/ 8000 merkkiä käytetty
10360 - 19.11.2012 (arvosana: -24)

Voi vittujen kevät ja saatanan saatana! Menin ostamaan tonnilla osat uuteen koneeseen ja ehdin jo kertoa kaikille, että nyt saatana kasaankin sitten oman koneen. No kun piti aloittaa homma, niin tajusin, että eihän tästä mitään tule, kun olen sellainen tavallinen rähmäkäpylä. Prossu rutisi jo vaarallisen kuulosesti, kun yritin asettaa sitä paikoilleen, enkä enää uskalla oikein edes koskea ja kaikki motivaatio on mennyt. Kaverit haluais pelata mun kanssa netissä, mutta keksin vaan tekosyitä, kun en kehtaa kertoo, etten saa itteeni niskasta kiinni sen kanssa, siitähän oli jo pitkään puhuttu. Kukaan kavereista ei osaa ite koota konetta, niin en voi pyytää keltään apua. Osat lojuu tossa pöydällä kolmatta viikkoa ja vituttaa niin saatanasti ja hävettää.
- Anonyymi

Kommentit

tomtom kirjoitti...
Harjoittele ensin entisellä pöytäkoneella jos on ja kato sitä ohjekirjaa. Jos ei ole niin googleta. Sitä prossua ei saa koskaan survoa paikalleen. Ja muista laittaa tahnat jne. Ite oon koonnu vasta kolme konetta ja kaikki toiminu. Ei se niin vaikeeta ole
huvittavaa kirjoitti...
Hohhoijaa, trollilta kuulostaa mutta toisaalta, onhan näitä uusavuttomia. Kantsis nyt ihan aivoilla keksiä sana; Google. Ja siihen hakukenttään kirjoittelet ihan suomeksi; Koneen kasaaminen. Tai vaikka; koneen kasaaminen aloittelijalle. Sen verran pitäisi aivojen raksua että jos 1000e iskee osiin niin vähän kai voisi vaivaakin nähdä? Toki 1000e koneesta ei nyt järin suuri summa ole mutta jokaiselle se tonni taskuun kelpaisi kuin arvottomana ja käyttämättömänä.

Eli googleen siitä ja etsit ohjeita, ei ole vaikeaa. Suositeltavaa on sitten noudattaa kohtia kuten staattisuus. Virtapinnit ja resettipinnit löytyy emolevyn manuaalista tai netistä emon nimellä GOOGLELLA. www.
weuioghqgipg kirjoitti...
Prossussa pitää katsoa että se kolmio natsaa oikeaan kohtaan ja että avaat sen kiinnitys vivun (amd ja intel malleissa ei juurikaan eroja, toki uusimmissa inteleissä se vipu taisi olla hieman erillainen kuin amd)

Kun vipu on ylhäällä ja kolmiot natsaa niin hellästi prossu alas ja se menee juontevasti, toki jos meinaat että oletkin tumpelo niin olet saattanut tilata yhteensopimattomia osia joten good luck tuc... Emolevylle tulee se iso virtaliitin ja plus 4/8liitin, tod 4liitin. käynistys pinni ja resetti on ainoat tarpeelliset ellet halua turhia hdd ja powerledejä taikka speakkeria. eli PWR ja RST eikä ole miinuksilla ja plussissa väliä kumminpäin on.
sprööl kirjoitti...
Jumalauta, ihmiset! Olen lukenut kaikki ohjeet, tiedän miten kaikki tehdään, osat sopii yhteen, olen lukenut kotiläksyni. Mutta kun on peukalo keskellä kämmentä! Ihan varmasti emosta hajoaa jotain, jos vielä kosken! Olen vaan niiiiin kömpelö. Vai vaikuttaa trollilta... Suurin osa ihmisistä ei kuule ole kasannut omaa konetta. Ja tää juttu on nyt vaan jäänyt puolitiehen, kun en oikein uskalla enää yrittää & tonni ei ole mulle niin kovin suuri summa.
Sutiorava kirjoitti...
No jos tonni ei ole suuri summa, niin miksi et sitten yritä? :D
Partikkeli kirjoitti...
Mitä jos vain ostaisit pakettikoneen?
fbgdfhngfn kirjoitti...
Vitut tiiä mitää josset prossuakaa osaa oikein laittaa...

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa