/ 8000 merkkiä käytetty

Avautumiset 14763 - 14750

14763 - 10.10.2021 (arvosana: -9)

Julkinen nöyryytys tapahtui sen takia, koska henkilö jatkuvasti valehtelee koko ajan. Ensinnäkin, mitä hän väittää, on täysin asiatonta. Toiseksi, hän manipuloi ihmisten mieltä. Tämä on merkki siitä, että hän ajattelee itseään. Jos joku sanoo, että kyseessä on "ollaan vain työkavereita", vaikka hän vikittelee erään naisen kanssa, se mies tuhoaa jonkun avioliiton/perheen ja se on hänen vikansa, ei naisen! Tyypin pitäisi hävetä!

Tuon miehen elämästä on jo ennestään säälittävää, jos hän ei mitään muuta tee kuin katsoa napaansa, varsinkin kun hänen ei pitäisi siirtää pahaan oloaan uhreille! Miten itsekeskeinen lapsellinen hän on!
Jääsydän, 0 kommenttia
14761 - 30.9.2021 (arvosana: -29)

Se kun koulussa on pakko olla, vaikka on jo kaikki tehtävät tehny. VITUTTAA NIIN PERKEELESTI. SAATANA!!!!!!
Anonyymi, 1 kommentti
14758 - 23.9.2021 (arvosana: -26)

Vituttaa aivan perkeleesti ku on koeviikko ja kaikki menee muutenki päin vittua ja nyt vielä ei toimi teams eikä mikään
Anonyymi, 3 kommenttia
14756 - 17.9.2021 (arvosana: -11)

Opettaja on ku perseelleammuttu karhu iha vitu vajakki:D
14755 - 16.9.2021 (arvosana: -14)

Löin varpaani hyllyn nurkkaan ja nyt on niin kipeä että ihan turvonnu ja hankala kävellä ja päivystyksessä odotetaan tutkimusta että katotaan onko murtunu. Vittu että kävi kipeetä ja nyt on tämän viikon viikonloppukin pilalla.
Anonyymi, 0 kommenttia
14754 - 16.9.2021 (arvosana: -39)

Se henkilö käyttäytyy koko ajan kylmästi minua kohtaan, vaikka yritän olla mukava hänelle. Tästä syystä nimijupakka tuli esiin!
Anonyymi, 1 kommentti
14753 - 15.9.2021 (arvosana: -7)

Vittu ku vituttaa discordis yx tyyppi joka on kolmen vuoden ajan puhunu muille tekstillä mut ei uskalla laittaa mikkiä vieläkään päälle... hohhoijaa ei saatana tätä elämää. ukko ylijumala iske mua salamilla leipäläpeen ja liimaa kankkuni nenääni
Anonyymi, 0 kommenttia
14752 - 14.9.2021 (arvosana: -28)

Työpaikat jaetaan Suomessa täysin epäreiluin ja väärin perustein. Olen valmistunut amkista insinööriksi ja sen jälkeen ollut töissäkin yli 5 vuotta kunnes tuli irtisanominen, koska yritystä ja töitä ei enää ollut. Tämän jälkeen huomannut, ettei työkokemusta arvosteta ja ihan muut asiat ne ratkasee kuka saa työpaikan.

Hain nyt kesäksi yhteen firmaan kesätöihin osaamistani vastaaviin hommiin, koska lyhytkin työ oli parempi kuin työttömyys. Kesätöihin minut haluttiinkin hyvin ja valittiin käytännössä heti kun olin hakenut. Kesän aikana sain tietää, että kyseisessä firmassa avautui insinöörivakipaikka tehtäviin joita olin jo sen 5 vuotta tehnyt. Hain sitä heti ja ilmoitettiin, että loppukesästä päätetään. No viimeinen työpäivä tuli ja sanottiin, että joo syyskuun alussa ilmoitellaan. No vielä viime perjantainakaan ei ollut mitään kuulunut joten soitin. Pomo siellä vastasi hyvin vaivaannuttavasti, että joo me nyt päädyttiin toiseen henkilöön, joka soveltui vielä hitusen paremmin tähän tehtävään.

Tein selvitystöitä ja kontaktoin kesän työkavereita ja kävi ilmi, että paikkaan oli valittu nyt keväällä valmistunut insinööri, joka valittiin, koska hänen iskä työskenteli myös kyseisessä firmassa. Selvisi myös, että se oli päätetty jo ennen kuin haku tähän paikkaan edes aukesi. Pomolla ei ollut pokkaa edes totuutta kertoa vai muka hitusen paremmin sopii ja ei yhtään työkokemusta äijällä eli vitun valehtelija esimies.

Ei merkitse yhtään mitään osaamisesi eikä työkokemuksesi eikä yhtään mikään oleellinen asia. Kunhan iskä tai äiskä tai muu tuttava on yrityksessä niin siirryt jonossa kaikkien pätevämpienkin ohi niin että heilahtaa. Minä en enää pierasekkaan tuohon yritykseen päin se on täysin varma.
Anonyymi, 1 kommentti
14751 - 14.9.2021 (arvosana: -25)

Minua vituttaa kun korona on oikeastaan vienyt ne vähäiset ja loputkin kiinnostukset opiskeluun ammattisurkeassa. Nyt lähti pari viikkoa takaperin toinen vuosi käyntiin.

Ennen ammattisurkeaa ajattelin, että opiskelu on mukavaa kavereineen, tapahtumineen ja yhdessä työskennellessä. Aluksi näyttikin siltä, että lähiopetusta olisi, mutta ennen ensimmäisen vuoden alkua se peruttiin. Muutamia yksittäisiä päiviä lukuun ottamatta koko lukuvuosi meni etänä ja erittäin huonolla motivaatiolla. Syksyllä jaksoi vielä olla hyvin mukana, mutta kevätlukukaudella ei enää aina jaksanut edes nousta koneen ääreen luennolle tai luentojen aikana puuhaili ihan jotain muuta. Ei ryhmäytynyt eikä oikeastaan oppinut kunnolla tuntemaan ketään. Pinnallisesti toki ryhmätyökaverit. Kuin ihmeen kaupalla sain ekan vuoden kaikki kurssit kuitenkin ajallaan suoritetuksi tosin eri asia kuinka hyvin oikeasti osaan.

Nyt toinen vuosi alkoi ja meillä on suurin osa opetuksesta nyt lähiopetusta. Pitkään uskoin, että se piristäisi, mutta ei. Itseasiassa vituttaa ihan vitusti lähteä kotoa mihinkään kampukselle ja en tiedä mistä johtuu mutta mieluumin istuisin kotona koneella. En ole edes jaksanut mennä kaikille lähipäiville. Eikä kyllä kiinnosta oikein enää porukkaankaan tutustua tai sosialisoida ja tuntuu ettei koko koulu eikä opiskelu kiinnosta sillä en ole saanut paskaakaan paljon aikusta tämän kahden viikon aikana. En tiedä onko korona sitten vaikuttanut siten että se on lisännyt passivoitumista ja motivaation puutetta. Ei minulla lukiossa ollut mitään ongelmia mennä koululle päivittäin se oli normaalia arkea, mutta nyt ei vittuakaan kiinnosta. Selvää on ainakin se, että korona sai pilattua ainakin ammattisurkean alkuajat.

Samalla myös näkee kun moni yläasteen kaveri joka meni amikseen niin ovat eläneet tasapainoista elämää jo vuosia vakitöissä tienaten ja osa on mennyt naimisiin tai ainakin muuttanut yhteen puolison kanssa ja pari ainakin saanut jo lapsenkin. Samalla itse jatkan syrjäytymistä vuokrayksiössä ilman kiinnostustakaan sosialisoida tai opiskella kunnolla. Ja ei todellakaan ole sitä naistakaan. Tasapainoinen elämä ja tienaaminen kyllä kiinnostaisi. Olenkin miettinyt että lähtiskö sitä vaan jonnekkin amisalalle ja kahdessa vuodessa ulos ja töihin. Ainakaan ammattisurkea ei kiinnosta ja en tiedä onko suurin syy korona vai joku muu.
Anonyymi, 0 kommenttia
14750 - 14.9.2021 (arvosana: -25)

Vituttaa kun muija ei koskaan aja autoa eikä edes uskalla ajaa ruuhkassa tai kaupunkialueella mutta kuitenkin kyydissä olessa yrittää neuvoa liikenteessä ja arvostella ajamista. Itse tykkään ajaa eikä hänen ajamattomuutensa haittaa mutta voisi pitää turpansa jo tukossa liikenneasioista kun ei varmasti ole paremmin niistä kärryillä.
Anonyymi, 1 kommentti
Uudemmat       Vanhemmat
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3211)
juomat (28)
kaverit (519)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa