/ 8000 merkkiä käytetty
10549 - 13.12.2012 (arvosana: 1)

Naiset. Naiset vaihtuu mutta toiminta pysyy aina samallaisena. Odotat jotain vastausta tärkeeseen kysymykseen niin sitä ei ikinä kuulu. Sitten vituttaa ja venailet vain epätietoisena aina että kannattaako roikkua tässä, jos siitä ei ikinä mitään tule. Tai sitten ne esittää että kaikki on ihan okei, vaikka ei ole. Jatkat siinä iloisena elämääsi valheessa.

Ikävöinkö turhaa vai voinko vaan yrittää siirtyä eteenpäin. Jumalauta, ei helvetti.
- Anonyymi

Kommentit

anonyymi kirjoitti...
jos sulle NAISET on juuri se ONGELMA niin mikset ihmeessä siirry miehiin?
~nainen~ kirjoitti...
Jos hommat menee aina samoin, niin kannattaa kattoa peiliinkin välillä. Tee jotain toisin, opettele kehonkieltä, tutki naisten logiikkaa (= sitä harvoin on muille kuin naiselle itselleen)... Jos tahdot vastauksen kysymykseen, niin KYSY. Jos vastausta ei kuulu kohtuullisessa ajassa, kysy uudelleen. Jos ei vieläkään löydy... MOVE ON. Ei se elämä niin hankalaa ole.

MIEHET!
anomuumi kirjoitti...
Kysyin. Kysyn kunnes kuulen sen sanojen mukaan, enkä ole sitä ennen liikkumassa mihinkään päin.

Sehän siinä onkin ongelmana kun ei suoraan kysymykseen saa minkäänlaista vastausta. Tietäs jo keksiä että jatkanko vai venaanko jotain mahdotonta..
hattuherra kirjoitti...
KYSY, KYSY, KYSY, KYSYSAATANAKYSY! jankkaa, jos ei vastausta tule niin on aika erota. eroaminen ei tarkoita sitten sitä, että tyttö haukutaan huoraksi ja petetään. sun täytyy kertoa sille kuinka asiat painaa sua ja että tämä ei enää vetele. joku suora vastaus tai poistut hänen elämästään ja etsit parempaa seuraa. kauheaa, että väität, että syy on NAISISSA! syy on tytössäsi, kaikki eivät ole kuin hän. ajattele jos joku väittäisi, että KAIKKI MIEHET on samanlaisia, KAIKKI pettävät yms. eihän se ole totta, ethän sinäkään ole ehkä pettänyt koskaan...
anomuumi kirjoitti...
Kysyn kysyn. Ryyppään nyt ensin ja selveän sitte ja katon et mitä vittuu sitä teksi. Luulis sen nyt itekki tajuavan miten paljon asia painaa minua. Tietää kyllä että pidän hänestä ihan helvetisti.

Sanalla "naisia, naiset, naisissa" tarkoitin lähinnä näitä paria ihmistä jotka elämässäni ovat olleet. Molemmat särkevät sydämeni vaikka haluan kaikille vain hyvää ;_;

Ehkä he vain ovat täysin vääriä ihmisiä minulle. Vituttaa olla yksin. Pari tosi hyvää ystävää on mutta totta helvetissä kaipaan siihen viereen jotain isompaa kuin pelkkä ystävyys.

Eroottinen humala angsti tässä, kahtokee nyt perkele.

Kommentoi


merkkiä jäljellä.

Nimimerkki


Spämmiesto: Mikä eläin sanoo "hau hau"?


Aiheet ajoneuvot (168)
armeija (47)
elukat (115)
harrastukset (12)
ihmiset (3214)
juomat (28)
kaverit (520)
luonto (51)
musiikki (166)
muut (4136)
naapurit (48)
opiskelu (748)
parisuhde (715)
pelit (202)
perhe (234)
politiikka (25)
raha (39)
ruoka (92)
sukulaiset (83)
terveydenhuolto (16)
terveys (379)
tietotekniikka (252)
tv (138)
työ (319)
ulkonäkö (148)
urheilu (61)
uskonto (30)
vaatteet (32)
varallisuus (161)
yhteiskunta (273)
yritysmaailma (14)







Ketuttaa Facebookissa