/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

560 - 25.6.2009 (arvosana: -37)

Voihan vittu. en tajua, miks oon ihan yksin yhä täällä töissä. kello on kohta 9. Mä tuun ekana ja eilenki lähdin "vikana". Pomo jäi vielä jotain tuusaileen tonne koppiinsa. eiku nyt mulle tuliki kaveri. jee. sinne meni sekin angsti, sit.


Mun tekis mieli nakata toi meidän angstaava Can(n)on vittuun täältä. "server error" my ass.. h ja v. en titetenkään jaksa kattoo, mikä sitä vaivaa. ootellaan... ootellaan...

3356 - 22.3.2010 (arvosana: 1)

Vituttaa kun olen penisilliinille allerginen. En saa melkein mihinkään tauteihin lääkettä koska muuten kurkku turpoaa kiinni.. nyttenkin on kurkunpään tulehdus ja en saa siihen lääkettä. Ollaan sitten vaan vittu puoltoista viikkoa syömättä ja juomatta ku kurkku niin saatanan kipee!!10165 - 20.10.2012 (arvosana: -65)

Voi vituttaa kun kaikki naiset eivät voi olla kuten Ice-T:n Coco! Vittu miksi on niin vaikea olla omanarvontuntoinen, naiset! Katsokaapas Cocon kuvia niin huomaatte, mistä miehet pitävät + itsevarmuutta peliin!
Anonyymi, 5 kommenttia
3161 - 1.3.2010 (arvosana: 3)

Pakko avautua!

Palasi muistot mieleen kun täällä selasin vanhoja avautumisia..

Aikavarmaan kaikki miespuoliset ovat nähneet unia naisista;)? vai kuinka? päässyt toteuttamaan fantasiansa:D

Noh. tässä minun tarinani.

Luin lucid unista (tiedostat olevasi unessa ja voit tehdä mitä halajaa)
Pienen harjoittelun tuotoksena sain kuin sainkin nähtyä lucid unen!(Y)

Tietenkin lentelyiden sun muiden hyppyjen päätteeksi halusin (suoraansanottuna) harrastaa seksiä jo pitkään ihailemani naishenkilön kanssa.
Tsädäm! hän oli paikallisella koulullaO_o Alastomana ja lensin hänen luokseen. Nainen sanoi minulle: ei, tehdään se oikeassa maailmassa tai jotain siihen suuntaan.. että ei halunnut harrastaa seksiä unessa vaan todellisuudessa minun kanssani. PAM! sitten heräsin.

En tietenkään käynyt kysymässä kyseiseltä naiselta asiasta:D
Vituttamaanhan se pisti
sss agen, 9 kommenttia
5759 - 8.5.2011 (arvosana: -58)

VITUTTAA
Isä ottaa mun harrastuksen niin tosissaan, että en saa mennä kavereiden kanssa harkkapäivänä viettämään synttäreitä, VAIKKA SE ON AINOO PÄIVÄ, MIKÄ KÄY KAIKILLE. VITTU ei se siellä harkoissa käy! Sanoin, että voin alkaa maksamaan ite ne harkat, jos se on noin vaikeeta, kun käyn opiskelujen lomassa töissä. MUTTA EI. Kyllä isä määrää kaikki PIENETKIN asiat. Toihan on niin hullu juttu!
Anonyymi, 0 kommenttia
10443 - 30.11.2012 (arvosana: -42)

Kyrpii kun ihmiset aina olettaa että olen täysiverinen mulkku kaikkia kohtaan kun en ole. Kyllä, olen ollut hapan kiusaajilleni ja vittuunnun helposti mutten kohtele ketään huonosti ellen saa paskaa niskaan.

Ja se että oletetaan että oon täysfriikki johtaa kaikkeen negatiivisen josta seuraa se että ihmisille tulee asenneongelma jopa siitä että mulla on tapana ottaa päivätorkut pelastettu kissanpentu rinnalla.

Miksi vitussa mulla ei voisi olla kissaa? Miten mun ihmisten epäarvostus liittyy minun pikku kissaani mitenkään?12671 - 26.6.2014 (arvosana: -28)

Vittu vedän kohta ranteet auki saatana.
- viimeisten viikkojen aikana saatanalliset kyylät ottaneet minut silmätikukseen esim. kun yritän löytää liikennehelvetistä parkkipaikkaa ja mukana lisäksi nuo kolme saatanallista ääntä pitävää alle 5-vuotiasta
- aikuiset ihmiset etuilevat asioidessaan esim. postissa, kaupassa ym. Joku helvetin mummo iski jo sen kapulan siihen perkeleen kassahihnalle mun ostosten perään vaikka mun kauppakärryssä on vielä puolet ostoksista latomatta hihnalle. Joo ei mulla mitään asiaa tänne postiin ollutkaan pääasia että sun asia tulee ensin hoidettua vaikka mä olin täällä vartti ennen sua, enkä mä ajatellutkaan maksaa tätä toista puolta mun ostoksista helvetti!!
- naapurin lapsi/lapset tekee mut niin vitun sairaaksi jatkuvalla huutamisella ja kyselemisellä ja suoraan sisään meille kotiin kävelemisellä että tekis mieli sitoa ne jeesusteipillä kiinni tohon kadun lyhtypylvääseen
- ja muutenkaan mä en perkele jaksa ihmisten sosiaalisuutta, mutta kyllä saatana kaupankassoilla pitäis olla edes vähän jotain palveluasennetta...
Mä tuun jatkaan tätä avautumista joskus myöhemmin, koska nyt ne vitun naapurinkersat huusivat hereille meidän nuorimmaisen, joka oli vaunuissa päikkäreillä. VITTU ELÄMÄ ON PASKAA!
Anonyymi, 8 kommenttia
7555 - 4.1.2012 (arvosana: -52)

Ärsyttää ku miestä ei näy kotona ja lapset ei nuku, eikä ole autoa, että pääsis täältä saatanan korvesta välillä jonnekkin! Mieski on semmonen kettupää ettei toista ole, mutta en jaksa muuttaa toiseen asuntoonkaan. Ja sekös vasta vituttaakin.
Läskiä on vaikka muille jakaa, enkä kehtaa anopillekaan näyttäytyä ennen kun oon saanu kaikki laihutettua pois. Kaikki hommat kesken ja pitäis tehhä ja tehhä koko ajan jotakin.
Ja vaikka mä keksein yhden ihan helkkarin hyvän idean, niin ei se sitten niin hyvä ollutkaan. Ja vaikka yritän ja yritän päivästä toiseen ja vuodesta toiseen, niin tätä samaa paskaa vaan koko ajan. Ja sitten kun vaikka keksinnkin sellaisen idean joka on ihan oikeasti hyvä, niin eiköhän joku sen sitten pölli ihan simona vähän päästä ja mä jään taas ilman glooriaa. Pääsis etes pikkusen ylöspäin täältä ojan pohjalta, mutta kun ojasta olet tullut niin ojaan olet sinä menevän. Vittu! Näköjään!
Sais edes itkettyä mutta ei sekään onnistu!
jepjep, 0 kommenttia
10615 - 20.12.2012 (arvosana: -44)

Vituttaa, kun naiset aina pätee vaikkei tietäis! Saatana!
Anonyymi, 3 kommenttia
2802 - 5.2.2010 (arvosana: -57)

Ei saatanan vittu kun menin viimeset rahat tuhlaamaan paskakaiuttimiin. Vitun vittu perkele saatana jumalauta. Ihan sama ku oisin nuotioon heittäny 50€. Ei näitä voi kuunnella kun kuuluu jotain ihme paskaa vaan. ei VITTU
asdasdapaskaa, 2 kommenttia
Lisää satunnaisia
Aiheet (3)
ajoneuvot (166)
armeija (45)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3160)
juomat (28)
kaverit (517)
luonto (50)
musiikki (164)
muut (4086)
naapurit (44)
opiskelu (729)
parisuhde (710)
pelit (197)
perhe (232)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (90)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (367)
tietotekniikka (248)
tv (137)
työ (311)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (160)
yhteiskunta (264)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa