/ 8000 merkkiä käytetty
10085 - 11.10.2012 (arvosana: -34)

Saatanan venäläiset naapurissa.. Tulivat ilmeisesti johonkin hommiin tohon läheiseen tehtaaseen tai jotain vastaavaa. Tai en tiedä mitä touhuavat kun minkäänlaista nimeä ei ovikyltissä lue. Tollasia jotain 18-20v. rehutukkia.

No, ei kai siinä, rehutukat saisivat puolestani olla täysin omissa oloissaan, en puuttuisi heidän elämäänsä mitenkään. Minulla ei myöskään ole yhtään mitään venäläisiä tai muutenkaan ulkomaalaisia vastaan. Reaktio olisi täysin sama, jos tekijät olisivat suomalaisia.

Mutta asiaan:

Tässä kämpässä kun ei ole saanut nukkua kunnolla siitä asti, kun nuo perkeleet sieltä Venäjältä tänne perseensä hilasivat. Joka ilta, siis JOKA SAATANAN ILTA JA YÖ, hirveä meteli. En tiedä Venäjän lainsäädännöstä, mutta kyllä mun mielestä ihmisellä on oikeus edes vittu arki-aamuöisin saada nukkua ilman että naapurin, ilmeisesti täysin sekaisin olevat, venäläisurpot soittaa (tai rämpyttää/hakkaa oikeastaan) jotain vitun mandoliinia, marakasseja tiesmitä peltitynnyreitä ja huutaa kaljakuorossa jotain vitun venäläisiä kansanlauluja tai muuta paskaa.

Välillä taputetaan käsiä ja ulvotaan suosionosoituksia kaverin "laululle" niin että ikkunat helisee.

Yleensä joka aamuyö, kun mandoliini on muutaman tunnin raikannut ja votkapullot kilisseet, alkaa jumalaton tappelu, paiskotaan tuoleja, huudetaan ja kirotaan. Välillä meinaavat metelistä päätellen heittää toisensa oven läpi.

Ja päivisin juoksevat tossa keskikerroksen tuuletusparvekkeella tupakalla, hirveä huuto, kikatus ja käkätys, kuin 11v. pikkutytöillä. Hakkaavat ihmisten ovia ja molottavat jotain paskaa. Normi puheäänenkin täytyy toki aina olla sitä luokkaa, että koko talo raikuu.

Tämä toistuu joka päivä ja ilta. En liioittele nyt yhtään. Lisäksi porukka ilmeisesti dokaa joka yö, mutta silti nuo ihmisen irvikuvat jostain syystä kykenevät lähtemään aikaisin aamulla töihin. Ainoa tämän talon hiljainen hetki nykyään onkin 07.00-16.00, jolloin nämä saatanan räkänokat ovat ilmeisesti töissä.

Ja kyllä, mulle on ihan vitun ok, jos ihmiset haluaa kerran viikossa, viikonloppuna pitää bileitä tms. kun niin teen joskus itsekin. Alkaa vaan toi vitun meteli ja mandoliininräminä tulla jo korvista ulos kun se on vittu jokapäiväistä.

Onneksi pääsen muuttamaan tästä hyvin pian, olipahan vaan pakko avautua tästä kerrostalohelvetistä missä nykyään elän.

Sanokaa nyt vielä rasistiksi, niin käyn sen kunniaksi syömässä noiden ihanien naapureitteni mandoliinin. Vittu.
- Anonyymi

Kommentit

kuukku kirjoitti...
poliisi?
sama anonyymi kirjoitti...
Kai siellä jo kytätkin on käyneet, minkäänsortin vaikutusta vaan tunnu olevan. Isännöitsijällekään jaksa enää valittaa kun itse tosiaan olen jo pois muuttamassa. (En tosin näiden trubaduurien takia vaan muista syistä).

Sääli vaan tulevia mahdollisia asukkaita kohtaan. Tosin en tiedä kuin kauan nuo aikoo tossa loisia kun mitään nimiä ei näy.
Nuri kirjoitti...
Tiedän täysin miltä susta tuntuu! Naapurissa asuu puolalaisia nuoria -_-'
sama anonyymi kirjoitti...
Ilmeisesti näiden ei tarvitse noudattaa suomalaisen kerrostalon sääntöjä kun eivät ole suomalaisia.

Olen aika varma että jos tekisin isännöitsijälle valituksen asiasta, vastaus olisi jotakuinkin "No täytyy nyt vaan ymmärtää kun ne on vähän erilaisesta kulttuurista". Suomalaisethan saisivat vastaavassa tilanteessa häädön ensimmäisen viikon jälkeen.

Voisivat edes vähän yrittää kunnioittaa talon muita asukkaita, mutta kun pää on tyhjä niin se on.

Nytkin toi yksi spede hyppii tuolla mun ikkunan alla ja päästelee ihme ulinoitansa ja pitää jotain vitun sammakkoääniä.. saatana kohta heitän sitä tolla kukkaruukulla tai jollain vielä isommalla esineel
Jekaterina kirjoitti...
Me venäläiset vaan ollaan niin kovaäänisiä, no can do ;)
Venäläinen kirjoitti...
Oon itse Venäläinen ja mul on yks Venäläinen tuttava. Noin 8 vuotta sitten kun oltiin viel teinejä ryypiskeltiin frendin kämpil ja mölyttiin ihan vitusti! Seurauksena 3 varoitusta, oikeudenkäynti ja häätö. Joten samat säännöt pätee kaikil!

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa