/ 8000 merkkiä käytetty

Satunnaiset

11508 - 6.5.2013 (arvosana: -48)

3kymppinen mies täällä moi.

Kaikki on perseestä eikä minulla ole enää kohta taloakaan, kiitos huumeiden, masennuksen sekä bipolaarisenmielialahäiriön.

Heippa vaan paska maailma, ennenkuin luovun tallstani niin hirttäydyn ullakolle. Saloong!
Anonyymi, 1 kommentti
13655 - 14.2.2016 (arvosana: -2)

14.2

Hyvää Vihollispäivää kaikenikäisten kiusaamisen ja huonon kohtelujen takia. En varmana menisi esim. vihollisten kanssa syömään vain typerän sovinnon takia ja se olisi virhe tehdä niin.
Anonyymi, 1 kommentti
4837 - 24.11.2010 (arvosana: -24)

Saatanan saatana että mannet voi pistää vihaks.
Jos en voi enää kaupassa käydä ilman, että mannet koittaa pölliä tavaraa ja hirvee show pystyssä sit kassalla kun siitä niille sanotaan. Pistää vaan aivan tajuttomasti vihaks moinen. Sit kassihelmatädit rauhottelee asiaa taas rasismi-kortin varjolla. Se ei ole rasismia jos pistää ryöstelyn aisoihin!! Joku on joskus sanonu mulle, että kaikki mustalaiset ei varasta... hassua, en oo koskaan todellisuudessa nähny sellasta? alkaa usko loppua tähän maahan.
Ja vitutuksen multihuipentuma jäi käteen tältäkin kauppareissulta.8085 - 19.3.2012 (arvosana: -39)

Vituttaa ihmissuhteet, miksi niiden pitää olla näin kovin vaikeita? Muutamalla kaverilla on tilanne päällä keskenään ja he molemmat taas ovat minun ystäviäni, jolloin toki multa udellaan kaikkea tästä toisesta osapuolesta ja olen näköjään aika pahasti kiinni risteyskohdassa. En nyt tiedä epäilläänkö mun juorunneen asioita eteenpäin vai mitä tapahtuu. Oi ja huomenna kouluun katsomaan sellaista vitun kyräilyä, nautin siitä ihan kamalasti kun joudun puollustelemaan itseäni, vaikken ole tehnyt mitään väärin. Niin ja yksi ihminen sekoittaa vielä pakkaa ennestään, vaikka olen koittanut pyytää sekaantumatta asiaan. IHMISET JUMALAUTA KÄYTTÄYTYKÄÄ
Anonyymi, 0 kommenttia
3620 - 22.4.2010 (arvosana: -10)

Helvetti kun elämä on vaa nii paskaa.

Siinä vaiheessa jo failas, kun synnyin maatilalle = palkatonta orjatyötä koko lapsuus ja nuoruus.

Seuraava fail oli, että menin lukioon. No lukion nyt selvitin kunnialla, mutta sen jälkeen sitte kaikki onki menny päin persettä. Hain meijeri-AMK:hon, jaksoin sitä paskaa vuoden ja keskeytin. Hyvä alku itsenäiselle elämälle...

Sen jälkeen seurasikin pitkästä aikaa ainoa hyvä vaihe elämässä, eli muutama kuukausi töitä Valiolla laboranttina. Tämän jälkeen inttiin... Sinne meni työpaikka, sinne meni vuosi elämästä ja se oli muutenki vaa nii vitun paska paikka.

Intin jälkeen ei tietysti löydy töitä millään, työkkäristä ja kelalta vaa pompotellaan eestaas liittoon - kelalle - työkkäriin - liittoon jne. jne., mutta mistää ei tule rahaa kun ei oo kuulemma työssäoloehdot täyttyny ja ei oo ammattillisia koulutuksia tai muuta paskaa.

Epätoivosena sitte puhelinmyyntiä tekemään. Ekasta firmasta tuli nii paska palkka, että vaihdoin suoraan firmaan, joka tarjoo sentää takuupalkan. No työ on vielä paskempaa kun edellisessä firmassa, pomot painostaa myymää ja eihä siellä mitää saa kuitenkaa myytyä, eli potkut tulossa todennäkösesti kohta. Miljoona hakemusta pommitettu "parempiin" työpaikkoihin, mutta vitut sieltä mitää vastauksia tule. Korkeintaa vittuilua, että "et valitettavasti tällä kertaa tullut valituksi".

Kouluihin ja koulutuksiin on haettu, mutta saa nähä pääseekö sitä mihinkää ja selviääkö ees elossa sinne asti, että ne alkas. Ois pitäny vaa suosiolla mennä peruskoulun jälkeen amiksee, nii olis ollu jo kolme vuotta töissäki tässä prkl.

Jeejee Suomi on mahtava paikka elää.1621 - 10.11.2009 (arvosana: 4)

Vituttaa, ku pyörällä ajo on perseestä tällä ilmalla. Loskaa on niin että kaikki paikat on ihan vitun likaset aina pyörällä ajon jälkeen. Vituttaa ku en saa bussikorttii kouluun enkä saa ajaa autolla/mopolla. Vituttaa koko koulumatka. Koulussa ei niin vittumaista mut seki vituttaa ku on jotain vitun biologiaa joka on paskin aine mitä on. Ja sitte 3km loska kelillä pyörän kaa vielä kotiin ja samalla sataa vettä!!!! Vittu ku pyörän jarrut hirtti vielä koulu matkalla ku meni joku vitun jarrupala paskaksi. V- jarrut on perseestä. Vittu ku ei saa uutta pyörää, sellasen jossa jalka jarrut. Vituttaa ku pitää siivota!!!!
koulumatkoista vittuuntunut, 5 kommenttia
9853 - 24.9.2012 (arvosana: -31)

Se kun soittaa kaverille, joka ei koskaan vastaa. Ja sitten kun soitan uudestaan puhelu menee toiselle kaverille. Joka on nukkumassa ja juuri tämä henkilö joka vastasi on hyvin motiivinen jopa tappamaan minut jo kuten unessani.
No pitänee toivoa parasta että minua ei murhata, tosin jos kävisi kuten unessani niin toki minä laihtuisin olemattomiin kun sairaalassa puolessavuodessa 40kg, mikä on tosin jo aikalailla mahdotonta.
Anonyymi, 0 kommenttia
3388 - 26.3.2010 (arvosana: -41)

Mihinkä tääkin vitun maailma on taas menossa!? Nyt joku saatanan "erilainen" äiti haluaa 4kk ikäiselle lapselleen tatuoinnin. Voi luoja mitä ääliöitä nämä nykyvanhemmat...! Kukaan ei tietenkään kysy lapselta josko tämä haluaisi tatuoinnin vatsaan. Mikä nykyajan vanhempia riivaa?!?? Pitäisi kyllä käydä älykkyysosamäärä-testeissä ennen lapsen hankkimista jokaisen joka aikoo lapsen tehdä.
de5yyh , 5 kommenttia
13307 - 30.5.2015 (arvosana: -39)

Ei tullutkaan peruspäivärahaa, vaan työmarkkinatuki. Eli tuloa 0-5 päivältä viikossa. Ei todellakaan olisi kannattanut alkaa opiskella ja yrittämään elämässä eteenpäin. Mielestäni se on perseestä, että ei kannata yrittää. SUOMI NOUSUUN. Joo, perseitä tässä vedän paraikaa.
Anonyymi, 1 kommentti
14463 - 7.4.2020 (arvosana: -3)

Vituttaa olla sama tylsä minä. Vituttaa elämä ja ylipäätänsä olemassaolo. Mutta vaikka vituttaisi ei saa unohtaa elämän tärkeyttä!
Anonyymi, 0 kommenttia
Lisää satunnaisia
Aiheet (3)
ajoneuvot (167)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3178)
juomat (28)
kaverit (517)
luonto (50)
musiikki (165)
muut (4098)
naapurit (45)
opiskelu (739)
parisuhde (715)
pelit (199)
perhe (232)
politiikka (23)
raha (39)
ruoka (91)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (370)
tietotekniikka (249)
tv (137)
työ (316)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (268)
yritysmaailma (14)Ketuttaa Facebookissa