/ 8000 merkkiä käytetty
10186 - 23.10.2012 (arvosana: -63)

Noniin. Nuoret ovat täysin pilalla.

Kävin tänään kaupassa ruokaostoksilla rollaattorillani ja kruisailin nätisti hyllyjen välistä etsien tiettyjä elintarvikkeita klimppisoppaan, kun jossain vaiheessa tajusin, että rollaattorini perään oli kiinnitetty naru, jonka toisessa päässä roikkui lappu jossa luki: "Vanhukset on homoja".

Selvä juttu. Me vanhukset emme ole homoja, osaamme käyttää tietokonetta ja hoitaa omia asioitamme. Mitä vikaa homoseksuaaleissa ylipäätään on? Se ja samahan se meille on kuka harrastaa seksiä kenenkäkin kanssa. Tärkein asia on, että tekee sen vasta avioliitossa, koska esiaviollinen seksi on Jumalan synti, josta Hän rankaisee.

Kun sitten pääsin kassalle, eteeni kurvasi joukko oudosti pukeutuneita nuoria, joilla oli sateenkaaren eri väreissä loimuavat hiukset, paljon erilaisia rumia koruja kasvoissa ja vahvat meikit silmien ympärillä. Eihän niistä Herran jestas erottanut ovatko nämä teinit tyttöjä vai poikia, koska muistuttivat toisiaan niin paljon!

He pitivät myös kovaa, häiritsevää meteliä ja viljelivät erilaisia naisten sukupuolielimiä halventavia kirosanoja jokaiseen väliin. Ei kuulostanut nätiltä ei. Nämä nuoret olivat myöskin häiritsevän kovaäänisiä ja nauroivat aivan liikaa tällaisen vanhan ihmisen mittapuun mukaan. Nuorten tyttöjen (jos sellaisia ryhmässä oli) kuuluisi olla kotona auttamassa äitiään kotitalousasioissa, eikä roikkua siveettömissä vaatteissa teinipoikien perässä!

Kiltämättä olen vieläkin vähän ärtynyt näiden nuorten toimintaan ja toivonkin, että vanhemmat kasvattavat tästälähtien lapsensa siveellisiksi.
- Anna-Liisa 76 v.

Kommentit

mäyrä kirjoitti...
Ei juma, 5/5.
AAAAAAAAAAAAAAA kirjoitti...
Itkettää, miten jolla kulla on aikaa kirjoitella täysin fiktiivisiä vitutuksen aiheita tälle sivustolle. Painu kuule jonnekin tarinanurkkaan proosaa kutomaan, jos sulla on oikeasti tarve kirjoittaa luovaa tekstiä, täällä kansa janoaa aitoa vitutusta. Vittu että vituttaa tollainen pässi saatana. Mua ei saatana kiinnosta sun muka nerokkaat kudelmat vanhusten ennakkokäsityksistä ja niillä asian leikiksi lyönti. Ihan ok teksti, mutta väärä julkaisuformaatti ja konteksti.

Tosin ajattelevana yksilönä annan mahdollisuuden sille, että olet oikeasti vanhus, ja sanonpa vain, että olet/olisit mielenkiintoinen ja elävä persoona vanhukseksi.
soot paskiaine kirjoitti...
nolis
jon kirjoitti...
Hieno tarina hermanni mutta tosiaan ei tänne kiitos
Nolot.. kirjoitti...
''Itkettää, miten jolla kulla on aikaa kirjoitella täysin fiktiivisiä vitutuksen aiheita tälle sivustolle. Painu kuule jonnekin tarinanurkkaan proosaa kutomaan, jos sulla on oikeasti tarve kirjoittaa luovaa tekstiä, täällä kansa janoaa aitoa vitutusta. Vittu että vituttaa tollainen pässi saatana. Mua ei saatana kiinnosta sun muka nerokkaat kudelmat vanhusten ennakkokäsityksistä ja niillä asian leikiksi lyönti. Ihan ok teksti, mutta väärä julkaisuformaatti ja konteksti.''

Vitun nolo idiootti. Minun mielestäni teksti oli hieno ja aiheellinen, juuri sopiva tänne sivustolle. Jos ei kiinnosta, ei tarvitse lukea & kommentoida..
kkk kirjoitti...
@Nolot..: Ei se kyllä tänne sovi. Tämä sivusto on vitutuksille eikä millekkään tarinoille.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa