100)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3991)
naapurit (39)
opiskelu (696)
parisuhde (698)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (87)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (361)
tietotekniikka (236)
tv (137)
työ (293)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (246)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa