/ 8000 merkkiä käytetty
10436 - 29.11.2012 (arvosana: -2)

Mua niin vtuttaa kauneusihanteisiin liittyvä tekopyhyys. Meinaan siis sitä, kun esim. facebookissa ihmiset laittaa plus -kokoisten supermallien ja Marilyn Monroen kuvia viestinään, et "Big is beautiful!!!" Ja sit läskit ämmät on iha onnessaan, kun se kakku tekeekin niistä vaa seksikkäämmän. Mut ei siinä, tai lihavissa ihmisissä yleensäkään oo mitään vikaa. Siinäpähän ovat. Itse oon harvinaisen timmissä kunnossa ja mä oon vittu tehny töitä sen eteen et oon livenäkin hyväkroppanen. Kyl ne kuvakulmat ja photoshop tekee ihmeitä ja vittu sit hehkutetaan sitä et ne on NIIN VITUN LIHAVIA. Se ei tarkota et vittu kaikki suomen XXL pintaliito siideri lortot ois jotain seksijumalattaria.
Ja niist ihmisistä, jotka näitä läskejä hehkuttaa, kuinka moni oikeesti haluis olla kokoa 44 jos ei jo valmiiksi ole, ja jos on ei haluis olla pienikokoisempi? Ja miehistä jotka rakastaa kurveja ja on sitä mieltä et "pitää olla jotain mist ottaa kiinni" valitsis laihemman yleisemmän seksuaalisen kauneusihanteen mukasen naisen JOS OIS VALINNANVARAA. Mut äijät jotka ei saa muuta, on silleen et tätähän mä halusinkin. Ja muijat jotka ei pysty olla muuta on sillee et enhän mä haluiskaa olla. Ja ne loput, laihat muijat ja komeet äijät, niist on vaa vitu siistii olla nii vitun avarakatseinen ja suvaitseva.

Läskifetissit on sit erikseen.
- skinny

Kommentit

anonyymi kirjoitti...
ymmärrän pontin, joka on hyvä sellainen...
juupa kirjoitti...
valitettava tosiasia on vaan se, että jotkut miehet tykkäävät isommista ja kurvikkaammista naisista. siitähän on joku tutkimuskin tehty, että kurvikkaat naiset laskevat miesten stressitasoa tms. itse en kyllä pidä laihoja ihmisiä sen viehättävimpinä kuin isompiakaan. itsetunto ja luonne kertoo kaiken. ja ehkä niillä kurvittarilla on sitä kuuluisaa asennetta ja itsetuntoa.
skinny kirjoitti...
sanoinkin, et läskifetissit on sit erikseen.
ja en ny laihalla meinaakaan mitään anorektista akkaa, vaan esim. normaalipainoista ihmistä. yhtä lailla kurveja voi niilläki olla, vain suhteutettuna.
22 mies kirjoitti...
Läskillä muijalla ei mitään kurveja ole, tasapaksu pötkylä se on. Pois lukien sivusta katsottuna, sieltä paljastuu iso pulkkamäki vatsan seudulla. Sitä ei korvaa ees isot rinnat, jotka kuitenkin kalpenevat vatsan koolle :(( Persekin ylettyy puoleen väliin selkää, no, osa todellakin tykkää, mutta itse haluan lähinnä normaalipainoisen. Ei tarvii olla laiha, en ees halua anorektikkoa, voi olla lihavakin, mutta kuvailemani nainen on ehdoton turn off (ainakin minulle). Tosin, eipä sillä koolla niin väliä ole, jos joku iskee mieleeni oikein lujaa, niin sitten iskee.
anonyymi kirjoitti...
kun on normaalin kokoinen, niin tissit ei yleensä ole sitä suurinta kokoa... miehet haluaa hoikan ja isotissisen naisen JA SE ON ONGELMA! luontoäiti tarkoitti, ikävä kyllä, meidät, miehet ja naiset, sopusuhtaisiksi...
22 mies kirjoitti...
Arvaa mitä, minä en halua! Haluan normaalikokoisen, ihanaluonteisen naisen rinnalleni parisuhteeseen! Ja sitä luonnetta ei määrittele ulkonäkö.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3213)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (378)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa