/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

7340 - 17.12.2011 (arvosana: -39)

sain bannit foorumilta jostain syystä mitä en tiiä eikä sitä kerrottu
Anonyymi, 1 kommentti
11798 - 24.7.2013 (arvosana: -20)

Kuinka nopeasti elämä voi muuttua? Tottumukset, tavat ja asiat joita olet tottunut tekemään. Perhe. Se keskus meille monille. Kuinka nopeasti se voidaan tuhota? No, riippuu kai ihmisestä. Meidän pieni piirimme on nyt tuhottu. Äiti kärsi isän kohtelusta vuosia mutta lopussa isä alkoi muuttumaan ja olikin aika hyvä jo. Silti äiti masentuneena löysi "kohtalotoverin" joka olikin pelkkä naistennarraaja. Tapahtui pahoja ja nyt äiti onkin muka syyllinen kaikkeen? Se narraaja kusetti ja lupasi rakkautta sun muuta sontaa VAIN saadakseen naista. Perheemme hajosi ja on aika ontto olo. Kyllä tästä noustaan, se on varma. Mutta lupaan yhden asian.

Tämä mies joka halusi naista ja ties kuinka mones nainen äitini hänelle oli, hänellä on perhe joka ei tiedä asiasta mitään.

Lupaukseni: Löydän tämän miehen ja lupaan että hän saa tuta. Joku voisi sanoa että älä itke, sitä sattuu. Toki, tiedän, sattui minullekkin exäni toimesta. Mutta selkäranka on se mikä minulle merkitsee. Jos se mies kuvittelee tekevänsä tuollaista piilossa omalta vaimoltaan niin siinäpähän kuvittelee. Paljastan kaiken ja vielä hymyillen miehelle päin naamaa kun katson hänen maailmansa romahtavan. Katson hänen taloaan ja sanon että tästäkin lähtee ainakin puolet vaimollesi. Ja jos se mies vaikka siitä edes provosoituisi niin ei haittaisi. En ole mikään itkevä teini vaan aikuinen mies jolla on jo oma uusi perheeni. Silti, asioita ei näin hoideta minun lähipiirissä, jos sille astut niin tiedät kyllä astuneesi.

Minua niin suututtaa tälläiset ihmiset jotka tekevät mitä sattuu välittämättä seurauksista tai ajattelematta. Hän kuvittelee vielä elävänsä kivaa elämää vaimonsa ja lapsiensa JA pikku salaisuutensa kanssa. Mutta minä tulen vielä joku päivä hänen ovelleen. Hän avaa ja kysyy: "Mitä?" ja minä hymyilen hänelle päin naamaa ja kerron nimeni.

Ja ei, ei tämä ole mikään tappouhkaus, mukilointi tms. Ei mitään sellaista. Faktat pitää olla selvillä kaikilla, myös hänen vaimollaan millainen mies hänellä on. Hänellä on oikeus tietää. Me kaikki tahtoisimme tietää jos meidän puolisomme niin meille tekisi.
odota minua ovellesi, 3 kommenttia
5565 - 13.4.2011 (arvosana: -13)

Vituttaa yrittää saada kaveria kiinni! Asuu toisella puolen Suomea JA EI VOI SAATANA KÄNNYKKÄÄN VASTATA! Saatana kun pitäs oikeesti saaha se kiinni!!!
Saatanahelvettiperkele!
SAATANA, 4 kommenttia
5757 - 8.5.2011 (arvosana: -38)

Vituttaa oikeesti kun kaverit on ihan perseestä. Mä yritän ymmärtää mun yhen kaverin ongelmia kun son masentunu ja silleen, mut emmä vaan koko aikaa jaksa kun se paasaa niistä mulle. Ei vittu välillä kiinnosta pätkääkään mitä se puhuu. Mutta emmä sitä voi sanoa sille päin naamaakaan kun se varmaan tekis sit itsarin tms kun ei sil oo oikeen muita kavereita joille se vois sit avautuu. Mullon omatkin ongelmat joita mä pohdin, emmä voi koko ajan mun kavereita miettiä. Angst.

Ja vielä sitten MM-jääkiekko. Niillä tuomareilla on jotain Suomea vastaan saakeli vieköön xDDDDD
Anonyymi, 1 kommentti
7006 - 13.11.2011 (arvosana: -21)

Jotkut miehet jotka luulee voivansa sanoa mistä naiset ei pidä esim: jotkut sanoo ettei naiset tykkää jos mies sanoo naista naisekseen, eli omistavansa. Jotkut tykkää siitä, ei ehkä kaikki. Minusta ainakin on ihanaa kun tietää että joku oikeasti pitää omanaan ja tärkeimpänään, se luo tavallaan semmosta turvallisuuden ja jollakin tavalla täydellisyyden tunnetta (en väitä että olisin täydellinen, mutta silti tuntuu siltä kun on joku joka ei tahdo luopua ja tekee vuokseni mitä vain, saa tunteilleen vastinetta).4321 - 29.8.2010 (arvosana: -19)

nyt vituttaa. olisin huonetta halunnut muuttaa, sänkyä siirtää toisinpäin. vastaus kuuluu: " EI TUU KAUPPOJA >:((((( "
no ei sitte!! mulla on liian pieni huone, kaikilla muilla paljon isompi, MUTTA MULLA semmonen pieni LOUKKO! tämmönen perkeleen rotanpesä. huone on parhaalla paikalla mutta LIIAN-VITUN-PIENI!
ja _aina_ kun aurinko paistaa niin perkele joka kerta väärältä puolelta!
mun huone jää jonnekki pimentoon että pitää pitää päällä jotain paskaa lamppua joka ei ees valase.
jumankauta.
NO JOO ON SE MIAU, 4 kommenttia
8060 - 15.3.2012 (arvosana: -28)

Kokoomuksen äänestäjät voisivat katsoa peiliin ja miettiä että mitä oikein tulikaan tehtyä.

http://www.hs.fi/politiikka/Hallitus+pohtii+ruuan+alvn+nostoa+17+prosenttiin/a1305557832967

Vittu mikä saatanan mulkkuhallitus saatanan paskassa maassa... Onnea idioottikansa, kyllä vittu kiinnostaa käydä töissä ja maksaa mulkku-Kataiselle veroja...
Marius, 5 kommenttia
3338 - 19.3.2010 (arvosana: -48)

Hmmmph... Nyt kyl on taas semmone perus perjantainvitutus varsinki ku eilen olin ihan innoissaa että "Jee, tulee kevät" mut vittu sitte sataaki taas joku 20 cm lunta... -.-' Lisäks vaihettii luokas paikkoi sillee tyttö ja tyttö- ja poika ja poika-pareiks. Mut ope kerto et koska kaikki ei mee tasan nii yks tyttö joutuu istuu pojan vieres. Aattelin siin vaa tyytyväisenä et tuskin se oon mä, ja yllätysyllätys: se olinki minä! Nyt kyl vituttaa nii etten voi ees sanoin kuvailla.. Ei siinä siis että joudun istuu pojan vieressä, mut jos näkisitte kenen pojan nii lähtisitte varmaa huutaen pois luokasta. Se on just semmone perus harvahammas joka kysyy koko aja "Oisko sulla kynää?" tai "Mitä kouluainetta meillä on seuraavalla tunnilla?". Hrrr.... Ällöttää ajatellakin sitä.
perjantaivitutus, 10 kommenttia
10106 - 14.10.2012 (arvosana: -33)

Äiti syyttelee kaikesta, juo, syyttelee, juo vielä lisää, on viikonloput ja arki-illat humalassa. Isäkin on alkoholisti, mutta äidin kanssa asun.
Toivoisi välillä, tai aika useinkin, että joisivat vaan itsensä hengiltä ja jättäisivät mut rauhaan.
Ahdistaa, välillä voisi hyppiä seinille ja hakata päätään seinään kun ahdistaa, välillä vaan käpertyä kerälle ja vinkua ahdistusta. Itkemäänkään ei enää pysty.
Vanhemmille ei voi puhua, ne purkaa humalassa mulle kyllä ongelmiaan, mutta omistani en voi puhua niille, vaikka olisivatkin selviä, kun niitä ahdistaa mun ongelmat ja juovat vaan lisää.
Koulussa en luota enää keneenkään, kaikki kaverit aina lopussa kääntyy vastaan, jotkut huutelee kun en oo koulussa. Koulussa taas ei meinaa jaksaa käydä kotiongelmien ja huuteluiden takia. Koulumenestys menee, numerot laskee ja kohta varmaan rupean reputtamaan kaikessa.
Syömisetkin häikkää, välillä haluaisin syödä vaikka jääkaapin tyhjäksi, sitten kun syön vituttaa ja haluaisin oksentaa kaiken ulos. Toisaalta välillä taas menee vaikka parikin päivää syömättä, kun ei vaan huvita. Laihtuakin toki haluaisin, vaikka "normaali"painoinen muka olenkin.
Aina kun jostain selviää jotain uutta tulee tilalle.
Olis edes yksi kaveri jolle puhua, mutta kun ei. Koulua pitäisi vaihtaa syysloman jälkeen ja sitten selvitä uudella luokalla.
Kaikki kaatuu niskaan, kukaan ei huomaa koska vuosia jo olen pitänyt yllä näytelmää "kaikki on hyvin" ja haluisin vaan tehdä itsemurhan. Täydellistä, ei kiusaajia, yksinäisyyttä, ahdistusta ja ei vaivaa vanhemmille, mutta kun joku tyhmäosa aivoissa vielä hokee "kaikki järjestyy".
Jospa rupeen vaan vetämään äidin alkoholit, reputan tän luokan ja sitten päädyn juomaan itteni hengiltä? Sitä odotellessa.
Anonyymi, 1 kommentti
13656 - 14.2.2016 (arvosana: -19)

Haluaisin vaan päästä yhen jätkän syliin keinolla millä hyvänsä. En oo osannu muuta ajatella. Tiedän ettei tekemättä saa mitään aikaseksi, muttakun en keksi mitään pienintäkän tekosyytä olla yhteyksissä juuri tällähetkellä. Ei voi vaan laittaa että "mulla on kauhea halipula, saanko tulla sun viereen?:)" örgh
Anonyymi, 2 kommenttia
Lisää satunnaisia

1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet (2)
ajoneuvot (161)
armeija (45)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3105)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3994)
naapurit (39)
opiskelu (699)
parisuhde (698)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (87)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (361)
tietotekniikka (238)
tv (137)
työ (294)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (247)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa