/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

13922 - 29.11.2016 (arvosana: 4)

Se kun sulla on alan koulutus ja vaadittavat pätevyydet työhön mutta silti sua ei hakemiisi työtehtäviin palkattu.. Oikeesti raivostuttavaa ja turhauttavaa. Hakijalta puuttuu se ensimmäinen kunnollinen työkokemus? JOSTAIN ON ALOITETTAVA!! MISTÄ SAAT SEN TYÖKOKEMUKSEN JOS KUKAAN EI ANNA SULLE MAHDOLLISUUTTA?? Se että työnantajat vaatii työkokemusta vaikka sulla on alan koulutus ja pätevyydet, olet kaikin puolin tehtävään sopiva ja edustava haastatteluissa, ja silti eivät anna sulle mahdollisuutta työllistyä vain työkokemuksen puutteen vuoksi?! *ekspletiivimyrsky*
Anonyymi, 4 kommenttia
4819 - 21.11.2010 (arvosana: -30)

No voi helvetti minkä sopan keitin..
Eilen sain kaverin järjestämään bileet, eihän siinä muuta, hauskaa oli.

mutta illan kohokohta: isäntä lähtee pois, jättää meille ulkopuolisille talon, koiran, kissan... ja thats it. Mitä vittua sillä leikkas silloin, kun halus lähtee (taino halusiko kun sekasi). yritettiin siinä sitten kääntää sen päätä mutta kohta oltiin ilman isäntää. ei järkeä.. en ite jättäisi kännipäissään oleville omaa kotia ja lähtisin jonnekkin hevonvittuun.

toiseksi: kun luulee kuuluvansa porukkaan, niin huomaa monia asioita joita ei tiedä, yksi se että illan isäntä seurustelee tyypin kanssa jonka kanssa lähti illalla jonnekkin kyrvänkaivoon. siinä sitten kysäsin uteliaana "mites onko ***** senjasen perään?" ja muuten, kyllä vitun nopeasti vaihtui puheenaihe.... mitä.. vittua?! jos kuuluu ystäväporukkaan ja jos kyselee vähänkin.. tollasta.. niin heti ollaan sitten noloina pöydän ympärillä

Mitä tästä opin? vaikka sitä luulee kuuluvansa ystäväpiireihin ja ystäviä on paljon, ei niihin.. ole luottamista. tai sillai, jos niiltä ei voi kysyä mitään vitun yksinkertaista jolloin ne vaikenee eikä voi vastata.. niin mitä ystäviä ne on, jos ei voi puhua mistään.. vittu!
ex. ystävät... never ever again.... forever alone, 4 kommenttia
3040 - 22.2.2010 (arvosana: -34)

Vituttaa olla kolmekymppinen. Ja sinkku. Onneks oon edes hyvännäköinen. Ja mulla on työpaikka. Exällä menee paljon huonommin.6381 - 7.8.2011 (arvosana: -21)

Tekis mieli muuttaa ulkomaille muttei oo rahaa, englanti sujuu ihan vitin hyvin yms muttei vaa pysty rahottaa. Voittaispa lotossa nii suomessa tarvis enää asua.
Anonyymi, 2 kommenttia
357 - 17.6.2009 (arvosana: -19)

VITUTTAA nuo KAIKKI 25 VITTU sanaa tuossa etusivulla!!11 Ja töihinki pitäis lähteä, mutta jumitan lukemaan toisten vitutuksista. JA vituttaa tuo kohta "Ei kirjoituksia liittyen ketuttaa.fi:hin tai muihin kirjoituksiin", joten lähetän tämän silti! Le fu.

[A] Le fuuuu julkaistu. Ole hyvä.12627 - 5.6.2014 (arvosana: 1)

Mä olen ihan hysteerinen, kun pelkään, et mulla on syöpä ennen ku olen vielä lääkäriinkään ehtinyt. Sain lääkäriajan vasta vähän yli viikon päähän. Mulla on ollut käsivarressa pieni patti (noin sentin läpimitta) jo ainakin 12 vuoden ajan. Näytin sen about 12-vuotiaana terveydenhoitajalle ja se sanoi sen olevan vaan pelkkä rasvapatti, josta ei tarvitse huolestua, ne on kuulemma täysin harmittomia. En ole ainakaan huomannut, että yleiskuntoni olisi romahtanut tuossa 12 vuoden aikana. Toi patti on silti edelleen tossa ja se on kasvanut aika vähän tässä vuosien saatossa. Nyt päätin kuitenkin mennä uudelleen lääkäriin, kun tahdon, että toi patti tutkitaan paremmin. En voi elää vaan sen tiedon turvin, et terveydenhoitaja sanoi vuonna nakki, ettei ole syytä huoleen ilman mitään sen perusteellisempia tutkimuksia.

Multa on otettu keuhkokuva sydämen rytmihäiriöiden takia joskus vuonna 2009 tai 2010, eikä siinä ollut mitään epänormaalia. Käsittääkseni keuhkoihin levinneet syövän etäpesäkkeet näkyy keuhkokuvan kautta. Luulisi, että olisin tyyliin jo ruvennut paskomaan tai oksentamaan verta tässä 12 vuoden aikana, kun on tuo patti ollut, jos se olisi pahanlaatuinen tai viittaisi syöpään. Olen silti äärettömän hermostunut ja ahdistunut ollut tässä sen jälkeen, kun lääkäriajan soitin pari päivää sitten. Voihan tuo silti olla joku tosi hitaasti etenevä syöpä. Mulla on ollut kiputuntemuksia syvällä rintakehässä, mut tutkimustulokset on olleet normaaleita, eikä kivun syytä ole muuten selitetty kuin että ne voi johtua fysiologisista syistä, kun toi kipu on useimmiten asennosta riippuvainen, lisäks mulla on lievä skolioosi, niin ne voi johtua siitäkin. Sydän on tutkittu ultraäänellä ja sekin oli ihan normaali. Silti mä olen tässä varautunut siihen, että toi patti voi olla syöpäkasvain tai joku etäpesäke.

Tää epätietoisuus on kaikkein hirveintä. Olen tosiaan varautunut jo pahimpaan, kunhan nyt pääsisi jo sinne lääkäriin. Alan harkita kohta yksityiselle menoa, kun voisi päästä nopeammin tutkimuksiin. :/ Helvetti, mä en tahdo saada syöpädiagnoosia 23-vuotiaana. Ihan hirveetä. Töissäkin ajatukset on koko ajan syövässä ja räplään sitä pattia koko ajan. Nyt se on ihan kipeäkin jo kaikesta puristelusta... D':

Olen jo ihan luulotautinenkin, enkä ymmärrä, miksi vasta nyt päätin lähteä tutkituttamaan tuon patin, kun se on tuossa jo vuosia ollut...12475 - 6.4.2014 (arvosana: -27)

Voi ristus huomenna jälleen töihin ei voi olla. Miten nää viikonloput voi mennä näi äkkiä ohi?!
Anonyymi, 4 kommenttia
10326 - 12.11.2012 (arvosana: -22)

Vituttaa, kun kampaaja leikkasi hiukset ihan päin mäntyä. Nyrhi vanhat pitkät hiukset omituiseksi polkkatukaksi, jollaisia näkee 50+ mammoilla. Näytän muutenkin vähän liian aikuismaiselta omaan makuuni, mutta ei saatana, nythän se riemu vasta repesikin. Oma äitikin näyttää nuorekkaammalta. Sitä paitsi tällainen klani ei sovi mulle yhtään ja tukka kasvaa niin saatanan hitaasti. Eilinen meni itkiessä, vaikka yleensä en ns. turhista vollota. Nyt vaan oikeesti... En kyllä enää ikinä mene tuohon paikkaan. Oikeasti. Tuntuu, että koko elämä olisi pilalla, kun tutut vaan naureskelee. Muutenkin sitä myöten paska itsetunto, että en yhtään jaksaisi olla tollasen kohteena.
Anonyymi, 6 kommenttia
1946 - 2.12.2009 (arvosana: -39)

Elämä menee nyt niin vituiksi omien mokien takia... täytin 18 vastikään ja armeijaan lähtö kohtapuolen. Ongelma siinä että oon paantumaton uhkapeluri joka tekee lähestulkoon mitävain että sais muutaman euron pelikoneeseen. Noh sitte kun rahat loppuu ni ollu tapana porukoilta viedä sitä rahaa.. minkä tiedän olevan väärin ja vitun idioottimaista. Noh viimeiltana se meni siihen että 100e isännältä ja nyt tulossa Rikosrekisteri itelle ja vain sen tähden että oli "pakko" päästä pelaamaan. Alkaa elämä olla jo niin umpitunnelissa että väkisin alkaa pyörimään päässä että olisko se itsemurha helpotus muille... tietää että aiheuttaa surua vanhemmille, mutta silti tekee toistuvasti saman virheen.
Eiköhän aika ole nyt käsissä ja tän ihmisen loru loppu?
Masentunut, 25 kommenttia
8010 - 8.3.2012 (arvosana: -13)

Se tunne kun on sanomassa jotain ja joku keskeyttää lauseen. Tämän jälkeen joidenkin ihmisten mielestä on helvetin hauskaa keskeyttää lause uudestaan vähintään kolme kertaa. Kun ei huvita enää kertoa asiaa loppuun niin kaikki on jo vetämässä herneitä nenään siitä kuinka vähän huumorintajua löytyy ja kuinka heitä oikeasti kiinnostaa tämä asia. Pari kertaa olen erehtynyt kertomaan asian loppuun ja silloin nauretaan päälle tyyliin "no olipa tärkeetä". Haistakaa jätkät vittu.
Anonyymi, 1 kommentti
Lisää satunnaisia
Aiheet (2)
ajoneuvot (160)
armeija (43)
elukat (113)
harrastukset (12)
ihmiset (3077)
juomat (27)
kaverit (506)
luonto (48)
musiikki (164)
muut (3965)
naapurit (38)
opiskelu (684)
parisuhde (697)
pelit (194)
perhe (225)
politiikka (21)
raha (39)
ruoka (84)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (358)
tietotekniikka (234)
tv (134)
työ (293)
ulkonäkö (147)
urheilu (60)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (156)
yhteiskunta (245)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa