/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

13159 - 9.3.2015 (arvosana: 11)

Musa on niin saatanan paskaa nykyään et vituttaa ihan perkeleesti.
Anonyymi, 1 kommentti
10896 - 27.1.2013 (arvosana: -17)

Vituttaa pitkä A(pakko)-ruotsi. Miksikö? Hae interwebistä vastaus siihen, jos et itse sitä tiedä! Googlaa vaikka samalla perustelut sille, miksi tuollaista paskaa kuunnellaan aivan turhaan kouluissa.
Anonyymi, 4 kommenttia
10216 - 27.10.2012 (arvosana: 17)

Vituttaa kun meijän taloyhtiössä asuu huora! Siis ihan oikea "huora" isolla hoolla. Ihan avoimesti saattaa siinä illansuussa tulla myymään itseään ovella. Ja joka ilta ainakin kolme miestä asiakkaina! Juma juma juma .
Anonyymi, 4 kommenttia
5938 - 29.5.2011 (arvosana: -7)

Ei jumalauta kun on niin saamaton (siinäkin merkityksessä) paska. Ei ikinä saa aikaseks mitää. Oli sitten kyseessä vastakkainen sukupuoli, koulujutut, työt, harrastukset jne jne. Rahat on finaalissa vaikka töitä onkin. Sit ei tosiaan saa sitä naista koskaan. Jos jotain juttua onkin niin aina tyrii tai ei edes uskalla alottaa. Baareissa käyminen vitutaa ja sieläkin käy vaan sen naisväen takia + et eipä sitä kavereiden kanssa kuitenkaan mitää muutakaa tekemistä keksi ku kaljan kittaus.
Ikääki on 22 ja joku muijaki ois ihan kiva löytää. Kavereita on kyllä mut alkaa pikkuhiljaa silti pelottaa syrjäytyminen/yksinäisyys, kun muut alkaa muuttaa pois ja/tai seurustelee vakavammin (näille henkilöille olen kateellinen kuin myös niille jotka saa aikaseks mitä tahansa muuta). Vituttaa muuten tuommoset ilmaveivimiehetki ku on varaa valita misseistä sun muista ihan vapaasti. Ite asun luonnollisesti himassa kun oma kämppä maksaa ja toisaalta en edes haluais asua missään helvetin kerrostaloluukussa ja kun sieltä pitää sit erikseen lähteä tekemään jotain (vaikka oikeesti kyllä istuu koneella ihan niinku nytkin). Toisaalta taas vituttaa tää landella asuminen kun vkl viettoa varten taas sitten pitää erikseen lähtee laahustamaan. Autoiluki niin kallista et sitäkään ei varmaa kauaa tarvi harrastaa. Mitäs vielä. Niin kaikki vittu levii nykyään käsiin. Mitään ei tehä kunnolla, kaikki tehään halvalla halvasta paskasta ja myydään kalliilla. Vituttaa kun muutamilla läheisillä ihmisillä menee myös päin vittua enemmän tai vähemmän. Vaikka oonkin saamaton paska niin muiden ihmisten yleinen tyhmyys pistää vituttamaan. On kyllä niin helvetin tyhmää sakkia keskimäärin liikenteessä. Sit pistää vihaks kun moottoriurheilu pistetään nii perkeleen ahtaalle ja jääkiekko on muka liian väkivaltasta ja sitten ei saa ees juhlia kun kerran 16v voittaa kultaa ynnä muuta vastaavaa tekopyhyyttä. Saatanan puunhalaajat ja ituhipit ja kukkahattutädit. Vituttaa EU vaikka siinä on hyvätkin puolensa. Lottovoittoki sais osuu kohille mut ei niin ei VITTU! Seki semmone kusetuspeli prkl. Todennäkösyydet edes euron voittoo nii vitun pienet et rahat menee ihan hukkaan. Pakko sitä on silti rivi viikos vetää ja toivoo et 7 oikein paukkais. Ainii ja sit vituttaa et sit kun ei olis aikaa/kiinnostusta jutella kenenkään kanssa ni eikö vittu just sillon joku urpo rupee selittää jotain omaa paskaansa. Tekis mieli huutaa et pidä nyt se turpas kiinni ko ei omia ajatuksiaan kuule. Eikä se viel livenä mitään mut vittu kun pitää soitella puhelimella ja jaaritella ihme paskaa. Jos on asiaa ni sit soitellaa mut turha siinä luurissa muuten on roikkua. Saatanan saatana. Karmee krapulaki ollu tänää. Sunnuntaitki vituttaa. Ihan sama onko krapula vai onko runkannu tässä himassa säästääkseen muka rahaa. Sunnuntaina nää kaikki edellä mainitut asiat yleensä vasta tuppaakin vituttaa. Vituttaa ku tuli näin sekavaa ja paskaa tekstiä mut ei paljoo kiinnosta korjatakkaan. Haistakoot kaikki pitkän vitun.

V-käyrä ja viha on kyllä sillä tasolla et oikeen puistattaa ja tätä jatkunu jo kauan. Kuuppa halkee!
Anonyymi, 1 kommentti
6193 - 28.6.2011 (arvosana: -32)

Naiset ja miehet on toisilleen mysteerejä.

Joten onhan se vittumaista kun miehet kysyy minulta neuvoja naisten kanssa, vittuako minä niistä tajuan.

Olen aina ollut se poikatyttö joka ei tajua naisten asioista paskaakaan, auta armias jos minun pitäisi niitä tajuta. 458 - 20.6.2009 (arvosana: -26)

Vituttaa mun paska ja wanha pakettikone!! Pelit ei pyöri ja uuteen koneeseen ei ole rahaa. PERKELE! Onneks sentää Quake toimii. Mut vituttaa tää PASKA!
Wanha-rauta, 2 kommenttia
2305 - 1.1.2010 (arvosana: -11)

Aaa oli kyllä tosi kiva kuunnella uutenavuotena, kun tyttö, johon satun olemaan ihastunut, selitti sen poikaystävästä... kyl mä tiesin, ettei mulla olis mitään mahiksia, se on kai vielä hetero, olen siis tyttö itsekin ja bi... :/ Miten onnistun aina ihastumaan vääriin ihmisiin? Ei ole hyvä tämä.
RatkiriemukastaUuttaVuotta, 1 kommentti
8691 - 17.5.2012 (arvosana: -45)

Mulla on yli 3000 tykkäystä facebookissa, niin kiva näitä on poistella.
Anonyymi, 2 kommenttia
7481 - 29.12.2011 (arvosana: -31)

Vituttaa ku kaikki hyvät miehet on joko otettuja, homoja tai fiktiota. Perkele.
Miehet, 5 kommenttia
10182 - 21.10.2012 (arvosana: -23)

Hyvä ystäväni ja rakastamani ihminen, jota oon yrittänyt saada itselleni vuoden verran, alkaa seurustella tuttuni kanssa, jonka hyväkin kaveri olin vielä tuossa parisen vuotta sitten ja nykyäänkin olen edelleen sen kanssa väleissä. Pisteeksi iin päälle nämä kaksi henkilöä ovat samassa rakennuksessa (eli koulussa) minun kanssa viis kertaa viikossa, eli siis tavallaan olis vähän pakko nähdä näitä nyt kuhertelemassa. Aaajasjkdjkasdjf forever alone, eh?
Huomenna matikan uusintakoe, en oo lukenut paljoa paskaakaan kun ei vaan kiinnosta ja etenkään tässä mielentilassa! Hylätty tulee varmaan tälläkin kertaa, mutta eipähän voi mitään. En minä prkl voi olla kaikessa hyvä!
Anonyymi, 0 kommenttia
Lisää satunnaisia

5 avautumista odottaa tarkastusta.
Aiheet (3)
ajoneuvot (162)
armeija (45)
elukat (114)
harrastukset (12)
ihmiset (3120)
juomat (27)
kaverit (515)
luonto (49)
musiikki (164)
muut (4017)
naapurit (39)
opiskelu (704)
parisuhde (702)
pelit (194)
perhe (228)
politiikka (22)
raha (39)
ruoka (89)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (15)
terveys (365)
tietotekniikka (239)
tv (137)
työ (299)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (251)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa