/ 8000 merkkiä käytetty
10528 - 11.12.2012 (arvosana: -40)

Vittu tyttöystävä ja kaveri flirttailee koko ajan olisin paikalla tai en. Ja sitte on vittu tällanen sosiaalinen fobia ja masennus niin ei pysty sanomaan vastaan vaikka haluaiski saatanasti. Vittu.
- Anonyymi

Kommentit

Taistele mies! kirjoitti...
Ekaks! Menet ulos vaikka kävelylle, hengität ulos rauhallisesti ja rauhotu. Seuraavaksi: Etsi se oikea vittumaisen kusipään asenne jonka naamasta ei saa hymyä irti repimälläkään. Toteat sen karun faktan, että pian sulla ei saata olla enää kumpaakaan. Ei tyttökaveria eikä tätä "kaveria". Päätä kumpi on sulle tärkeämpi. Sitte menet ja puhut asiat selviksi. Mitä enemmän kyseenalaistat, sitä epävarmemmaksi tulet. Mene ja toimi, vaikka se oksettais ja vääntäs mahasta. Ja hei voithan lennätää sen laatan sen kusipään naamalle jos näin:D
trintrin kirjoitti...
Taistele mies!;
Ja niin millä perusteella se kaveri on tämän avautujan sätkynukke? Jos hän koittaa uhkailla, ja noilla kahdella on oikeasti peliä, niin pikemminkin sinä käy niin, että avautuja on yksin ja heillä kahdella on toisensa. Ota asia molempien kanssa kahden keskusteluun, kysy kaveriltasi, onko oikein viedä kaverin seurustelukumppania ja juttelet tyttökaverisi kanssa, onko oikein sua kohtaan, että flirttailet ystäväni kanssa ja että merkitseekö se mitään. Jos vieläkin tämä sun "kaveri" jatkaa tyttöystäväsi vikittelyä, niin kannattaa ruveta etsimään uutta seuraa. They are just not worth it. Kompastuvat vielä omaan paskaansa joskus.
trintrin kirjoitti...
Hups, luin väärin. Puhuttiin molemmat samasta asiasta, ja oltiin samoilla raiteilla.
avautuja kirjoitti...
olen puhunut asiasta parikin kertaa ja se on kuulemma "läppää". Isoin ongelma tässä tosin on nimenomaisesta masennuksesta johtuva itseviha ja se että kaverini ei tosiaankaan ole mistään ulkonäkö puolen heikoimmasta päästä ainakaan minuun verrattuna. Uskoisin että kaverini ymmärtää ahdistukseni mutta tyttöystävältä se vaan menee jotenki yli hilseen. Kyllä vituttaa.
ninni kirjoitti...
Sulla on tyttöystävä ja vihaat itseäsi? Avaa silmät ja katso ympärillesi.
juu kirjoitti...
Pistät suhteen kylmänviileesti poikki jos muutosta ei tapahdu, ei se voi olla läppää jos toisen ihmisen tunteilla leikitään. Toivottavasti nämä sinun "kaverit" sitten saavat toisensa jos se on tarkoituksena. Löydät kyllä parempiakin ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa. :)
srysrysry kirjoitti...
mitä välii. Kysys tytöltäs että haluuks se jatkaa vai ei ja jos ei niin se siitä ja jos joo niin se siitä. Flirtti voi sitä paitsi olla myös viatonta. Ja jos se tyttöystäväs olis mielummin sun kaverin kanssa niin ei olis reilua pakottaa sitä pysyyn suhteessa sun kanssa. Omille tunteilleen kun ei voi mitään.
Anonyymi kirjoitti...
Vituttaa pedofiili Thomas Aho Tammisaarelta, joka ei jätä leikkipuiston lapsia rauhaan ollenkaan.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa