/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

8034 - 11.3.2012 (arvosana: -17)

vittu mitä huijausta toi kony 2012 hanke
keskittyis tärkeimpiin asioihin kuin monta vuotta sitten maasta paenneen miehen ettimiseen. tärkeimpiin asioihin kuten nälänhätään. kaikki ne miljoonat menee vittu amerikan omiin [sarq]hyvin tärkeisiin ja ajankohtaisiin menoihin, jotka liittyvät erittäin paljon itse konyyn[/sarq].
IHMISET, ALKUASUKKAAT JA ELÄIMET, lukekaa ja perehtykää ensin faktaan ennen hätäilyä ja "IIK VOI LUOJA tappakaa se pia!! mäpä tästä ostan parinkympin tarrapaketin ja rannekorun ja autan niitä JEE!!!!" -reaktioita.
faktaa löytyy esim. sivulla http://www.kepa.fi/blogi/11027#.T1oTqxQCWxM.facebook
ja ei, ei ole mikään virussivu ynnämuu, lukekaa perkele ajatuksella ja miettikää sitten iteki uusiks mielipiteitänne järkevimmiksi.
kony 2012 video on saatu hyvin ovelasti vaikuttamaan ottamalla mahdollisimman paljon lapsia mukaan (ei niitä ollu kolkyttuhatta vaan parisataa), sepittämällä joistain tarinoista, joita on _hieman_ liioiteltu ja uudelleenkirjoitettu pahemmiksi.
joo en tiiä miks kiinnostuin tästäki näin hemmetisti mutta vittu (: FAKTAT ENNEN JOHTOPÄÄTÖKSIÄ, TÄSSÄ TAAS YKS ESIMERKKI SIITÄ
konya vastaan, 3 kommenttia
8617 - 11.5.2012 (arvosana: -14)

Viisaudenhampaita kolottaa niin maan perkeleesti. Kunnallisia hammaslääkäriaikoja saa vasta heinäkuulle, ja yksityisellekin pääsee aikaisintaan kesäkuussa. Että näin.
hiilestynyt, 2 kommenttia
11470 - 1.5.2013 (arvosana: -37)

Vappu meni ja viina tuli - ylös nimittäin. Tänään aamusta kello 6 asti käyty kakomassa ulos kaikki taikajuomat. Vituttaa tässä kaksi asiaa. Ensinnäkin pelkään oksentamista kuin ruttoa, joten tämä jatkuvassa oksentamisen odottelussa eläminen on suhteellisen tuskaisaa. Toiseksikin, en ole syönyt oikeastaan mitään eilen enkä tänään, enkä liiemmin ole juotaviakaan ottanut tämän päivän aikana. Tästä seuraa titttidii se, että laatatessa ylös ei oikeastaan tule mitään. Sitten elimistö kaksinkerroin kovempaa vääntää ja kääntää niin, että varmasti jokainen sylkipisarakin saadaan ulos elimistöstä.
Anonyymi, 6 kommenttia
2323 - 3.1.2010 (arvosana: -4)

Kahdeksan ihmistä koko vitun isossa talossa, eikä siltikään saa olla missään huoneessa hetkeenkään rauhassa!! Vitun vittu!!

Muuttaisin jo pois, mutta perkeleen osa-aikaisuus töissä ei oikein riitä vuokranmaksuun ja muihin menoihin!
kämppää odotellessa, 1 kommentti
11708 - 20.6.2013 (arvosana: -25)

anteeksi, ei ollut tarkoitus mennä känniin ja haukkua ihmisiä. olin aikas vitun idiootti.
Anonyymi, 5 kommenttia
5231 - 8.2.2011 (arvosana: -65)

Ei jumalauta, mun pitäis parin tunnin päästä opettaa ihmisille logaritmia.

Tässä nyt näytetään toteen hienosti vanha sanonta, ne jotka osaa, tekee, ja ne jotka ei osaa, opettaa.

Toisaalta se jatkuu kans niin, että ne jotka ei osaa opettaa, siirretään johtotehtäviin. Se on hevonpaskaa. Ne jotka ei osaa opettaa, saa monoa.

Vittu. Onko noiden opiskelusta pakko olla niin vitun kauan. Tiedän kyl noi D ln f(x)= 1/f(x)*f'(x) perus paskat yms, mutta mites selitän ton semmosille jotka ei tiedä? Kun noi on menny lähinnä ulkoa opettelemalla. Antais mun opettaa vaikka todennäköisyyslaskentaa tai ihan normi derivointia/integrointia, logaritmit voi mun puolesta upottaa suohon.

Osaan mä vastata jos joku kysyy neuvoa tehtävään, mutta se menee helposti vaan siihen et näytän miten se lasketaan ja se opettaminen (se osa missä opiskelija ite oppii jotain) jää jonnekin hevonvittuun.

Ei mulla muuta.
Crimnor Valora, 3 kommenttia
1265 - 17.8.2009 (arvosana: -14)

Vituttaa toi saatanan Plustv. Aina tuputtavat sitä elämää paskempaa kanavapakettiaan väkisin, jotain kahden viikon ilmaista tutustumistarjousta. Sitten tuleekin yhtäkkiä lasku kolmelle kuukaudelle, vaikkei mistään semmosesta oltu edes sovittu.
Enkä kuulemma ole todellakaan ainoa. Tuota samaa paskaa tekevät monille muillekin jatkuvasti, kumma kun siihen vaan ei puututa. Taitaa kanavapaketin suosio perustua lähes kokonaan ihmisten kusettamiseen. Vittu mitä paskaa!
perkele22323, 2 kommenttia
1507 - 5.10.2009 (arvosana: -6)

Jatkoa edelliselle avautumiselleni.
Noh, tänään koulupäivän aikana kävin kysymässä tältä kyseiseltä tytöltä (josta kerroin jo aikaisemmin) jos hän tahtoisi tavata vapaa-ajalla. Tapasimme koulun jälkeen sovitussa paikassa kahden kesken. Jutustelimme siinä sitten puolesta tunnista kahteen tuntiin, aika kului nopsasti joten en nyt aivan muista. Kävi ilmi, että hän oli pitänyt minusta jo pari-kolme vuotta, ja kerroin hälle että minäkin pidän hänestä, ja että olisi ihan kiva tavata joskus toistekin. Vaihdoimme puh. numerot ja päätimme aloittaa seurustelun. Hän ei ollut uskoa sitä todeksi, ja purskahti itkuun. Ei siinä mitään, otin hänet syliini ja lohdutin häntä (EI kaksimielisiä ajatuksia tästä, kiitos). Ja kuinkas ollakkaan, huutajaporukkahan se sieltä nurkan takaa ilmestyy siihen meidän eteemme. Lievän vittuilusession jälkeen käskimme heitä painumaan vittuun, ja lähdimme tyttiksen kanssa pois paikalta. Sanon nyt suoraan, että vaikka kuinka hyviä "ystäviä" he menneessä ovatkaan olleet, ei se minusta oikeuta heitä semmoiseen käytökseen. Esimerkiksi nämä "ystävät" tervehtivät meitä (tai oikeastaan minua) tämmöisillä sanoilla; "Kato (nimeni), vihdoinki sä oot uskaltanu puhua tolle huoralle" jne. Ja tämä oli vielä lievää siihen mitä kaikkea he tekivät ja/tai sanoivat. Kyllä minä ymmärrän, että he ovat hieman vihaisia siitä ettei tämä tyttö heille enää puhu, mutta itsehän he sen aiheuttivat, eikös? No kummiskin, en ala nyt sen enempää valittamaan tästä. Näppäimistö kuluisi puhki ennen kuin pääsisin puoleen väliin.

Kai se pitää koittaa löytää tästä päivästä jotain positiivistakin. Sainahn minä mukavan ja nätin tyttöystävän, kahvia kaupasta, sekä helkutin hyvän syyn miksi vetäisin näitä tyttösiä turpiin. Tosin pitää katsoa kehtaanko toteuttaa tuota viimeistä, en tahdo vajota heidän tasolleen. Saa nähdä että tuleekohan tyttis huomenna ( tai edes koko loppuviikolla) kouluun, ja kuinka moni immeinen on saanut kuulla tästä välikohtauksesta.. Saakohan sitä tänä yönä unta kun ajattelee päivän tapahtumia. Vähän ihmettelen näiden "ystävien" käytöstä, ovatkohan he mustasukkaisia siitä että heidän "ystävänsä" sai poikaystävän, vai mikä heille tuli?

Ja viimeiseksi kysymys, mikä askarruttaa mieltäni tätä tekstiä lukiessani; Jaksaakohan kukaan tätä lukea, ja jos jaksaa, niin tajuaako lukija tästä tekstistä mitään? (Tässähän on tarpeeksi tekstiä huonon TV-sarjan käsikseen.)

TIIVISTELMÄ:
Puhuin tytölle josta kerroin, tapasimme, aloimme seurustelemaan. Tytön ystävät tulivat vittuilemaan, vittuilimme takaisin, lähdimme tyttiksen kanssa. Vituttanut jo noin 7 tuntia. Sitten pakollisia kysymyksiä, joihin en (kai) tiedä vastausta.

Kiitos kaunis.
jokuvaan, 22 kommenttia
5286 - 15.2.2011 (arvosana: 0)

Vittu ku kukaan ei nykyaikoina puhu saatana totta. siis just sillee et "tässä sulle ystävänpäivä kortti ku oot nii kiva". ja vittu vielä toinen asia siel koulussa ku saatana kaikki vitun tytöt vaa piirtää jotai saatanan koulukuvia joillai saatana minikehoil ja sairaan kokosil päil ja sit on sillee et "oi hitto ku tää on kyl ruma" vaan jotta sais kehuja niinku "eihä oo toihan on iha ihq" ja sitte ku kerran menee "no niinpä on muuten vitun ruma" nii rupee ne pillitää ja menee opelle ja niitte mutseille itkee siitä. ja sitten viel vika asia tää vitun ystävänpäivä siis voi saatana et on turha. en oo mikää gootti tai angstaaja mut kyllä jotkut jutut vaa vituttaa
Vittuuntunut, 2 kommenttia
13031 - 8.1.2015 (arvosana: 7)

Suoritin 3,5 vuoden piinan koulunpenkissä ja valmistuin sairaanhoitajaksi. Olen nyt ollut työttömänä kotisohvalla noin kuukauden. Ahdistaa, masentaa ja vituttaa.

1. Itseluottamukseni omiin taitoihini on aivan naurettavan alhainen. Luonnollisesti sitä aina jännittää mennä uuteen paikkan töihin, mutta nyt kyllä tuntuu, että en osaa mitään. Jotain kuitenkin pitäisi osata, kun on ihmishengestä kyse. Ihan niin kuin olisin lintsannut koko opiskeluaikani.
2. En tee isoa numeroa itsestäni, koska se tuntuu nololta. En siksi saa jalkaa oven rakoon tai nimeä itselleni.
3. Työpaikkoja haluamallani suuntautumisalalla on nihkeästi, ja nekin tuntuvat irtoavan naamarajan ja jonkun ihmisen reittä pitkin kiiveten. Tietenkin työttömyyteni on myös nirsoutta: vanhusalalla töitä riittäisi vaikka millä mitalla. Mutta onko oikein, että ajaudun burnoutin partaalle alle 25-vuotiaana tehdessäni työtä, joka ajaa minut kuukauden sisällä loppuun?

Päämäärä on selkeä, mutta oma ajattelutapa, itseluottamuksen puute ja huono tuuri estää työllistymästä.
Lisää satunnaisia
Aiheet (2)
ajoneuvot (160)
armeija (43)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3089)
juomat (27)
kaverit (511)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (3980)
naapurit (38)
opiskelu (692)
parisuhde (698)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (85)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (359)
tietotekniikka (235)
tv (136)
työ (293)
ulkonäkö (148)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (158)
yhteiskunta (245)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa