/ 8000 merkkiä käytetty
10495 - 6.12.2012 (arvosana: -23)

Vituttaa kun mun elämä on niin vitun tylsää! Ihan oikeesti! Miksi ei voi mulla olla elämässä jännitystä! Miksi ei voi olla normaalia nuorten eloa tämä mun elämä!

Ei ole mulla ollut koskaan tyttöystävää. En ole koskaan juonut/polttanut, mutta syy siihen on se, että ei ole suhteita saada niitä, ei se, etten joisii/polttaisi jos niitä saisin. Ei ole alaikäisenä baarissa/muuallakaan- käyntejä. Ei kotibileitä, ei kivoja frendi-iltoja. Ei oikeestaan mitään.

Nyt varmaan joku tulee sanomaan, että "Ootpas harvinaisen viisas nuori, kun et polta yms. Ja olet neitsytkin velä! Ja mitäs, baareissa käyvät vain puutteessa olevat ala-arvoiset kansalaiset. Sinusta tulee vielä professori.. " Vitut, kuulkaas mä pitäisin mielummin nyt yhen kivan viikon kuin olisin loppuelämäni joku vitun professori paska.. voi vittu teen itsarin.
- Anonyymi

Kommentit

joo kirjoitti...
I feel you, bro.
hattuherra kirjoitti...
mikä kiire sulla on? en ymmärrä miksi kaikilla on nykyään niin kiire päästä neitsyydestä ja päästä juomaan...
hi kirjoitti...
tupakkaa ja alkolia saa kaupasta, mikä estää hakemasta? ihme jätkä taas kun täällä vaan valittelee eikä tee mitään asian eteen
Sama_istuin kirjoitti...
Samaistuin tuhannen auringon voimalla. Itekin olen päivät pitkät yksin, olin sitten missä vain, kotona koneella tai kaupungilla käppäilemässä.

Toi sun teksti oli kyl ihan kuin mun elämästä. Mullakaan ei ole ikinä ollut tyttöystävää, ja en todellakana ole mikään ruma tai aspergeristä kärsivä tyyppi. Itseäkin masentaa, että nuoruus menee hukkaan, eikä pääse kokemaan niitä nuoruuteen kuuluvia hölmöilyjä ja hauskanpitoa sekä mukavaa yhdessäoloa.

Myös se on harmittanut, että monet tutut ovat alkaneet saada muijia, siis nekin joiden en olisi ikinä uskonut saavan naista ennen minua.

Olen ollut kerran koko elämäni aikana kännissä ja sekin oli vanhoj
Sama_istuin kirjoitti...
en jatkoilla, josta on jo pari vuotta aikaa.

Myöskään kavereita mulla ei ole ollut sitten yläasteen. Lukion aloitettuani ne vähäisetkin kaverit kaikkosivat ympäriltäni. Olen kyllä yrittänyt luoda uusia suhteita, mutta kukaan ei vain ole ollut kiinnostunut seurastani.

Viikonloputkin on yleensä itelle vain masennusta aiheuttavaa aikaa, kun tietää että muut pitävät hauskaa keskenään, ja itse vietän aikaa kävellen yksin kaupungilla tai oleskellen koneella. Olin ehkä ainoa, joka nautti koulussa olemisesta, sillä siellä sentään kuuli vähän ihmisten kuulumisia ja sai olla muiden nuorten kanssa.


Sama_istuin kirjoitti...
Ja edellisille kommentoijille tiedoksi, että ehkä kysymys ei ole itse känniin tulemisesta tai nopeasta neitsyyden menettämisestä ym. Vaan siitä, että nuoruus on lyhyt aika, jota ei todellakaan haluaisi kuluttaa olemalla yksin, vaan viettämällä aikaa toisten nuorten kanssa ja kokea erilaisia asioita, jotka ei enää vanhempana tunnu välttämättä niin erityisiltä.

Kiitos ja kuittaus.
anonyymi kirjoitti...
joillakin elämä voi alkaa vasta 50-vuotiaana. mikään ei tule koskaan kun sitä eniten odottaisi. moni meistä on täällä yksinäinen - kyllä se joskus muuttuu ellei sitä itse estä...
sopiva kirjoitti...
voi, jos tuntisin teistä jokaisen niin varmasti hengaisin kaikkien teidän kanssa. :D itse inhoan yksinäisyyttä aika paljon, mutta inhoan vielä enemmän sitä että joudun aina kysymään kavereilta että nähdäänkö. tulee vaan sellanen olo, ettei ne oikeesti ees muista omaa olemassaoloa. mutta pidän kyllä suhteista kiinni, koska ilman niitä en jaksa mitään.
hiekkaneekeri kirjoitti...
Itse olen 20-vuotias mies, ja onhan sitä muutaman kerran tullut juotua, mutta aivan marginaalisen vähän verrattuna muihin ikäisiini alkoholismiin pyrkiville paskakasoille. Haluaisin vain nähdä maailman ilman alkoholia tai muita aineita millä saa päänsä sekaisin. Onhan se vitun säälittävää kun valtaosa maailmanväestöstä vetää vähintään kerran viikossa ne kännit, jotta huominen näyttäisi edes hetken aikaa paremmalta. Sitä vielä oudoksutaan jos ei juo, ja jos juo liikaa niin paheksutaan.
En yksinkertaisesti pidä baareista, Kavereiden kanssa voi todella harvoin ottaa muutaman mutta siihen se sitten jää. Itse löydän elämäniloni harrastuksista ja musiikista, en

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?




1 avautuminen odottaa tarkastusta.
Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa