/ 8000 merkkiä käytetty
10417 - 27.11.2012 (arvosana: -55)

Onhan se kiva, ku saa tuon petetyn tunteen, äiti lupasi että pääsisin bvb;n-konserrttin aamulla ja nyt kun illalla tulin kotiin ja kysyin ostetaanko milloin liput niin äitistä tulee iha hirveen vihane ja vastaa tiukkaan sävyyn mihkä mä oon nytte menossa, no siihe vastasin et sinne keikalle minne lupasit mut päästää, ni yllätys yllätys se ei enää käynykkää. Koulussa ollessani tekstasin äitin kanssa koko ajan siitä ja kerroin yksityiskohtia ja niin edelleen ja vielä silloin se vaikutti hyvältä idealta äidin mielestä, mutta ei se mikään yllätys ollut että äiti peruu lupauksensa. On se niin vaativaa ja hankalaa saada minut onnelliseks/iloiseksi...

Sitten koulussa, yks mun kaveri noa (nimi muutettu) omii mun yhtä toista kaveria alisaa (nimi muutettu) eli halii sitä koko aja, tekstaa sen kaa koko aja, jos kävelen alisan vieressä tai oon sen vieressä noa tunkee siihen meijän välii halaamaa alisaa, noa myös vetää alisan aina pois mun luota jos me puhutaa jostaki tai jäähää jonnekki taakse ku se menee innan (nimi muutettu ja kolmas kaveri) kanssa jossaki eessä.
Sitte noa koko aja haluaa olla alisan kaa vaikka alisa ei halua olla noan kaa vaan mun kanssa. Sitte noa koko aja leuhkii sen puhelimella ku se sai jonku ihme samsung s2 ku se on mun kaa jossaki. Sitte inna on vaa sillee et sillä ei oo väliä kenen kaa se on ja noa kohtelee sitä ko jotaki räsynukkee mut ei se haittaa sitä.

Sitte ittestäni tuntuu koko aja yksinäiseltä ja on paha mieli. Jos itken huoneessani pahaa olooni pois iskä tulee ja sanoo vaa \"mikäs sulla nyt o\" ja sen jälkee \"mikä sua oikee vaivaa\" ja tiukkaan sävyyn vielä. Sitte jos äiti tulee se on sillee \"nyt lopetat ton äkäilyn ja pää pois pilvistä ei susta mitää tatuoijaa tuu\", ja onha se iha kiva ko vanhemmat sanoo tollee kauheen rohkasevasti. En kyll tiiä miten itkeminen liittyy äkäilyyn mut ihan miten vaa äiti tykkää.

Sitte äiti vielä syyttää mua sellasista asioista mitkä ite on tehny vääri esimerkiks vaikka jos se tiputti lasin maaha ja se meni rikki ni mulle ensimmäisenä tullaa karjumaa \"miks sää nää lasit oot tällee tänne laittanu kaikkk tippuu\", sitte se repii mut tukasta laittaa ne lasit kunnolla.

Et tälleen mulla...
- Anonyymi

Kommentit

paasausta kirjoitti...
Siis ei hyvää päivää... Äitis mieliala on jotain nuoren luokkaa. Ja totisesti kyllä jotain rohkasevaa sanoa tolleen ettei susta mitään tule, oot pelkkä nolla tyylillä. Ei saatanan saatana. Rupee itellä ärsyttään niiden ihmisten kohtalo joiden vanhemmat on iha persereikiä koska omat vanhemmat ovat olleet minulle hyviä. Mutta koita tsempata, alat tiukasti sanomaan vastaan jos et ole jotain tehny mistä ne syyttää. Et voi sen asian antaa vaan olla, koska sittenhän ne syyttää sua koko ajan. Ja jos sulla on paha olo; itke vaan. Jos isäs tulee ite äkisee että mitä parut nii sano että voisit jotenki lohduttaa tyttärelläs on paha olo. Kattoo muuttuuko ukon naama yhtään
Tsempit! kirjoitti...
ei voi kun kompata edellistä ^ Tsemppiä sulle ja lujaa vaan vastaan! Esimerkiks tosta bvb:n keikasta mä menisin vaatiin äitiltä perusteluja, et miks se tollee yhtäkkiä muuttaa mielensä. Kyllä tommoseen pitää kunnon perustelutki saada. Eikös se oo ihan tasapuolista, et jos ensi luvataan jotai ja sit muutetaan mieltä, niin se kanssa perustellaan kunnolla.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa