/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

6734 - 29.9.2011 (arvosana: -10)

"Miksi et voi vaihtaa salasanaasi?
Salasanan vaihtaminen on estetty, sillä tämän käyttäjätunnuksen salasana tarkistetaan keskitetysti."
Vituttaa tällänen eikä koulukaan tiiä mistä tämä johtuu.
Anonyymi, 1 kommentti
10171 - 20.10.2012 (arvosana: -44)

Suututtaa, kun jokainen ihminen tietää, että roskat laitetaan roskiin. No ei helvetti sentään laitetta omia viinapulloja ja pornolehtisiä toisten roskakoriin voi laittaa! Herranen aika, oma maksettu pieni ulkoroskis, niin ei sinne voi laittaa muut kuin minä roskia! Kaiken lisäksi oman roskikseni vieressä on julkinen roskakori.

-Roskatar
roskatar, 1 kommentti
7821 - 7.2.2012 (arvosana: -63)

Vituttaa kun näkee ihastuksen ja kilpakosijan kävelemässä vierekkäin kadulla. IHAN SAMA MIKÄ SYY MÄ EN HALUU ET SE VIE SITÄ YHYY ;_; muutenkin kun toi mun ihastus on rasittava, se saattaa esimerkiks itte alkaa puhuu mulle ja vähän ajan päästä se käskee mun oleen hiljaa. Sit kun yritän unohtaa sen ja kaikki menee hyvin niin ei vaan herra hymyilee luokan poikki sitä ihanaa vamppyyrihymyään ja kutsuu mua mun lempinimellä... Ja jos rupeisin selittään kaiken mitä mun yks "kaveri" (ei sama kun kilkpakosija)on tehny niin kuluis koko sivu... Se mun "kaveri" väitti ekaks et se vihaa sitä, sit se vittu kerran halaa sitä halipäivänä ja onkin nyt niin vitun sekasin et ah se rakastaa sitä. sit se omii sen ittelleen ja sit kun sanon et en enää tykkää siit pojast (vaik oikeesti tykkäsin) nii sit se sanoo et ei sekää enää tykkää siit!! voivittu ja sit kaikkein eniten sattu kun se mun ihastus oikeesti tykkäst täst mun kaverist ja sitte kun se jätti sen nii se poika oli ihan murtunu ;_; muhun sattu ihan hirveesti se et voisin itte leikata vaikka vittu sydämeni irti ja antaa sen sille pojalle ja sit mun kaveri vaan leikkii sillä ja rikkoo sen sydämen kun se jätkä ei tajuu miten hyvää huolta mä siit pitäisin jos se vaan antas mun tulla lähelle. Ei sillä että lestadiolaisperheen poika pitäis punatukkasesta emopunkkarista.
Anonyymi, 1 kommentti
9915 - 28.9.2012 (arvosana: -49)

Vituttaa kun oon niin naamapalmu.
Anonyymi, 1 kommentti
7558 - 4.1.2012 (arvosana: -23)

niskaan sattuu, enkä jaksa nousta tästä :<<<<<
Anonyymi, 0 kommenttia
9826 - 22.9.2012 (arvosana: -30)

Koska toi saatanan kakara ei vaan perkele suostu tekemään mitään ja mä joudun tekemään kaiken.
Anonyymi, 0 kommenttia
7095 - 23.11.2011 (arvosana: -26)

Tietyt paskanpuhujat tekis mieli ampua singolla kuuhun! Eräät tytöt levittelevät netissä perättömiä huhuja mutta face to face ovatkin sitten kuset housuissa. He olivat ennen hyviä kavereitani mutta nyt haukkuvat selän takana minkä kerkeävät. Hyvä kaverini huuteli näille kyseisille tyypeille koulussa perään ja he olivat kuin eivät olisi kuulleet. Vasta illalla netissä nämä perkeleet ottivat asian puheeksi ja levittivät minusta lisää perätöntä paskaa. AAAAARGGFGGFGFFGG2860 - 10.2.2010 (arvosana: -61)

Perkele! Vituttaa ihmiset, jotka ovat ollete jossaki bilettämässä viikonloppuna sitten vittu jauhetaan sitä SAMAA asiaa koko vitun päivän koulussa! Vituttaa, tälläset 14-16 vuotiaat jotka sitä kaljaa kittaa.. vaikka itsekkin olen 17 niin joo, olen juonut sen 2 kertaa enkä leuhki siitä muille mitä tein viikonloppuna... "Mää oksensin siellä sinne keittiön pöydälle siis hyii ja sit vielä toisen päälle" AAARGH! MENEE HERMOT! Laiffi menee muutenki päin persettä.. Jäin luokalle kun menin lukioon, pääsin sellaseen luokkaan jossa opetellaan 9luokan jutut taasen. No, se ei sillee vituta sillä nyt olen lukion ykkösellä enkä enää siinä paska "special" luokassa. Mut sit nämä ns. "kaverit", "Hei, me mennään sen luo ja katotaan jotai leffaa, tuu sääki!" Sit mä oon sillee, "joo, kyl mie voin tulla" ja sit meen sinne ja sit se joka piettää sen leffaillan sanoo: "Mjaa, emmä tiiä jos sää voit tulla.." SIIS MITÄ VITTUA! Yks vitun ihminen ei muka pääse kattoo ku muut pääsee? Yksinhän sitten istun kotona vittu wowitan perkele ku ei muutakaan tekemistä. Ja ainiin, vittu nautin tästä mitä sanoin jollekki random tytölle koulussa ku oltiin ruokalassa. Hänella läikkyy vähän maitoa hihaan ku hakee maitoa ja sit se sanoo "Mä läikytin maitoa mun paitaan, tuun haisee pahalle koko loppupäivän!" Mää siihen sit totean: "Sää haiset vitun pahalta muutenki et mee suihkuu" niin olipa tyttö hiljaa ja sain vitunmoiset naurut että JES! Ja vituttaa myös se että muut vittuilee siitä kun olen ylipainoinen ja että pelaan wowia, siis ne liittää wowin ja mun ylipainoisuuden yhteen että olen tullut läskiksi wowin takia. JOO MORO, OLIN LÄSKI JO ENNEN KUIN ALOIN PELAAMAAN WOWIA ETTÄ TURVAT TUKKOON! Urheilu ei vain ole jaksanut kiinnostaa eikä muukaan liikunta ku oon ollu laiska koko elämän. Myös se, kun olen jonku kaverin kaa skypes ja puhutaan kaikesta, sit yks tyttö kirjottelee mesessä niin tämä mun kaveri vetelee skypes: "Siis sano sille että huora turpa kiinni ja vittu pelaa!" Mää olin sillee et: "mitä vittua, käy vaan ite sanomassa" ja pistin skypen kii.. sit tää alkaa vetää jotai "LOL OOKS IHASTUNU SIIHEN AHAHHAHAHAHA" mesessä... EI VITTU VITUTTAA! Terve!
LÄSKIWOWITTAJA, 21 kommenttia
1357 - 30.8.2009 (arvosana: -15)

Olin taas niin tyhmä... Jälleen kerra. Yks poika alkoi tällee ekstemporee vaa olee mun, ja parin mun muun tyttöpuolisen kaveri... Noh, se alko sitte käymää meillä yksin tai sitte mun parhaamman kaverin kanssa. Oli hauskaa ja näin. No sitten oli tämmöstä halimeninkii ja sillee. Luokkaretkellä ku oltii (no niin ja nyt jotku alkaa vinee että ku on vielä noin penska nii tuhraa märiset siellä) enivei... se pyysi, että haluanko alkaa sen kanssa. Kaverit oli jo siitä mulle maininneet että se tykkää musta jne jne... Olin hieman hämmentynyt mutta positiivisesti ja tietenkin suostuin. Ei me kauaa ehitty olemaan, kun aloin miettiä kaikkea. Seurustelusta ois koitunu ehkä jotain haittaaki yms mutta eihän se olisi ollut ainut este sille, että poikki olisi pitänyt pistää. Tultii sitten kotiin, ja näin se sitte suuttu mulle, kun tuli msn puhe asiasta ja eikä pysty enää edes silmiin katsomaan. Se alko ahdistaa mua ja nyt häpeän sitä syvästi!! Toivon joskus, että pääsisin ajassa taaksepäin ja tekemään toisin.
Onnekas se ku on jo toisen kanssa. Eipä se kauaa meikän perää haikaillu, kun vielä takasin päin laivamatkalla puhu musta kaverille koko aja ja itkiki! Mietti mitä teki väärin. Sekin olisi ehkä riittänyt että oltaisi kavereina pysytty.
Tää voi kuulostaa tosi lapsellisesta, mutta kuitenkin...
mitämätaastein?, 10 kommenttia
13294 - 24.5.2015 (arvosana: -9)

vitun vituttavaa kun joskus vapaa-ajalla kaverit kiusaa. nyt tänään potkittiin aluksi palloa ja oltiin ihan kivoilla mielin. mutta sitten kun mentiin kylään niin mua sanotiin vitun pälliksi kun en kuullut oikein. ja siihen perään ne mulkut homot vielä sanoi penkkiksessä että minä jään kokoajan siinä. muhun luultavasti ihastuneet tytötki tulee vielä siihen että moi ja moi mä tuun mukaan en jää. sit ne otti multa lätsän pois ja laittoi niihin kukkia. ja kun tää jatkui tarpeeksi lähin kotiin. ei sekään rittänyt. yksi pojista huusi perään että lähe vaan kotiis itkee. tätä on jatkunut kauan. sanon niille mielessäni tappakaa itsenne vitun homot. missään pelissä ei totella sääntöjä. ne haukkuu mua homoksi, pälliksi, ja kun sanon jotain heille, niin ne sanoo: oo sinä pikkupoika hiljaa. ihan perseest tää mun life. vittu oikeesti.
boipoika, 4 kommenttia
Lisää satunnaisia

1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet (3)
ajoneuvot (166)
armeija (45)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3169)
juomat (28)
kaverit (517)
luonto (50)
musiikki (165)
muut (4091)
naapurit (44)
opiskelu (734)
parisuhde (713)
pelit (198)
perhe (232)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (90)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (370)
tietotekniikka (248)
tv (137)
työ (314)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (266)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa